PDA

View Full Version : Samsung Videocamera SMX-C10 black


L3f
09-04-2010, 10:34
Πωλειται videocamera Samsung SMX-C10 black καινουργια αχρησιμοποιητη στο κουτι της


H Samsung SMX-C10 είναι μια βιντεοκάμερα εκπληκτικά μικρών διαστάσεων με εγγραφή σε κάρτα μνήμης και με φακό Active Angle γωνιάς 25 μοιρών για ξεκούραστο κράτημα και πιο εύκολη βιντεοσκόπηση.
Διαθέτει οπτικό zoom 10x με ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας για την εξάλειψη των θολών εικόνων, περιστρεφόμενη οθόνη LCD 2.7 ιντσών και δυνατότητα time-lapse recording. Επιπλέον, χάρη στο H.264 codec μπορείτε να μοιράζεστε με ευκολία τις αναμνήσεις σας στο διαδίκτυο και να τις μεταφέρετε στις φορητές σας συσκευές.Ξεκούραστο κράτημα
Ο μοναδικός φακός ενεργού γωνίας 25 μοιρών εξασφαλίζει τη σωστή θέση του καρπού σας και σας απαλλάσσει από την κούραση, δίνοντας σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τη βιντεοκάμερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Σύνδεση με οποιονδήποτε υπολογιστή
Με το ενσωματωμένο λογισμικό Intelli-Studio, μπορείτε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω USB για να προβάλλετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας.
Εγγραφή και διασκέδαση χωρίς όρια
Απαθανατίστε τις αγαπημένες σας στιγμές χωρίς άγχος! Χάρη στο H.264 codec, η Samsung SMX-C10 σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε βίντεο υψηλής ποιότητας και να τα αποθηκεύσετε σε κάρτα μνήμης SD (μέχρι 12 ώρες και 40 λεπτά εγγραφή σε προαιρετική κάρτα 32GB).
Παίξτε με τον χρόνο
Με τη λειτουργία εγγραφής ανά διαστήματα (time-lapse recording) μπορείτε να απαθανατίζετε τη μοναδική ομορφιά ενός ηλιοβασιλέματος μέσα σε μερικά λεπτά ή δευτερόλεπτα. Απλά τραβήξτε τα καρέ ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στη συνέχεια ενώστε τα σε διαδοχική σειρά.


Μεταφορά αρχείων με το πάτημα ενός κουμπιού
Μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας εύκολα και γρήγορα. Απλά συνδέστε τη βιντεοκάμερα σας με έναν υπολογιστή, επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε, πιέστε το κουμπί φόρτωσης και κάντε την παρουσία σας αισθητή στο διαδίκτυο.
Mεταφορά δεδομένων και επαναφόρτιση μπαταρίας μέσω USB
Η σύνδεση USB σας δίνει όχι μόνο τη δυνατότητα να μεταφέρετε δεδομένα από οποιονδήποτε υπολογιστή αλλά και να φορτίζετε την μπαταρία οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.
Βιντεοσκοπήστε με την ησυχία σας
Η μπαταρία της Samsung SMX-C10 προσφέρει παρατεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας - έως και 2 ώρες και 20 λεπτά συνεχούς εγγραφής.

Τιμη:120 ευρω

Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει Pm η ας με παρει στο 6934612203