PDA

View Full Version : "Sold-out" σε 29 από 64 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου


MARK
20-04-2010, 16:44
http://www.emea.gr/uploads/1/1610_ue23dbhqt.jpg Την εξάντληση (sold-out) των εισιτηρίων για 29 από τους 64 αγώνες του επικείμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στη Νότιο Αφρική τον Ιούνιο, ανακοίνωσε η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία FIFA.
Την εξάντληση (sold-out) των εισιτηρίων για 29 από τους 64 αγώνες του επικείμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στη Νότιο Αφρική τον Ιούνιο, ανακοίνωσε η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία FIFA. Όπως ανακοινώθηκε, διατέθηκαν 100 χιλιάδες εισιτήρια στις πρώτες 24 ώρες πωλήσεων από γκισέ.
Δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα εισιτήρια, μεταξύ άλλων, για τον εναρκτήριο αγώνα μεταξύ Νοτίου Αφρικής και Μεξικό, για αμφότερους τους ημιτελικούς και για τον τελικό αγώνα. Επιπλέον, τα εισιτήρια για όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ντέρμπαν και στο Κέιπ Τάουν, έχουν επίσης εξαντληθεί.
Την περασμένη Πέμπτη, οι Νοτιο-Αφρικάνοι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν 500 χιλιάδες εισιτήρια για αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από σούπερ-μάρκετ της χώρας, μετά την κατάργηση ενός κανόνα της FIFA ότι, τα εισιτήρια είναι δυνατόν να αγοραστούν μόνον διαδικτυακά ή με ψηφοφορία.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, στη Νότιο Αφρική μόλις το 10,8% του πληθυσμού των 49,3 εκατ. ανθρώπων έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό σε σύγκριση με τον αντίστοιχο παγκόσμιο μέσο όρο 26,6%. Ωστόσο, οι πωλήσεις των εισιτηρίων μέσω σούπερ-μάρκετ της Νοτίου Αφρικής δεν εξελίχθηκε παντού ο####, καθώς σε μία περίπτωση καυγά κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση της Αστυνομίας της χώρας με σπρέι πιπεριού για τη διάλυσή του, ενώ ένας συνταξιούχος πέθανε από έμφραγμα ενώ περίμενε σε ουρά στο Κέιπ Τάουν.

Arkas
20-04-2010, 21:09
:sm8: