PDA

View Full Version : Οριστικό «λουκέτο» για τη Moto Morini!!!


riko46
16-06-2010, 23:07
http://www.mototriti.gr/images/TR.gifhttp://www.mototriti.gr/images/TR.gif
http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/thumb_01/NEWS/1606107.jpg (http://javascript<b></b>:;)

Ο κίνδυνος η ιστορική αυτή εταιρεία να κλείσει οριστικά είναι πλέον πολύ πιθανός, αφού οι συζητήσεις που είχαν τα συνδικάτα των εργαζομένων της Moto Morini με τους αντιπροσώπους της Nuova Garelli, που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά της, οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.

http://www.mototriti.gr/images/TR.gifΜε μια καυστική και προκλητική δήλωση, για τη δράση των συνδικάτων των εργαζομένων της Moto Morini, το διοικητικό συμβούλιο της Nuova Garelli, κοινοποίησε την απόσυρση του ενδιαφέροντος για την αγορά της χρεοκοπημένης εταιρείας. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες, ωστόσο μετά την ακύρωση της συνάντησης που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, όλα δείχνουν πως οι όποιες προσπάθειες για μια συναινετική λύση, δεν απέδωσαν. Η αλήθεια είναι βέβαια πως οι όροι στις προτάσεις της Nuova Garelli που αφορούσαν στους εργαζόμενους της Moto Morini, ήταν επιεικώς απαράδεκτοι και η στάση των συνδικάτων είναι καθ όλα δικαιολογημένη! Απόλυση του μισού προσωπικού, μειώσεις στους μισθούς των εναπομεινάντων εργαζομένων και επιπλέον κρατήσεις για να αποπληρωθούν τα χρέη της Moto Morini ήταν μερικοί από αυτούς.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, το μέλλον ( ; ) της Moto Morini είναι αβέβαιο και οι τελευταίες εξελίξεις, μάλλον αποτέλεσαν τη «χαριστική βολή» για την ιστορική ιταλική εταιρεία. Ενδιαφέρον από άλλους αγοραστές δεν έχει εκδηλωθεί και όλα δείχνουν πως τα ρολά στις πόρτες του εργοστασίου, θα κατέβουν οριστικά.

..........;)

teo71
16-06-2010, 23:35
Κρίμα. :(

MARK
17-06-2010, 08:44
:(