PDA

View Full Version : Hotmail Wave 4.0: Καιρός για ανανέωση!


skippybi
19-05-2010, 18:27
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/05/hotmail-wave-4.jpg

Η Microsoft αποκάλυψε το Hotmail “Wave 4” παρουσιάζοντας τα νέα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Hotmail καθώς και των συνοδευτικών υπηρεσιών του. Οι αλλαγές επικεντρώνονται στη διαχείριση του μεγάλου όγκου εισερχόμενων email των χρηστών, στην ασφάλεια του λογαριασμού τους αλλά και στη διευκόλυνση προβολής των επισυναπτόμενων αρχείων.

Όσον αφορά το διαμοιρασμό πολυμέσων, έχει προστεθεί η δυνατότητα “Active Views” με την οποία επισυναπτόμενες φωτογραφίες και video (πχ YouTube) προβάλλονται μέσα στο περιβάλλον ανάγνωσης του email. Ειδικότερα οι φωτογραφίες μπορούν να προβληθούν με τη μορφή παρουσίασης. Ακόμα κάθε email μπορεί να περιλαμβάνει φωτογραφίες με ανώτατο όριο 10 gigabytes. Ουσιαστικά, οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται με τη μορφή URL καθώς τα δεδομένα θα αποθηκεύονται στην υπηρεσία Skydrive της Microsoft η οποία προσφέρει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 25gb σε κάθε χρήστη.

H ίδια υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα προβολής αρχείων του office, καθώς και την επεξεργασία τους. Στη συνέχεια θα υπάρχει η επιλογή για αποθήκευση στο Skydrive ώστε η ενημερωμένη έκδοσή τους να είναι προσβάσιμη στους ενδιαφερόμενους χρήστες. Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες αποθηκεύονται για 3 μήνες στο Skydrive, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του χρόνου επ’ αόριστον. Γενικότερα, το “Active Views” σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι περισσότερες εργασίες να εκτελούνται μέσα από το περιβάλλον της πλατφόρμας του email. Για παράδειγμα, αν ένα email περιλαμβάνει το tracking number μιας αγοράς, ο χρήστης δε χρειάζεται να ανοίξει νέο παράθυρο του browser για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της παραγγελίας του καθώς η διαδικασία πραγματοποιείται αυτόματα μέσα από το περιβάλλον εργασίας του Hotmail. Ακόμα, προστίθεται προαιρετικά η δυνατότητα άμεσης συνομιλίας με οποιαδήποτε επαφή σας.

Η Microsoft σχεδιάζει μέσα από το ανανεωμένο Hotmail, να ταξινομήσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ηλεκτρονική αλληλογραφία των χρηστών παρουσιάζοντας μερικές νέες δυνατότητες:

• Αυτόματη διαλογή των email που έχουν μεγάλη σημασία για το χρήστη και ειδική προβολή παρουσίασής τους.
• Προσθήκη φίλτρων με τα οποία θα εμφανίζονται email κατά τις προτιμήσεις του χρήστη με ένα μόνο κλικ.
• Μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό spam αλλά και υπηρεσία “αυτόματης εκμάθησης” σύμφωνα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη.
• Γρήγορη προβολή των mail που περιλαμβάνουν multimedia περιεχόμενα.




Διαβαστε την συνεχεια (http://www.otherside.gr/2010/05/hotmail-wave-4-0-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bd%ce%ad%cf%89%cf%83%ce%b7/#more-29207)

Arkas
19-05-2010, 22:25
Σε ευχαριστούμε Billy!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
20-05-2010, 01:52
Thanks Billy .... ;)

MARK
20-05-2010, 08:55
:sm8: