PDA

View Full Version : Αθλητισμός στο Forum μας!!


Michael Chatzilias
22-04-2010, 00:53
Καλησπέρα σε όλους!

Προτείνω σε όσους από το Forum μας θέλουν και ασχολούνται με τον αθλητισμό, έστω και λίγο, σποραδικές συναντήσεις μας για τρέξιμο ή απλό περπάτημα στον Υμηττό, και για κολύμβηση στο ανοιχτό κολυμβητήριο στο Γουδί.

Έχετε ποτέ αρχίσει την μέρα σας με χαλαρό τρέξιμο, ή περπάτημα νωρίς το πρωί, πριν από το πρωινό σας στην διάρκεια μιας εκδρομής στο βουνό, και ενώ έχετε πολλά ακόμα χιλιόμετρα μπροστά; Το ταξίδι γίνεται πιο άνετο και ευχάριστο, όταν έχει προηγηθεί άσκηση!

Τρέξιμο ή περπάτημα στον Υμηττό
Αφήνω το αμάξι ή την μηχανή στην αρχή ενός μονοπατιού μετά την μονή Καισαριανής και το αναψυκτήριο. Είναι το μεγαλύτερο μονοπάτι και τις Κυριακές είναι γεμάτο από κόσμο, οικογένειες που περπατούν μέσα στα δέντρα, αθλητές που τρέχουν και ποδήλατα. Ακολουθώ το μεγάλο μονοπάτι για περίπου 5 χλμ μέσα στα δέντρα ενώ δεξιά μου έχω πλήρη και καταπληκτική θέα της Αθήνας. Το μονοπάτι έχει πολύ ελαφριά κλήση ανόδου για 5 χλμ και φτάνει σε ένα από τα παρατηρητήρια με θέα πιάτο της Αθήνας ενώ είμαι μέσα στα δέντρα. Ο γυρισμός έχει την ελαφριά κλήση καθόδου αντίθετα με το ανέβα. Το μέρος προσφέρεται για ελαφρύ τρέξιμο και για περπάτημα. θα ήθελα παρέα όταν τρέχω ή περπατάω και όσοι από εσάς σαςν ενδιαφέρει να τρέχετε στην φύση ενώ είστε στην Αθήνα, μπορούμε να οργανώσουμε σποραδικές συναντήσεις. Όσοι θέλετε να κάνετε βόλτα με την μηχανή, πέρα από το μονοπάτι ο δρόμος συνεχίζει να ανηφορίζει με πολύ όμορφα στροφιλίκια και φτάνει μέχρι τις κεραίες με την Αθήνα στα πόδια σας. Στο βάθος φαίνεται η Αίγινα, το Αγκίστρι και μέχρι τα βουνά της Πελοποννήσου. Εάν δεν ξέρετε πώς να φτάσετε, είναι ο δρόμος που οδηγεί στην Αττική οδό από την Καισαριανή, και εντί να στρίψετε για Αττική οδό, προχωράτε ευθύα μέσα στον Υμηττό. Το σπίτι μου είναι 10 λεπτά από το βουνό και για όποιον τον ενδιαφέρει μπορούμε να πάμε μαζί.

Κολύμβηση στο ανοιχτό κολυμβητήριο στο Γουδί
Το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό χειμώνα – καλοκαίρι. Τον χειμώνα έχει θερμαινόμενη πισίνα. Είναι ίσως το πιο καθαρό που έχω κολυμπήσει Ελλάδα και έξω. Έχει 50 μέτρα μήκος και αρκετό φάρδος ανά λωρίδα για να χοράει αρκετούς κολυμβητές. Πολλές φορές κολυμπούν ολόκληρα γκρουπάκια και κρατάνε χρόνους. Κολυμπάω μόνος μου σποραδικές φορές μέσα στην εβδομάδα, και εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να αρχίσετε κι εσείς! Το κολυμβητήριο είναι δημόσιο, έχει πολύ καθαρούς χώρους και κοστίζει 25 Ευρώ τον μήνα και 30 Ευρώ η εγγραφή. Χρειάζεται χαρτί από Καρδιολόγο και Δερματολόγο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, ενώ κολυμπας και είσαι μέσα στα δέντρα κι εκεί.

Έχει και πολύ ωραίες γυναίκες...

Όσοι συμφορουμίτες μας θέλουν να τρέξουν, ή να περπατήσουν, μπορούμε να οργανώσουμε παρέα στο βουνό, ενώ οι υπόλοιποι μπορούν να κάνουν βόλτα με τις μηχανές μέχρι την κορυφή και πίσω. Όσοι θελήσουν να μάθουν περισσότερα για το κολυμβητήριο, ενημερώστε και θα σας πώ, πραγματικά αξίζει!

Νους υγιής, σώματι υγιές, φρέσκια η GS!!!!
Χατζηλίας

gandreas
22-04-2010, 01:09
Μένω πολύ κοντά στο κολυμβητήριο που αναφέρεις και είναι όντος πολύ καλό, πάει η ανιψιά μου. Αντί για περπάτημα πάω για ποδήλατο εκεί γύρω και μέσα στην πανεπιστημιούπολη , αλλά θα μου άρεσε λίγο περπάτημα ή ότι άλλο προτείνει η παρέα:p

Michael Chatzilias
22-04-2010, 12:08
Το κολυμβητήριο είναι δίπλα στην Πανεπιστημιούπολη και προσφέρεται και για βόλτα και περπάτημα. Επίσης είναι πολύ κοντά και στον Υπηττό που προτείνω το τρέξιμο - περπάτημα!

Για όσους ενδιαφέρονται, μπορούμε να οργανώσουμε περπάτημα ή ελαφρύ τρέξιμο παρέα!

skippybi
25-04-2010, 18:49
:sm8::sm8:

DERTILAS
25-04-2010, 18:52
Ειχαμε πει και για μπαλιτσα....αλλα δεν γεμιζαμε ουτε 5χ5!!!!!:yz

Dionisis
25-04-2010, 20:17
Μιχαλη μου πολυ καλη ιδεα μαλιστα ξεκινα απο τον Λεοντοκαρδο το καλοκαιρι που ειχε ερθει Κεφαλονια λογο το οτι εχω γυμναστηριο δεν ξεκολαγε απο μεσα ....μαλιστα τα πρωινα με ξυπναγε προυνο προυνο και πηγαιναμε για τρεξιμο ευτυχος δεν καθησε πολλες ημερες και γλυτωσα ............αιντε να δουμε θα σας ακολουθησει ??..........;)

gandreas
25-04-2010, 22:53
Ειχαμε πει και για μπαλιτσα....αλλα δεν γεμιζαμε ουτε 5χ5!!!!!:yz
:sm7::sm7::sm7:
Ήμασταν οι 2 από τους 4. Εγώ πάντως την Τρίτη θα πάω…

wet & dirty
25-04-2010, 22:57
καθε δευτερα και τεταρτη συνηθος τα μεσημερια 2-5 παω απο το αλσος τον Ιλισιων απο μονοπατι στην καλοπουλα στην καισαριανη!!!αν θελει καποιος !!

ntinopoulos
25-04-2010, 23:09
καθε δευτερα και τεταρτη συνηθος τα μεσημερια 2-5 παω απο το αλσος τον Ιλισιων απο μονοπατι στην καλοπουλα στην καισαριανη!!!αν θελει καποιος !!
θελεις παρεα...?:D
ατακτο αγορι!:cool:

ace_gln
26-04-2010, 11:27
καθε σ/κ θα προπονω θαλασσιο σκι στη Χαλκιδα για οποιον ενδιαφερονται ... και φιλος θα κανει μαθηματα kitesurf ...
κανονιζονται και ποδηλαταδες καθε κυριακη σχεδον

MARK
26-04-2010, 12:57
:sm8: