PDA

View Full Version : iPad: τα προβλήματα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα Wi-fi αναγνωρίζει η Apple


MARK
09-04-2010, 09:02
http://www.emea.gr/uploads/1/1510_gsvhkhwj7.jpg Στην επίσημη αναγνώριση των προβλημάτων σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα Wi-fi που φέρονται να αντιμετωπίζουν οι νέες, καινοτομικές συσκευές iPad προχώρησε η Apple.
Στην επίσημη αναγνώριση των προβλημάτων σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα Wi-fi που φέρονται να αντιμετωπίζουν οι νέες, καινοτομικές συσκευές iPad – σύμφωνα με σωρεία σχετικών αναφορών χρηστών τους – προχώρησε η κατασκευάστρια αυτών, Apple. Μάλιστα, προσφέρει και προτάσεις θεραπείας του προβλήματος. Ως γνωστόν, το iPad αποτελεί μία μικρή, φορητή και ελαφριά συσκευή πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω οθόνης αφής και ανήκει στην κατηγορία Mobile Internet Device (MID) ή Tablet PC. Τοποθετείται στην αγορά των υψηλής τεχνολογίας προϊόντων μεταξύ ενός ‘έξυπνου’ κινητού τηλεφώνου και ενός φορητού υπολογιστού.
Ειδικότερα, στην επίσημη ιστο-σελίδα τεχνικής υποστήριξης που διατηρεί η εταιρεία, ανήρτησε το εξής κείμενο: “Υπό ορισμένες συνθήκες, το iPad ενδέχεται να μην επανασυνδεθεί αυτόματα σε ένα ήδη καταχωρημένο [σ.σ.: στη συσκευή] ασύρματο δίκτυο Wi-fi μετά από επανεκκίνηση ή κατάσταση αναστολής λειτουργίας”.
Σύμφωνα με την Apple, το πρόβλημα εστιάζεται σε ασύρματους δρομολογητές (Wi-fi routers) τρίτων κατασκευαστών, με δυνατότητες εκπομπής σήματος σε δύο διαφορετικές συχνότητες, όταν περισσότερα από ένα δίκτυα έχουν το ίδιο όνομα ή όταν υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις ασφαλείας στη συσκευή για τα διαφορετικά δίκτυα. Σε κάθε περίπτωση, σύντομα θα διατεθούν στην αγορά iPad με δυνατότητες σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς (3G), αποκλειστικά από την εταιρεία ΑΤ&Τ.
Η εταιρεία προτείνει οι χρήστες της συσκευής να χρησιμοποιούν διαφορετικά ονόματα για διαφορετικές συχνότητες Wi-fi και να διασφαλίσουν ότι, πολλαπλά δίκτυα φέρουν τις ίδιες ρυθμίσεις ασφαλείας. Σε περίπτωση επίμονων προβλημάτων διασύνδεσης, η Apple προτείνει το μηδενισμό στις εργοστασιακές, των ρυθμίσεων δικτύων στη συσκευή.
Επιπλέον, η Apple προτείνει στους χρήστες iPad να σιγουρευτούν ότι, χρησιμοποιούν τις τελευταίες εκδόσεις λογισμικού στους ασύρματους δρομολογητές τους.

ace_gln
09-04-2010, 09:39
ηδη το πηρε ενας φιλος ο οποιος ειναι new york τωρα και εχει τρελλαθει ... δεν μου ανεφερε κατι για προβληματα .

EOD-K9
09-04-2010, 18:51
εε μέχρι να έρθει εδώ θα το έχουν φτιάξει :)

pirate
10-04-2010, 11:35
Δοκιμάστε το νέο iPad στο Πλαίσιο !! - plaisio.gr (http://www.plaisio.gr/Campaign/iPad.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=1004_after_easter_ipad.htm)
;););););)

skippybi
14-04-2010, 23:29
ευχαριστούμε;)