PDA

View Full Version : Κυρίαρχος ο Webber


gats
12-07-2010, 09:14
http://media2.feed.gr/filesystem/images/20100711/engine/newego_LARGE_t_77761_118884_type11568.jpg




Mark Webber (1ος): «Είναι σπουδαίο που κέρδισα εδώ στο Silverstone. Είναι μία πίστα με τεράστια ιστορία και το να κερδίζεις τόσο σπουδαίους αγώνες όπως αυτός αλλά και εκείνος του Μονακό είναι μεγάλη επιβράβευση. Η εκκίνηση μου ήταν ιδανική! Όταν έφτασα στην πρώτη στροφή ήμουν μπροστά και σκέφτηκα ότι Θα τα καταφέρω! Ήταν μία ξεχωριστή ημέρα ενώ σκληρά δούλεψε για αυτή και η ομάδα μου. Δεν μπορείς να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα σε αυτό το επίπεδο, αν δεν προσπαθείς σκληρά. Τα μέλη της ομάδας μας άξιζαν τη σημερινή νίκη. Όσα συνέβησαν χθες είναι άλλο θέμα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα λύσουμε κάθε πρόβλημα. Κοιτώντας μπροστά, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ήταν μία σπουδαία ημέρα, την οποία θα γιορτάσω απόψε.»

Sebastian Vettel (7ος): «Είχα κακή εκκίνηση, επιλέξαμε υπερβολικά επιθετική στρατηγική σε ό,τι αφορούσε τις ρυθμίσεις του συμπλέκτη και αυτό μου προκάλεσε σπινιάρισμα. Μετά είχα κλατάρισμα στο πίσω δεξί ελαστικό μου, δεν ένιωσα κάτι και δεν ήμουν σίγουρος για το τι συνέβη. Δυστυχώς αυτό προκάλεσε ζημιά και στο μονοθέσιο, πράγμα που μου κόστισε σε απόδοση στη συνέχεια του αγώνα. Κατάφερα όμως να ανακάμψω και να κερδίσω βαθμούς, πράγμα σημαντικό. Στους πρώτους 30 γύρους δεν είχα να ελπίζω σε πολλά αλλά μετά το Αυτοκίνητο Ασφαλείας, είχα τη δυνατότητα να δώσω πραγματικές μάχες τις οποίες απόλαυσα. Μονομαχούσα με οδηγούς όπως ο Felipe Massa και ο Michael Schumacher. Το ωραίο είναι ότι όποτε δοκιμάζεις κάτι ή βλέπεις ένα κενό, ξέρεις ότι είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να το έχουν εντοπίσει και εκείνοι άρα οι τελευταίοι 20 γύροι ήταν απολαυστικοί. Είναι πάντα ωραίο να τρέχουμε στο Silverstone, όπου η ατμόσφαιρα είναι σπουδαία.»

Christian Horner: «Ήταν φανταστικό που κερδίσαμε μπροστά σε όλα τα μέλη της ομάδας μας. Ο Mark έκανε ένα τέλειο αγώνα, είχε καλή εκκίνηση ενώ τον βοήθησε και η ομάδα με φανταστικά pit stop. Ήταν αλάνθαστος. Ο Sebastian ήταν άτυχος στην πρώτη στροφή, δεν είμαι σίγουρος αν ήρθε σε επαφή με τη McLaren του Hamilton αλλά μετά από αυτό το συμβάν, ανέκαμψε με εξαιρετικό τρόπο, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας. Το κλαταρισμένο ελαστικό ήταν μία άτυχη στιγμή αλλά στη συνέχεια ήταν εντυπωσιακός. Το πιο σημαντικό όμως σήμερα, ήταν ότι κερδίσαμε μπροστά στους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να είμαστε τόσο ισχυροί.»

MARK
12-07-2010, 11:49
Ωραίος ο συνονόματος.......;)