PDA

View Full Version : forest sounds 23-25/07


sakis7
21-07-2010, 11:51
Ήμουν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ και πέρυσι και περάσαμε ένα τριημεράκι super, το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Πρόκειται για ένα κατασκηνωτικό 3ήμερο φεστιβάλ στο βουνό, στο οροπέδιο τηςΑγίας Τριάδας Καλοσκοπής στη Φωκίδα. Ασύλληπτη τοποθεσία και η διαδρομή μέσα στο δάσος πραγματικά δεν θες να τελειώσει..!
Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.forestsounds.gr/ (http://www.forestsounds.gr/)

Για όσους ενδιαφέρονται (εκ των Αθηνών), προτείνω την διαδρομή:
Από παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, πηγαίνοντας προς θήβα και συνεχίζοντας προς Λειβαδιά, *προσοχή* -> στη διασταύρωση Λειβαδιάς – ορχομενού συνεχίζουμε προς Χαιρώνεια (προτείνω μικρή στάση στη Χαιρώνεια για ξεμούδιασμα και όσοι δεν έχουν περάσει από εκεί σίγουρα θα θελήσουν να θαυμάσουν για λίγο ή να φωτογραφίσουν το λιοντάρι!), συνεχίζουμε προς κάτω Τιθορέα περνάμε και την Αμφίκλεια και φτάνουμε στη Γραβιά με το περίφημο χάνι! Από τη Γραβιά μέχρι την καλοσκοπή είναι και το καλύτερο κομμάτι της διαδρομής καθώς έχει πολλές στροφές μέσα στο δάσος με φρέσκο ασφαλτοστρωμένο δρόμο! :D

Υ.Σ.1 όσοι αποφασίσουν να πάνε στο συγκεκριμένο event και να κατασκηνώσουν, να έχουν μαζί τους πέρα από τον απαραίτητο εξοπλισμό για camping, οπωσδήποτε υπνόσακο και χοντρά ρούχα καθώς οι θερμοκρασίες το βράδυ κατρακυλάνε σε μονοψήφιο αριθμό!
Υ.Σ.2 στο διάστημα απο το πρωινό ξύπνημα μέχρι και την βραδινή έναρξη των συναυλιών, όσοι επιθυμούν μπανάκι, πετάγονται προς Ιτέα μεριά σε απόσταση μίας ώρας!:cool:

diomiles
21-07-2010, 17:52
Ευχαριστούμε για την πληροφορία....:)

Είμαστε και κοντοχωριανοί......

sakis7
22-07-2010, 10:21
κοντοχωριανοι? :confused:

diomiles
22-07-2010, 13:26
Απο την ίδια περιοχή θέλω να πω..