PDA

View Full Version : Δίπλωμα 4 επί 4


zitsos
30-03-2010, 10:05
To Πάσχα φτάνει και εγώ έχω πολύ καιρό να σας γράψω :( πάρτε λοιπόν ένα από τα κατορθώματα μου και όλα να μας πάνε κάλα!!:sm7:
Οδηγούσα ένα παπί όταν με σταμάτησαν χωρίς δίπλωμα ,ασφάλεια, κράνος και φυσικά η κλίση κόπηκε και το χαρτί για το δικαστήριο δεν θα αργούσε να φτάσει στο σπίτι.
Έτσι έπρεπε να βγάλω δίπλωμα αναγκαστικά , κάνω τα χαρτιά και πάω συνάμενoς κουνάμενoς να δώσω για οδήγηση ,άνετος ο δικός σου ,να και το εντο και τα κολίδια και όταν ήρθε η σειρά μου να μπω μέσα, πάω να κάνω τα οχτάρια και από το πολύ το πλάγιασμα τρώω μία τούμπα όλη δική μου. Φυσικά και κόπηκα, με τον εξεταστή να με δείχνει και να γελάει.
Δεν το έβαλά κάτω, συμβαίνουν αυτά λέω, θα ξαναπροσπαθήσω, την δεύτερη φορά πέφτω στο ίδιο εξεταστή πάλι αλλά δεν δίνω σημασία και αρχίζω τα οχτάρια με πολύ άνεση, μετά περνάω την διακεκομμένη γραμμή και συνεχίζω ,συνεχίζω, συνεχίζω μέχρι που έφτασα στο δρόμο. Τότε σταματάω κοιτάω τον εξεταστή και τον ρωτάω την να κάνω…? Αυτός μου σκάει ένα χαμόγελο και μου λέει ..΄΄άσε το μηχανάκι εκεί που είναι και φύγε !κόπηκες΄΄ Η απογοήτευση στο πρόσωπο μου είχε ταυτιστεί με τον εξεταστή που ήταν πλέον ο εφιάλτης μου.
Την τρίτη φορά ήταν σαν να πηγαίνω για εκτέλεση , όλα μου φταίγανε και ακόμα περισσότερο όταν αντίκρισα τον ίδιο εξεταστή που με είχε κόψει και τις δύο προηγούμενες φορές. Τον είδα να με πλησιάζει και σκέφτηκα να τον πατήσω με το μηχανάκι αλλά κάπου δίστασα, ήρθε δίπλα μου και μου λέει..΄΄ φίλε δεν θα σε κόψω σήμερα … γιατί σε εξετάζει άλλος και . θα σε κόψει αυτός !
Τρελάθηκα ! όχι λέω ,θα τα καταφέρω, αυτό το παλιό παπο φταίει θα πάρω ένα από τα καινούργια που είχε στην σχολή να του δείξω εγώ, με μιας το αρπάζω και μπαίνω από τους πρώτους , να όμως που η ταχύτητα είχε πρόβλημα και δεν πρόλαβαν να μου το πούνε, να την κλοτσάω να την βαράω, αλλά αυτή δεν έλεγε να μπει ,το μόνο που μπήκε ήτανε το όνομα μου στους αποτυχόντες! Είχαν φύγει όλοι και εγώ ακόμα προσπαθούσα να βάλω την ταχύτητα, είχαν πέσει πάνω μου να με συνεφέρουν και μην στεναχωριέσαι και δεν πειράζει και σε όλους συμβαίνει αυτό – να κοπεί 3 φορές- και θα τα καταφέρεις και η ταχύτητα δεν έμπαινε!!
Την τέταρτη φορά είχαμε βάλει λυτούς και δεμένους ., υπουργούς , μπάτσους , δασκάλους , εξεταστές ,και έναν θείο πρώην δασοφύλακα που είχε έναν ξάδελφο που ο γιος του είχε έναν γνωστό που ήξερε κάποιον μέσα στο υπουργείο συγκοινωνιών. .΄΄Α ! αυτόν ναι τον ξέρουμε ! λέγανε όλοι , θα κάνουμε ότι μπορούμε !!
Με τα πόδια να τρέμουνε ,ο ιδρώτας να κυλάει σαν βροχή ,τα χέρια μου να μην μπορούν να πιάσουν το τιμόνι ΚΑΙ τα μάτια μου να κάνουν οχτάρια δεν ξέρω κατά που πήγαινα κατά που πατούσα κατά που οδηγούσα και τι έκανα !
Στο τέλος θυμάμαι μόνο κάποιον να με χτυπά στην πλάτη και να μου λέει.. ΄΄΄΄μπράβο φίλε τα κατάφερες ! ΄

Arkas
30-03-2010, 11:11
Αφού τελικά τα κατάφερες....:sm7:

gsa1200
30-03-2010, 11:54
Τέλος καλό, ΟΛΑ καλάαααααααααα :sm7::sm7::sm7:



υ.γ Που χάθηκες ρε θηρίο ;;;;:Απορία:

gsmaniac
30-03-2010, 12:10
γεια σου ΖΙΤΣΟ.......ΠΙΛΟΤΕ:sm7::sm7::sm7:
περα απο την πλακα,οι εξετασεις ειναι κατι που στρεσσαρει ολους και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ο καλυτερος να κοπει και να περασει ο ασχετος;)

MARK
30-03-2010, 13:07
Ωραίος...................:sm8:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
30-03-2010, 13:13
.... αφού δεν σου είπαν ..... ξαναέλα σε κανά χρόνο .... :sm7: