PDA

View Full Version : Μου την δίνει το θράσος τους....


frits
12-12-2010, 22:16
Είναι σαν να βγεί o GeorgeP και να λέει ότι το GS1200 είναι Unstopable, :sm7::sm7:


Δηλαδή την φούσκα ποιοί την φούσκωναν τόσα χρόνια ;;;:cool:


Ο Χρυσοχοίδης δεν ήταν στα υπουργικά συμβούλια; Δεν ήξερε τον Τσουκάτο ; τον Νεονάκη ; τον Μαντέλη ; αν τους ήξερε είναι συνένοχος, αν όχι είναι άχρηστος...

Μου θύμισε τον Λοβέρδο με τις 3.000 προσλήψεις εώς το τέλος του χρόνου, αν στις 1/1/2011 δεν τον πάρουν με τα γιαούρτια μας αξίζουν αυτά που τραβάμε...

Συγνώμη για τα πολιτικά αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω.....:mad:


Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει

NAFTEMPORIKI.GR Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 16:34


Για την πάταξη των ανατιμήσεων και των κρουσμάτων ακρίβειας στην αγορά δεμσεύθηκε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μ. Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στο Βήμα.
Επανέλαβε ότι θα υπάρξουν μειώσεις τιμών ως τα Χριστούγεννα, παρά την άνοδο στις τιμές των καυσίμων.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης τάχθηκε υπέρ των αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση, τονίζοντας όμως ότι σε ορισμένους τομείς «απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, για να αποφευχθούν κοινωνικές εντάσεις».
Υποστήριξε ακόμα ότι χρειάζεται περισσότερη αυτοκριτική από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ, αλλά και μεγαλύτερη στάση ευθύνης.
Επιπλέον, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι μόνο με παροχή ρευστότητας, ανάπτυξη δεν γίνεται. «Η Ελλάδα του κρατισμού, της εύκολης ανάπτυξης και της διαφθοράς τελειώνει. Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει», είπε χαρακτηριστικα.
«Απαιτείται, κατ΄αρχάς, αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στη χώρα και αλλαγή της ψυχολογίας στην αγορά, μέσα από τη δημιουργία ενός αισθήματος προοπτικής», πρόσθεσε.
Τέλος, αναφερόμενος στο νέο αναπτυξιακό νόμο, έκανε λόγο για ξεκίνημα μιας προσπάθειας για επανεκκίνηση της αναπτυξιακής διαδικασίας. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε 50 χιλιάδες νέες και δυναμικές επιχειρήσεις, τα επόμενα δύο χρόνια»,

yns
12-12-2010, 22:54
Συγνώμη για τα πολιτικά αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω.....:mad:


Για να υπάρχει συζήτηση για πολιτικά θα πρέπει να υπάρχουν και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, αυτοί όλοι τους (μα ΟΛΟΙ) είναι μαριονέτες.
Νεύρα Νεύρα

Σταύρο, σε λάθος ενότητα το έβαλες το θέμα, στα ανέκδοτα έπρεπε να πάει..

Jefe
12-12-2010, 22:57
Ζούνε σε άλλη χώρα οι πολιτικοί μας....ΝεύραΝεύραΝεύρα


Jefe

Fuji
12-12-2010, 23:07
Εδώ κολλά η ρήση:

"Χρυσοχοΐδη είπες,
πως θα μας ..."

Θυμάμαι της δήλώσεις του Παπακωνσταντίνου, άνοιξη του '10, που διαβεβαίωνε πως "δε θα χρειαστεί ο μηχανισμός στήριξης της Ε.Ε. αλλά η Ελλάδα θα καταφέρει μόνη της να ξεπεράσει την κρίση ..."
Πως φτάσαμε τώρα στις τρόικες και στα μνημόνια, δε μας λέει;

Ρε ουστ! ΝεύραΝεύραΝεύρα

diomiles
12-12-2010, 23:07
Παγκόσμιος χλευασμός για τους Έλληνες(του καναπέ)! "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ'' φώναζαν οι Γάλλοι (http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/blog-post_3833.html)

In Ελλάδα (http://eglimatikotita.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1), In ΕΥΡΩΠΗ (http://eglimatikotita.blogspot.com/search/label/%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%97)

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

http://4.bp.blogspot.com/_lrYSMISxeh8/TQFvjzxdbcI/AAAAAAAACTE/WTrrPNlsPdk/s200/142.jpg (http://4.bp.blogspot.com/_lrYSMISxeh8/TQFvjzxdbcI/AAAAAAAACTE/WTrrPNlsPdk/s1600/142.jpg)Φώναζαν οι Γάλλοι κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που έγιναν με αφορμή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.''Εμείς δεν είμαστε έλληνες'' κραύγαζαν και εννούσαν οτι αυτοί δεν θ'ανεχτούν με στωικότητα και παθητικότητα οτι δεχόμαστε εμείς εδώ.Δεν θα....... γίνουν καρπαζοεισπράκτορες και τυφλά πειθήνια ανθρωπάκια που θα υπακούουν στις εντολές του εκάστοτε τοποτηρητή της άρχουσας τάξης.Μπορεί στο τέλος να χάσουν την μάχη αλλά τουλάχιστον θα πέσουν αγωνιζόμενοι.Θα έχουν τη συνείδηση τους ήσυχη οτι έδωσαν τον αγώνα τους,κατέβηκαν στους δρόμους,φωνάξαν,διαδηλώσαν,προσπαθήσανε δίνοντας οτι έχουν και δεν έχουν.
Και εμείς;εμείς αντιθέτως ζούμε τον μακάριο ύπνο μας.Περιμένουμε το πριγκηπόπουλο καβάλα στ'άλογο να έρθει να μας ξεσηκώσει.Έχουμε αφήσει τις τύχες μας στον κάθε πολιτικάντη που εκτελεί κομματικές εντολές και στον κάθε εργατοπατέρα που έχει μιζωθεί καταλλήλως για να μην κατεβάζει το λαό στους δρόμους.
Μόνοι μας δεν κάνουμε τίποτα,όλα τα περιμένουμε απο τους άλλους.Και όχι μόνο δεν κάνουμε τίποτα αλλά έχουμε και το θράσος να πω;την αναίδεια να πω;ανάλογα με τα πολιτικά μας πιστεύω να δικαιολογούμαι μέχρι θανάτου το κόμμα μας.''Τι να κάνουμε αφού βρήκαν άδεια ταμεία;'' είναι η μόνιμη επωδός των Πασοκτσήδων.Και όταν έρθει η Ν.Δ. πάλι το ίδιο θα επικαλεστεί και με αυτή την πραγματικά ηλίθια δικαιολογία ρίχνουν τα βάρη στους προηγούμενους και μας κυβερνάνε εδώ και 35 χρόνια ενναλάξ.
Ένα γνωμικό λέει οτι ''μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για λίγο καιρό αλλά όχι όλους για πάντα΄΄
Δυστυχώς,για τον λαό μας αυτό το γνωμικό δεν ισχύει αφού πιστεύουμε εδω και 35 χρόνια μια ΜΟΝΙΜΑ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ:''ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ''.Έτσι,δίνουμε άφεση αμαρτιών στο κόμμα μας,κοιμίζουμε τους ευατούς μας και το παραμυθάκι συνεχίζεται.
Μόνο που στο παραμύθι εμφανίστηκε ο κακός δράκος ονόματι ΔΝΤ και αν δεν πάρουμε μόνοι μας τα ''όπλα'' να τον εξοντώσουμε,τότε σ'αντίθεση με τ'άλλα παραμύθια αυτό θα έχει κακό τέλος.
Εμείς δεν είμαστε Έλληνες φωνάζανε οι Γάλλοι.Δυστυχώς και ''εμείς δεν είμαστε Γάλλοι'',προσθέτω εγώ....
leuteria.blogspot.com (http://leuteria.blogspot.com/)

Albatros
12-12-2010, 23:13
και είπεν η Κατσέλη...
θα πέρναμε αυτά τα μέτρα εμείς οι "Σοσιαλιστές" αν δεν ήταν ανάγκη????
ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:sm7::yz:sm7::yzΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

napgeo
12-12-2010, 23:33
Η Γενιά του Πολυτεχνείου είναι αυτή που δημιούργησε τα μεγαλύτερα Λαμόγια. Απεδείχθη ότι ο σημερινός Έλληνας είναι (άνευρος) για να μην πω πιο βαριά λέξη…….

Ακιs
12-12-2010, 23:46
Εδώ κολλά η ρήση:

"Χρυσοχοΐδη είπες,
πως θα μας ..."

Θυμάμαι της δήλώσεις του Παπακωνσταντίνου, άνοιξη του '10, που διαβεβαίωνε πως "δε θα χρειαστεί ο μηχανισμός στήριξης της Ε.Ε. αλλά η Ελλάδα θα καταφέρει μόνη της να ξεπεράσει την κρίση ..."
Πως φτάσαμε τώρα στις τρόικες και στα μνημόνια, δε μας λέει;

Ρε ουστ! ΝεύραΝεύραΝεύρα

ακριβως....οπως και τωρα που διαβεβεβαιωνουν οτι η ελλαδα θα παραμεινει στο ευρω και δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισει στην δραχμη,αλλα πολυ φοβαμαι οτι στο κοντινο μελλον θα χρειαζομαστε αυτο
http://img221.imageshack.us/img221/3133/50314593.jpg

για να αγορασουμε ενα κιλο απο αυτα...
http://img718.imageshack.us/img718/9929/orangesq.jpg

frits
12-12-2010, 23:59
Εγώ πάντως στο θέμα των αντιδράσεων θα διαφωνήσω, ο απλός κόσμος - δεν μιλάω για τους κατ' επάγγελμα διαδηλωτές - προσπαθεί απλά βάζοντας το κεφάλι κάτω να βρει μία άκρη και να βγάλει το μεροκάματο να συντηρήσει την οικογενεία του, ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να τα καταφέρει και καλά κάνει, αν όμως πεθάνει η ελπίδα και δεν έχει να χάσει τίποτα, τότε οι Γάλλοι θα μοιάζουν με προσκοπάκια μπροστά σε αυτά που θα συμβούν εδώ...

Εκτός και αν τελικά πράγματι τα φάγαμε όλοι μαζί και έχουμε βολευτεί στους καναπέδες έχοντας τις καβάτζες μας ....οι περισσότεροι....:cool:

manosamos
13-12-2010, 00:22
προσπαθεί απλά βάζοντας το κεφάλι κάτω να βρει μία άκρη και να βγάλει το μεροκάματο να συντηρήσει την οικογενεία του, ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να τα καταφέρει και καλά κάνει,
:cool:


Ο Ελληνας ειναι μοιρολατρης.:rolleyes::cool:
Οπως επι 400 χρονια ετρωγε τις καρπαζιες του και δεν σηκωνε κεφαλι,ετσι και τωρα κοιταει την παρτη του και κλεινει το στομα του,βολευετε στον καναπε του και παρακαλαει να ειναι το τελευταιο κακο που τον βρηκε.:cool:
Μπαρμπ@υτσαλα..........δεν υπαρχει σωτηρια.
Ο Τζεφρυ το ειπε ξεκαθαρα μεσω των μιντιακων του παπαγαλων.
Μετα τις εκλογες θα ερθουν τα μεγαλα ζορια...!!!
Και ο κοσμος τον εβγαλε παλι πρωτο................:Απορία::Απορία::Απορία:

ortho
13-12-2010, 00:36
Εγώ πάντως στο θέμα των αντιδράσεων θα διαφωνήσω, ο απλός κόσμος - δεν μιλάω για τους κατ' επάγγελμα διαδηλωτές - προσπαθεί απλά βάζοντας το κεφάλι κάτω να βρει μία άκρη και να βγάλει το μεροκάματο να συντηρήσει την οικογενεία του, ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να τα καταφέρει και καλά κάνει, αν όμως πεθάνει η ελπίδα και δεν έχει να χάσει τίποτα, τότε οι Γάλλοι θα μοιάζουν με προσκοπάκια μπροστά σε αυτά που θα συμβούν εδώ...

Εκτός και αν τελικά πράγματι τα φάγαμε όλοι μαζί και έχουμε βολευτεί στους καναπέδες έχοντας τις καβάτζες μας ....οι περισσότεροι....:cool:


Αν θα έχει τη δύναμη να βγει έξω.
Για αρχή, ας ξεκινήσουμε από αυτή την εβδομάδα.
Πως λέμε ευκαιρία για εξόρμηση με το φόρουμ;
Ευκαιρία λοιπόν για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις.
Εγώ την Τετάρτη θα πάω, θα δω που έχει συγκεντρώσεις και θα διαλέξω.
Κι αν μπορούσαμε να κουβαλάμε κι ελληνικες σημαίες, ακόμη καλύτερα!

diomiles
13-12-2010, 09:03
1.000.ΟΟΟ άνεργοι μέχρι το τέλος του έτους.Που είναι όλοι αυτοί?
Λύνουν τα προβλήματα της χώρα πίσω απο ένα υπολογιστή η στο καφενείο η αγορεύοντας πύρινους λόγους σε καμιά καφετέρια.
Λαπάδες έχουμε γίνει και αξιολύπητοι........
Καλά μας κάνουν και σιγά μην κάνουμε περισσότερα απο τους Γάλλους όπως είπε ο frits ΄.
Εχουμε κινητοποιήσεις ολη την εβδομάδα.Για να μας δω φοβερούς και τρομερούς Ελληνες........Νεύρα

GeorgeP
13-12-2010, 09:51
Mου αρεσει που ενω μέμφεστε τον Γιωργάκη (Τζεφρυ για καποιους άλλους) και την σκληρη προσπαθεια του να μας βγάλει απο εδω που ειμαστε, με ολα αυτα που συνεπαγονται για εμας, υπακουετε σε αυτους που ευθυνονται σε μεγαλο ποσοστο για την σημερινη καταντια μας!
Δηλαδη, την ΓΣΕΕ και του Προεδρου της των 80,000ε τον χρονο συν τα 500ε απο καθε επιτροπη που λαμβανει μερος και ολων των υπολοιπων μελων του Προεδρειου της τα οποια ειναι μεγαλοστελεχη των.......ΔΕΚΟ!!
Αν ειναι δυνατον!!!!!! Υπακουετε, κατεβαινοντας σε κινητοποιησεις, σε αυτους που διεκδικησαν και πηραν και ακομα τα ''μασανε'' απο τον Ελληνα, δηλαδη εμας!!!!! Υπακουετε σε αυτους που δεν θελουν τιποτε να αλλαξει απο ολα αυτα που τοσα χρονια ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ κατακριναμε και φωναζαμε οτι ηταν λαθος!!! Υπακουετε σε αυτους που θελουν να βυθιστει η χωρα στο σκοταδι (πτωχευση) ουτως ωστε να ξαναμοιραστει η πιτα βαζοντας τους εαυτους τους προσταρηδες σε αυτην την μοιρασια ως αλλοι Πρωτοπαπες, Λαλιωτηδες, Ρουσσοπουλοι, Δουκες κ.λ.π.
Και ΔΕΝ καταλαβαινετε οτι αυτοι ΑΥΤΟ θελουν αφου οι ιδιοι εχουν τον γαιδαρο τους δεμενο.....ΕΣΕΙΣ, ΕΜΕΙς, ΟΛΟΙ ΜΑΣ θα υποφερουμε αν συμβει κατι τετοιο!!!!
Κανεις σας δε διδαχθηκε απο την προσφατη Ιστορια μας, τις τεσσερεις πτωχευσεις της χωρας μας (1827,1843, 1893, 1932) και τον χαμο των δεινων που ακολουθησε αυτες για τον ελληνικο λαο (πεινα, μαζικη μετανανστευση, Εθνικη κυριαρχια κ.λ.π.), και απο τον οποιο χαμό αρχισαμε να βγαινουμε στα μεσα της 10ετιας του 1960!!!!.

Να σας τις θυμισω στο παρακατω λινκ, εφιστωντας σας την προσοχη στις ομοιοτητες του τοτε και του σημερα
Οι τέσσερις ελληνικές πτωχεύσεις - TO BHMA (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artid=304563&dt=13/12/2009)

κι επειδη το ''Βημα'' ισως θεωρηθει κατευθυνομενο να και ενα αλλο λινκ που περιγραφει ολες τις πτωχευσεις της ελλαδας
ΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ (http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=720:-1821-&catid=56:an-aristera&Itemid=285)

Την ερχομενη παρασκευη 17/12/10 στην ΝΕΤ καλο θα ηταν να παρακολουθησετε το δευτερο μερος της εκπομπης ''Μηχανη του Χρονου'' οπου εχει αναλυτικο ιστορικο δια την πτωχευση Βενιζελου το 1932, θα μαθετε πραγματα που δεν ξερατε και θα φριξετε απο τις ομοιοτητες το τοτε και του σημερα!!!! Θα φριξετε διοτι ως Ελληνες ειμαστε για τα μπαζα!!! διοτι εδω και 180 χρονια νοιαζομαστε, ο καθενας ξεχωριστα, μονον για τον εαυτον μας και ας παει στο διαολο αυτη η χωρα......αρκει εμεις (ο καθενας ξεχωριστα) να ειμαστε καλα!!!

Οποιος ξεχναει την ιστορια του ειναι αξιος της μοιρας του Ελληνες!!!!!!!

napgeo
13-12-2010, 10:33
Ο Ελληνας ειναι μοιρολατρης.:rolleyes::cool:
Οπως επι 400 χρονια ετρωγε τις καρπαζιες του και δεν σηκωνε κεφαλι,ετσι και τωρα κοιταει την παρτη του και κλεινει το στομα του,βολευετε στον καναπε του και παρακαλαει να ειναι το τελευταιο κακο που τον βρηκε.:cool:
Μπαρμπ@υτσαλα..........δεν υπαρχει σωτηρια.
Ο Τζεφρυ το ειπε ξεκαθαρα μεσω των μιντιακων του παπαγαλων.
Μετα τις εκλογες θα ερθουν τα μεγαλα ζορια...!!!
Και ο κοσμος τον εβγαλε παλι πρωτο................:Απορία::Απορία::Απορία:
Διαφωνώ με το μοιρολάτρης.
Ποτέ του ο έλληνας δεν ήταν. Και το απέδειξε σε όλον τον πλανήτη. Τώρα με τον Γιώργο που έγραψες έχεις δίκιο.
Θα έπρεπε να βγάλουμε αυτούς που μας οδήγησαν εκεί.??????????????

tsompanis
13-12-2010, 10:41
Εγώ πάντως στο θέμα των αντιδράσεων θα διαφωνήσω, ο απλός κόσμος - δεν μιλάω για τους κατ' επάγγελμα διαδηλωτές - προσπαθεί απλά βάζοντας το κεφάλι κάτω να βρει μία άκρη και να βγάλει το μεροκάματο να συντηρήσει την οικογενεία του, ελπίζει ακόμα ότι μπορεί να τα καταφέρει και καλά κάνει, αν όμως πεθάνει η ελπίδα και δεν έχει να χάσει τίποτα, τότε οι Γάλλοι θα μοιάζουν με προσκοπάκια μπροστά σε αυτά που θα συμβούν εδώ...

Εκτός και αν τελικά πράγματι τα φάγαμε όλοι μαζί και έχουμε βολευτεί στους καναπέδες έχοντας τις καβάτζες μας ....οι περισσότεροι....:cool:


Ο απλός κόσμος που βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει φίλε Σταύρο,είναι ο ίδιος κόσμος που ψηφίζει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ή απέχει με την άρνηση ψήφου...

Πριν κατέβει στους δρόμους να σηκώσει το λάβαρο,τουλάχιστον ας μάθει να ψηφίζει..;)

tsompanis
13-12-2010, 10:44
1.000.ΟΟΟ άνεργοι μέχρι το τέλος του έτους.Που είναι όλοι αυτοί?
Λύνουν τα προβλήματα της χώρα πίσω απο ένα υπολογιστή η στο καφενείο η αγορεύοντας πύρινους λόγους σε καμιά καφετέρια.
Λαπάδες έχουμε γίνει και αξιολύπητοι........
Καλά μας κάνουν και σιγά μην κάνουμε περισσότερα απο τους Γάλλους όπως είπε ο frits ΄.
Εχουμε κινητοποιήσεις ολη την εβδομάδα.Για να μας δω φοβερούς και τρομερούς Ελληνες........Νεύρα

...κατα τα άλλα όταν κυκλοφορείς στην πόλη δεν τρέχει κάστανο..όλα δείχνουν εντάξει,ήσυχα και σε λήθαργο.
μέχρι να πιάσεις την κουβέντα με κάποιον...σε αυτές πάντως είμαστε πρώτοι!

diomiles
13-12-2010, 10:48
Γιώργο πρός θεού κανείς δεν υπακούει στους καραγκιόζηδες προέδρους φυσικά και είναι ολοι αυτοί μέρος του προβλήματος και μην ξεχνάμε γιατι εγω δεν το χρωματίζω ότι πρίν ένα μήνα εν μέσω κρίσης εγκρίθηκε και δώθηκε δάνειο 500.000 ευρώ απο την ΔΕΗ στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Εγώ μιλάω για εμάς τους απλους πολίτες που έχουμε χάσει εργασιακά κεκτημένα που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με αγώνες και που είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα συμετείχες.
Απο όλα αυτά που έκοψαν απο εμάς αυτό που κατάφεραν είναι να αυξηθεί το χρέος κατά 62 δις.
Είσαι σίγουρος ότι παλεύει ο γιωργάκης για να μην πτωχεύσουμε?Μήπως αν πτωχεύσουμε αργότερα είναι καλύτερα για κάποιους?
Εγώ αν δω ότι έχουμε καλά αποτελέσματα η φαίνεται ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα με την προσπάθεια του γιωργάκη θα γίνω ο πιό ένθερμος υποστηρικτής του.
Μέχρι τότε βγές και φώναξε για τα δικαιωματά σου και τα δικαιώματά μου που μας τα έκλεψαν και μην δίνεις άλλοθι σε κανέναν .

frits
13-12-2010, 12:27
Ο απλός κόσμος που βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει φίλε Σταύρο,είναι ο ίδιος κόσμος που ψηφίζει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ή απέχει με την άρνηση ψήφου...

Πριν κατέβει στους δρόμους να σηκώσει το λάβαρο,τουλάχιστον ας μάθει να ψηφίζει..;)

Εγώ Κώστα είμαι από αυτούς που δεν ψηφίζουν συνειδητά εδώ και χρόνια (από το 1990 αν θυμάμαι καλά), στο θέμα της ψήφου δεν είμαι της λογικής του "μη χείρον, βέλτιστον εστί"
Άσε που το "χείρον" έπρεπε να τα γράψω με "οι" και να πω "όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν."

Τώρα αν πιστεύεις ότι κάποιος από όλους αυτούς που κατεβαίνουν και ζητούν την ψήφο μας την αξίζει ή έστω θα πρόσφερε μία διέξοδο στην κατάσταση τότε στείλε μου π.μ.:)

Neo
13-12-2010, 12:56
Mου αρεσει που μέμφεστε τον Γιωργάκη (Τζεφρυ για καποιους άλλους) και την σκληρη προσπαθεια του να μας βγάλει απο εδω που ειμαστε

Έχεις δίκιο μωρέ τον βαράμε όλοι τον κακομοίρη. Που έχει ξεχάσει ότι υπηρετεί τον σοσιαλισμό... αλλά ξέχασα αυτό το κάνει στις καλές μέρες στους δύσκολους καιρούς γίνεται φασίστας!

Να σου πω και το άλλο μιας και αυτές τις μέρες παίζει πολύ η καραμέλα του ότι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα, όταν στη πράσινη 20ετία έκλεινε η μια βιοτεχνία μετά την άλλη από τη φορολόγηση δεν άνοιγε μύτη ε?

Όταν η Ελλάδα δανειζόταν υπέρογκα ποσά και καλλιεργήθηκε στον Έλληνα η νοοτροπία του Τσοβόλα δώστα όλα & έλα μωρέ τρώμε τώρα από τα έτοιμα και βλέπουμε ήταν καλά ε?

Όταν άρχισαν να υπουργοποιούνται οι εργατοπατέρες των Δ.Ε.Κ.Ο δεν άνοιγε μύτη ε?

Αλλά ξέχασα όλα αυτά γινόντουσαν από τους άλλους του κακούς πράσινους που κατέστρεψαν μαζί με τους μπλε τη χώρα. Τώρα έχουμε τους καλούς πράσινους που δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν και θα μας σώσουν. Τώρα βασιλεύει η κάθαρση και η αξιοκρατία.

Τώρα γιατί εν καιρώ κρίσης το ακίνητο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου πουλήθηκε στην Εθνική στο αστρονομικό ποσό που πουλήθηκε τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει τόσο μεγάλη πτώση στην αγορά είναι μεμονωμένη περίπτωση...

Λοιπόν επειδή ο Τζέφρυ είναι καλό παιδί και οι Αλήτες δεν του αναγνωρίζουν τίποτα εγώ υπόσχομαι ότι μόλις τον συναντήσω θα τον κεράσω μια πάστα!

ntinopoulos
13-12-2010, 13:03
ψηφιζοντας ειναι σαν να σου λενε οτι θα σε πηδηξουν οπως και να χει και να πηγαινεις να διαλεξεις ποιος θες να σε #######!:rolleyes:

GeorgeP
13-12-2010, 13:16
Γιώργο πρός θεού κανείς δεν υπακούει στους καραγκιόζηδες προέδρους φυσικά και είναι ολοι αυτοί μέρος του προβλήματος ..

και ομως υπακουομε φιλε Διονυση οταν συμετεχουμε σε διαδηλωσεις και απεργιες που αυτοι εξαγγέλουν. Ας μην ξεχναμε οτι αυτοι οι Προεδροι και αυτα τα Προεδρεια και αυτοι οι συνδικαλιστες το 1981 απαιτησαν και πηραν


την Σοσιαλισοποιηση της ελλαδας (βλέπε κρατικοποιησεις Ιδ. Επιχειρησεων με αποτελεσμα το κλεισιμο τους εν ευθετω χρονο. Καποιοι απο εδω μεσα εχουν βιωσει στο πετσι τους εκεινοι την περιοδο). Αυτοι που απαιτησαν και επετυχαν την Σοσιαλισοποιηση της χωρας σημερα ζητουν ''εξεγερση'' και ''αντισταση'' και ολα να γινουν κρατικα...δηλαδη Σοβιετικοποιηση με ολεθρια αποτελεσματα, δηλαδη ΟΛΟΙ δημοσιοι υπαλληλοι να γινουμε!!!
την Δημοσιουπαλληλοποιηση του μεγαλυτερου μερους των παραπανω απολυμενων π.χ. Ολυμπιακη και ποσες άλλες και
την καθε χρονο υπογραφη νεων αυξημενων συλλογικων συμβασεων με μη παραλλιλη αυξηση της παραγωγικοτητας τις οποιες πληρωνε ο Ελληνικος λαος μεσα απο την δανειοδοτηση της χωρας
ολα τα παραπανω φυσικα με τις ευλογιες των πολιτικων μην και χασουν κανα ψηφο αφου ετσι ηθελε και καταφερε (γιατι να μην το καταφερει άλλωστε, λεφτα μοιραζε) ο εκλεγμενος του 1981 Αντρεας
Ετσι φτασαμε εδω που ειμαστε σημερα!!! Νομιζεις αγαπητε μου φιλε οτι ο Κωνσταντινος Καραμανλης (ο Πρεσβυτερος),Ο Ραλλης, ο Αβερωφ, ηταν ηλιθιοι οταν πηγαινανε τα Σωματεια και του ζητουσαν αυξησεις και ρουσφετια και δεν τα εδιναν? Ηταν ηλιθιοι αυτοι που ελεγαν στα σωματεια οτι ''εγω δεν παιρνω δανεια βυθιζοντας την χωρα στα χρεη για να ζουν αυτοι καλυτερα οταν οι άλλοι ζουνε χειροτερα.... '' εννοωντας εσενα κι εμενα του Ι.τομεα!!! Οχι φιλε μου καλε, ηλιθιος ηταν ο Αντρεας που πηγε και δανειστηκε για να ικανοποιηση αυτους τους ζητουλες φερνωντας την χωρα εδω που ειναι σημερα!!!
Το 1981 μπηκα στην Ναυτιλια με 9000δρχ μισθό οταν ο Δ/της του 5ου τελωνειου Πειραια (το μεγαλυτερο Τελωνειο ισως της χωρας) επαιρνε 2,500δρχ!!! Και φτασαμε το 1994 να περνει ο Τελωνης 500,000δρχ κι εγω 150,000δρχ με τα ιδια χρονια υπηρεσιας και τα ιδια πτυχια!!!! Ετσι για να εχεις ενα μετρο για συγκριση!
Και σκεψου οτι εμεις απο το 1981 δουλευουμε με το εργασιακο καθεστως που στις 16/12/10 ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! Αυτο για το οποιο γινονται οι τωρινες διαδηλωσεις/συλλαλητηρια.


.....και μην ξεχνάμε γιατι εγω δεν το χρωματίζω ότι πρίν ένα μήνα εν μέσω κρίσης εγκρίθηκε και δώθηκε δάνειο 500.000 ευρώ απο την ΔΕΗ στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ..

Φυσικα και δοθηκε, περαν του οτι ειναι νομιμο ο εργοδοτης να δανειζει τον εργαζομενο αν δεν δινοτανε ο Κος Φωτοπουλος, ο Προεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θα εμπαινε ετσιθελικα στο γραφειο του Δ/ντος Συμβουλου να τον δειρει!! Οπως το ειχε ξανακανει επι Αθανασσοπουλου ο οποιος ηθελε να βγαλει την ΔΕΗ απο τον λιγνιτη και να την παει στις ανανεωσιμες πηγες ενεργειας!! πραγμα το οποιο φυσικα δεν εγινε, ο Αθανασσοπουλος παραιτηθηκε και προεδρος εγινε ο Παλαιοκρασσας!!

δες τα
22/05/09 (στο 4:15 το ζουμι)
YouTube - ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

21/12/07
YouTube - Η παρέμβαση της ΓΕΝΟΠ στο Δ.Σ. της ΔΕΗ ΑΕ

11/11/07
YouTube - Κατάληψη του γραφείου του κ. Αθανασόπουλου

2/06/09
YouTube - ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΕΝΟΠ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ2

Σημερα ΕΜΕΙΣ οι καταναλωτες πληρωνουμε τις αυξησεις στα τιμολογια της ΔΕΗ (απο 01/01/11) τα εσοδα απο τις οποιες θα χρησιμοποιηθουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΗΝ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕς ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!!!!

ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ?????



Εγώ μιλάω για εμάς τους απλους πολίτες που έχουμε χάσει εργασιακά κεκτημένα που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με αγώνες και που είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα συμετείχες...

ΟΧΙ, εγω δεν συμμετειχα σε καμια απο αυτες τις αλχημειες!!! ή μαλλον, οργανωθηκα κομματικα το 1985 αλλα οταν μου ζητησαν απο το κομμα αφισσοκολλησεις, συμετοχη σε διοργανωση διαδηλωσεων και άλλα ομορφα με ανταλλαγμα το ''βολεμα'' μου αργοτερα πηρα τον ιματιον μου και απεχωρησα!!!!
Και για πια εργασιακα κεκτημενα μιλαμε στον Ι.τομεα? Δουλεψα ποτε κατω απο 14-16 ωρες? Ειχα ποτε Κυριακη ελευθερη? ΑΜΟΙΦΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΠΟΤΕ φιλε Διονυση!!! Τα πρωτα Χριστουγεννα και το πρωτο πασχα το εκανα σπιτι μου το 2000 φιλε Διονυση!!!
Υπαρχει ¨η υπηρξε ποτε εργαζομενος στον Ι.Τομεα που του ειπε εργοδοτης κατσε υπερωρια ανευ αμοιβης και δεν εκατσε???
Και τι θα πει....τοσες 3ετιες=τοσος (αυξημενος) μισθος, παντρευτηκες? αντε παρε ενα επιδομα ####υ, εκανες παιδια? παρε και το αναλογο επιδομα!! Καλα και σωστα ειναι ολα αυτα αλλα να τα πληρωνει το κρατος, οπως γινεται σε ολες τις χωρες και οχι ο εργοδοτης!!! Αλλα πως να τα πληρωνει το κρατος οταν αυτα τα λεφτα πανε σε αυτους που παμε να ακολουθησουμε??? Σε αυτους τους αφαιμαχτες του κρατικου πλουτου? σε αυτους που θεωρουν τις ΔΕΚΟ κτημα τους και θελουν συνδιοικηση?


Απο όλα αυτά που έκοψαν απο εμάς αυτό που κατάφεραν είναι να αυξηθεί το χρέος κατά 62 δις....

Το χρεος δεν αυξηθηκε απο αυτο αλλα απο άλλα πραγματα τα οποια καπου αναλυει ο ΤΕΟ71 σε αυτο το φορουμ!!!


Είσαι σίγουρος ότι παλεύει ο γιωργάκης για να μην πτωχεύσουμε?Μήπως αν πτωχεύσουμε αργότερα είναι καλύτερα για κάποιους?....

Δεν μπορω να ζω με φαντασματα του τυπου ''και αν....''!!!
Φυσικα και αν πτωχευσουμε καποιοι θα επωφεληθουν, αυτο γινεται παντα και παντου. Στην κατοχη αυτοι οι οποιοι ειχαν χρηματα επωφεληθηκαν της πτωχευμενης Ελλαδας και πολλαπλασιασαν τα χρηματα τους, εις βαρος των πολιτων, τα οποια απολαμβανουν μεχρι σημερα, ψαξε στους εφοπλιστες και θα βρεις παρα πολλους!!!!!


Μέχρι τότε βγές και φώναξε για τα δικαιωματά σου και τα δικαιώματά μου που μας τα έκλεψαν και μην δίνεις άλλοθι σε κανέναν .

Το δικαιωμα μου φιλε διονυση ειναι να εχω δουλεια απο την οποια να αμοιβομαι και να ζω την οικογενεια μου!! Με λιγα?με πολλα? δεν εχει σημασια!! Οπως εζησα με τα λιγα μετα πηγα στα πολλα και τωρα ειμαι παλι στα λιγα ΚΑΙ ΖΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ετσι θα μαθω να ζω και στο μελλον!! ΔΕΝ χρειαζομαι ουτε δανεια να πηγαινω στην Ντισνευλαντ ουτε να αλαλζω αυτοκινητο /μοτοσυκλετα καθε 2 χρονια!! Αν εχω χρημα απο οικονομια θα παω και στην Ντισνευλαντ και θα αλαλξω τα οχηματα μου αν οχι....δεν θα σκασω κιολας!!! Ας το κατανοησουμε ολοι αυτο!!!!
Δκαιωμα μου ΔΕΝ ειναι να βγαινω στους δρομους και να ζηταω αυξησεις ΧΩΡΙΣ να παραγω αυτες της αυξησεις, δικαιωμα μου ΔΕΝ ειναι να βγαινω στους δρομους και να ζηταω 8ωρο με αυξημενες απολαβες, δικαιωμα μου ΔΕΝ ειναι η απεργια για ψιλλου πηδημα βυθιζοντας την χωρα μου ακομα βαθυτερα στην υφεση, δικαιωμα μου σαν εργαζομενος ΔΕΝ ειναι να προσφευγω στο ΣτΕ και να ζητω απαγορευση λειτουργιας των εμπορικων την κυριακη 12/12/10 για λογους που μονον ενας συνδικαλιστης ξερει!!

Αυτα ΔΕΝ ειναι δικαιωματα εργαζομενων αλλα δικαιωματα συνδικαλιστων!!!

Δικαιωμα του εργαζομενου ειναι να κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ακομα και υπερωριακη εργασια ανευ αμοιβης) προκειμενου να ειναι παραγωγικοτατος ουτως ωστε να συνεχισει να εχει δουλεια!!!!!!

Εχω δουλεψει φιλε Διονυση στην Αμερικη, στην Αγγλια, στο Βέλγιο και στην Γερμανια στην 30χρονη ενσημουμενη εργασιακη μου ζωη, πουθενα δεν διεκδικουνται τετοια δικαιωματα οπως εδω και πουθενα δεν δουλευουν 8ωρα οπως εδω!!! Και μην μου πεις οτι εκει αμοιβονται αλλιως διοτι ναι αμοιβονται αλλιως αλλα παραγουν και αλλιως....Δημοσιοι και Ιδιωτικοι!!!
Ας παμε στην Ευρωπη να δουμε πως δουλευουν και πως αμοιβονται εκει και μετα τα ξαναλεμε!!

gemara
13-12-2010, 14:47
Γεια σου ρε Γιώργο! Πολύ μπλα μπλα, αλλά ουσία μηδέν.

Arkas
13-12-2010, 14:54
Γεια σου ρε Γιώργο! Πολύ μπλα μπλα, αλλά ουσία μηδέν.
Μάλλον θα διαφωνήσω...
Το πολύ μπλα μπλα, δεν είναι του Γιώργου
αλλά των (καλοπληρωμένων) εργατοπατέρων
που εξυπηρετούν εαυτούς και .......... εαυτούς! :mad:

Neo
13-12-2010, 15:15
Γεια σου ρε Γιώργο! Πολύ μπλα μπλα, αλλά ουσία μηδέν.


Εγώ πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα. :)

moby_gr
13-12-2010, 15:30
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα. :)

Εννοείται...πως εσύ συμφωνείς....

gsmaniac
13-12-2010, 15:31
Είκοσι δισ. ευρώ έχουν επενδύσει κερδοσκόποι στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, με φόντο τη διάσπαση της Ευρωζώνης.

Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα της Real News, που αναφέρει ότι πριν καν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Μνημονίου τον Ιούνιο, ήδη επενδυτές, hedge funds και μεμονομωμένα άτομα είχαν επενδύσει 8 δισ. ευρώ στη χρεοκοπία μας.

Παρά τη λήψη της βοήθειας, οι εν λόγω επενδυτές δεν έχουν ησυχάσει, με αποτέλεσμα σήμερα το ποσό αυτό να έχει ανέλθει στα 20 δισ. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο σορτάρισμα συμμετέχουν και πλούσιοι Έλληνες, οι οποίοι ωστόσο απέσυραν έγκαιρα τα χρήματά τους και τα έχουν καταθέσει στο εξωτερικό. Αυτοί έχουν ως απώτερο σκοπό να αγοράσουν φτηνά αργότερα αν όντως το σενάριο της χρεοκοπίας επαληθευτεί.

Στην πλάτη της Ελλάδας εξακολουθεί να παίζεται χοντρό παιχνίδι, με άλλους να μας συμβουλεύουν να προβούμε σε ελεγχόμενη πτώχευση και σε άλλους να υποστηρίζουν ότι θα τα καταφέρουμε.

Μιλώντας στην εφημερίδα ο καθηγητής του ΙΟΒΕ Γ. Στουρνάρας λέει ότι “όσοι προτείνουν στάση πληρωμών δεν γνωρίζουν σε βάθος τη λειτουργία της ευρωζώνης ή τα λεγόμενά τους υποκρύπτουν σκοπιμότητες, υπό την ένοια ότι επιδιώκουν να εισπράξουν κέρδη, είτε από swaps πιστωτικού κιδνύνου, είτε οφέλη από σορτάρισμα ομολόγων της ευρωπαϊκής περιφέρειας, είτε και του ίδιου του ευρώ”.
αλλοι οριζουν το μελλον μας και ολα τα αλλα που συζηταμε ειναι ακρως καφενειακα.....:cool:
το εγκλημα το δικο μας ειναι οτι ψηφιζουμε τα τελευταια 30 χρονια ανθελληνες πολιτικους,πουλημενα τσιρακια της ευρωπης και των ΗΠΑ...Νεύρα

ckk
13-12-2010, 15:45
Εμένα πάλι την γνώμη μου την ξέρετε… πίσα και πούπουλα και πριν την φυλακή, επιστροφή των, καθ’ οιονδήποτε τρόπω, κλεμμένων.

Η όλη αδράνεια του κόσμου, οφείλεται στο ΜΕΓΕΘΟΣ του κακού. Ότι και να κάνουμε, δεν μπορούμε να πετύχουμε το ευκταίο. Είναι πολύ μεγάλο το πλοίο, για να του αλλάξουμε την ρότα προς το παγόβουνο. Ο Γιωργάκης, όχι μόνο δεν έκανε ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να αλλάξει την πορεία αυτή, αλλά από ότι βλέπουμε, όσοι μπορούμε, το κυνηγάει ΑΚΟΜΗ το παγόβουνο. Μόνο που το κυνηγάει για ίδιον όφελος. Τα φράγκα είναι πολλά γιόκα μου.

Προς το παρόν πρέπει να βγει κάποιος να μας πει υπεύθυνα αν φθάνουν τα παραγόμενα χρήματα της χώρας, GDP, να μας θρέψουν. Αλλά και πάλι, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, δεν το λέει κανείς. Διότι αν φθάνουν, να πάνε να γαμ.θούν στην Ευρώπη. Θα τους τα δώσουμε ΌΤΑΝ τα έχουμε.

Ίσως αυτό που ΕΓΙΝΕ στην Ελλάδα, η πτώχευση δηλαδή και η εν συνεχεία αντίληψή της από τους Έλληνες, να είναι καλό. Είναι πολλά τα χρόνια της αμαρτίας, χρειαζόμαστε την ΚΑΘΑΡΣΗ. Αυτό το πολιτικό σκηνικό, πρέπει να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Το νέο που θα έρθει, θα ξέρει τι να κάνει. Με ασφάλεια και πρόχειρα θα πω ότι, αν κάνει τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όλα όσα έχουν κάνει οι μέχρι τώρα, θα πετύχει καλύτερα αποτελέσματα.

Πρέπει να κατέβουμε στους δρόμους. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αλλά όχι με φορείς τις ανωτέρω αναφερόμενες συνδικαλιστικές ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Πρέπει να υπάρξει ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. Φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν ξέρουμε να κάνουμε πολλά, γιατί ως τώρα φερόμασταν σα λαός, δηλαδή ο καθένας για το ατομικό μικροσυμφέρον του. Όταν δράσουμε σαν πολίτες, δηλαδή για το συλλογικό συμφέρον, θα πετύχουμε περισσότερα. Ίσως και την λύτρωση. Ίδωμεν.

Neo
13-12-2010, 16:16
Εννοείται...πως εσύ συμφωνείς....


Σαφώς και εννοείται εφόσον το δηλώνουν τα γραφόμενά μου παραπάνω. Αν θέλεις να πεις κάτι άλλο είμαι εδώ για να σε ακούσω.

GeorgeP
13-12-2010, 16:17
Γεια σου ρε Γιώργο! Πολύ μπλα μπλα, αλλά ουσία μηδέν.

Εγώ πάλι θα συμφωνήσω απόλυτα. :)

Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!

Ομως, και οσοι ακομα διαφωνειτε με εμενα, να εχετε τα cohones και να βγειτε στους δρόμους και να πατε να πειτε την διαφωνια σας με τα λεγομενα μου στα μαγαζια της Αθηνας τα οποια περιμενουν να εισπραξουν κανενα φραγκο και να πληρωσουν επιταγες, τραπεζες, εφορια, ΦΠΑ... ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ αλλα λογω των απεργιων, συλλαλητηριων και λοιπων ''ομορφων'' εκδηλωσεων που ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Υ Ν!!!! αφου αυτοι που εχουν να ξοδεψουν δεν πανε στο κεντρο να ψωνισουν λογω απεργιας των συγκοινωνιων και λογω φοβου επισοδιων!! με αποτέλεσμα, αφου οι τζιροι πεφτουν (ακομα περισσοτερο), οι συναδελφοι ΣΑΣ εργαζομενοι, αυτοι που τοσο κοπτεσθε για τα δικαιωματα τους να μενουν στον δρομο καθε μερα και περισσότεροι!!!
Ποσοι απο ολους εσας, και δεν απευθυνομαι μονον στον Gemara και Νεο αλλα σε ΟΛΟΥΣ, οι οποιοι συμετεχετε σε αυτες τις αθλιες συγκεντρωσεις/διαδηλωσεις - ¨η τις επικροτειτε - των εργατοπατερων, θα βαλετε τα κλαματα αν ο Αρκας, ο frits, o Commander και δεν ξερω κι εγω ποσοι άλλοι μετα τα Χριστουγεννα κλεισουν τα μαγαζια τους γιατι οι εργατοπατερες δεν τους αφησαν να δουλεψουν μια εξτρα Κυριακη και δεν αφηνουν τον κοσμο που εχει να ξοδεψει να κατεβει στο κεντρο και να ψωνισει με τις απεργοδιαδηλωσεις τους? Αυτοι δεν εχουν παιδακια και οικογενειες? τι μεγαλωνουν....κατσικια ελευθερας βοσκης??? δεν εχουν δανεια? δεν εχουν υποχρεωσεις? τειρεσιας ξερετε τι σημαινει για εναν εμπορο/ελευθερο επαγγελματια???
Ολοι αυτοι, τα μελη που ανεφερα πιο πανω και δεν ξερω κι εγω ποσα άλαλ μελη, εχουν επιχειρησεις με υπαλληλους, αν αυριο τους απολυσουν γιατι δεν δουλεψαν τα χριστουγεννα, οπως περιμενει ο καθε ελευθερος επαγγελματιας να κανει, θα τους πουμε παλιοαφεντικα, θα τους ονομασουμε ''κεφαλαιο'', αλητες και δεν ξερω κι εγω τι άλλο και θα ζηταμε κυρωσεις και μετρα εναντιον των εργοδοτων και συμετοχη του κρατους για να διασφαλισθουν οι θεσεις των υπο απολυση υπαλληλων!!!!! Πάλι χρεος δηλαδη του κρατους!!!

Οταν εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, μπειτε στα παπουτσια του arkas, του frits, του commander. του Gepol και δεν ξερω κι εγω ποσων άλλων τοτε να ερθετε να μου μιλησετε!!! Απο την ζεστη του γραφειου του καθενος, ειδικα των δημοσιων λειτουργων εργατοπατερων και μη,, δεν δικαιουται να μιλησει κανεις!!! ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Γιατι εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, εχετε και θα εχετε την δουλεια σας και θα πρέπει να μαθετε να ζειτε και με τα πολλα και με τα λιγα!! Οπως ο καθε νοημων ανθρωπος!!!!!!!!!!! οπως θα κανει και αυτος ο Ι.υπαλληλος που θα του πει ο εργοδοτης του αυριο ''αν θελεις να μεινεις ξεχνα τις 3ετιες και τα επιδοματα ####υ και παιδιων και απο 2200 θα περνεις 1500''!!!!! Νομιζετε οτι θα κατεβει σε απεργια αυτος ¨η θα συνεχισει να δουλευει???? ΕΣΕΙΣ δημοσιοι λειτουργοι γιατι απεργειτε??? απαντηση: διοτι εισαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ και κανενας δεν προκειται να σας κουνησεις απο την θεση σας!!! Το πολυ πολυ να σας πανε πιο εκει!!!!!!

Αλλα τι λεω τωρα ειναι δυνατον οι Εργαστοπατερες οι οποιοι ΟΛΟΙ ειναι Δημοσιοι Υπάλληλοι να νοιαστουν για τους αμοιρους τους ιδωτικους υπαλληλους και τους ελευθερους επαγγελματιες??? Αν ειναι δυνατόν!!!

gsmaniac
13-12-2010, 16:37
νομιζω οτι κατι δεν καταλαβες φιλε γιωργο.....:cool:
ολοι κατα των εργατοπατερων ειμαστε και ολοι κατα των οργανωμενων συνδικαλιστων,αλλα κυριως κατα των πολιτικων,οι οποιοι εχουν φερει την χωρα στο αδιεξοδο...:mad:
μεν εξοργιζεσαι,γιατι νομιζω οτι ειμαστε ολοι απο την ιδια μερια του ποταμου...;)ακομα και οι δημοσιοι ή στρατιωτικοι κλπ...:)

GeorgeP
13-12-2010, 16:43
νομιζω οτι κατι δεν καταλαβες φιλε γιωργο.....:cool:

ολοι κατα των εργατοπατερων ειμαστε και ολοι κατα των οργανωμενων συνδικαλιστων,αλλα κυριως κατα των πολιτικων,οι οποιοι εχουν φερει την χωρα στο αδιεξοδο...:mad:

μεν εξοργιζεσαι,γιατι νομιζω οτι ειμαστε ολοι απο την ιδια μερια του ποταμου...;)ακομα και οι δημοσιοι ή στρατιωτικοι κλπ...:)


Nαι αλλα αυτοι φερνουν σε αδιεξοδο τους άλλους οπως ανεφερα πιο πανω με τα καμωματα τους λες και ειναι οι μονοι που θιγονται!!!! Λες και ανηκουν σε καποια ελιτ που χρηζει ιδιαιτερης προσοχης!!
Οι στρατιωτικοι.......ναι στην ιδια μοιρα με τους υπόλοιπους μη δημοσιους λειτουργους ειναι! αυτοι αν τους πουνε να πεθανουν για την Πατριδα θα το κανουν κι απο μονοι τους!!! Δεν τα βαζω με αυτους αλλα δεν ανεχομαι και να μου λενε...''πολυ μπλα μπλα και ουσια μηδεν''!!!!!!

ckk
13-12-2010, 16:46
[QUOTE=GeorgeP;272067]Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!

Διαφωνώ ριζικά. Ποιος κερατάς σου είπε ότι μόνο οι εργαζόμενοι έχουν ήθος, τιμιότητα, γνώσεις και άλλες αρετές. Και συ γιατί τον πίστεψες? Πολύ πεσιμιστικό σχόλιο…

Τώρα για τα υπόλοιπα, το κάθε πράγμα έχει τα υπέρ του και τα κατά του.

spot
13-12-2010, 16:51
Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!

Ομως, και οσοι ακομα διαφωνειτε με εμενα, να εχετε τα cohones και να βγειτε στους δρόμους και να πατε να πειτε την διαφωνια σας με τα λεγομενα μου στα μαγαζια της Αθηνας τα οποια περιμενουν να εισπραξουν κανενα φραγκο και να πληρωσουν επιταγες, τραπεζες, εφορια, ΦΠΑ... ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ αλλα λογω των απεργιων, συλλαλητηριων και λοιπων ''ομορφων'' εκδηλωσεων που ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Υ Ν!!!! αφου αυτοι που εχουν να ξοδεψουν δεν πανε στο κεντρο να ψωνισουν λογω απεργιας των συγκοινωνιων και λογω φοβου επισοδιων!! με αποτέλεσμα, αφου οι τζιροι πεφτουν (ακομα περισσοτερο), οι συναδελφοι ΣΑΣ εργαζομενοι, αυτοι που τοσο κοπτεσθε για τα δικαιωματα τους να μενουν στον δρομο καθε μερα και περισσότεροι!!!
Ποσοι απο ολους εσας, και δεν απευθυνομαι μονον στον Gemara και Νεο αλλα σε ΟΛΟΥΣ, οι οποιοι συμετεχετε σε αυτες τις αθλιες συγκεντρωσεις/διαδηλωσεις - ¨η τις επικροτειτε - των εργατοπατερων, θα βαλετε τα κλαματα αν ο Αρκας, ο frits, o Commander και δεν ξερω κι εγω ποσοι άλλοι μετα τα Χριστουγεννα κλεισουν τα μαγαζια τους γιατι οι εργατοπατερες δεν τους αφησαν να δουλεψουν μια εξτρα Κυριακη και δεν αφηνουν τον κοσμο που εχει να ξοδεψει να κατεβει στο κεντρο και να ψωνισει με τις απεργοδιαδηλωσεις τους? Αυτοι δεν εχουν παιδακια και οικογενειες? τι μεγαλωνουν....κατσικια ελευθερας βοσκης??? δεν εχουν δανεια? δεν εχουν υποχρεωσεις? τειρεσιας ξερετε τι σημαινει για εναν εμπορο/ελευθερο επαγγελματια???
Ολοι αυτοι, τα μελη που ανεφερα πιο πανω και δεν ξερω κι εγω ποσα άλαλ μελη, εχουν επιχειρησεις με υπαλληλους, αν αυριο τους απολυσουν γιατι δεν δουλεψαν τα χριστουγεννα, οπως περιμενει ο καθε ελευθερος επαγγελματιας να κανει, θα τους πουμε παλιοαφεντικα, θα τους ονομασουμε ''κεφαλαιο'', αλητες και δεν ξερω κι εγω τι άλλο και θα ζηταμε κυρωσεις και μετρα εναντιον των εργοδοτων και συμετοχη του κρατους για να διασφαλισθουν οι θεσεις των υπο απολυση υπαλληλων!!!!! Πάλι χρεος δηλαδη του κρατους!!!

Οταν εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, μπειτε στα παπουτσια του arkas, του frits, του commander. του Gepol και δεν ξερω κι εγω ποσων άλλων τοτε να ερθετε να μου μιλησετε!!! Απο την ζεστη του γραφειου του καθενος, ειδικα των δημοσιων λειτουργων εργατοπατερων και μη,, δεν δικαιουται να μιλησει κανεις!!! ΚΑΝΕΙΣ!!!!! Γιατι εσεις, ΟΛΟΙ εσεις, εχετε και θα εχετε την δουλεια σας και θα πρέπει να μαθετε να ζειτε και με τα πολλα και με τα λιγα!! Οπως ο καθε νοημων ανθρωπος!!!!!!!!!!! οπως θα κανει και αυτος ο Ι.υπαλληλος που θα του πει ο εργοδοτης του αυριο ''αν θελεις να μεινεις ξεχνα τις 3ετιες και τα επιδοματα ####υ και παιδιων και απο 2200 θα περνεις 1500''!!!!! Νομιζετε οτι θα κατεβει σε απεργια αυτος ¨η θα συνεχισει να δουλευει???? ΕΣΕΙΣ δημοσιοι λειτουργοι γιατι απεργειτε??? απαντηση: διοτι εισαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ και κανενας δεν προκειται να σας κουνησεις απο την θεση σας!!! Το πολυ πολυ να σας πανε πιο εκει!!!!!!

Αλλα τι λεω τωρα ειναι δυνατον οι Εργαστοπατερες οι οποιοι ΟΛΟΙ ειναι Δημοσιοι Υπάλληλοι να νοιαστουν για τους αμοιρους τους ιδωτικους υπαλληλους και τους ελευθερους επαγγελματιες??? Αν ειναι δυνατόν!!!


Πεστα χρυσόστομεεεεεεεεεε-πέστα :sm5::sm5::sm5:

gemara
13-12-2010, 16:54
Nαι αλλα αυτοι φερνουν σε αδιεξοδο τους άλλους οπως ανεφερα πιο πανω με τα καμωματα τους λες και ειναι οι μονοι που θιγονται!!!! Λες και ανηκουν σε καποια ελιτ που χρηζει ιδιαιτερης προσοχης!!
Οι στρατιωτικοι.......ναι στην ιδια μοιρα με τους υπόλοιπους μη δημοσιους λειτουργους ειναι! αυτοι αν τους πουνε να πεθανουν για την Πατριδα θα το κανουν κι απο μονοι τους!!! Δεν τα βαζω με αυτους αλλα δεν ανεχομαι και να μου λενε...''πολυ μπλα μπλα και ουσια μηδεν''!!!!!!

Δεν σου μιλάω ούτε σαν δημόσιος υπάλληλος Γιώργο, ούτε σαν στρατιωτικός, ούτε ποτέ έχω επικαλεστεί κάτι τέτοιο, ούτε υπέρ κανενός εργατοπατέρα ή πολιτικού είμαι όπως πολύ καλά κατάλαβε ο Κώστας gsmaniac.

Απλώς - αν το συνειδητοποιείς - από τη στιγμή που γράφεις ότι ο Γιωργάκης κάνει σκληρή προσπάθεια να μας βγάλει από εδώ που είμαστε, αυτοαναιρείσαι και όλα τα υπόλοιπα που λες είναι μπλα μπλα χωρίς ουσία.

Από τη στιγμή που γράφεις αυτά που γράφεις εδώ μέσα, να ανέχεσαι και αυτά που σου λένε οι άλλοι. Αν δεν τ΄ανέχεσαι, διάβασε άλλα ποστ.

gsmaniac
13-12-2010, 16:55
[QUOTE=frits;271607]Είναι σαν να βγεί o GeorgeP και να λέει ότι το GS1200 είναι Unstopable, :sm7::sm7:


Δηλαδή την φούσκα ποιοί την φούσκωναν τόσα χρόνια ;;;:cool:


Ο Χρυσοχοίδης δεν ήταν στα υπουργικά συμβούλια; Δεν ήξερε τον Τσουκάτο ; τον Νεονάκη ; τον Μαντέλη ; αν τους ήξερε είναι συνένοχος, αν όχι είναι άχρηστος...

Μου θύμισε τον Λοβέρδο με τις 3.000 προσλήψεις εώς το τέλος του χρόνου, αν στις 1/1/2011 δεν τον πάρουν με τα γιαούρτια μας αξίζουν αυτά που τραβάμε...

Συγνώμη για τα πολιτικά αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω.....:mad:


Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει

NAFTEMPORIKI.GR Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010 16:34


Υποστήριξε ακόμα ότι χρειάζεται περισσότερη αυτοκριτική από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ, αλλά και μεγαλύτερη στάση ευθύνης.
Επιπλέον, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι μόνο με παροχή ρευστότητας, ανάπτυξη δεν γίνεται. «Η Ελλάδα του κρατισμού, της εύκολης ανάπτυξης και της διαφθοράς τελειώνει. Η Ελλάδα της φούσκας τελειώνει», είπε χαρακτηριστικα.
QUOTE]
νομιζω οτι ξεφυγαμε παλι απο το αρχικο ποσταρισμα του σταυρου(frits),το οποιο μιλαει ξεκαθαρα για μια αποψη υπουργου,που ζει στον κοσμο του..:mad::mad:

gemara
13-12-2010, 16:59
[QUOTE=frits;271607]
νομιζω οτι ξεφυγαμε παλι απο το αρχικο ποσταρισμα του σταυρου(frits),το οποιο μιλαει ξεκαθαρα για μια αποψη υπουργου,που ζει στον κοσμο του..:mad::mad:

Γι αυτό λέμε Κώστα! ;)

gsmaniac
13-12-2010, 17:10
[quote=gsmaniac;272103]

Γι αυτό λέμε Κώστα! ;)
θα κανω κατι που δεν κανω ευκολα,γιατι δεν το εχουν και πολλοι απο εμας αναγκη....:cool:
η γυναικα μου ειναι απληρωτη 23 μηνες και εχει εξοργιστει με την κοροιδια των συνδικαλιστων,οι οποιοι τους στηριζαν προεκλογικα και μολις αλλαξε η κυβερνηση τους εφτυσαν.....καποιοι απο αυτους ειναι τωρα στην κυβερνηση:mad::mad::mad:
ο γιωργος βρισκεται στην ιδια μοιρα αρκετους μηνες και ελπιζει οτι αυτη η κυβερνηση δουλευει για το καλο μας........προφανως ειναι λιγακι ρομαντικος και δεν εχει χασει την πιστη του,στο πολιτικο μας συστημα.
διαφωνω με τον γιωργο,αλλα κατανοω τα νευρα του,για πολλα απο αυτα που λεει..

gemara
13-12-2010, 17:26
[quote=gemara;272106]
θα κανω κατι που δεν κανω ευκολα,γιατι δεν το εχουν και πολλοι απο εμας αναγκη....:cool:
η γυναικα μου ειναι απληρωτη 23 μηνες και εχει εξοργιστει με την κοροιδια των συνδικαλιστων,οι οποιοι τους στηριζαν προεκλογικα και μολις αλλαξε η κυβερνηση τους εφτυσαν.....καποιοι απο αυτους ειναι τωρα στην κυβερνηση:mad::mad::mad:
ο γιωργος βρισκεται στην ιδια μοιρα αρκετους μηνες και ελπιζει οτι αυτη η κυβερνηση δουλευει για το καλο μας........προφανως ειναι λιγακι ρομαντικος και δεν εχει χασει την πιστη του,στο πολιτικο μας συστημα.
διαφωνω με τον γιωργο,αλλα κατανοω τα νευρα του,για πολλα απο αυτα που λεει..


Όλοι μας έχουμε πληγεί από αυτήν την κυβέρνηση Κώστα, άλλοι πολύ, άλλοι λιγότερο και όλοι μας έχουμε νεύρα.

Το τελευταίο δεν βοηθάει καθόλου όμως στην βελτίωση της κατάστασης, παρά μόνο η δημόσια έκφρασή των νεύρων μας λειτουργεί κατευναστικά για την ψυχολογία εμάς των ιδίων. Ξαλάφρωμα κοινώς, που είναι μια απαραίτητη απασφαλιστική δικλείδα (pressure relief valve για τους τεχνοκράτες).

Είναι πλέον βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι, αυτό το πολιτικό σύστημα δεν θα μας δώσει λύση.

Η ουσία παραμένει μηδέν.

manosamos
13-12-2010, 17:27
Τελικα,να ξερω,εχω δικαιωμα στην απεργια ή οχι?:rolleyes:
Μηπως να συμβιβαστω οτι σαν μαλ... θα πληρωνω αυξημενη ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΥΔΑΠ ασφαλειες,τελη κυκλοφοριας,διοδια,στρογγυλοποιηση,υπουργοποιηση.........ολα αυτα χωρις να παρω αυξηση?:rolleyes::cool:
Και αν δεν κανω απεργια για να παρω αυξηση,τα χρηματα αυτα θα πιασουν τοπο,ή θα τα κανει μιζες ο Μαντελης και ο Τσουκατος λογου χαρη............:rolleyes:
Μπα.........ας παρω την αυξηση....;):cool:τουτεστιν απεργια.

italos
13-12-2010, 17:29
Στις επόμενες εκλογές πάλι το %0%.....καλά μας κάνουνε και εκτός απο κάποια φιλαράκια που την έχουνε πατήσει άσχημα και στεναχωριέμαι σιγά σιγά αρχίζει και μου γυρίζει μπούμερανγκ και χαίρομαι με την όλη κατάσταση......!!!!

Γιατί το λέω αυτό????Δεν μπορεί κύριοι να μας έχουνε κάνει τόσα κ τόσα και να μην είναι η Αθήνα κατακλυσμένη απο κόσμο......οι συνδικαλίστές όλοι πλήν ΠΑΜΕ να κάθονται και να μην κάνουν τπτ.....ο λαός να δίνει 50% στο κυβερνών κόμμα και να συνεχίζει να το στηρίζει.....


Ή θέλει ο λαός να παρθούνε τα μέτρα και γιαυτό τους στηρίζει και δεν κατεβαίνει στις πορείες ή συγνώμη που θα το πώ είναι λ@λ@κες........Γτ πλέον έχει περάσει ένας χρόνος και αντί η απογοητευση και στεναχώρεια και οι δυσκολίες να μετατραπούνε σε οργή.....εμείς εκεί τπτ!!!!


Μαρέσει λοιπόν....



ΥΓ άνεργη φίλη μου απόφοιτος ΠΑΝ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ με μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμειο....2 χρόνια άνεργη στους δικούς της συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ κάνανε τρελές μειώσεις......πήγε χάλασε 300 ευροπουλα σαν οικογένεια να ψηφίσει στο νησί της το πασοκο δήμαρχο/νομάρχη που τον βρίζουνε γτ έχει καταστρέψει το νησί......και μάλιστα προχθές κατέβηκε να στηρίξει και στις εκλογές του Οικονομικου επιμελητηρίου Την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.........έ όχι μωρή (συγνώμη για την έκφραση) τσίπα της λέω δεν έχεις??????? μην σε ξανακούσω να κλαίγεσαι θα σε φτύσω!!!!! είναι η κολλητή μου για αυτό και το θάρρος........Βάζω στοίχημα ότι έχουμε ο καθένας απο εμάς δεκάδες τέτοια παραδείγματα να αναφέρουμε.....οπότε ο ελληναράς μυαλό δεν βάζει φιλαράκια......!!!

Albatros
13-12-2010, 17:39
Βάλατε 1000 θέματα και χάθηκε η μπάλα...τα λέμε άλλη φορά...
:hmmm:

Gazi
13-12-2010, 17:51
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟυυυυσσσσττττττττττττ!!!!!!!!!!!!!

italos
13-12-2010, 18:06
Βάλατε 1000 θέματα και χάθηκε η μπάλα...τα λέμε άλλη φορά...
:hmmm:

Νικόλα τι να γράψουμε ρε φίλε...το θέμα είναι γενικευμένο και καθρά πολιτικό...!!!

Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι σε αυτά που είπε ο Χρυσοχοίδης....όλοι πλέον ξέρουν ότι μας κοροιδέυουν.....και ότι άλλα λένε και άλλα δυστυχώς κάνουνε..!!!

Για να πείς κάτι για τον συγκεκριμ΄νο άνθρωπο πρέπει να τον ξέρεις προσωπικά...και δεν νομίζω να τον ξέρει κάποιος....(αν υπάρχει όμως να του δώσει απο μένα ένα μεγάλο ρουφιχτό φιλάκι και μια ζεστή σοσιαλιστική αγκαλίτσα)!!!

kostas_366
13-12-2010, 18:48
[quote=gemara;272106]

η γυναικα μου ειναι απληρωτη 23 μηνες και εχει εξοργιστει με την κοροιδια των συνδικαλιστων,οι οποιοι τους στηριζαν προεκλογικα και μολις αλλαξε η κυβερνηση τους εφτυσαν.....καποιοι απο αυτους ειναι τωρα στην κυβερνηση:mad::mad::mad:

Kωστή, για αυτούς (επειδή έχω πολύ πείρα σε αυτό) είναι καλύτερα να είναι απλήρωτη γιατι έχουν έπειτα λόγοι οι εργαζόμενοι, να <<ζητούν>> από αυτούς, βοήθεια κλπ. Βέβαια τα αυτονόητα, γιατί δεν πρέπει ο εργαζόμενος να παρακαλά για αυτά που έχει δουλέψει!!! Έτσι γίνονται ποιο <<δυνατοί>> και τέτοιες καταστάσεις τους βολεύουν. Σε θέμα δικό μας μόκο, τσιμουδιά, τους άρεσε κιόλας να σου πω, τόσους μήνες. Γιατί Κώστα αν ήταν πληρωμένη η γυναίκα σου, δεν θα είχαν ας το πούμε απλά και σοβαρό λόγούπαρξης (λόγο σοβαρό ύπαρξης έχουν, απλά κάνουν όλα τα άλλα εκτός από αυτόν). Όταν φτάσαμε σε Υφ και ενημερώσαμε, ο άνθρωπος είχε βάλει χρήματα (ή μάλλον κάποια από αυτά για να τα λέμε όλα ακριβώς) έναν μήνα μετά την εγκύκλιο όπου έγινε για να πληρωθούμε (από τον Οκτ δηλ. και τώρα είναι Δεκ.). Μόλις ενημερώσαμε και έπεσε βίτσα, τότε όλοι αυτοί μα πήραν τηλ να μας πουν ότι έλυσαν το προβλημά μας και θα πάρουμε χρήματα.
Τους είπα ότι την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι Αθηνα, και θα πάω από εκεί να τους <<ευχαριστήσω>>, όποιον/οια βρω μπροστά μου θα φάει κλωτσιές και το εννοώ.

diomiles
13-12-2010, 19:12
- Δείτε πως διαμορφώνονται πλέον οι κατώτατοι μισθοί ανά κλάδο
- 10% ως 12% οι μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα
- Παζάρι για τους υπόλοιπους όρους και για τη διάρκεια
- Από 01/01/2011 θα αρχίσουν να ισχύουν οι επιχειρησιακές συμβάσεις

Τώρα κυκλοφορούν δύο σενάρια για το ύψος των περικοπών που θα μειώσουν τους κατώτατους μισθούς των κλαδικών συμβάσεων από 10 ως 12% και θα διαμορφώσουν νέο τοπίο. Ανάλογα με το ποσοστό μείωσης που θα συμφωνηθεί οι σημερινοί μισθοί στον ιδιωτικό τομέα σε σε έξι μεγάλους κλάδους θα μειωθούν τουλάχιστον 100 ευρώ.

Έτσι ο βασικός των τραπεζικών υπαλλήλων από τα 1.000 ευρώ θα πάει στα 900 αν ισχύσει μείωση 10% ή στα 880 ευρώ αν η μείωση είναι 12%. Αντίστοιχα ο κατώτατος των 903 ευρώ των εμποροϋπαλλήλων θα μειωθεί στα 813 ή στα 795 ευρώ και ο μισθός των εργαζόμενων στον κλάδο των φαρμάκων και των καλλυντικών από τα 867 ευρώ ως και στα 762.

Ως και 152 ευρώ μπορεί να μειωθεί ο κατώτατος των υπάλληλων σε ναυτιλιακές εταιρείες από τα 1.270 στα 1.43 ή στα 1.118 ευρώ ανάλογα με το ποσοστό της μείωσης, ενώ στο χώρο του τουρισμού ένας αρχιμάγειρας που παίρνει σήμερα βασικό 1.187 ευρώ θα βρεθεί να παίρνει 1.044, ενώ ένας μετρ σε ξενοδοχείο θα “πέσει” από τα 947 ευρώ στα 834 αν τελικά η μείωση είναι 12%.

Όλα δείχνουν ότι οι μειώσεις θα γίνουν άμεσα, ίσως ισχύσουν και από την πρώτη του νέου χρόνου καθώς παρά τις διαψεύσεις της ΓΣΕΕ φαίνεται ότι η συζήτηση έχει περάσει στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων για τις προϋποθέσεις τις οποίες θα πρέπει να πληρεί μια επιχείρηση για να υπογράψει επιχειρησιακές συμβάσεις καταργώντας τις συλλογικές.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

.
Επίσης όσον αφορά τους εργαζόμενους έρχονται και αυτά....

Η διευκόλυνση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα το μηνιαίο όριο των ομαδικών απολύσεων είναι 2% και σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο πρόκειται να διπλασιαστεί φτάνοντας το 4%. Υπάρχει όμως και ένα επίσης σοβαρό ενδεχόμενο να καταργηθεί πλήρως το όριο των ομαδικών απολύσεων.
Να μειωθεί δραστικά το ποσό της αποζημίωσης λόγω απόλυσης. Το σκληρό σενάριο προβλέπει την εξίσωση της αποζημίωσης με αυτήν του εργατοτεχνίτη, η οποία ξεκινά από τα 5 ημερομίσθια και φτάνει τα 165 ημερομίσθια για εργασία στον ίδιο εργοδότη άνω των 30 ετών. Για 10 έως 15 έτη η αποζημίωση είναι μόλις 60 ημερομίσθια.
Εφόσον ακολουθηθεί πιο ήπια γραμμή εξετάζεται να μπει πλαφόν τριών μισθών στις αποζημιώσεις.
Περιορισμός του ρόλου του ΟΜΕΔ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να βρεθούν στον «αέρα» οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
Η αναστολή των συλλογικών διαπραγματεύσεων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα για τα τρία επόμενα χρόνια, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα διεκδίκησης επιστροφής κάποιων από τα κοινωνικά κεκτημένα που σήμερα περικόπτονται.
...

Αν αρχίσω και παραθέτω και άλλους λόγους που πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά θα γεμίσω σελιδες ολόκληρες απλά τωρα αυτά είναι τα φρέσκα.

Εγώ δεν είμαι ουτε ιδιωτικός υπάλληλος ούτε δημόσιος υπάλληλος εχω δική μου επιχείρηση αλλά το μέλλον μου εξαρτάται απο όλους αυτούς που θίγονται οικονομικά απο τα απάνθρωπα μέτρα του γιωργάκη .
Εγω συστήνω σε όλους να κατέβουν σε απεργίες να πάρουν πίσω ότι τους πήραν.

Fuji
13-12-2010, 19:45
... αλλά το μέλλον μου εξαρτάται απο όλους αυτούς που θίγονται οικονομικά απο τα απάνθρωπα μέτρα του γιωργάκη .


Προσωπικά, δε θέλω να μοιραστούμε στους μεν και τους δε. Ο καθένας μας εξαρτάται απ' την ύπαρξη του άλλου.

Όσον αφορά το ΔΝΤ, η απορία μου είναι, δε θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά τα επώδυνα μέτρα, χωρίς να δανειστούμε;;; Χωρίς να υποθηκεύσουμε τη χώρα μας;;; Γιατί βάλαμε νταβατζήδες στο κεφάλι μας;;; Γιατί τους αφήσανε να βάλουν χέρι πάνω μας;;; Αυτό από μόνο του, καταστεί τους πολιτικούς μας ανάξιους, ανθέλληνες και προδότες!

GeorgeP
13-12-2010, 20:12
Δεν σου μιλάω ούτε σαν δημόσιος υπάλληλος Γιώργο, ούτε σαν στρατιωτικός, ούτε ποτέ έχω επικαλεστεί κάτι τέτοιο, ούτε υπέρ κανενός εργατοπατέρα ή πολιτικού είμαι όπως πολύ καλά κατάλαβε ο Κώστας gsmaniac.

Απλώς - αν το συνειδητοποιείς - από τη στιγμή που γράφεις ότι ο Γιωργάκης κάνει σκληρή προσπάθεια να μας βγάλει από εδώ που είμαστε, αυτοαναιρείσαι και όλα τα υπόλοιπα που λες είναι μπλα μπλα χωρίς ουσία.

Από τη στιγμή που γράφεις αυτά που γράφεις εδώ μέσα, να ανέχεσαι και αυτά που σου λένε οι άλλοι. Αν δεν τ΄ανέχεσαι, διάβασε άλλα ποστ.

Στην παραθεση που κανεις δεν απαντω σε εσενα αγαπητε μου αλαλ στον Κωστα Gsmaniac). Εξάλλου δεν εχω τιποτα να μοιρασω με εσενα αλλα ουτε και με κανεναν άλλον συναδελφο. Τα δυο ποστ τα οποια παραθεσα (ενα ηταν το δικο σου) και εγραψα απο κατω ηταν η αφορμη και οχι η αιτια!!!!

αυτοαναιρουμαι? που και πως?

Φυσικα και ανεχομαι ΚΑΙ διαβαζω ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτα που γραφουν οι αλλοι συναδελφοι, και βασει αυτων απαντω σε εντονο υφος ειναι η αληθεια αλλα οχι θυμωμενα!! ΔΕΝ ειμαι θυμωμενος με τιποτα και με κανεναν! αν ημουν απλα δεν θα εγραφα!!!!!
Αλλα δεν ανεχομαι να με καθοδηγουν αυτοι οι οποιοι βυθιζουν αλλους στο σκοταδι και ουτε ανεχομαι να ακουω μερι ''αμερικανιας'' του Γιωργάκη, περι ''παιξιματος παιχνιδιων για εξυπηερτηση ξενων κεντρων'' και αλλες μακακίες ανευ αποδειξεων!!!! Ουτε βεβαια ανεχομαι να μου λενε οτι το ταδε μνημονιο ειναι λαθος και να ψηφισω εναντιον οταν αυτοι που με σπρωχνουν κατα εκει δεν μου λενε την άλλη λυση!!!!!

Και για να κλεισω αυτο το ποστ, απο οσους γραψανε απο το δικο μου σεντονι και κατω, αν προσεξες, κανεις δεν μιλαει για την ταμπακιερα δηλαδη τους ελευθερους επαγγελματιες που χανουν χρηματα απο το αποκλεισμο του κεντρου.....κανεις!!! Ετσι για να δεις οτι αυτο που πραγματικα μας ενδιαφερει ειναι ο εαυτουλης μας και κανενας αλλος!!!

GeorgeP
13-12-2010, 20:17
................................................
Εγω συστήνω σε όλους να κατέβουν σε απεργίες να πάρουν πίσω ότι τους πήραν.

¨η να χασουν τα παντα και να μεινουν ανεργοι πραγμα πιο πιθανό απο ολα τα ενδεχομενα!!!! εκτος κι αν μιλας για Δημοσιους Υπαλληλους!

diomiles
13-12-2010, 20:28
¨η να χασουν τα παντα και να μεινουν ανεργοι πραγμα πιο πιθανό απο ολα τα ενδεχομενα!!!! εκτος κι αν μιλας για Δημοσιους Υπαλληλους!
.
Γιώργο μιλάμε για 1.000.000 εως 1.200.000 ανέργους τι παραπάνω να χάσουν?
.
Και με τι αγοραστική δύναμη να πάνε στο μαγαζί του arka η το δικό μου?
Οσο κόβουν απο σένα και απο τους άλλους αλλο τόσο κόβουν και απο εμας τους επαγγελματίες.

GeorgeP
13-12-2010, 20:43
.
Γιώργο μιλάμε για 1.000.000 εως 1.200.000 ανέργους τι παραπάνω να χάσουν?
.
Και με τι αγοραστική δύναμη να πάνε στο μαγαζί του arka η το δικό μου?
Οσο κόβουν απο σένα και απο τους άλλους αλλο τόσο κόβουν και απο εμας τους επαγγελματίες.

Διονυση μου,

το εργατικο δυναμικο της χωρας ειναι περι τα 7.380,000 ατομα, αν βγαλεις το 1,000,000 δημοσιους μας εμειναν 6,380,000 και αν βγάλεις τους αλλους 1,000,000 ανεργους μας εμειναν 5,380,000....... θελεις να τους χασεις και αυτους εξαναγκαζοντας τους στην απεργια?????

Παντως εγω αν και ανεργος και μη εχων να χασω τιποτα δεν θα συμετασχω σε καμια ''εκδηλωση'' του ειδους!!!

οσο για την αγοραστικη δυναμη του Ελληνα που αναφερεις ποτέ δεν ηταν μεγαλυτερη απο εκεινη του 1985 σε πραγματικους αριθμους!!!! Με τα δανεια (εορτοδανεια, διακοποδανεια κ.λ.π.) η αγοραστικη δυναμη αυξηθηκε αλλα μονον πλασματικα και ποτε αληθινα!!!!

GeorgeP
13-12-2010, 20:49
Συμφωνειτε ¨η οχι εμενα μου ειναι αδιαφορο διοτι ως ανεργος δεν μπορω να προσφερω και πολλα πραγματα!.


Διαφωνώ ριζικά. Ποιος κερατάς σου είπε ότι μόνο οι εργαζόμενοι έχουν ήθος, τιμιότητα, γνώσεις και άλλες αρετές. Και συ γιατί τον πίστεψες? Πολύ πεσιμιστικό σχόλιο…



Εννοουσα οτι καταναλωτικα δεν μπορω να προσφερω τιποτα!

gsmaniac
13-12-2010, 20:54
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE]



Εννοουσα οτι καταναλωτικα δεν μπορω να προσφερω τιποτα!
αυτο δεν υπαρχει.......;):)

GeorgeP
13-12-2010, 21:04
:Dνομιζω οτι κατι δεν καταλαβες φιλε γιωργο.....:cool:

ολοι κατα των εργατοπατερων ειμαστε και ολοι κατα των οργανωμενων συνδικαλιστων,αλλα κυριως κατα των πολιτικων,οι οποιοι εχουν φερει την χωρα στο αδιεξοδο...:mad:

μεν εξοργιζεσαι,γιατι νομιζω οτι ειμαστε ολοι απο την ιδια μερια του ποταμου...;)ακομα και οι δημοσιοι ή στρατιωτικοι κλπ...:)


Καταρχήν δεν εξοργιζομαι...συζητω εντονα!!!!!:D

Κατα δευτερον πες μου τι ειναι αυτο, οικογενεια-εταιρεια-κατασκηνωση-μαγαζι-οικος ανοχης-στρηπτιζαδικο.......το οποιο λειτουργει χωρις κεντρικη διοικηση!!! ΤΙΠΟΤΑ!! Αν δεν υπαρχει κεντρικη διοικηση βασιλευει η αναρχια, ο θανατος σου η ζωη μου!!!

Αν η διοικηση στην οικογενεια δεν μας αρεσει την χωριζουμε και παμε για άλλα, αν η διοικηση στην εταιρεια δεν μας αρεσει κανουμε υπομονη μεχρι να βρεθει κατι άλλο, αν η διοικηση στο στρηπτιζαδικο δεν τα παει καλα νοικιαζουμε 2 αλλοδαπους και την καθαριζουμε!!! με αλλα λογια την αλλαζουμε!!!!!

Καντε το ιδιο σε καθε εκλογικη αναμετρηση αν δεν σας αρεσει η υπαρχουσα πολιτικη διοικηση!! Αν δεν πιστευετε σε κανεναν ψηφιστε γραφοντας ''αει μαμηθειτε'' σε ενα λευκο χαρτι και ριξτε το στην καλπη...αλλα ΨΗΦΙΣΤΕ!!! Ετσι θα παρθουν τα μηνυματα, ετσι θα βγει κατι μη αυοτονομο και θα εξαρταται απο άλλους κ.λ.π.
Εκει ειναι η δυναμη μας και οχι να σιιχτιριζουμε ολους και ολα, δεν ειναι ολοι και ολα ιδια!!!! Ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια ρε Κωστα??

gsmaniac
13-12-2010, 21:13
:D

Καταρχήν δεν εξοργιζομαι...συζητω εντονα!!!!!:D

Κατα δευτερον πες μου τι ειναι αυτο, οικογενεια-εταιρεια-κατασκηνωση-μαγαζι-οικος ανοχης-στρηπτιζαδικο.......το οποιο λειτουργει χωρις κεντρικη διοικηση!!! ΤΙΠΟΤΑ!! Αν δεν υπαρχει κεντρικη διοικηση βασιλευει η αναρχια, ο θανατος σου η ζωη μου!!!

Αν η διοικηση στην οικογενεια δεν μας αρεσει την χωριζουμε και παμε για άλλα, αν η διοικηση στην εταιρεια δεν μας αρεσει κανουμε υπομονη μεχρι να βρεθει κατι άλλο, αν η διοικηση στο στρηπτιζαδικο δεν τα παει καλα νοικιαζουμε 2 αλλοδαπους και την καθαριζουμε!!! με αλλα λογια την αλλαζουμε!!!!!

Καντε το ιδιο σε καθε εκλογικη αναμετρηση αν δεν σας αρεσει η υπαρχουσα πολιτικη διοικηση!! Αν δεν πιστευετε σε κανεναν ψηφιστε γραφοντας ''αει μαμηθειτε'' σε ενα λευκο χαρτι και ριξτε το στην καλπη...αλλα ΨΗΦΙΣΤΕ!!! Ετσι θα παρθουν τα μηνυματα, ετσι θα βγει κατι μη αυοτονομο και θα εξαρταται απο άλλους κ.λ.π.
Εκει ειναι η δυναμη μας και οχι να σιιχτιριζουμε ολους και ολα, δεν ειναι ολοι και ολα ιδια!!!! Ειναι ολα τα δαχτυλα ιδια ρε Κωστα??

δεν μιλαω για αναρχια και ακυβερνησια...;)
τα συμφεροντα και ο πολιτικος φανατισμος,δεν αφηνει να γεννηθει τιποτα καινουργιο και υγιες.......:cool:
εγω σε καθε εκλογικη αναμετρηση αισθανομαι outsider.....;)

GeorgeP
13-12-2010, 21:23
δεν μιλαω για αναρχια και ακυβερνησια...;)

τα συμφεροντα και ο πολιτικος φανατισμος,δεν αφηνει να γεννηθει τιποτα καινουργιο και υγιες.......:cool:

εγω σε καθε εκλογικη αναμετρηση αισθανομαι outsider.....;)


Αυτο ειναι πολυ μεγαλη συζητηση και δεν ειναι επι του παροντος!!!!

gsmaniac
13-12-2010, 21:25
Αυτο ειναι πολυ μεγαλη συζητηση και δεν ειναι επι του παροντος!!!!
το ξερω.....:o

diomiles
13-12-2010, 21:36
Διονυση μου,

το εργατικο δυναμικο της χωρας ειναι περι τα 7.380,000 ατομα, αν βγαλεις το 1,000,000 δημοσιους μας εμειναν 6,380,000 και αν βγάλεις τους αλλους 1,000,000 ανεργους μας εμειναν 5,380,000....... θελεις να τους χασεις και αυτους εξαναγκαζοντας τους στην απεργια?????


.
Εδω ακριβώς διαφωνουμε Γιώργο . Εγω υποστηρίζω ότι αν δεν βγούμε στους δρόμους θα χάσουμε τα πάντα γιατί απο ότι ξέρω τουλάχιστον όλα οσα απολαμβάναμε μέχρι σήμερα ειχαν κερδηθεί με αγώνες και πάνε να τα πάρουν όλα πίσω.Και πιστεψέ με αυτούς που θα χάσουμε σίγουρα απο τους εναπομείναντες 5.380.000 θα είναι οι επαγγελματίες σαν την αφεντιά μου γιατί δεν θα μπορείς εσύ να καταναλώσεις με αποτέλεσμα να κλείσω όπως συμβαίνει καθημερινά.
Αυτές οι συζητήσεις είναι μεγάλες και γίνονται απο κοντά για αυτό εγώ κλείνω εδώ .Χάρηκα που τα είπαμε.
Καλό βράδυ.:)

GeorgeP
13-12-2010, 21:39
.
Εδω ακριβώς διαφωνουμε Γιώργο . Εγω υποστηρίζω ότι αν δεν βγούμε στους δρόμους θα χάσουμε τα πάντα γιατί απο ότι ξέρω τουλάχιστον όλα οσα απολαμβάναμε μέχρι σήμερα ειχαν κερδηθεί με αγώνες και πάνε να τα πάρουν όλα πίσω.Και πιστεψέ με αυτούς που θα χάσουμε σίγουρα απο τους εναπομείναντες 5.380.000 θα είναι οι επαγγελματίες σαν την αφεντιά μου γιατί δεν θα μπορείς εσύ να καταναλώσεις με αποτέλεσμα να κλείσω όπως συμβαίνει καθημερινά.
Αυτές οι συζητήσεις είναι μεγάλες και γίνονται απο κοντά για αυτό εγώ κλείνω εδώ .Χάρηκα που τα είπαμε.
Καλό βράδυ.:)

κι εγω χαρηκα πουτα ειπαμε...αληθινά και οχι προσποιητά!!!
Καλο βραδυ και σε εσενα Διονυση!!!!:)

Albatros
13-12-2010, 22:09
Μας πιάσανε στον ύπνο παιδιά.Μας κοίμησαν τόσα χρόνια με το ευρώ και την Ευρωπαίκή ¨Ενωση, μας δώσανε καρότα με τα ελκυστικά δάνεια και μας κάνανε καταναλωτές ονείρων που δεν είχαμε. Ξαφνικά από τις γιορτές των Ολυμπιακών αγώνων μας ρίξανε στο λάκο των λεόντων. Πιό αναξιόπιστη και ανίκανη πολιτική ηγεσία δεν υπάρχει στο κόσμο. Με τους συνδικαλιστές που είχαμε πετύχαμε χρόνια τώρα όσα κερδίσαμε με αγώνες (έστω και μερικών από εμάς). Με αυτούς τους συνδικαλιστές η όποιους άλλους διαλέξουμε πρέπει να αμυνθούμε. Βλέπετε ο συνδικαλισμός είναι ένα όπλο που έχουμε αλλά τα πυρομαχικά είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί μαζί. Το κόλπο είναι να μας βάλουνε σε εμφύλιο εργατικό πόλεμο και να ρίξουν στα μάτια μας την ηγεσία μας. Ξαφνικά οι δημοσιογράφοι τύπου ...πουλου ανακαλύψανε τις αμοιβές του πρόεδρου της ΓΕΣΕΕ,δεν τις ξέρανε τόσο καιρό.Γιατί όμως,αναρωτηθείτε, μήπως γιατί το όπλο πρέπει να μείνει άδειο?
Μας βομβαρδίσανε με ανασφάλεια, κατάθλιψη, αγωνία, μας γεμίσανε οργή και τώρα θέλουν να μας πούνε και που θα ξεσπάσουμε αυτή την οργή μας.
Όταν είδα τον Στρός Καν στο Ελληνικό κοινοβούλιο αισθάνθηκα ότι η χώρα είναι σε κατοχή, ντράπηκα και όπως είπε ο λαικός ήρωας στην τηλεόραση...ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Αυτές είναι μερικές σκέψεις που ίσως είναι λάθος για μερικούς και ήπιες για άλλους, αλλά εδώ είμαι να ακούσω τις δικές σας.
:hmmm:

frits
13-12-2010, 23:33
Εμένα πάλι την γνώμη μου την ξέρετε… πίσα και πούπουλα και πριν την φυλακή, επιστροφή των, καθ’ οιονδήποτε τρόπω, κλεμμένων.

Η όλη αδράνεια του κόσμου, οφείλεται στο ΜΕΓΕΘΟΣ του κακού. Ότι και να κάνουμε, δεν μπορούμε να πετύχουμε το ευκταίο. Είναι πολύ μεγάλο το πλοίο, για να του αλλάξουμε την ρότα προς το παγόβουνο. Ο Γιωργάκης, όχι μόνο δεν έκανε ΚΑΜΙΑ προσπάθεια να αλλάξει την πορεία αυτή, αλλά από ότι βλέπουμε, όσοι μπορούμε, το κυνηγάει ΑΚΟΜΗ το παγόβουνο. Μόνο που το κυνηγάει για ίδιον όφελος. Τα φράγκα είναι πολλά γιόκα μου.

Προς το παρόν πρέπει να βγει κάποιος να μας πει υπεύθυνα αν φθάνουν τα παραγόμενα χρήματα της χώρας, GDP, να μας θρέψουν. Αλλά και πάλι, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, δεν το λέει κανείς. Διότι αν φθάνουν, να πάνε να γαμ.θούν στην Ευρώπη. Θα τους τα δώσουμε ΌΤΑΝ τα έχουμε.

Ίσως αυτό που ΕΓΙΝΕ στην Ελλάδα, η πτώχευση δηλαδή και η εν συνεχεία αντίληψή της από τους Έλληνες, να είναι καλό. Είναι πολλά τα χρόνια της αμαρτίας, χρειαζόμαστε την ΚΑΘΑΡΣΗ. Αυτό το πολιτικό σκηνικό, πρέπει να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Το νέο που θα έρθει, θα ξέρει τι να κάνει. Με ασφάλεια και πρόχειρα θα πω ότι, αν κάνει τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από όλα όσα έχουν κάνει οι μέχρι τώρα, θα πετύχει καλύτερα αποτελέσματα.

Πρέπει να κατέβουμε στους δρόμους. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Αλλά όχι με φορείς τις ανωτέρω αναφερόμενες συνδικαλιστικές ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Πρέπει να υπάρξει ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ. Φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν ξέρουμε να κάνουμε πολλά, γιατί ως τώρα φερόμασταν σα λαός, δηλαδή ο καθένας για το ατομικό μικροσυμφέρον του. Όταν δράσουμε σαν πολίτες, δηλαδή για το συλλογικό συμφέρον, θα πετύχουμε περισσότερα. Ίσως και την λύτρωση. Ίδωμεν.

Όσο πάει και τον συμπαθώ περισσότερο τον CKK..:)

frits
13-12-2010, 23:48
Συγνώμη για τα πολιτικά αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω.....:mad:




[quote=gsmaniac;272118]

Όλοι μας έχουμε πληγεί από αυτήν την κυβέρνηση Κώστα, άλλοι πολύ, άλλοι λιγότερο και όλοι μας έχουμε νεύρα.

Το τελευταίο δεν βοηθάει καθόλου όμως στην βελτίωση της κατάστασης, παρά μόνο η δημόσια έκφρασή των νεύρων μας λειτουργεί κατευναστικά για την ψυχολογία εμάς των ιδίων. Ξαλάφρωμα κοινώς, που είναι μια απαραίτητη απασφαλιστική δικλείδα (pressure relief valve για τους τεχνοκράτες).

Είναι πλέον βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι, αυτό το πολιτικό σύστημα δεν θα μας δώσει λύση.

Η ουσία παραμένει μηδέν.

Γιατρέ μου.....:sm7::sm7:

Arkas
14-12-2010, 00:09
Επειδή μέχρι τώρα,
διάβασα αρκετές φορές τη λέξη "αγώνες".
Για ποιούς αγώνες μιλάμε,
αυτούς που καθοδηγούσαν οι ίδιοι εργατοπατέρες
που τώρα όλοι βρίζουμε;

Αυτοί οι "αγώνες" που οδήγησαν τις αστικές συγκοινωνίες
να ξοδεύουν το 70 - 80% του προϋπολογισμού τους
σε δαπάνες μισθοδοσίας
και μόνον το 20% σε νέο εξοπλισμό και λειτουργικά έξοδα;

Οι "αγώνες" που γέμισαν τα νοσοκομεία με "τεχνικό" προσωπικό
και κρατούν τους γιατρούς ομήρους με συμβάσεις
και τις πτέρυγες άδειες από νοσηλευτικό προσωπικό;

Οι "αγώνες" που μετέτρεψαν το Δημόσιο σε παράδεισο
για ορισμένους (μονιμότητα, επιδόματα, ασφάλεια)
και τον ιδιωτικό τομέα επενδυτή των Βαλκανίων;

Χορτάσαμε από τέτοιους αγώνες.... :(

.

ckk
14-12-2010, 00:13
Όσο πάει και τον συμπαθώ περισσότερο τον CKK..:)


Και πού να τον δεις και από κοντά… ψηλός, ξανθός, γαλανομάτης, καλό παιδί, μετριόφρων. :sm7:

Ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή. Χαιρετισμούς και από την Ειρήνη στην όμορφη οικογένειά σου.

Sakis
14-12-2010, 00:15
Επειδή μέχρι τώρα,
διάβασα αρκετές φορές τη λέξη "αγώνες".
Για ποιούς αγώνες μιλάμε,
αυτούς που καθοδηγούσαν οι ίδιοι εργατοπατέρες
που τώρα όλοι βρίζουμε;

Αυτοί οι "αγώνες" που οδήγησαν τις αστικές συγκοινωνίες
να ξοδεύουν το 70 - 80% του προϋπολογισμού τους
σε δαπάνες μισθοδοσίας
και μόνον το 20% σε νέο εξοπλισμό και λειτουργικά έξοδα;

Οι "αγώνες" που γέμισαν τα νοσοκομεία με "τεχνικό" προσωπικό
και κρατούν τους γιατρούς ομήρους με συμβάσεις
και τις πτέρυγες άδειες από νοσηλευτικό προσωπικό;

Οι "αγώνες" που μετέτρεψαν το Δημόσιο σε παράδεισο
για ορισμένους (μονιμότητα, επιδόματα, ασφάλεια)
και τον ιδιωτικό τομέα επενδυτή των Βαλκανίων;

Χορτάσαμε από τέτοιους αγώνες.... :(

.


http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020408.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={30998E9C-68A8-4297-84B9-34464FDB391F})

gemara
14-12-2010, 00:16
Αρχικό ποστ:...
Συγνώμη για τα πολιτικά αλλά αν δεν τα γράψω θα σκάσω.....:mad:


...

Τελικό ποστ:
Γιατρέ μου.....:sm7::sm7:

Στο αρχικό :mad:, στο τελικό :sm7::sm7:.

Γιατρεύτηκες, είδες;;;:D

(μη μας πάρει χαμπάρι όμως ο γιατρός του φόρουμ και άντε να ξεμπλέξουμε μετά!
Ευτυχώς που δεν βλέπει τα μικρά γραμματάκια!!!:sm7::sm7::sm7:)

ortho
14-12-2010, 00:33
Τελικά ο κοινωνικός αυτοματισμός που τόσο επιδίωξε η σημερινή κυβέρνηση, πέρασε! Ολοι εναντίον όλων, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι πάμε όλοι για φούντο.
Να μη γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες διότι θίγονται οι έμποροι του κέντρου. Ελα μου όμως που οι "στόχοι" είναι στο κέντρο.
Ποιός έστειλε τους έμπορους στο κέντρο; Η προσδοκία για αυξημένο κέρδος, ή όχι; Σε αυτό δεν είχαν βασιστεί και τα εξωφρενικά ενοίκια; Κι όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Σε καλούς καιρούς μεγάλο κέρδος, σε άσχημους το αντίθετο. Τι νόημα έχει να γίνει συγκέντρωση στον Καρέα ας πούμε;

Και ποιός είπε ότι ακολουθούμε τους εργατοπατέρες; Για κείνους θα κατεβούμε στις διαδηλώσεις; Το σχέδιο του ΓΑΠ και του συν αυτώ εγχώριους κι αλλοδαπούς είναι το ξεχαρβάλωμα της Ελλάδας.

Κι αν το δούμε κι αλλιώς, ποιοί είναι οι εχθροί μας; Θα έλεγα η γενιά του πολυτεχνείου, εξαργύρωσε στο μάξιμουμ τους όποιους αγώνες της. Με άμεσα θύματα τη δική μου γενιά, των 40άρηδων. Αποκλεισμένοι και τελευταία μαμημένοι.

Οχι φίλοι μου, θα κατεβώ γιατί η πολιτική των σοσιαληστών με καταστρέφει, υπονομεύει το μέλλον του αγέννητου παιδιού μου κι αν μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τον ΓΑΠ θα τον έθαβα σε άμμο και θα τον άφηνα να στεγνώσει στον ήλιο, όπως το κάνει αυτος με μας.

Οποιος δε θέλει μπορεί να συνεχίσει να κάθεται στο πληκτρολόγιο και να γράφει φιλοσοφήματα.

yns
14-12-2010, 01:09
Ελευθεροτυπία, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 (http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=232429)

Τετέλεσται...
Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

Αλλά όχι. Προτού πετάξετε τη χώρα στο νεκροτομείο -ένα πατημένο σκυλί που εκλιπαρούσε σωτηρία- έχει κάτι να σας πει η οργή της...

Με φωτιές θα σας το πει. Με βλέμματα-πολυβόλα. Με ψήφο άι σιχτίρ. Με ανεπίδοτους λυγμούς, μυστικούς, που γράφουν νυχτιάτικα άνεργους στίχους για τα βιβλία του μέλλοντος και την ποίηση των δρόμων. Κάπως θα σας το πει... Εσείς, χάλκινα ομοιώματα υπεύθυνων εκπροσώπων, έχετε την αποκλειστική ευθύνη για το χάλι της. Εσείς. Ανεύθυνοι, ανίκανοι, ολίγιστοι, τσιράκια των ξένων, διεκπεραιωτές συμφερόντων. Εσείς γεμίσατε μουντζούρες το τετράδιο της χώρας, και μόλις είδατε ότι ο κόσμος εθίζεται, βολεύεται και συνηθίζει τις ασυνταξίες, σπεύσατε να ενισχύσετε τη βολική για την εξουσία σας εξάρτησή του. Ψέματα, ψιμύθια, μεγαληγορίες και παραμύθια. Μισές αλήθειες, κάποιες φιλότιμες προσπάθειες από αιρετικούς που τους βάλατε νωρίς στο περιθώριο, και ιδού το σαθρό, ετοιμόρροπο ενδιαίτημα κεκοσμημένο με χρυσόσκονη για να κρύβεται το χάος και ο γνόφος... Εσείς, χαρτορίχτρες της κακιάς ώρας, εσείς -με ρουσφέτια και εκβιασμούς, με διορισμούς και δανεικά- συντηρούσατε εξαρτημένο το θηρίο μιας ανορθολογικής κοινωνίας, που βγήκε φοβισμένο από τη φυλακή του εμφυλίου και της χούντας και, μόλις βρήκε ξέφωτο, νόμισε ότι μπορεί να απολαύσει επιτέλους τη χαρά της δημιουργίας και να ελπίζει στην προοπτική των ανοιχτών οριζόντων. Αλλά τι βρήκε μπροστά του; Τη θεσπισμένη ανομία. Την αυθαιρεσία. Την αδικία. Το εική και ως έτυχεν. Την περιφρόνηση από το κράτος. Τη δρομολογημένη διαφθορά. Τους αγύρτες και τους αργυραμοιβούς σε καίρια πόστα. Τις μίζες. Την καταλήστευση της πατρίδας. Τον κυνισμό. Το αέναο ψεύδος... Και ενέδωσε. Συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι «έτσι έχουν τα πράγματα». Συνήθισε. Και κατάντησε «καθ' ομοίωσιν», φτάνοντας στο σημείο να συνομολογεί -ένα μέρος του- και να ψιθυρίζει ενοχικά «μαζί τα φάγαμε»... Και σεις, ακατάβλητοι στο υπερώο του ψεύδους, συνεχίζετε τις προκλήσεις. Οτι τάχα πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί για να σωθεί η οικονομία, κι ας είναι γλίσχρες οι απολαβές, οι μικρότερες (μαζί με την Πορτογαλία) στη ζώνη της Ενωσης... Με την ανερμάτιστη πολιτική σας -με τους «δικούς σας», με την αβελτερία και τη μυωπία σας- μεταβάλατε τις ΔΕΚΟ σε προβληματικό τσίρκο, κι έρχεστε τώρα να πείτε ότι φταίνε τα επιδόματα και οι υψηλοί μισθοί, όταν ξέρετε ότι ψίχουλα είναι οι περικοπές και ότι αλλού είναι το πρόβλημα... Εσείς ξεκάνατε τη Γεωργία. Εσείς αφήσατε τον Τουρισμό στην τύχη του. Εσείς κατασκευάσατε έργα βιτρίνας και ελάχιστες σοβαρές υποδομές. Εσείς βολέψατε τους ιδιώτες, αλλά βυθίσατε το επιχειρείν. Εσείς αφήσατε να βόσκει ακαταδίωκτη η φοροδιαφυγή. Εσείς προστατεύετε τη διαπλοκή. Εσείς αφήσατε τη χώρα δίχως σχέδιο και διόπτρες για το μέλλον... Κι έρχεστε τώρα να κηρύξετε την επανάσταση του αυτονόητου, που επί δεκαετίες περιφρονήσατε επιδεικτικά. Σωτήρες της κακιάς ώρας. Ολετήρες...

gemara
14-12-2010, 01:16
Ευτυχώς που ήρθε ο Γιωργάκης και με την σκληρή του προσπάθεια θα μας σώσει. Ευτυχώς...

kostas_366
14-12-2010, 10:04
Επειδή μέχρι τώρα,
διάβασα αρκετές φορές τη λέξη "αγώνες".
Για ποιούς αγώνες μιλάμε,
αυτούς που καθοδηγούσαν οι ίδιοι εργατοπατέρες
που τώρα όλοι βρίζουμε;

Αυτοί οι "αγώνες" που οδήγησαν τις αστικές συγκοινωνίες
να ξοδεύουν το 70 - 80% του προϋπολογισμού τους
σε δαπάνες μισθοδοσίας
και μόνον το 20% σε νέο εξοπλισμό και λειτουργικά έξοδα;

Οι "αγώνες" που γέμισαν τα νοσοκομεία με "τεχνικό" προσωπικό
και κρατούν τους γιατρούς ομήρους με συμβάσεις
και τις πτέρυγες άδειες από νοσηλευτικό προσωπικό;

Οι "αγώνες" που μετέτρεψαν το Δημόσιο σε παράδεισο
για ορισμένους (μονιμότητα, επιδόματα, ασφάλεια)
και τον ιδιωτικό τομέα επενδυτή των Βαλκανίων;

Χορτάσαμε από τέτοιους αγώνες.... :(

.
ΩΩΩΩ η φοβερή λέξη αγώνες, όπου πολλοί την χρησημοποιούν, αλλά λίγοι έχουν κάνει πραγματικά ...αγώνες για το καλύτερο αύριο του τόπου τους και της εργασίας τους.
-Πολλοί λένε αγώνα, το ότι κατάφεραν (αφού μαχαιρώσουν στην πορεία πολλούς) να έχουν 3,000ε εισόδημα με τον κουμπωτό διορισμό τους κάπου.
-Πολλοί λένε αγώνα, την κομματοποίησή τους και όχι την πολιτικοποίσησή τους.
-Πολλοί λένε αγώνα, το πόσο ψηλά έβαζαν μια αφίσα.
-Πολλοί λένε αγώνα, την <<αξιολόγιση>> τους ποιος θα δουλέψει, και σαν μικροί θεοί, έκριναν ποιος έχει ανάγκη για δουλειά και ποιός όχι. Ενώ όλος ο κόσμος έχει δικαίωμα στην εργασία.
-Άλλοι πάλι λένε αγώνα, το πόσα περισσότερα χαρτιά υγείας θα πάρουν σπίτι τους.
-Και πολλοί λένε αγώνα, την υποστίριξη της γνώμης τους, που μπορεί να είναι διαφορετική κάθε φορά, αλλά πάντα έχει να κάνει με το προσωπικό (οικονομικό ή οικογενειακό ή ρουσφετολογικό) συμφέρων τους.
Ελάχιστοι είδαν την πορεία. Ακόμα ποιο λίγοι είδαν το μέλλον. Κανένας δεν βλέπει το ότι το παιδί τους δεν θα έχει περίθαλψη.
Αγωνίστηκαν πολλοί, αλλά για το <<οικόπεδό>> τους, την πάρτυ τους και για τον μικρόκοσμό τους.
Και την λέξη αγώνα, την χρησημοποιούν και πολλοί πολιτικοί. Αγωνίστηκαν οι άνθρωποι, για να είναι μόνιμοι βολευτές!!! Βέβαια, αγώνας είναι και αυτός αν το δεις από την μεριά τους.
Άλλωστε, αγώνας είναι να πλένεις στην δουλειά σου, το αυτοκίνητό σου και αγωνίζεσε, να μην σε δει κάποιος!!! Αλλά οκ ναι θα το πλύνεις, αλλά δεν ρίχνεις και λίγο νερό στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο στα τζάμια, για να βλέπεις όταν θα το χρησημοποιήσεις??
Μα όχι..... δεν είναι η δουλειά μου. Και θα απεργήσω, γιατί το κάρο είναι βρώμικο, και δεν μπορώ να το οδηγήσω, με αυτές τις συνθήκες!!!

υστ. το ι.χ. μου δίπλα όμως λάμπει. και αύριο θα φτιάξω και της γυναίκας μου.

ntinopoulos
14-12-2010, 10:44
Επειδή μέχρι τώρα,
διάβασα αρκετές φορές τη λέξη "αγώνες".
Για ποιούς αγώνες μιλάμε,
αυτούς που καθοδηγούσαν οι ίδιοι εργατοπατέρες
που τώρα όλοι βρίζουμε;

Αυτοί οι "αγώνες" που οδήγησαν τις αστικές συγκοινωνίες
να ξοδεύουν το 70 - 80% του προϋπολογισμού τους
σε δαπάνες μισθοδοσίας
και μόνον το 20% σε νέο εξοπλισμό και λειτουργικά έξοδα;

Οι "αγώνες" που γέμισαν τα νοσοκομεία με "τεχνικό" προσωπικό
και κρατούν τους γιατρούς ομήρους με συμβάσεις
και τις πτέρυγες άδειες από νοσηλευτικό προσωπικό;

Οι "αγώνες" που μετέτρεψαν το Δημόσιο σε παράδεισο
για ορισμένους (μονιμότητα, επιδόματα, ασφάλεια)
και τον ιδιωτικό τομέα επενδυτή των Βαλκανίων;

Χορτάσαμε από τέτοιους αγώνες.... :(




.

δημητρη μου λεξεις οπως "αγωνες","επανασταση","δημοκρατια"."ελευθερια" εχουν χασει το πραγματικο νοημα και την αξια τους!:o


Ευτυχώς που ήρθε ο Γιωργάκης και με την σκληρή του προσπάθεια θα μας σώσει. Ευτυχώς...

και μονο με την ιδεα οτι περιμενουμε να μας σωσει ο ...γιωργακης με πιανουν τα κλαματα!:yz

kostas_366
14-12-2010, 10:47
και μονο με την ιδεα οτι περιμενουμε να μας σωσει ο ...γιωργακης με πιανουν τα κλαματα!:yz
Όταν δεις Κωστή και κλείσει την Βουλή, τότε να μην περιμένεις τπτ από αυτόν. Εγώ αυτό έχω σαν μέτρο σύγκρισης. Από τον Παπ δεν περιμένω πολλά, τα περισσότερα τα περιμένω από τον κόσμο που δεν βλέπω να αλλάζει σκεπτικό πουθενά.

Albatros
14-12-2010, 10:52
Ωραία με αυτά που διαβάζω παραπάνω, ΚΑΛΑ μας κάνουνε και μας πατάνε να μας λιώσουν και ΚΑΛΑ τα λέει ο Πάγκαλος οτι όλοι τα φάγαμε και γυρίστε ΟΛΟΙ και το άλλο μάγουλο για το χαστούκι που έρχεται...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ (που δεν το βλέπω)...
:(

kostas_366
14-12-2010, 11:24
Ωραία με αυτά που διαβάζω παραπάνω, ΚΑΛΑ μας κάνουνε και μας πατάνε να μας λιώσουν και ΚΑΛΑ τα λέει ο Πάγκαλος οτι όλοι τα φάγαμε και γυρίστε ΟΛΟΙ και το άλλο μάγουλο για το χαστούκι που έρχεται...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ (που δεν το βλέπω)...
:(
Kαλά δεν κάνουμε σίγουρα.
Και σίγουρα δεν τα φάγαμε μαζί, γιατί δεν δίναμε εμείς εντολές.
Αλλά πρέπει να κάνουν κάποιοι το πολύ σημαντικό έργο που έχουν, τον συνδικαλισμό. Και όχι να κάνουν το έργο της τσέπης τους με το εκάστοτε προσωπικό συμφέρων. Εγώ αυτό θέλησα να πω παραπάνω. Και φυσικά (αυτό για τους εργαζόμενους και εμένα πρώτο πρώτο) να μην βλέπουμε μόνο τα δικαιώματα, αλλά και τις υποχρεώσεις.
Ο αγώνας (η κουρασμένη αυτή λέξη) πρέπει να είναι δίκαιος, τίμιος, και σωστός. Για το καλύτερο μέλλον. Και όχι για το καλύτερο μέλλον της τσέπης κάποιων. Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε άποψη για τα γεγονότα. Και όπως έχουν εκμεταλευτεί εμένα, είμαι σίγουρος ότι έχουν εκμεταλευτεί τους περισσότερους από εδώ μέσα, τον καθένα στον τομέα του.

napgeo
14-12-2010, 11:38
Επειδή μέχρι τώρα,
διάβασα αρκετές φορές τη λέξη "αγώνες".
Για ποιούς αγώνες μιλάμε,
αυτούς που καθοδηγούσαν οι ίδιοι εργατοπατέρες
που τώρα όλοι βρίζουμε;

Αυτοί οι "αγώνες" που οδήγησαν τις αστικές συγκοινωνίες
να ξοδεύουν το 70 - 80% του προϋπολογισμού τους
σε δαπάνες μισθοδοσίας
και μόνον το 20% σε νέο εξοπλισμό και λειτουργικά έξοδα;

Οι "αγώνες" που γέμισαν τα νοσοκομεία με "τεχνικό" προσωπικό
και κρατούν τους γιατρούς ομήρους με συμβάσεις
και τις πτέρυγες άδειες από νοσηλευτικό προσωπικό;

Οι "αγώνες" που μετέτρεψαν το Δημόσιο σε παράδεισο
για ορισμένους (μονιμότητα, επιδόματα, ασφάλεια)
και τον ιδιωτικό τομέα επενδυτή των Βαλκανίων;

Χορτάσαμε από τέτοιους αγώνες.... :(

.



Ακόμη το θέμα δεν λέει να κλείσει.
Είδες τι κάνει η ριμάδα η κρίση.
Ζητάς σαν φτωχός εργαζόμενος να σε κεράσει κάποιος ένα καφεδάκι και ο άλλος σου λέει για την πολιτική η τον καιρό. Πάνε η καλές εποχές Arkas μου.
Να είσαι καλά και να έχεις μια ευτυχισμένη ημέρα.

ckk
14-12-2010, 11:39
Είναι πολύ καλό που διακρίνω μια σύγκλιση απόψεων και ένα ξεκαθάρισμα σκέψεων, ο καθένας από την δική του πλευρά. Οι συνδικαλιστές κάνοντας την δουλειά τους τόσα χρόνια, ίδιον συμφέρον, πούλησαν το εργατικό κίνημα. Οι πολιτικοί το ίδιο. Πούλησαν την χώρα. Το βασικό είναι να αντιληφθούμε, ποιοι είναι οι εχθροί μας. Και να ενωθούμε εναντίον τους.

Συλλογικό συμφέρον αντί του ατομικού (συνδικαλισμός). Και βέβαια θα κατέβω σε συγκέντρωση. Όταν δεν την καπελώνει κανένας συνδικαλιστικός – πολιτικός φορέας. Όταν οργανωθεί από πολίτες. Και πότε θα γίνει αυτό? Όταν, διότι θα γίνει. Η κοινωνία θα το οδηγήσει εκεί και οι δυνάμεις της.

Μην επαναλαμβάνομαι όμως… δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Από την άλλη όμως, η επανάληψη σώζει.

Άντε καλημέρα.

kostas_366
14-12-2010, 12:57
Είναι πολύ καλό που διακρίνω μια σύγκλιση απόψεων και ένα ξεκαθάρισμα σκέψεων, ο καθένας από την δική του πλευρά. Οι συνδικαλιστές κάνοντας την δουλειά τους τόσα χρόνια, ίδιον συμφέρον, πούλησαν το εργατικό κίνημα. Οι πολιτικοί το ίδιο. Πούλησαν την χώρα. Το βασικό είναι να αντιληφθούμε, ποιοι είναι οι εχθροί μας. Και να ενωθούμε εναντίον τους.

Συλλογικό συμφέρον αντί του ατομικού (συνδικαλισμός). Και βέβαια θα κατέβω σε συγκέντρωση. Όταν δεν την καπελώνει κανένας συνδικαλιστικός – πολιτικός φορέας. Όταν οργανωθεί από πολίτες. Και πότε θα γίνει αυτό? Όταν, διότι θα γίνει. Η κοινωνία θα το οδηγήσει εκεί και οι δυνάμεις της.

Μην επαναλαμβάνομαι όμως… δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός. Από την άλλη όμως, η επανάληψη σώζει.

Άντε καλημέρα.
:sm5:

manosamos
14-12-2010, 21:22
Τελικά ο κοινωνικός αυτοματισμός που τόσο επιδίωξε η σημερινή κυβέρνηση, πέρασε! Ολοι εναντίον όλων, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι πάμε όλοι για φούντο.
Να μη γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες διότι θίγονται οι έμποροι του κέντρου. Ελα μου όμως που οι "στόχοι" είναι στο κέντρο.
Ποιός έστειλε τους έμπορους στο κέντρο; Η προσδοκία για αυξημένο κέρδος, ή όχι; Σε αυτό δεν είχαν βασιστεί και τα εξωφρενικά ενοίκια; Κι όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Σε καλούς καιρούς μεγάλο κέρδος, σε άσχημους το αντίθετο. Τι νόημα έχει να γίνει συγκέντρωση στον Καρέα ας πούμε;

Και ποιός είπε ότι ακολουθούμε τους εργατοπατέρες; Για κείνους θα κατεβούμε στις διαδηλώσεις; Το σχέδιο του ΓΑΠ και του συν αυτώ εγχώριους κι αλλοδαπούς είναι το ξεχαρβάλωμα της Ελλάδας.

Κι αν το δούμε κι αλλιώς, ποιοί είναι οι εχθροί μας; Θα έλεγα η γενιά του πολυτεχνείου, εξαργύρωσε στο μάξιμουμ τους όποιους αγώνες της. Με άμεσα θύματα τη δική μου γενιά, των 40άρηδων. Αποκλεισμένοι και τελευταία μαμημένοι.

Οχι φίλοι μου, θα κατεβώ γιατί η πολιτική των σοσιαληστών με καταστρέφει, υπονομεύει το μέλλον του αγέννητου παιδιού μου κι αν μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τον ΓΑΠ θα τον έθαβα σε άμμο και θα τον άφηνα να στεγνώσει στον ήλιο, όπως το κάνει αυτος με μας.

Οποιος δε θέλει μπορεί να συνεχίσει να κάθεται στο πληκτρολόγιο και να γράφει φιλοσοφήματα.


Μπραβο ρε Γιαννη.;):)

ortho
14-12-2010, 23:33
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παπαχρήστος καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο. Αμέσως τον έθεσαν εκτός ΚΟ. Είναι πλέον ανεξάρτητος. Αυτός μάλλον θέλει να γλυτώσει το κεφάλι του. Οι άλλοι κάνουν ακόμη μπάφους με το Γιωργάκη.

ckk
14-12-2010, 23:42
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παπαχρήστος καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο. Αμέσως τον έθεσαν εκτός ΚΟ. Είναι πλέον ανεξάρτητος. Αυτός μάλλον θέλει να γλυτώσει το κεφάλι του. Οι άλλοι κάνουν ακόμη μπάφους με το Γιωργάκη.

Οι πολίτες πρέπει να εφαρμόσουν το διαίρει και βασίλευε.
Ήδη ‘βαράνε’ κάποιους βουλευτές – υπουργούς. Έτσι θα την κοπανήσουν οι καλοί. Τότε μόνο θα δούμε καλά για μας αποτελέσματα.

Όσο για τους μπάφους, έφτασε να είναι το μικρότερο κακό. :rolleyes:

ortho
14-12-2010, 23:46
Τους μπάφους να τους κάνουν αυτοί, σε μας μη φτιάξουν τίποτε villas miserias, όπως στην Αργεντινή. Αύριο όλοι μπροστά στη Βουλή! Κι όπου βρίσκουμε κανένα λεχρίτη υπουργό ή βουλευτή, φτύσιμο στα μούτρα, σε πρώτη φάση, είναι αυτοί κανίβαλοι, να μη γίνουμε κι εμείς.

windman1200
14-12-2010, 23:59
Λυπάμαι κύριοι, αλλά εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχουν πολιτικοί στην Ελλάδα με τους οποίους να αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Εκεί που έπρεπε να υπάρχουν εγώ βλέπω μόνο καραγκιόζηδες...

Υ.Γ. Συγγνώμη αν ξεφτυλίζω τον καραγκιόζη αλλά δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο...

italos
15-12-2010, 00:37
Τελικά ο κοινωνικός αυτοματισμός που τόσο επιδίωξε η σημερινή κυβέρνηση, πέρασε! Ολοι εναντίον όλων, χωρίς να συνειδητοποιούμε ότι πάμε όλοι για φούντο.
Να μη γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες διότι θίγονται οι έμποροι του κέντρου. Ελα μου όμως που οι "στόχοι" είναι στο κέντρο.
Ποιός έστειλε τους έμπορους στο κέντρο; Η προσδοκία για αυξημένο κέρδος, ή όχι; Σε αυτό δεν είχαν βασιστεί και τα εξωφρενικά ενοίκια; Κι όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Σε καλούς καιρούς μεγάλο κέρδος, σε άσχημους το αντίθετο. Τι νόημα έχει να γίνει συγκέντρωση στον Καρέα ας πούμε;

Και ποιός είπε ότι ακολουθούμε τους εργατοπατέρες; Για κείνους θα κατεβούμε στις διαδηλώσεις; Το σχέδιο του ΓΑΠ και του συν αυτώ εγχώριους κι αλλοδαπούς είναι το ξεχαρβάλωμα της Ελλάδας.

Κι αν το δούμε κι αλλιώς, ποιοί είναι οι εχθροί μας; Θα έλεγα η γενιά του πολυτεχνείου, εξαργύρωσε στο μάξιμουμ τους όποιους αγώνες της. Με άμεσα θύματα τη δική μου γενιά, των 40άρηδων. Αποκλεισμένοι και τελευταία μαμημένοι.

Οχι φίλοι μου, θα κατεβώ γιατί η πολιτική των σοσιαληστών με καταστρέφει, υπονομεύει το μέλλον του αγέννητου παιδιού μου κι αν μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τον ΓΑΠ θα τον έθαβα σε άμμο και θα τον άφηνα να στεγνώσει στον ήλιο, όπως το κάνει αυτος με μας.

Οποιος δε θέλει μπορεί να συνεχίσει να κάθεται στο πληκτρολόγιο και να γράφει φιλοσοφήματα.

τα είπες όλα συμφωνώ απόλυτα!!!