PDA

View Full Version : XANIA 2010 SUPERCROSS!!!


GEO_K
09-07-2010, 12:42
Διπλά και τριπλά άλματα, whips, block pass και nac nac, σε συνδυασμό με νεροτσουλήθρες και δροσερές βουτιές, ξέφρενο night clubbing μέχρι το πρωί και δροσερά cocktails σε chill out beach bars σας περιμένουν στα Χανιά για τις πιο όμορφες μοτο-διακοπές που έχετε κάνει ever…
Η Pista Park στο Βαρύπετρο Χανίων πιστή στα ραντεβού της για τη διοργάνωση special events, φέτος το καλοκαίρι ετοίμασε για όλους μας έναν αγώνα Supercross με καυτά, αλλά και δροσερά side events. Αναβάτες από όλη την Ελλάδα θα είναι εκεί για να μας χαρίσουν πλούσιο θέαμα στην ολοκαίνουρια πίστα SX των Χανίων δίπλα από την πίστα καρτ ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Η σχεδίαση και η κατασκευή της πίστας έγινε από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Πωλ Νικολάου, αυτουργό των πιστών του Athens Supercross και όχι μόνο. Η διαδρομή είναι μικρή αλλά απαιτητική, όπως κάθε πίστα SX που σέβεται την ύπαρξή της.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν όλα τα facilities για την ευχάριστη παραμονή αναβατών, ομάδων και θεατών. Πλούσιο θέαμα, δυνατή μουσική και δροσερά διαλλείματα στο water park Limoupolis ακριβώς δίπλα από την πίστα είναι μόλις το βασικό πακέτο.
Όποιος αποφασίσει να το συνδυάσει με διακοπές στα Χανιά, πέρα από τις μαγικές παραλίες στα δυτικά και νότια του νησιού, το γραφικό ενετικό λιμάνι και τα πετρόχτιστα σοκάκια της παλιάς πόλης που σε ταξιδεύουν στο χρόνο, υπάρχει και η παραλιακή οδός, όπου χτυπάει η καρδιά του έντονου Day & Night life των Χανίων. DJ set, δροσερά κοκτέιλ, ξέφρενος χορός και ευχάριστες παρουσίες είναι μέρος της καθημερινότητας στα beach bars, όπως το Άμμος & Ήλιος, Νερόμυλος, Mambo και παραλιακά club, όπως ο Μύλος και το Villa Mercedes.
Το δε αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητους ημερήσιους αγώνες, έναν το Σάββατο και έναν την Κυριακή. Θα υπάρχουν δυο κατηγορίες βάσει του κυβισμού των μοτοσυκλετών. Στην SX2 μπορούν να συμμετάσχουν αναβάτες με τετράχρονες μοτοσυκλέτες έως 249κ.ε. και δίχρονες έως 149κ.ε., ενώ στην SX1 θα μπορούν να συμμετάσχουν αναβάτες με μοτοσυκλέτες τετράχρονες από 290κ.ε. και πάνω και δίχρονες από 175κ.ε. και πάνω. Σε κάθε κατηγορία θα γίνουν τρία σκέλη, όπου σε καθένα από αυτά θα συλλέγονται αρνητικοί βαθμοί ανάλογα τη θέση τερματισμού. Για παράδειγμα ο πρώτος κάθε σκέλους θα παίρνει ένα βαθμό, ο δεύτερος δύο και ούτω καθ’ εξής. Οι έξι αναβάτες κάθε κατηγορίας με τους λιγότερους βαθμούς ποινής, θα τρέξουν ένα κοινό σκέλος, από το οποίο θα αναδειχθεί ο “King of SX”, ο οποίος και θα κερδίσει και ένα κράνος MX προσφορά του καταστήματος GAS Motosport Culture στα Χανιά.



Οδηγός αγωνιζομένων

Για την συμμετοχή στον αγώνα απαιτείται κατάθεση παραβόλου ασφαλιστικής κάλυψης αξίας 30 ευρώ, ενώ βασική προϋπόθεση είναι οι αγωνιζόμενοι να διαθέτουν αγωνιστική άδεια σε ισχύ για το 2010. Η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει προνομιακές τιμές για αναβάτες και για συνοδούς-μηχανικούς τους για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια , τη διαμονή και τη διατροφή τους. Οι προσφορές αυτών ισχύουν από 22 έως και 31 Ιουλίου. Για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια θα εκδοθεί και θα δημοσιευτεί “κωδικός” κράτησης με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα εξασφαλίσουν τις προνομιακές τιμές. O κωδικός θα ισχύει και για όσους θεατές από την υπόλοιπη Ελλάδα θελήσουν να επισκεφτούν τα Χανιά για να δουν τον αγώνα, αλλά και να κάνουν διακοπές. Λόγω τουριστικής περιόδου οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα εξαιτίας περιορισμένης διαθεσιμότητας.

πηγή :motomagazine.gr


__________________

GEO_K
09-07-2010, 12:45
..

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
09-07-2010, 19:48
Έχω δει όλες τις διοργανώσεις που έχουν γίνει στην Αθήνα

και είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον .... ;)

Alfa7
11-07-2010, 07:44
Πολύ καλή φάση...τρελό μοτοθέαμα...
Εμείς που είμαστε εδώ φυσικά θα πάμε...

Gazi
11-07-2010, 08:18
Εκεί θα είμαι,να παίζω μουσική.....:cool::cool::cool::cool:

GEO_K
11-07-2010, 12:23
:sm8: