PDA

View Full Version : Είμαι άπιστος ....πολύ!


kostas_366
13-02-2009, 20:59
«Είμαι άπιστος πολύ…»

http://img23.imageshack.us/img23/300/15658060kw7.png

«Εθεάθης, εθεάθης Νικολάκη… ε, Νικολάκη. Σε είδε η εξαδέλφη μου η Ελένη, η κομμώτρια στα φανάρια της Γρηγορίου Λαμπράκη να φιλιέσαι με πάθος στο αυτοκίνητο με εκείνο το αχαρακτήριστο ξανθό ξόανο με το ξασμένο μαλλί, που φορά τη ζώνη για φουστάκι … Λοιπόν, τι έχεις να πεις;» «Η μεγαλύτερη η αμαρτία μου είναι ότι σε αγαπάω… αλλά δεν μπορώ να είμαι πιστός μόνο σε ΜΙΑ. Ανήκω στο γυναικείο φύλο».
Τάδε έφη ο καλός μου, μόλις του απήγγειλα το μακρύ κατηγορώ ως άλλη Εισαγγελέας Εφετών, Βίρνα Δράκου.
Εντάξει για τον άνδρα σατράπη, ήξερα, για τον άνδρα performance (ξέρετε, αυτόν που όλα τα κάνει μόνος του), ήξερα, για τον άνδρα metro sexual, ήξερα για τον άνδρα γουρούνι, καλά από αυτόν είχα και άποψη, για τον άνδρα κολλιτσίδα είχα ενημερωθεί από μια φίλη… Για τον άπιστο άνδρα δεν με ενημέρωσε ΠΟΤΕ κανείς!
Λες και ήμουν στο διάστημα και προσγειώθηκα κατευθείαν στο στούντιο της εκπομπής «ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ»…
Δεν μπορείς να βρίσεις, δεν μπορείς να αντιδράσεις. Το παραδέχεται ο ΑΠΙΣΤΟΣ, τι να πεις; Έκρυψα το γιαταγάνι και μαζεύτηκα στην θέση μου, καθώς απολογούνταν στο ακροατήριο…
«Κυρίες και κύριοι ένορκοι, καταδικάστε με. Ηράσθην και μάλιστα σφόδρα μια μικρά, τσαχπίνα και ζωηρά που μου αναστάτωσε το μέσα μου και το έξω μου.» Εντάξει δεν μου τα είπε ακριβώς έτσι ο Νικολάκης, αλλά και πάλι κακία δεν μπορούσα να κρατήσω.
Άρχισα να το σκέφτομαι και να διαπιστώνω ότι δεν είχε και πολύ άδικο. Μήπως όντως ανήκε σε όλο το γυναικείο φύλο; Μήπως όντως υπήρχαν τέτοιοι άνδρες και δεν τους ξέρουμε ή απλώς λόγω αγάπης και τυφλού έρωτα δεν τους καταλαβαίνουμε;
Κι όμως υπάρχει τέτοια κατηγορία ανδρών που ακόμη κι αν τους κλειδώσεις σε ένα χρυσό κλουβί θα βρουν τον τρόπο να σε απατήσουν. Έχουν υπέροχη γυναίκα, υπέροχη ερωμένη, αλλά δεν τους φτάνει, θέλουν και την υπέροχη νεαρή συνάδελφο που μπορεί να τους φλερτάρει για λόγους ανέλιξης. Δεν χορταίνουν!
Οι άπιστοι άνδρες εκ φύσεως μπορεί να μην έχουν την ομορφιά του George Clooney, τα χρήματα του Bill Gates ή του σεΐχη του Μπρουνεΐ, να μην συναγωνίζεται στα ασυναγώνιστα στον Γκουσγκούνη ή στην εφυΐα τον Αϊστάνιν, σίγουρα όμως έχουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Τους συναντάμε σε κάθε μας βήμα, οι παλιομοδίτες θα περιοριστούν σε ένα σχόλιο του τύπου «Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπά σου;», οι «προχωρημένοι» σε πιο σεξιστικά για τα ελέη μας και οι «παντρεμένοι» που θα κρύψουν τη βέρα (όχι απαραίτητα πάντα, μιας και μερικές από εμάς ψιθυρίζουμε το «Τι κι αν έχεις βέρα σε σκέφτομαι όλη μέρα…») για να κερδίσουν έστω και ένα βλέμμα μας.
Πού καταλήγουμε; «Επιείκεια, κύριοι ένορκοι».
Αν δεν μπορείτε να το αντέξετε, κοριτσάκια μου, δείξτε του τον δρόμο τον αγύριστο. Πάντως μην σκεφτείτε ότι τον άνδρα τον άπιστο θα τον αλλάξετε, αυτό δεν γίνεται. Ακόμη και στον ύπνο του θα σας απατήσει… Θα τη βρει εκείνος την άκρη.
Εξάλλου, ο άνδρας από τη φύση του είναι πολυγαμικό ζώον, μιας και προέρχεται κατευθείαν από την γενιά τον πιθήκων κατά τη Δαρβίνεια εκδοχή. Άρα, τι; Καταδικάζουμε το λιοντάρι γιατί ζευγαρώνει με διαφορετικές ύαινες;
Γι' αυτό «αγριόγατές» μου, βάλτε μέσα τα νυχάκια σας και δείξτε κατανόηση. Εεε…για μια φορά, ίσον καμία, που έλεγαν και οι γιαγιάδες-ταρανδούλες μας - μήπως αυτές κάτι ξέρουν με τις πλατινένιες επετείους γάμου τους;
Αν πάλι διαφωνείτε είναι σεβαστό, απλώς θέλω να σας ενημερώσω ότι όλα τα παραπάνω είναι καθαρά υποκειμενική άποψη…


Μ αρέσει αυτός ο τύπος :)
Μήπως πρέπει να μας κάνει... μαθήματα?
:p:p:p

skippybi
13-02-2009, 21:09
Το ωραίο είναι πως για τον άντρα, έγραψαν 37 σειρές για να μας πουν απλά πως το έχει στη φύση του να είναι πολυγαμικός, ενώ για την γυναίκα θα αρκούσε μία΄μόνο λέξη για να την χαρακτηρίσουν, Π.....α!!!!!!!


:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

kostas_366
13-02-2009, 21:23
Το ωραίο είναι πως για τον άντρα, έγραψαν 37 σειρές για να μας πουν απλά πως το έχει στη φύση του να είναι πολυγαμικός, ενώ για την γυναίκα θα αρκούσε μία΄μόνο λέξη για να την χαρακτηρίσουν, Π.....α!!!!!!!

Αμάν βρε Βασίλη.. πιπέρι στο στόμα θα σου βάλω :p:p:p

Arkas
13-02-2009, 21:26
Τελικά Κωστάκη δεν μας είπες. Άντρας ή γυναίκα έγραψε τα παραπάνω;;)

kostas_366
13-02-2009, 21:44
Δημήτρη, άντρας... εκφράσεις όπως:

-«Η μεγαλύτερη η αμαρτία μου είναι ότι σε αγαπάω… αλλά δεν μπορώ να είμαι πιστός μόνο σε ΜΙΑ. Ανήκω στο γυναικείο φύλο».
-«Κυρίες και κύριοι ένορκοι, καταδικάστε με. Ηράσθην και μάλιστα σφόδρα μια μικρά, τσαχπίνα και ζωηρά που μου αναστάτωσε το μέσα μου και το έξω μου.»
-Οι άπιστοι άνδρες εκ φύσεως μπορεί να μην έχουν την ομορφιά του George Clooney, τα χρήματα του Bill Gates ή του σεΐχη του Μπρουνεΐ, να μην συναγωνίζεται στα ασυναγώνιστα στον Γκουσγκούνη ή στην εφυΐα τον Αϊστάνιν, σίγουρα όμως έχουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
-Εξάλλου, ο άνδρας από τη φύση του είναι πολυγαμικό ζώον, μιας και προέρχεται κατευθείαν από την γενιά τον πιθήκων κατά τη Δαρβίνεια εκδοχή. Άρα, τι; Καταδικάζουμε το λιοντάρι γιατί ζευγαρώνει με διαφορετικές ύαινες;


Ανήκουν σε πρύτανη :), σε λέκτωρ :), σε καθηγητή :), σε ``γιατρό`` ;)...
Είναι φοβερές φράσεις... εγώ ξεκινώ.. φροντιστήρια μαζί του, τέλος :p. Έχω να μάθω ........πολλά!!!

Arkas
13-02-2009, 21:57
Δημήτρη, άντρας... εκφράσεις όπως:
..............................................................................................
Ανήκουν σε πρύτανη :), σε λέκτωρ :), σε καθηγητή :), σε ``γιατρό`` ;)...
Είναι φοβερές φράσεις... εγώ ξεκινώ.. φροντιστήρια μαζί του, τέλος :p. Έχω να μάθω ........πολλά!!!

:sm6: