PDA

View Full Version : Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για Αθήνα – Ηγουμενίτσα


Mak1s
29-12-2010, 17:14
Παρασκευή 24/12 παραμονές Χριστουγέννων.

Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για Αθήνα – Ηγουμενίτσα (470 χιλιόμετρα) με τελικό προορισμό την Κέρκυρα.
Είχαν προηγηθεί τρεις μονοήμερες εκδρομές των 400 και κάτι χιλιομέτρων με το G650GS, αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν εκδρομές και όχι ταξίδια … (η διαφορά μπορεί και να υπάρχει μέσα στο μυαλό μου και μόνο)
Ήδη από το προηγούμενο βράδυ είχε λάβει χώρα μια ιεροτελεστία απλώνοντας τον εξοπλισμό μου στο τραπέζι του διαδρόμου. Μπουφάν, παντελόνι, γάντια, ισοθερμικά, αδιάβροχα, μπότες, κράνος, όλα μου τα καλούδια σε παράταξη λες και θα παρέλαυναν. Από κοντά η μπαγκαζιέρα και το tail bug μου γεμάτα με πράγματα επιμελώς ταχτοποιημένα μέσα τους.
Βάρβαρο ξύπνημα στις 04:30 προκειμένου να γλιτώσω όση κίνηση μπορούσα στην καρμανιόλα της «εθνικής» Αθηνών – Πατρών, και την βροχή που σύμφωνα με όλα τα διαδικτυακά δελτία καιρού θα με έπιανε μετά την Πρέβεζα κοντά στο μεσημεράκι (έπεσαν ΟΛΑ έξω!!!). Ένας καφές στα γρήγορα, αρμάτωμα της μικρούλας και της αφεντιάς μου και κατά τις 5:20…Πάμεεεεεεεεεεεεε!

Τα πρώτα χιλιόμετρα μέχρι την Κόρινθο, ειδικά μετά τον Ασπρόπυργο, σχεδόν μοναχικά και γι αυτό απολαυστικά. Δρόμο έπαιρνα δρόμο άφηνα και κάπου πριν την γέφυρα του Ρίο έπιασε να σπάει η νύχτα και το λυκαυγές προσέφερε εικόνες που δύσκολα περιγράφονται. Χαλαρή οδήγηση κοντά στα 100km/hr, στο πλάι η Θάλασσα και από πάνω ένας πανέμορφος συννεφιασμένος ουρανός.
Όλα είχαν ξεκινήσει και εξελίσσονταν ιδανικά. Δεν κρύωνα, δεν βρεχόμουν, δεν έσκαγα από την ζέστη, δεν είχα συναντήσει κίνηση και ανεγκέφαλους, και για άλλη μια φορά θαύμαζα την ευκολία με την οποία κατάπινε τα χιλιόμετρα το 650αράκι μου.
Περνώντας της γέφυρα, εκεί κάπου στην κορυφή της μια ριπή αέρα με τράνταξε σε βαθμό ανησυχίας. Πιστέψτε με πως μου ήρθαν στο μυαλό κάποιες οδηγίες που είχα διαβάσει σχετικά με το θέμα των πλευρικών ανέμων στο GSforum.
Μετά την γέφυρα συνέχυσα προς Μεσολόγγι - Αγρίνιο παρέα με όμορφα τοπία και τις στροφούλες του επαρχιακού δικτύου. Είναι απίστευτο το γεγονός πως τοπία που έχεις ήδη δει αμέτρητες φορές αποκτούν μια άλλη διάσταση και ομορφιά όταν τα ξαναντικρίζεις οδηγώντας μοτοσυκλέτα.
Έφτασε και η ώρα της Ιονιας οδού. Αυτό το μικρό κομμάτι των 50 περίπου χιλιομέτρων είναι η εθνική που όλοι μας θέλουμε να έχουμε (μαζί με την Εγνατία βεβαίως βεβαίως) . Το ολοκαίνουργιο οδόστρωμα σαν μοκέτα σου εξυψώνει το αίσθημα ασφάλειας . Μπήκα στον πειρασμό να ανοίξω λιγάκι την μικρούλα μου και το κοντέρ έδηξε τα 158 km/hr. Κάπου εκεί είπα στον εαυτό μου «Άντε καλά την άνοιξες, κόψε τώρα γιατί δεν έχεις το adventure και ο προορισμός σου είναι η Ηγουμενίτσα, όχι ο Άγιος Πέτρος».
Λίγο μετά την έξοδο από την Ιονία οδό περνοντας το φοβερό πολυλίμνιο με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία είπα να σταματήσω σε ένα παρκινγκ για ένα τσιγάρο και ξέπιασμα. Το πρώτο μου ήταν πιο απαραίτητο από το δεύτερο μια και το 650αράκι έχει αντί για σέλα μια άνετη πολυθρονίτσα. Οι κραδασμοί που αναπόφευκτα έχει ως μονοκύλινδρο εμένα προσωπικά δεν με κούρασαν σε μεγάλο βαθμό. Στα μισά του τσιγάρου σταμάτησε δίπλα μου ένα αυτοκίνητο όπου από μέσα βγήκαν 2 άντρες και μια γυναίκα γύρω στα 50 και οι τρεις τους. Αφού βάλθηκαν να τσακίζουν κάτι φαγώσιμο με πλησιάζει ο ένας κοιτώντας μια εμένα και μια την μηχανή λέγοντας «Ελεύθερος έτσι;»
Για να είμαι ειλικρινής δεν στροφάρισα αμέσως και από το μυαλό μου πέρασε η οικογενειακή μου κατάσταση και όχι αυτό που πραγματικά εννοούσε ο τύπος. Έπιασα το νόημα πριν τον ρωτήσω κάτι άκυρο.
«Ναι, είναι πραγματικά πολύ όμορφο ταξίδι και η αίσθηση της ελευθερίας το κάτι άλλο».
Κουβεντιάσαμε λίγο ακόμα τα «που πας, που πάω», με κέρασαν σπανακόπιτα και συνέχισα το ταξίδι με ένα χαμόγελο που δεν έλεγε να σβήσει. Στον δρόμο αναρωτιόμουν αν ποτέ μου είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο όταν ταξίδευα με άλλα μέσα. Να με πλησιάσει δηλαδή κάποιος άγνωστος και να μου πιάσει κουβέντα χωρίς να υπάρχει κάποια αφορμή. ΠΟΤΕ.
Περνώντας την Αμφιλοχία έστριψα αριστερά με κατεύθυνση προς Βόνιτσα σε ένα από τα πιο ωραία κομμάτια της διαδρομής. Επαρχιακός δρόμος με ανήφοροκατηφόρες και αμέτρητες λαχταριστές στροφούλες (και κακοτοπιές). Ο καιρός συνέχιζε να είναι ο καλύτερος συνεπιβάτης μου. Σύννεφα πολλών αποχρώσεων του γκρίζου ομορφαίνανε τον ουρανό και τα τοπία μπροστά μου, αναβάλλοντας την βροχή για άλλη ώρα, για άλλους ταξιδιώτες.
Πέρασα την υποθαλάσσια του Ακτίου και βγήκα στην Εθνική Πρεβέζης Ηγουμενίτσας. «Τα τελευταία μου 90 χιλιομετράκια» σκέφτηκα, όχι με ανακούφιση αλλά με λύπη μιας και το ταξίδι σε λιγότερο από ώρα θα τελείωνε.
Κατάπινα τα τελευταία χιλιόμετρα απολαμβάνοντας βουνά και πεδιάδες στα δεξιά μου και μια ανταριασμένη θάλασσα από τα αριστερά. Κάποια στιγμή σταμάτησα σε μια όμορφη τοποθεσία με πεύκα μιας και η μικρή μου εζήταγε φωτογραφίες. Ξεκινώντας μου καρφώθηκε μια σκέψη, κάτι σαν παράπονο. Όλα καλά ως τα τώρα, είχα ένα όμορφο και άνετο ταξίδι αλλά κάτι έλειπε. Μια σημαντική λεπτομέρεια. Πλησίαζα να ολοκληρώσω τα 470 χιλιόμετρα της διαδρομής και δεν συνάντησα ούτε έναν μοτοσικλετιστή. Εντάξει, πολλά από τα χιλιόμετρα έγιναν σε εθνική με διαχωριστικό αλλά ο επαρχιακός δρόμος κάλυπτε το μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού. Εκτός αυτού με την ταχύτητα ταξιδιού που διατηρούσα ήμουν προσπεράσιμος. Έτσι όπως το σκεπτόμουν ένας μοτοσυκλετιστικός χαιρετισμός θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Και όπως (ίσως και αφελώς) έχει πει ο Coelho, αν πραγματικά επιθυμείς κάτι θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να πραγματοποιηθεί. Όπερ και εγένετο. Πλησιάζοντας προς το σημείο που στρίβει αριστερά για Πάργα είδα να έρχεται από το αντίθετο ρεύμα μια Africa φορτωμένη τα διπλάσια μπαγκάζια από την δική μου. Αναβόσβησε τα φώτα του αυτός, σήκωσα το χέρι μου εγώ και με αυτό το συνωμοτικό «καλή συνέχεια φίλε» έφτασα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Την διαδρομη που περιεγραψα την έχω κάνει αμέτρητες φορές με ΚΤΕΛ και με ΙΧ είτε ως οδηγός είτε ως συνοδηγός. Σχεδόν πάντα με κούραζε και ΠΑΝΤΑ ανυπομονούσα να φτάσω στο λιμάνι. Πάντα ο στόχος ήταν ο προορισμός και όχι το ταξίδι. Εκείνη την μέρα όλα άλλαξαν. Φτάνοντας στο λιμάνι το μόνο που ήθελα ήταν να είχα μπροστά μου άλλα 150 χιλιόμετρα να ταξιδέψω. Σχεδόν με δυσκολία κρατήθηκα να μην συνεχίσω για μια βολτίτσα μέχρι τα Γιάννενα και ας έπαιρνα το απογευματινό καράβι για Κέρκυρα. Έζησα την μέρα που το ταξίδι ήταν ο προορισμός και πραγματικά ευχαρίστησα το 650αρακι μου για αυτό.
Το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού για Κέρκυρα είχε δυο ώρες πλοίο. Η θάλασσα είχε κυματισμό και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην παρόρμηση να κατέβω στο παρκινγκ του πλοίου στα μισά του ταξιδιού για να διπλοτσεκάρω ότι η μικρή μου είναι καλά, ότι είχα αφήσει σχέση μέσα στο κιβώτιο, ότι την είχα δέσει καλά κλπ…
Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη για το μακροσκελές της περιγραφής. Αλλά ήθελα να μοιραστώ όλη αυτή την χαρά του πρώτου μου ταξιδιού με μηχανή με άτομα που ξέρω ότι θα με καταλάβουν. Ότι και να έγραφα θα ήταν λειψό μιας και ανεξάρτητα αν κάποιος είναι καλός ή όχι στον γραπτό λόγο, υπάρχουν συναισθήματα που δεν μπορούν να βρουν αντιστοιχία σε λέξεις και προτάσεις.

Χρόνια πολλά σε όλους. Να είμαστε καλά να ταξιδεύουμε.

vasorfa
29-12-2010, 17:37
φιλαρακι,για να κατσεις και να μας περιγραψεις με τετοια εξαψη και ενθουσιασμο την βολτα-ταξοδι που εκανες......εγω απλα συμπαιρενω οτι το θαθμα των χριστουγεννων έγινε!!αλλος ενας οριτζιναλε καβαλαρης γεννηθηκε!!

σε χαιρετω φιλε μου!!!


μου αρεσει περισσοτερο που ενω αλλοι θα προτιμουσαν το....κουτακι....εσυ....αποφασισες να γευτεις ολα τα χρωματα και αρωματα τοθ ταξιδιου σου!!

καλα χλμ και παντα ορθιος!!:sm5::sm5::sm5:

panagiotis.farmer
29-12-2010, 18:57
Παντα τετοια φιλε μου και ακομα καλυτερα!!!!:)

tsompanis
29-12-2010, 19:02
όπως το είπες,να είμαστε καλά να ταξιδεύουμε φίλε:)
αν και εδώ που τα λέμε περίμενα και μια φωτό απο την μπουμπού σου να ατενίζει το Ιόνιο.;)
χρόνια πολλά!

renovatio
29-12-2010, 19:08
Πολυ ωραία περιγραφή, η όλη διαδρομή πόσο σου πήρε?

nikos-x
29-12-2010, 19:10
. . .
«Ναι, είναι πραγματικά πολύ όμορφο ταξίδι και η αίσθηση της ελευθερίας το κάτι άλλο». . . . υπάρχουν συναισθήματα που δεν μπορούν να βρουν αντιστοιχία σε λέξεις και προτάσεις.

Σε νοιώθουμε απόλυτα φίλε μου.
Κάτι τέτοια διαβάζουμε και κοιτάμε την πόρτα για να την κοπανήσουμε
Καλά ταξίδια να έχουμε ;)

teo71
29-12-2010, 19:41
Χρόνια πολλά και καλά ταξίδια να έχουμε...

adventure
29-12-2010, 21:32
:sm8::sm8:

ckk
30-12-2010, 00:03
Παρασκευή 24/12 παραμονές ΧριστουγέννωνΠρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για Αθήνα – Ηγουμενίτσα (470 χιλιόμετρα) με …………………………………. (έπεσαν ΟΛΑ έξω!!!). Ένας καφές στα γρήγορα, αρμάτωμα της μικρούλας και της αφεντιάς μου και κατά τις 5:20…Πάμεεεεεεεεεεεεε!
Τα πρώτα χιλιόμετρα μέχρι την Κόρινθο, ειδικά μετά τον Ασπρόπυργο, ……………………………………… την ευκολία με την οποία κατάπινε τα χιλιόμετρα το 650αράκι μου.
Περνώντας της γέφυρα, εκεί κάπου στην κορυφή της μια ριπή αέρα με ……………………………………………….. αίσθημα ασφάλειας . Μπήκα στον πειρασμό να ανοίξω λιγάκι την μικρούλα μου και το κοντέρ έδηξε τα 158 km………………………………………………….. Το πρώτο μου ήταν πιο απαραίτητο από το δεύτερο μια και το 650αράκι έχει αντί για σέλα μια άνετη ………………………………………….. Κάποια στιγμή σταμάτησα σε μια όμορφη τοποθεσία με πεύκα μιας και η μικρή μου εζήταγε φωτογραφίες. Ξεκινώντας μου καρφώθηκε μια σκέψη, κάτι σαν παράπονο. Όλα καλά ως τα τώρα, …………………………………………….. το απογευματινό καράβι για Κέρκυρα. Έζησα την μέρα που το ταξίδι ήταν ο προορισμός και πραγματικά ευχαρίστησα το 650αρακι μου για αυτό.
Το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού για Κέρκυρα είχε δυο ώρες πλοίο. Η θάλασσα είχε κυματισμό και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην παρόρμηση να κατέβω στο παρκινγκ του πλοίου στα μισά του ταξιδιού για να διπλοτσεκάρω ότι η μικρή μου είναι καλά, ότι είχα αφήσει σχέση μέσα στο κιβώτιο, ότι την είχα δέσει καλά κλπ…
…………………………………………………….
Χρόνια πολλά σε όλους. Να είμαστε καλά να ταξιδεύουμε. [/quote]

Πολύς πεσιμισμός ρε παιδί μου. Αν λες εσύ αυτά, τι πρέπει να λένε τα παπάκια, vespaκια, Piaggio, 300άρια, 400άρια, 500άρια κλπ? κοίτα να την φχαριστιέσαι και μην της μιλάς έτσι. Είναι μικρή στο μάτι - αλλά μεγάλη στο κρεβάτι... http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020241.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={36F5FE70-A1F1-4A17-B98A-0B096C94DA35}) γιατί θα σου φερθεί και ανάλογα.

Χρόνια πολλά και σε σένα.

Mak1s
30-12-2010, 01:29
Παρασκευή 24/12 παραμονές ΧριστουγέννωνΠρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για Αθήνα – Ηγουμενίτσα (470 χιλιόμετρα) με …………………………………. (έπεσαν ΟΛΑ έξω!!!). Ένας καφές στα γρήγορα, αρμάτωμα της μικρούλας και της αφεντιάς μου και κατά τις 5:20…Πάμεεεεεεεεεεεεε!
Τα πρώτα χιλιόμετρα μέχρι την Κόρινθο, ειδικά μετά τον Ασπρόπυργο, ……………………………………… την ευκολία με την οποία κατάπινε τα χιλιόμετρα το 650αράκι μου.
Περνώντας της γέφυρα, εκεί κάπου στην κορυφή της μια ριπή αέρα με ……………………………………………….. αίσθημα ασφάλειας . Μπήκα στον πειρασμό να ανοίξω λιγάκι την μικρούλα μου και το κοντέρ έδηξε τα 158 km………………………………………………….. Το πρώτο μου ήταν πιο απαραίτητο από το δεύτερο μια και το 650αράκι έχει αντί για σέλα μια άνετη ………………………………………….. Κάποια στιγμή σταμάτησα σε μια όμορφη τοποθεσία με πεύκα μιας και η μικρή μου εζήταγε φωτογραφίες. Ξεκινώντας μου καρφώθηκε μια σκέψη, κάτι σαν παράπονο. Όλα καλά ως τα τώρα, …………………………………………….. το απογευματινό καράβι για Κέρκυρα. Έζησα την μέρα που το ταξίδι ήταν ο προορισμός και πραγματικά ευχαρίστησα το 650αρακι μου για αυτό.
Το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού για Κέρκυρα είχε δυο ώρες πλοίο. Η θάλασσα είχε κυματισμό και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην παρόρμηση να κατέβω στο παρκινγκ του πλοίου στα μισά του ταξιδιού για να διπλοτσεκάρω ότι η μικρή μου είναι καλά, ότι είχα αφήσει σχέση μέσα στο κιβώτιο, ότι την είχα δέσει καλά κλπ…
…………………………………………………….
Χρόνια πολλά σε όλους. Να είμαστε καλά να ταξιδεύουμε.

Πολύς πεσιμισμός ρε παιδί μου. Αν λες εσύ αυτά, τι πρέπει να λένε τα παπάκια, vespaκια, Piaggio, 300άρια, 400άρια, 500άρια κλπ? κοίτα να την φχαριστιέσαι και μην της μιλάς έτσι. Είναι μικρή στο μάτι - αλλά μεγάλη στο κρεβάτι... http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020241.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p=%7B36F5FE70-A1F1-4A17-B98A-0B096C94DA35%7D) γιατί θα σου φερθεί και ανάλογα.

Χρόνια πολλά και σε σένα.[/QUOTE]


:sm7: Είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος είσαι και μέχρι που φτάνουν τα όρια σου (και της μοτοσυκλέτας σου). Πάντως έχεις δίκιο, η αλήθεια είναι ότι υπερέβαλα υποεκτιμώντας την. Μετά το σχόλιο σου βγήκα στην αυλή και της ζήτησα ταπεινά συγγνώμη. :)

Mak1s
30-12-2010, 01:40
Πολυ ωραία περιγραφή,


Σε ευχαριστώ.



η όλη διαδρομή πόσο σου πήρε?

Συνολικά 6 ώρες εκ των οποίων οι 5,5 ήταν καθαρός χρόνος οδήγησης. Χαλαρά και απολαυστικά… ;)

ΤΖΩΡΤΖΗΣ
30-12-2010, 01:47
Φίλε Μάκη,από τον τόσο γλαφυρό τρόπο που περιγράψεις
το πρώτο σου μεγάλο ταξίδι καταλαβαίνω
το πόσο πολύ αγαπάς αυτό το δίτροχο επίτευγμα
της τεχνολογίας που μας δημιουργεί τέτοια
συναισθήματα και μας χαρίζει απλόχερα τέτοιες εικόνες
σαν αυτές που μας περιέγραψες!Είσαι original μοτοσυκλετιστής
όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.Σε βλέπω πολύ σύντομα να
περνάς και τα Ελληνικά σύνορα...ΕΎΓΕ!
Καλή διαμονή στην πανέμοφη Κέρκυρα και καλή
Πρωτοχρονιά!!!

ckk
30-12-2010, 02:25
Πολύς πεσιμισμός ρε παιδί μου. Αν λες εσύ αυτά, τι πρέπει να λένε τα παπάκια, vespaκια, Piaggio, 300άρια, 400άρια, 500άρια κλπ? κοίτα να την φχαριστιέσαι και μην της μιλάς έτσι. Είναι μικρή στο μάτι - αλλά μεγάλη στο κρεβάτι... http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020241.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p=%7B36F5FE70-A1F1-4A17-B98A-0B096C94DA35%7D) γιατί θα σου φερθεί και ανάλογα.

Χρόνια πολλά και σε σένα.


:sm7: Είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος είσαι και μέχρι που φτάνουν τα όρια σου (και της μοτοσυκλέτας σου). Πάντως έχεις δίκιο, η αλήθεια είναι ότι υπερέβαλα υποεκτιμώντας την. Μετά το σχόλιο σου βγήκα στην αυλή και της ζήτησα ταπεινά συγγνώμη. :)[/QUOTE]

Και πολύ καλά έκανες. Μην νομίζεις ότι είναι ‘μηχανάκι’…

Μηχανάρα είναι, που όταν μεγαλώσει θέλει προφανώς να γίνει 1200. Στο εύχομαι.

syan
30-12-2010, 07:53
Γεράσιμε Μπράβο για την περιγραφή...Όμορφα συναισθήματα μοτοσυκλετιστή που αφήνουν εικόνες και στιγμές ικανοποίησης και ελευθερίας.
Νάσαι καλά και πάντα όρθιος με όμορφες βόλτες.
Καλή Χρονιά...!!

CPretenteriS
30-12-2010, 08:18
Φίλε Μάκη... μπράβο σου!!! Πάντα τέτοια...!!

:sm5::sm5:

angpass
30-12-2010, 11:10
Φίλε μου να συνεχίσεις να έχεις όμορφα ταξίδια σαν και αυτό.:sm8:

Jefe
30-12-2010, 11:13
Να 'σαι καλά φίλε με που μας μετέφερες συναισθήματα! Αυτή είναι η ουσία του μοτοσυκλετιστή, το συναίσθημα! Το 'πιασες! Χρόνια Πολλά σου, κ καλά χιλιόμετρα να 'χεις πάντα!


Jefe

steliosx
30-12-2010, 14:39
Φίλε Mak1s συγχαρητήρια!!

Η περιγραφή σου ήταν καθαρά μοτοσυκλετιστική και με περίσσιο πάθος. Εμένα προσωπικά με "ανέβασες".
Σου εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά και να κάνεις πολλά ακόμα τέτοια ταξίδια.
:sm8:

Arkas
30-12-2010, 15:14
Μπράβο Mάκη!
Πολύ όμορφο το ταξιδάκι σου
κι ακόμα πιο όμορφη η αφήγησή σου!

Όσο για τα συναισθήματα,
welcome to the club! ;)

Mak1s
30-12-2010, 21:04
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά (κάποια από τα οποία είχα την τύχη να γνωρίσω και από κοντά) για τα καλά σας λόγια.



Η πρώτη μέρα του χρόνου θα με βρει να ταξιδεύω την επιστροφή αυτού που περιέγραψα. Με τέτοιο ποδαρικό το 2011 προβλέπεται ιδιαιτέρως ταξιδιάρικο…. :)



Να είστε και να περνάτε όλοι καλά. Καλή πρωτοχρονιά!!!

GEO_K
30-12-2010, 21:16
φοβερη περιγραφη!!!
αντε και στην επομενη!!!!

staga1200
31-12-2010, 00:44
Πάντα στην ζωή σου να έχεις τόσο ζωντανά ταξίδια !! Καλές γιορτές φιλαράκο !!:)

Sotos_
31-12-2010, 10:05
Ευχομαι αυτο το συναισθημα να κρατησει για παντα. Σου παιζω τα φωτα για "καλη συνεχεια φιλε" !

gelasios
01-01-2011, 10:30
Αυτα είναι! Περιμένουμε την επομενη σου αφηγηση! Καλή χρονια και χρονια πολλα!

moby_gr
01-01-2011, 16:08
Ωραία συναισθήματα!
:sm5:

z_atomic
01-01-2011, 21:37
εγω ξέρω γιατι της μιλούσες έτσι. σου το έγραψα κ πριν απο ενα μήνα. σε βλέπω να παραγγελνεις το adventure πολύ σύντομα. να με θυμηθείς ότι δεν θα αντέξεις στον πειρασμο. ρώτα εμένα ρώτα και τον τζ'ωρτζη. ότι κ να καβαλάς 650, 1200, μελαχρινη ή κ ξανθια εγώ εύχομαι να το διασκεδάζεις.Καλωσόρισες κ θα τα πούμε από κοντά

Gazi
02-01-2011, 00:08
Πολύ ωραία περιγραφή και από οτι κατάλαβα το απόλαυσες πλήρως το ταξίδι σου!!Μπράβο σου και να έχει πάντα όρθια και συναρπαστικά χιλιόμετρα με το εργαλείο σου...
Να σε ρωτήσω κάτι...Η σπανακόπιτα που σε κέρασαν ήταν καλή???:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:

egefalikos
02-01-2011, 00:57
Πολύ ωραίος ο φίλος μας ο Μάκης, Καλή Χρονιά να έχεις φίλε μου, καλές βόλτες και να μας τις περιγράφεις πάντα τόσο όμορφα!!!
Διάβασε και κανένα ταξιδιωτικό του δασκάλου (Jefe) του είδους και θα γίνεις ο πρώτος μαθητής!!! :):sm8:

Mak1s
03-01-2011, 13:34
Πολύ ωραία περιγραφή και από οτι κατάλαβα το απόλαυσες πλήρως το ταξίδι σου!!Μπράβο σου και να έχει πάντα όρθια και συναρπαστικά χιλιόμετρα με το εργαλείο σου...
Να σε ρωτήσω κάτι...Η σπανακόπιτα που σε κέρασαν ήταν καλή???:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:



Καλή χρονιά να έχεις φίλε Στέλιο και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Η σπανακόπιτα είχε λίγο παραπάνω τυρί για τα γούστα μου αλλά σε κάθε περίπτωση καλύτερη από μία που είχα φάει πριν καιρό στα Χανιά ….. :sm7::sm7:

Mak1s
03-01-2011, 13:40
Πολύ ωραίος ο φίλος μας ο Μάκης, Καλή Χρονιά να έχεις φίλε μου, καλές βόλτες και να μας τις περιγράφεις πάντα τόσο όμορφα!!!
Διάβασε και κανένα ταξιδιωτικό του δασκάλου (Jefe) του είδους και θα γίνεις ο πρώτος μαθητής!!! :):sm8:

Καλή χρονιά και σε εσένα Γιάννη, υγιείς να είμαστε να βολτάρουμε.
Όσο για τον δάσκαλο jefe νομίζεις ότι υπάρχει κανείς σε αυτό το forum που να μην έχει διαβάσει / θαυμάσει το ταξίδι του στο Nordkapp; Ε εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση ;)

makis121981
14-01-2011, 00:02
Την συγκεκριμμενη διαδρομη την ειχα κανει τον απριλιο του 2010.ειδικα οταν εφθανα στην βονιτσα και επεφτε ο ηλιος,το τοπιο ηταν πανεμορφο.παρολο που ημουν μονος ενιωθα τοσο ΓΕΜΑΤΟΣ.Αυτο ειναι το καλυτερο συναισθημα!μπραβο Μακ1s