PDA

View Full Version : Custom trike 1000 ίππων με 320 τελική!


riko46
21-06-2010, 00:58
Αυτό το κατασκεύασμα, μπορεί να κάνει το Βatmobile ή τη μοτοσικλέτα του Judge Dredd, να δείχνουν αδιάφορα παιχνιδάκια για μικρά παιδιά! Και σαν να μην έφτανε αυτό, το Rocket II όπως είναι το όνομα του, δεν αποτελεί απλώς το δημιούργημα ενός σκιτσογράφου, είναι αληθινό και κυκλοφορεί στο δρόμο!

Ο ιδιοκτήτης του Rocket II, Tim Cotterill, είναι ένας μάλλον εκκεντρικός καλλιτέχνης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός (…και ζάπλουτος), από τα περίφημα μπρούτζινα βατραχάκια που δημιουργεί. Ναι, καλά διαβάσατε, μικρά αγαλματίδια βατράχων (και άλλων αμφίβιων) κατασκευασμένα από μπρούτζο, εν πάση περιπτώσει, δεν είναι το θέμα μας αυτό.

Ο Cotterill λοιπόν, προφανώς θέλοντας να ξοδέψει ένα πολύ-πολύ μεγάλο πόσο χρημάτων, ήρθε σε επαφή με την εταιρεία Blastolene, που ειδικεύεται στη κατασκευή «ακραίων» οχημάτων κατά παραγγελία. Ο «Frogman» όπως αποκαλούν τον Cotterill για ευνόητους λόγους, κατέθεσε μια σειρά σχεδίων δικής του έμπνευσης, για ένα Trike που όμοιο του δεν υπήρχε!

Tο αποτέλεσμα ήταν το Rocket II, ένα τρίροδο με V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα από αυτοκίνητο dragster, απόδοση 1000 ίππων και σχεδίαση…εντελώς «Mad Max». Σύμφωνα με τον Cotterill, το Rocket II είναι ικανό για τελική…320 χλμ. / ώρα, ωστόσο o «Frogman» δεν έχει αντέξει περισσότερα από 260 χλμ. / ώρα μέχρι στιγμής.

Ως γνήσιος καλλιτέχνης, ο Cotterill δημιούργησε ένα video – υπερπαραγωγή, που περισσότερο με ταινία μικρού μήκους μοιάζει, προσκείμενου να «συστήσει» σε έμας τους κοινούς θνητούς το αγαπημένο του όχημα.

Παρακολουθήστε το! Αξίζει!

YouTube - Frogman Tim Cotterill Rocket II 2 Trike Custom Fast

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
21-06-2010, 01:18
Τερατούργημα είναι,

αλλά όλα τα δημιουργήματα, κάπως έτσι ξεκίνησαν

και με τον καιρό εξελίχθηκαν ..... ;)



http://img708.imageshack.us/img708/2104/clipr.jpg

MARK
21-06-2010, 07:49
Πύραυλος...........Που παρκάρει;;;.............:sm7:

manosamos
21-06-2010, 08:41
Καθαροαιμη Αμερικανιά.
Ροπη,υπερβολη και σιλικονατες γκομενες....