PDA

View Full Version : Το Apple iPad στα Multirama


MARK
13-04-2010, 17:15
Tα Multirama δίνουν την ευκαιρία στους φίλους της τεχνολογίας να αποκτήσουν δωρεάν το επαναστατικό Apple iPad. Από το διαγωνισμό που οργάνωσε το δίκτυο καταστημάτων Multirama έχουν ήδη αναδειχθεί οι τρείς πρώτοι τυχεροί.

Ξεκινώντας από τις 2 Μαρτίου όλα τα μέλη του fan page που διαθέτει η Multirama στο facebook είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε στις 7 Απριλίου 2010 και να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τη συσκευή.
Εκτός όμως από τους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού, από την Τρίτη 13 Απριλίου και για ένα μήνα, όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας έχουν την ευκαιρία να αγγίξουν τη μαγεία του iPad που θα είναι διαθέσιμο για live παρουσίαση σε 15 καταστήματα Multirama, στο The Mall, στην οδό Στουρνάρη στην Αθήνα, στον Πειραιά (Εθνικής Αντιστάσεως 6), στη Γλυφάδα, στην Αγ. Παρασκευή (Λεωφ. Μεσογείων 402), στον Άλιμο, στα Βριλήσσια, στον Αγ. Δημήτριο, στη Ν. Ερυθραία, στο Περιστέρι, στο Ψυχικό, στα καταστήματα της Τσιμισκή και Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα (Αγ. Ανδρέου & Βότση) και το Ηράκλειο.

Όλοι οι καταναλωτές που θα επισκεφθούν τα συγκεκριμένα καταστήματα Multirama, θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά το πιο πρωτοποριακό "gadget" της χρονιάς και, αφού γίνουν μέλη του Multirama club, να λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα δώσει την ευκαιρία σε δεκαπέντε τυχερούς να πάρουν στο σπίτι τους τα iPad μετά το τέλος της επίδειξης.

skippybi
13-04-2010, 22:04
:sm8:

mario
14-04-2010, 15:19
καλοοοο:Χαμόγελο: