PDA

View Full Version : Οι πιο “hot” ταινίες που θα δούμε ως τα Χριστούγεννα του 2010


skippybi
14-09-2010, 20:57
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2010/09/movies-2010.jpg



Οι «Αναλώσιμοι» του Sylvester Stallone και το «Inception» του Christopher Nolan άνοιξαν πανηγυρικά τη νέα κινηματογραφική σεζόν. Όμως, ποιες ακόμα ταινίες περιμένουμε με ανυπομονησία; Συγκεντρώσαμε τα πιο δυνατά «χαρτιά» του φθινοπώρου και σας τα παρουσιάζουμε.
Ταινίες από σχεδόν κάθε κινηματογραφικό είδος για κάθε είδους θεατές, υπόσχονται δράση, περιπέτεια, αγωνία, γέλιο, κλάμα, ρομάντζο, μα πάνω απ’ όλα μεγάλες ερμηνείες και σκηνοθετικές υπογραφές, στους φθινοπωρινούς μήνες (άντε, ας βάλουμε και τον Δεκέμβριο μέσα) που έρχονται. Απολαύστε τις κατά… σειρά εμφανίσεως.


Γουόλ Στριτ: Το Χρήμα Ποτέ Δεν Πεθαίνει / Wall Street: Money Never Dies (23/9)

Ο αδίστακτος μεγαλοκαρχαρίας της Wall Street, Gordon Gekko, επιστρέφει 23 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση και μετά από αρκετό καιρό στη φυλακή στο sequel της εμβληματικής ταινίας για τους γιάπις των 80s και πάλι με την υπογραφή του Oliver Stone. Εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ο Michael Douglas εμφανίζεται με διαφορετικό πρόσωπο και ειλικρινή(;) πρόθεση να βοηθήσει το νεαρό χρηματιστή φίλο της κόρης του, Shia LaBeouf, να λύσει μια υπόθεση δολοφονίας. Charlie Sheen, Susan Sarandon, Carey Mulligan, Josh Brolin, Eli Wallach και Frank Langella συμπληρώνουν το πραγματικά αξιοζήλευτο καστ.


Δωρητής Σπέρματος / The Switch (30/9)

Η Jennifer Aniston πρωταγωνιστεί σε αυτή τη νευρωτική κωμωδία των Josh Gordon και Will Speck (βασισμένη σε διήγημα του Jeffrey Eugenides) ως μια επιτυχημένη καριερίστρια που θέλει επειγόντως ένα παιδί και αναγκάζεται να καταφύγει σε τεχνητή γονιμοποίηση αφού δεν βρίσκει τον κ.Σωστό. Επτά χρόνια μετά, ανακαλύπτει ότι ο καλύτερός της φίλος Jason Bateman έχει να της εξομολογηθεί κάτι συγκλονιστικό σχετικά με την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού της.


Eat Pray Love (7/10)

Βασισμένη στο αυτοβιογραφικό best-seller της Elizabeth Gilbert, η ταινία «Eat Pray Love» φιλοδοξεί να φέρει και πάλι την Julia Roberts στο ρετιρέ των superstars ή, τουλάχιστον, μέσα στις καρδιές του γυναικείου κοινού του πλανήτη, αφηγούμενη την ιστορία μιας γυναίκας που, μετά το οδυνηρό διαζύγιό της, ταξιδεύει στον κόσμο, δοκιμάζοντας λιχουδιές, προσευχόμενη και τέλος ξαναβρίσκοντας τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού Javier Bardem. Ο γνωστός από τα τηλεοπτικά «Nip/Tuck» και «Glee», Ryan Murphy, σκηνοθετεί.


Δόλωμα Γένους Θηλυκού / Stone (7/10)

Ο καταδικασμένος εμπρηστής Edward Norton βάζει την πανέμορφη φιλενάδα του Milla Jovovich να αποπλανήσει τον υπεύθυνο για την αναστολή του Robert De Niro, μόνο και μόνο για να προσπαθήσουν μαζί να τον παγιδέψουν με επικίνδυνα παιχνίδια του μυαλού εξασφαλίζοντας έτσι την πολυπόθητη αποφυλάκιση σε αυτό το δυνατό ψυχολογικό θρίλερ που υπογράφει ο John Curran του «Βαμμένου Πέπλου». Δυνατές ερμηνείες, εντάσεις υψηλού επιπέδου και ανατροπές πρέπει να θεωρούνται αναμενόμενες.


Ο Αμερικάνος / The American (14/10)

Ο George Clooney, ένας επαγγελματίας δολοφόνος παγκοσμίου επιπέδου που προσπαθεί να αποσυρθεί, δέχεται άθελά του μια τελευταία δουλειά που θα τον βοηθήσει να ξεφύγει μια για πάντα από τους «εργοδότες» του, χωρίς να γνωρίζει σε τι είδους δίνη προδοσιών και αποκαλύψεων πρόεκειται να μπλέξει. Με γυρίσματα στη «δεύτερη πατρίδα» του Clooney, την Ιταλία, και μια καθαρά ρετρό 70s αισθητική, ο φημισμένος φωτογράφος που έγινε σκηνοθέτης Anton Corbijn ξαναχτυπά (μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του «Control») με ένα παλιομοδίτικο βραδυφλεγές θρίλερ που θα καθηλώσει.


The Social Network (21/10)

Ο αεικίνητος σκηνοθέτης David Fincher επιχειρεί να εισχωρήσει στα άδυτα του Facebook, μεταφέροντας στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο του Ben Mezrich «The Accidental Billionaires», που περιγράφει τη σύλληψη της ιδέας του πιο δημοφιλούς εργαλείου κοινωνικής δικτύωσης από τον ιδρυτή του Mark Zuckerberg και τη διαμάχη του με τον συνιδρυτή Eduardo Saverin. Με εκλεκτό νεανικό καστ (Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Rooney Mara), η ταινία αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς «φίλους» στις αίθουσες.


The Town (21/10)

Μετά το πολύ δυνατό σκηνοθετικό του ντεμπούτο, «Χωρίς Ίχνη», ο Ben Affleck ξαναπαίρνει θέση πίσω (αλλά και μπροστά) από τις κάμερες σ’ ένα αστυνομικό θρίλερ που διαδραματίζεται στα περίχωρα της λατρεμένης του Βοστόνης και αναφέρεται σε έναν ληστή τραπεζών που νιώθει τη θηλειά του νόμου να σφίγγει γύρω απ’ το λαιμό του, ενώ πρέπει να διαχειριστεί και τον έρωτά του για μια υπάλληλο τράπεζας που έχει ληστέψει. Εκτός από τον Affleck, το προσεγμένο καστ συμπληρώνουν οι Jeremy Renner, Jon Hamm, Rebecca Hall, Blake Lively, Pete Postlethwaite και Chris Cooper.


Μπάτσοι Από Τον Πάγκο / The Other Guys (4/11)

Η τέταρτη συνεργασία του γνωστού κωμικού Will Ferrell με τον σκηνοθέτη Adam McKay («Anchorman», «Talladega Nights», «Step Brothers») φαίνεται να είναι και η πιο αστεία μέχρι τώρα. Ο αξιολύπητος αστυνομικός «γραφείου» Will Ferrell μαζί με τον συνεργάτη του Mark Wahlberg αρπάζουν την κατάλληλη ευκαιρία και ξεκινούν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση για να μοιάσουν στα είδωλά τους, τους «star» αστυνομικούς Samuel L. Jackson και Dwayne Johnson, φέρνοντας, φυσικά, το απόλυτο χάος. Μαζί τους οι Eva Mendes, Michael Keaton και Steve Coogan.


Ο Χάρι Πότερ Και Οι Κλήροι Του Θανάτου, Μέρος 1ο / Harry Potter And The Deathly Hallows, Part 1 (18/11)

Η πρώτη από τις δύο ταινίες στις οποίες χωρίστηκε το τελευταίο μυθιστόρημα του όχι και τόσο νεαρού πια διοπτροφόρου μάγου, και πάλι από τον σκηνοθέτη που υπέγραψε τις δύο πρόσφατες ταινίες του Harry Potter, David Yates, υπόσχεται όχι μόνο την «αρχή του τέλους» αλλά και ρίγη 3D συγκίνησης για τους εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο, καθώς η τριάδα από το Hogwarts ξεκινά την τελική μάχη εναντίον του σκοτεινού μάγου Voldemort. Οι Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson επιστρέφουν πλαισιωμένοι από την βρετανο-ιρλανδική εθνική των (κρατηθείτε!) Ralph Fiennes, Bill Nighy, Helena Bonham Carter, Alan Rickman, Maggie Smith, Rhys Ifans, Michael Gambon, John Hurt, Miranda Richardson, Brendan Gleeson, Ciarán Hinds, David Thewlis, Timothy Spall, Jim Broadbent, Imelda Staunton και Fiona Shaw.


Μη Σπρώχνεις, Έρχομαι / Due Date (2/12)

Ο σκηνοθέτης της αναπάντεχης επιτυχίας του περσινού καλοκαιριού «The Hangover», Todd Phillips, υπογράφει αυτή την πολυαναμενόμενη κωμωδία με τον κωμικό αποκάλυψη Jach Galifianakis και τον πάντα αγαπημένο Robert Downey Jr. στους ρόλους ενός φιλόδοξου εκκεντρικού ηθοποιού και ενός εργασιομανή μελλοντικού πατέρα στα όρια της κατάρρευσης αντίστοιχα, που αναγκάζονται να συμβιώσουν σε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τη γέννηση του παιδιού του τελευταίου. Τρία ονόματα με έγκυρη υπογραφή υπόσχονται τα καλύτερα σε μια κωμική συγκυρία με έντονο άρωμα από το κλασικό «Αεροπλάνα, Λιμουζίνες Και Τρένα» με τον Steve Martin και τον πρόωρα χαμένο John Candy.


The Next Three Days (16/12)

Ο Russell Crowe υποδύεται έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη που, αφού εξαντλεί όλες τις νόμιμες οδούς, περνά στην παρανομία για να βοηθήσει τη γυναίκα του, Elizabeth Banks, η οποία κατηγορείται για έναν φόνο που ισχυρίζεται ότι δεν διέπραξε, να αποδράσει από τη φυλακή πριν τρελαθεί και αυτοκτονήσει. Στο πλευρό του θα σταθεί ο πρώην κατάδικος Liam Neeson που κατόρθωσε να αποδράσει από τη συγκεκριμένη φυλακή. Ο Paul Haggis γράφει και σκηνοθετεί αυτό το έντονο θρίλερ που αποτελεί remake της γαλλικής επιτυχίας «Pour Elle».


Tron: Legacy (16/12)

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους σινεφίλ της επιστημονικής φαντασίας, το sequel της cult πρωτοποριακής sci-fi περιπέτειας του 1982 «Tron», επιστρέφει ριζικά ανανεωμένο και εντυπωσιακά τρισδιάστατο με τον Jeff Bridges στο ρόλο του Flynn που είχε ενσαρκώσει πριν από 28 χρόνια και τον Garrett Hedlund στο ρόλο του γιου του που εισέρχεται μέσα στην εικονική πραγματικότητα των υπολογιστών για να σώσει τον – παγιδευμένο όλα αυτά τα χρόνια – πατέρα του. Ο Bruce Boxleitner αναλαμβάνει επίσης τον ίδιο ρόλο και πλαισιώνεται από τους Olivia Wilde, Beau Garrett, Michael Sheen και John Hurt, καθοδηγημένους από τη σκηνοθετική μπαγκέτα του βραβευμένου για τα ψηφιακά εφέ Joseph Kosinski.
Τέλος, ξεχωρίσαμε και μια πεντάδα ταινιών που αναμένονται με ένα πιο… ειδικό ενδιαφέρον όπως το τελευταίο δραματικό θρίλερ του Michael Winterbottom, «Ο Δολοφόνος Μέσα Μου» («The Killer Inside Me», 23/9), με τον Casey Affleck και τη Jessica Alba, το τρισδιάστατο cult πανηγύρι τρόμου του Alexandre Aja «Πιρανχας 3D» («Piranha 3D», 30/9), τη σόλο ερμηνεία του θαμμένου ζωντανού σε φέρετρο Ryan Reynolds στο «Buried» (7/10), το ψευδοντοκιμαντέρ θρίλερ δαιμονισμού «Ο Τελευταίος Εξορκισμός» («The Last Exorcism», 14/10) σε παραγωγή του Eli Roth και, φυσικά, το γεννημένο από ψευδοτρέιλερ αιματοβαμμένο b-movie του Robert Rodriguez, «Machete», με τον Danny Trejo στον ομώνυμο ρόλο.

Καλό χειμώνα και θα τα πούμε στις αίθουσες!


Περισσότερα: otherside.gr (http://www.otherside.gr/2010/09/oi-pio-hot-tainies-pou-tha-doume-ws-ta-xristougenna-videos/#more-38588)

Jefe
14-09-2010, 21:09
:sm8:


Jefe

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
14-09-2010, 21:51
Thanks Billy .... :)

MARK
15-09-2010, 00:07
:sm8:

yannis
16-09-2010, 00:10
Μπράβο Μπίλλυ... να και κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον!!!!!!!!!!!!!!;)

GEO_K
16-09-2010, 00:59
:sm8: