PDA

View Full Version : ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (εκθεση RETROMOBILE)


classiccentury
25-11-2010, 12:50
ΤΟ CRETA_CLASSIC_CLUB διοργανώνει από 2-6 Φεβρουαρίου 2011 ΤΑΞΙΔΙ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην εκθεση κλασικών οχημάτων RETROMOBILE στο ΠΑΡΙΣΙ. Οποιος επιθυμεί να ενημερωθεί με περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ όπως επικοινωνήσει με το EMAIL info@pageworks.gr ή να καλέσει στο κινητό 6970 446565. Ρασιδάκης Μιχάλης. (Το 2007,2008, 2009, 2010 είχαμε διοργανώσει αντίστοιχα ταξιδια στη Γερμανία στο Εssen με πολύ μεγαλη επιτυχία και αρκετές συμμετοχές. - Διαβάστε σχετικά στο www.classiccentury.gr (http://www.classiccentury.gr/))

Περιγραφή ταξιδιού:

Αναχώρηση – Πρώτη μέρα (Τετάρτη 2/2/2011) :
Στις 2 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00 το πρωϊ ραντεβού στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. Η πτήση είναι στις 11.20 με την αεροπορική εταιρεία EASYJET. Στις 2.00 το μεσημέρι άφιξη στο αεροδρόμιο ORLY του Παρισιού. Στη συνέχεια με τρένο μέχρι την πόλη όπου καταλήγουμε στο ξενοδοχείο Relais de Paris Eiffel Cambronne και παραλαμβάνουμε τα δωμάτια μας.
Το απόγευμα της πρώτης μέρας θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλη γύρω από το ξενοδοχείο μιας και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Θα επισκευθούμε τα διάσημα αξιοθέατα του Παρισιού όπως ο πύργος του Αϊφελ, το κτίριο της UNESCO, τη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το κτίριο της Όπερας κ.λ.π.

Δευτερη μέρα (Πέμπτη 3/2/2011)
Πρώτη μέρα επίσκεψης στην εκθεση RETROMOBILE. Το εκθεσιακό κέντρο απέχει μόλις 3 στάσεις με το metro οπότε σε λίγα λεπτά είμαστε στον προορισμό μας. Επειδή η έκθεση είναι τεράστια και δεν είναι δυνατή η απο κοινού πορεία ενός γκρούπ αρκετών ατόμων, θα δώσουμε ραντεβού για μεσημεριανό φαγητό και ξεκούραση σε κάποιο εστιατόριο που θα το σημειώσουμε στον χάρτη του εκθεσιακού χώρου που θα έχουμε μαζί μας. Εφόσον κάποια άτομα δεν μπορούν να έρθουν θα βρεθούμε ΟΛΟΙ μαζί στην εξοδο προκειμένου να πάρουμε το metro για την πόλη. Η εκθεση κλείνει στις 7.00 το απόγευμα και το εισητήριο είναι 13 ευρώ. Εφόσον μπούμε ως γκρούπ άνω των 10 ατόμων το εισητήριο είναι 10 ευρώ ανα άτομο. Επιστροφή στην πόλη και χρόνος ελευθερος για φαγητό και βόλτα.

Τρίτη Μέρα (Παρασκευή 4/2/2011)
Επειδή η εκθεση είναι τεράστια και σίγουρα μια μέρα δεν είναι αρκετή θα πάμε ΞΑΝΑ στο εκθεσιακό κέντρο προκειμένου να απολαύσουμε τα υπέροχα κλασικά οχήματα που τόσο πολύ αγαπάμε.
Ενναλλακτικά όποιος δεν επιθυμεί να έρθει για δευτερη φορά στην εκθεση μπορεί να ασχοληθεί με:
1. Ψωνια στην τεραστια μεγαλούπολη όπου θα βρει τα πάντα....
2. Επίσκεψη σε μουσεία (όπως το Λούβρο) ή άλλα αξιοθέατα.
3. Επίσκεψη σε μουσείο κλασικών οχημάτων (CITROEN)
4. Ελευθερος χρόνος
Το βράδυ οποιος επιθυμεί μπορεί να επισκευθεί το περίφημο MOULIN ROUGE (Place of Event Bal du Moulin Rouge Address Montmartre 82 boulevard de Clichy 75018 PARIS Ticket SHOW ONLY Τιμη 111 ευρώ)

Τέταρτη μέρα (Σάββατο 5/2/2011)
Τρίτη και τελευταία επίσκεψη στην εκθεση προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις εντυπώσεις μας αλλά και τα ψώνια μας ...
Οποιος δεν επιθυμεί να έρθει μπορεί να ασχοληθεί με διαφορες επισκέψεις σε τουριστικά αξιοθέατα τα οποία θα έχουμε συζητήσει από την προηγούμενη μέρα.

Πέμπτη μέρα (Κυριακή 6/2/2011)
Ελεύθερη για βόλτα ή θεάματα.
Προσοχή το βράδυ ΔΕΝ ξενυχτάμε διότι θα ξυπνήσουμε στις 3.00 το πρωϊ προκειμένου να πάρουμε την πτήση για Αθήνα στις 6.30 !!!

Εκτη μέρα (Δευτέρα 7/2/2011)
Αφιξη στην Αθήνα στις 10.45 το πρωϊ γεμάτοι όμορφες εικόνες και εμπειρίες.

Κόστος της συμμετοχής 990 ευρώ και για τα 2 άτομα

Περιλαμβάνει
1. Εισητήρια από και προς την Αθήνα με την ΕASYJET
2. Ταξιδιωτική ασφάλιση
3. Μεταφορά μιας αποσκευής 20 κιλών
4. Πέντε Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 3 αστέρων Relais de Paris Eiffel Cambronn (προσοχή στη Γαλία τα ξενοδοχεία 3 αστέρων είναι ανώτερα και από τα δικά μας 4 αστέρων)
5. Πρωϊνός μπουφές στο ξενοδοχείο.
6. Ξενάγηση στην εκθεση και στην πόλη.
7. Μειωμένα εισητήρια στην εκθεση λόγω group.
8. Αναμνηστικό δώρο από το CretaClassicClub
9. Συμβουλές – Οδηγίες καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
10. Συνδρομή για το 2011 στο CretaClassicClub και το περιοδικό Classic Century.

Δεν περιλαμβάνει
1. Μετακινήσεις με τρένο, metro, Taxi
2. Φαγητό και εισόδους σε μουσεία, αξιοθέατα κ.λ.π.

Tηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων 6970 446565 κ. Ρασιδάκης Μιχάλης

geolag
25-11-2010, 23:58
Οποιος έρθει θα μπορεί να αγοράσει με έκπτωση μια από τις κλασσικές μηχανές που πουλάς παραπάνω?