PDA

View Full Version : αποσυρση εγκατελειμενων οχηματων...........


gsmaniac
02-06-2010, 14:19
Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι, στην προστασία του περιβάλλοντος...

Έχει ξεκινήσει, η απόσυρση όλων των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, που βρίσκονται εντός των ορίων της πόλης. Υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος είναι η Δημοτική Αστυνομία , η οποία συνεργάζεται με ιδιωτική εταιρία για την περισυλλογή των οχημάτων.

Mέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί χιλιάδες εγκαταλελειμμένα οχήματα παλιάς και νέας τεχνολογίας, κυρίως ιδιωτικής χρήσης.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι ως το τέλος του χρόνου να μην υπάρχει στο δρόμο ούτε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο.

Ο εντοπισμός, καταγραφή και η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων γίνεται βάση του Π.Δ.116/2004.
Σε καθημερινή βάση, τα γερανοφόρα οχήματα, ιδιωτικής εταιρίας συλλέγουν αυτοκίνητα, σε συνεργασία και με την καθοδήγηση των υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οποίοι, φωτογραφίζουν το όχημα που αποσύρεται και το χώρο που κατελάμβανε, ώστε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία προς καταγραφή και αρχειοθέτηση.

Τα περισσότερα από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα αποτελούν εστίες μόλυνσης για το περιβάλον και για τους ανθρώπους.
Με την απόσυρσή τους συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα εξοικονομούμε περισσότερες θέσεις στάθμευσης για τους κατοίκους της πόλης μας.

Επίσης, οι ιδιώτες των αποσυρθέντων οχημάτων μπορούν να παραλαμβάνουν το αποδεικτικό της απόσυρσης από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας κατά τις πρωινές ώρες.

΄Ηδη το πρόγραμμα άρχισε να λειτουργεί στον δήμο Αμαρουσίου και υπάρχει πρόβλεψη να επεκταθεί σε όλους τους δήμους της χώρας μας.

#sponsored_links { width: 380px; background-color: #F0F0F0; padding: 8px; border: 1px solid #CCC; font-family: Tahoma; font-size: 13px; line-height: 15px; color: #333; } #sponsored_title { font-weight: bold; padding: 5px; background-color: #333; color: #FFF; width: 370px; margin-bottom: 10px; } #sponsored_links a { color: #F30!important; text-decoration: none; }Χρήσιμοι σύνδεσμοι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Econews.gr – Περιβάλλον, Ενέργεια και Οικολογία ασταμάτητα όλο το 24ωρο. (http://www.econews.gr)




επιτελους......εχει γεμισει παρατημενα ι.χΝεύραΝεύραΝεύρα

vasorfa
02-06-2010, 14:27
Λες να μου παρουν το kadettaki???:p

Παω να το πλύνω!!!!:sm7::sm7:


(οpel kadett 1977)!!!!!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
02-06-2010, 14:33
Καλή αρχή, γιατί είναι χτικιό αυτή η ιστορία με τα παρατημένα .... http://i247.photobucket.com/albums/gg124/ELINADOUR/SMILES-2/smiley21.gif

Albatros
02-06-2010, 16:46
Το θέμα είναι οτι δεν είναι όλα παρατημένα, αλλά πολλά είναι αυτά που οι ιδιοκτήτες καταθέσανε πινακίδες γιατι δεν έχουν να πληρώσουν τέλη ασφάλεια και βενζίνα πλέον...
:hmmm:

napgeo
02-06-2010, 16:58
Για το θεαθήναι γίνωνται όλα. Είναι μεγάλο το κόστος για τους δήμους..Και πινακίδες να έχει καταθέσει κάποιος απαγορεύεται η κατάληψη δρόμου. Επίσης απαγορεύεται το παρκάρισμα σε δημόσιο δρόμο,τροχόσπιτα,μπαγκαζιέρες,τρέιλερ, σκάφη. Πόσα δεν βλέπουμε γύρο μας. Τηλεγωνείς στο δήμο και η απάντηση.Το έχουμε σημειώσει.
Να ρωτήσω και κάτι..Πόσα εγκαταλελειμένα είδαμε στη γειτονική χώρα που επισκεφτήκαμε πρόσφατα. Εγώ δεν είδα..Αλά εμείς είμαστε γνήσιοι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
Να είστε καλά

syan
02-06-2010, 18:40
Για να καταθέσεις πινακίδες πλέον, εξ ών γνωρίζω πρέπει να εξασφαλίζεις και θέση στάθμευσης στη κατοικία σου διότι δεν δικαιούσαι να σταθμεύεις χωρίς τέλη κυκλοφορίας...!