PDA

View Full Version : BMW C1-E στη παραγωγή;


skippybi
03-06-2010, 22:29
http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/thumb_01/NEWS/0610095.jpg (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:;) http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/thumb_01/NEWS/0610096.jpg (http://javascript%3cb%3e%3c/b%3E:;)

Παρ΄ όλο που η BMW είχε δηλώσει πως δεν προτίθεται να βάλει σε διαδικασία παραγωγής το πρωτότυπο C1-E, που αποτελεί την ηλεκτροκίνητη version του γνωστού scooter με σκέπαστρο, C1, αυτό φαίνεται να αλλάζει, με τις πληροφορίες, να κάνουν λόγο και για έκδοση με θερμικό κινητήρα. http://www.mototriti.gr/images/TR.gif

Το C1-E, θα συμπεριληφθεί ως έκθεμα στο National Bike Safe Motorcycle Show της Βρετανίας και από ότι λέγεται, πρόκειται για το μοντέλο παραγωγής. Ένα ακόμη στοιχείο που αποτελεί ένδειξη για την παραγωγή του C1-E σε ευρεία κλίμακα, είναι οι πληροφορίες που δίνουν πλέον οι υπεύθυνοι της BMW, σχετικά με το μοντέλο: «Η αυτονομία και η ισχύς του C1-E, αρκεί για να αντεπεξέλθει το scooter σε οποιαδήποτε αστική διαδρομή», δηλώνουν επί παραδείγματι οι Βαυαροί.

Αν τα σχέδια τους για το C1-E ήταν όπως δήλωναν αρχικά, να αποτελέσει μόνο ένα concept του οποίου οι εφαρμογές θα «μεταγγιζόντουσαν» σε μελλοντικά project, πληροφορίες όπως η ανωτέρω, δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα. Μάλλον το έδαφος προετοιμάζουν, για την επιστροφή του C1, αυτή τη φορά όμως ως ηλεκτροκίνητο. Σε ότι αφορά βέβαια στο τελευταίο, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να υπάρξει εκτός της ηλεκτροκίνητης και μια έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης, με μικρό κυβισμό, χαμηλή κατανάλωση και «πράσινες» εκπομπές ρύπων.


mototriti.gr