PDA

View Full Version : Αntivirus από την Microsoft ;;;;


ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
07-03-2009, 16:19
Δωρεάν antivirus από τη Microsoft


Η Microsoft ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διαθέσει στους χρήστες των Windows ένα δωρεάν πρόγραμμα antivirus μετά τα μέσα του 2009. Η κίνηση της Microsoft έρχεται σε μια στιγμή που οι εφαρμογές antivirus τρίτων κατασκευαστών έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των χρηστών ως απολύτως απαραίτητες για την ασφάλεια των υπολογιστών τους.

- Ειδικότερα, η εταιρεία δήλωσε ότι θα σταματήσει την υπηρεσία OneCare subscription service στις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια θα παρουσιάσει τη δωρεάν εφαρμογή προστασίας, η οποία θα λειτουργεί σε περιβάλλον Windows XP, Windows Vista και Windows 7. Επίσης, η Microsoft σχεδιάζει να την ενσωματώσει στον επερχόμενο Internet Explorer 8.

Η κυκλοφορία του δωρεάν antivirus από τη Microsoft αναμένεται να θορυβήσει τις εταιρείες που αναπτύσσουν αντίστοιχες εφαρμογές προστασίας από τους ιούς. Ο χώρος των antivirus είναι ο μόνος τομέας της ασφάλειας στον οποίο ο κολοσσός του software δεν έχει να επιδείξει ένα ανταγωνιστικό προϊόν. Αντίθετα, τόσο ο Windows Defender, όσο και το Windows Firewall κρίνονται από αρκετούς χρήστες ως επαρκείς λύσεις, γεγονός που έχει μειώσει τη δημοτικότητα άλλων σχετικών εφαρμογών.
Πηγή: Daily Tech

Arkas
07-03-2009, 22:52
Καιρός ήτανε.....

xvitos
17-03-2009, 22:49
Και βέβαια θα μας το επιβάλουν με τα windows:hmmm:Νεύρα

Arkas
17-03-2009, 23:19
Και βέβαια θα μας το επιβάλουν με τα windows:hmmm:Νεύρα
Και τι ακριβώς είναι αυτό που σε ενοχλεί; :Απορία: