PDA

View Full Version : EASY TAX


MARK
15-12-2010, 16:29
http://gfx1.hotmail.com/mail/w4/pr04/ltr/emo/nerd_smile.gif
Μειώστε τον φόρο σας![/URL]


[URL="http://www.datacomm.gr/DataCommunication/SiteResources/Data/Templates/1Template1_DC.asp?DocID=691&v1ID=0&RevID=1361&lang=2&ch=1&S0=S0_6&S1=S1_6&S2=S2_691"] (http://www.datacomm.gr/DataCommunication/SiteResources/Data/Templates/1Template1_DC.asp?DocID=691&v1ID=0&RevID=1361&lang=2&ch=1&S0=S0_6&S1=S1_6&S2=S2_691)
Πως μπορώ να διαχειριστώ τις αποδείξεις μου;



Με το πρόγραμμα Easy Tax μπορείτε απλά και γρήγορα να καταχωρείτε τα στοιχεία των αποδείξεών σας.


Χρειάζονται τεχνικές γνώσεις για να καταχωρήσω στοιχεία και να χειριστώ το Εasy Tax;
Η σχεδίαση του Easy Tax έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι φιλικό και εύχρηστο στο χρήστη, χωρίς να χρειάζονται τεχνικές γνώσεις.


Γιατί Easy Tax;
Είναι εύκολο, αξιόπιστο, σας δίνει αναλυτικές και συγκεντρωτικές πληροφορίες για τις αποδείξεις σας, ανά κατηγορία δαπάνης, ανά ΑΦΜ, ανά ημερομηνία κ.λ.π.


Τι θα γίνει σε περίπτωση μεταβολών των διατάξεων περί αποδείξεων;
Η Data Communication παρακολουθεί την εξέλιξη των διατάξεων του Υπουργείου Οικονομικών που αφορούν στις αποδείξεις, καθώς και τις δικές σας προτάσεις και παρατηρήσεις, και θα δημιουργεί νέες εκδόσεις του Easy Tax όποτε κριθεί αναγκαίο. Μέσω της διαδικασίας του Live update θα μπορείτε να ενημερώνετε το Easy Tax αυτόματα, άμεσα και έγκυρα με όλες τις νέες αλλαγές. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι σύνδεση στο Internet.


Τι ασφάλεια παρέχει το Easy Tax για τα στοιχεία μου;
Σας παρέχει απόλυτη ασφάλεια, γιατί το Easy Τax εγκαθίσταται και λειτουργεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν φιλοξενούνται σε κάποιο site, ούτε κυκλοφορούν στο Internet με προφανείς κινδύνους.


Θα χρειαστώ τεχνική υποστήριξη;
Η σχεδίαση του Easy Τax είναι τόσο απλή, που δεν θα χρειαστείτε επιπλέον βοήθεια. Εάν έχετε οποιαδήποτε πρόταση ή παρατήρηση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: info@datacomm.gr (http://gr.mc258.mail.yahoo.com/mc/compose?to=info@datacomm.gr)


Ποιες προδιαγραφές πρέπει να έχει ο υπολογιστής μου για να μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή;
Δεν απαιτούνται ειδικές προδιαγραφές. Το Easy Tax μπορεί να λειτουργήσει σε οποιονδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή.


Πώς θα υποβάλω τις αποδείξεις με τη Φορολογική μου Δήλωση 2011;
Απλώς θα εκτυπώσετε αυτόματα, με ένα «κλικ», τη λίστα με τις αποδείξεις του 2010 και θα την επισυνάψετε στη φορολογική σας δήλωση. Μπορείτε επίσης, αν επιθυμείτε, να πάρετε τη σχετική αναφορά σε PDF ή Excel. Ακόμη, μπορείτε να αποθηκεύετε σε ηλεκτρονικό αρχείο τα στοιχεία των αποδείξεών σας και να τα εξάγετε προς άλλους Η/Υ ή το Internet. Σχετικές οδηγίες θα ανακοινωθούν μελλοντικά από το Υπουργείο Οικονομικών και το Easy Tax θα προσαρμοστεί σε αυτές με Live Update.


Θα μπορώ να καταχωρώ αποδείξεις μόνο για τον εαυτό μου;
Όχι μόνον. Η σχεδίαση του Easy Tax επιτρέπει την καταχώρηση αποδείξεων σε ξεχωριστούς φακέλους: π.χ. οι «Οι Αποδείξεις μου», «Αποδείξεις Γονέων», «Αποδείξεις του/της Συζύγου» κ.λ.π επιτρέποντας έτσι τη διαχείριση απεριόριστου αριθμού φακέλων φορολογουμένων.


Πώς μπορώ να «προστατεύσω» τις αποδείξεις μου;
Όπως γνωρίζετε, οι αποδείξεις -ιδιαίτερα όσες εκδίδονται από ταμειακές μηχανές- σταδιακά «ξεθωριάζουν» και γίνονται δυσανάγνωστες. Με την έγκαιρη καταχώρησή τους στο Easy Tax tα στοιχεία διασφαλίζονται απόλυτα.


Πώς μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα τα έξοδά μου;
Το Easy Tax σας βοηθά να ελέγξετε τις δαπάνες σας καθώς και τους προμηθευτές σας. Μπορείτε να ομαδοποιείτε τις δαπάνες σας κατά είδος ή κατά προμηθευτή, να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους και έγκαιρα να λαμβάνετε τα μέτρα σας!


Γιατί η Data Communication δημιούργησε το Easy Tax;
Η Data Communication είναι πάντα κοντά στους πελάτες της αλλά και στο κοινωνικό σύνολο. Με το συγκεκριμένο προϊόν θέλουμε και εμείς να συμβάλουμε στον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών μεταξύ πολίτη και κράτους.
Θέλουμε αυτό να γίνει με εύκολο και εύχρηστο τρόπο, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δε θα τα δει κανένας άλλος και, στο τέλος, εσείς θα αποφασίσετε ποια από αυτά θα δηλώσετε στην εφορία.
Επίσης, εάν μελλοντικά ζητηθεί, θα μπορείτε να αποστείλετε τις αποδείξεις σας On-line στην εφορία, όταν και εφόσον υπάρξουν οι απαραίτητες προδιαγραφές.


Ποιο το κόστος του Easy Tax;
Το Easy Tax χορηγείται δωρεάν. Είναι μία προσφορά της Data Communication στον Έλληνα φορολογούμενο και αποσκοπεί στην εξυπηρέτησή του.


Πώς μπορώ να παραλάβω δωρεάν το Easy Tax;
Επισκεφθείτε το site της Data Communication και ακολουθώντας τις οδηγίες «κατεβάστε» το Easy Tax στον υπολογιστή σας.

Xanthi
15-12-2010, 22:12
Ευχαριστούμε Γιάννη, θα το κατεβάσω να δω πως λειτουργεί.;)

Sakis
15-12-2010, 22:29
http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020408.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={30998E9C-68A8-4297-84B9-34464FDB391F})

adventure
15-12-2010, 23:47
Εγώ δουλεύω με ένα πρόγραμμα για αποδείξεις και τις καταχωρώ εκεί .

Έχει τις ίδιες δυνατότητες μα το EASY TAX αλλά δεν είναι συμβατό με την εφορία όπως το παραπάνω και σας συμβουλεύω να το κατεβάσετε γιατί είναι πολύ εξυπηρετικό και αναλυτικό σε όλα μας τα έξοδα .

Θα το κατεβάσω για τον καινούργιο χρόνο .

Μπράβο Γιάννη σε ευχαριστούμε για το ποστ .

:sm8::sm8:

angpass
16-12-2010, 00:03
το δούλεψα λίγο και είναι πολύ καλό
:sm8: