PDA

View Full Version : Κόλαση στη Σούπερ Λίγκα!


gsmaniac
18-12-2010, 01:03
Κόλαση στη Σούπερ Λίγκα!



http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/12/17/220930.jpg?w=400&f=bicubic (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/12/17/220930.jpg)


http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif (http://www.adobe.com/go/getflashplayer)
http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif (http://www.adobe.com/go/getflashplayer)

Παραλίγο… ξύλο στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας!

Πρωταγωνιστές σε χοντρό επεισόδιο που θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε χειροδικία, ήταν ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κωνσταντινίδης!

Σοβαρότατος τσακωμός με απίστευτους διαλόγους και ανάμεσα στο Νικόλα Πατέρα και τον Αχιλλέα Μπέο, την ώρα ενός έντονου διαλόγου ανάμεσα στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Έστω και αραιά και που, η Σούπερ Λίγκα φροντίζει να μας θυμίζει τις παλιές «καλές» εποχές της ΕΠΑΕ. Έτσι και στο Δ.Σ. της διοργανώτριας την Παρασκευή το μεσημέρι, η αίθουσα συνεδριάσεων μετατράπηκε σε πεδίο αντιπαραθέσεων (στην αρχή), σε χώρο εκτόξευσης ύβρεων (στη συνέχεια) και παραλίγο σε ρινγκ (στο τέλος).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς από πλευράς ανθρώπων της Ένωσης. Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της λίγκας, Γιώργος Κωνσταντινίδης, χαμογέλασε ειρωνικά και απάντησε πως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβη στο παιχνίδι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε έξαλλος και χαρακτήρισε τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ «φαιδρό υποκείμενο». Ο Γιώργος Κωνσταντίνίδης του απάντησε: «Έχεις ρίξει πολύ το επίπεδο και σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς». Σύμφωνα με μαρτυρίες μελών της διοργανώτριας, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού σηκώθηκε όρθιος και με απειλητικές διαθέσεις φώναξε: «Θα έρθω εκεί και θα σε πιάσω από το σβέρκο, όπως έπιαναν οι μπράβοι σας τον Φουστέρ». Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ τον προκάλεσε να πλησιάσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε κίνηση. Αν δεν τον έπιανε ο Πατρίκ Κομνηνός που βρισκόταν δίπλα του καθώς και άλλοι παράγοντες που σηκώθηκαν αμέσως, είναι βέβαιο πως οι δύο άνδρες θα έρχονταν στα χέρια.

Μετά από λίγα λεπτά, τα πνεύματα είχαν κατευναστεί και άπαντες ηρέμησαν. Μην ξεχνάμε, εξάλλου, πως όλα αυτά έρχονται ως συνέχεια της μεγάλης κόντρας που είχαν στο προηγούμενο Δ.Σ. ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Σταύρο Αδαμίδη. Είναι σαφές, λοιπόν, πως οι σχέσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ πάνε από το κακό στο χειρότερο. Την ώρα του επεισοδίου πάντως, παρενέβησαν κι άλλοι παράγοντες, όπως οι Πατέρας και Ψωμιάδης, προσπαθώντας να αναγκάσουν Μαρινάκη και Κωνσταντινίδη να ρίξουν τους τόνους.

Μπέος σε Πατέρα: «Είσαι Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί»!

Σε άλλη στιγμή του Δ.Σ., ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να εξαφανίσει την ποινή της μίας αγωνιστική του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια με τον Πανσερραϊκό. «Δεν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη», ήταν το σχόλιο του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, για να του απαντήσει ο Νικόλας Πατέρας: «Τώρα είσαι πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας ή της θύρας 7; Είπαμε εμείς τίποτα που αθωώθηκες για την επίθεση στον Κάκο;».

Κάπου εκεί παρενέβη ο Αχιλλέας Μπέος και παίρνοντας το μέρος του Βαγγέλη Μαρινάκη είπε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού (με τον οποίο έχει κάκιστες σχέσεις εδώ και καιρό): «Εσύ δεν έχεις ούτε 10% στον Παναθηναϊκό. Μπροστινός είσαι. Τι έρχεσαι και μας λες εδώ;».

«Τι θέλεις εσύ εδώ ρε υπόδικε; Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι εδώ μέσα;», τον ρώτησε ο Νικόλας Πατέρας. Ο Αχιλλέας Μπέος δεν ήθελε και πολύ, αλλά χρησιμοποίησε εκφράσεις που έβγαλαν το πρόεδρο του Παναθηναϊκού από τα ρούχα του: «Άσε μας ρε Φιλιππίδη που θα μου πεις τι κάνω εδώ μέσα»! «Εμένα είπες Φιλιππίδη ρε λαμόγιο; Ευτυχώς που δεν έχω το όνομα Μπέος στην κοινωνία, να με κυνηγάει κάθε μέρα η αστυνομία και τα δικαστήρια», του απάντησε ο Νικόλας Πατέρας, για να ανταπαντήσει ο Αχιλλέας Μπέος: «Είσαι και Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί. Πόσες μετοχές έχεις ρε;».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού… έβγαζε καπνούς και… σηκώθηκε όρθιος. Όπως και πριν, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, έπεσαν πάνω τους τα υπόλοιπα μέλη και η κατάσταση έλαβε σχετικά σύντομα τέλος. Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε από την αίθουσα και έτσι δεν υπήρξε συνέχεια.

Και μια υπενθύμιση: Στο προηγούμενο Δ.Σ. της λίγκας, οι παράγοντες συμφώνησαν μεταξύ τους να ρίξουν τους τόνους και να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά! Μεγάλη επιτυχία...

αυτοι οι τυποι οριζουν την τυχη του ελληνικου ποδοσφαιρου και των αγαπημενων μας ομαδων.....:hmmm::hmmm:
ουστ ρε αλητες....ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

MARK
18-12-2010, 01:14
Νεύρα:hmmm:Νεύρα

Capitain
18-12-2010, 01:35
Εδώ είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια αλλά ευτυχώς, εδώ πληρώνουν όσοι θέλουν, η όσοι δεν θέλουν να μάθουν....
Διαλιέχτε και πάρτε....:sm7:

manosamos
18-12-2010, 09:16
Πω πω ξεκατινιασμα............:D:D:D
Ουτε σε μεσημεριανάδικο τετοιες κουβεντες.:rolleyes::cool:

teo71
18-12-2010, 09:26
Πάντως θα γινόταν εκπληκτική ταινία

Quatro Bravo

Μπέος - Μαρινάκης - Ψωμιάδης - Πατέρας

Εκπληκτικές φίγουρες όλοι τους

Και πολύ ταιριαστές...

:sm7::sm7:

Albatros
18-12-2010, 09:28
Άξιοι της Εποχής Μας...
:mad:

xurxes
18-12-2010, 12:37
...γελοίοι και ατσαλάκωτοι μπέμπηδες...
ελληνικό ποδόσφαιρο άξιο της μοίρας του...

windman1200
18-12-2010, 15:01
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΕΥΓΕ!!!
Να και ένα Δ.Σ. αντάξιο του επιπέδου του ελληνικού ποδοσφαίρου!! Σκέψου τι δούλεμα έπεφτε στα προηγούμενα ΔΣ και τι δούλεμα έχει να πέσει στα επόμενα...

Α, ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ότι σπέρνετε θα θερίζετε...

Jefe
19-12-2010, 11:45
Πισωγύρισμα...:hmmm::hmmm:



Jefe