PDA

View Full Version : Μας περνάνε για τόσο ζώα...


ckk
11-01-2011, 16:17
Τα τονισμένα σχόλια, δικά μου.

Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και κρίσιμη, ωστόσο έχουμε ξεφύγει από τις συνθήκες πανικού (ποιος ανακοίνωσε ποτέ από τις τράπεζες, ότι έχουν περιέλθει σε συνθήκες πανικού, ώστε να ξεφεύγουν τώρα?), έχουν γίνει βήματα καθώς και αδιανόητες για τα δεδομένα της χώρας αλλαγές, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Ν. Νανόπουλος.
Μάλιστα εκτίμησε ότι η εκταμίευση της 4ης δόσης από το δάνειο των 110 δισ. παραμένει κρίσιμη και σημαντική για τις τράπεζες και απαιτούνται θάρρος και συνέπεια στην υλοποίηση των δεσμεύσεων του μνημονίου.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank υποστήριξε ότι η έξοδος της χώρας από την κρίση απαιτεί τρεις προϋποθέσεις:
α) Την πολιτική και κοινωνική συναίνεση για να γίνει αποδεκτό το βάρος της προσαρμογής των πολιτών με στόχο την αλλαγή νοοτροπίας, συμπεριφορών και προτύπων.
β) Την απαρέγκλιτη τήρηση των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει στο μνημόνιο για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης πού? Ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε αν έχει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του απατεώνα γείτονά του? (τράπεζες του εξωτερικού) και σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας.
γ) Τη δημιουργία θετικής αναπτυξιακής πολιτικής, με έμφαση στην εξωστρέφεια και με αιχμή τον τουρισμό και τις εξαγωγές. Αν δανειοδοτούσε και την ναυτιλία… αλλά την ξέχασε ρε παιδί μου.
Ο κ. Νανόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί σε έναν χρόνο από σήμερα, στο τέλος του 2011 - αρχές του 2012, να γυρίσει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι η τράπεζα δεν βιάζεται να επιστρέψει στο Δημόσιο τα κεφάλαια του 1 δισ. ευρώ που άντλησε μέσω της έκδοσης προνομιούχων μετοχών. Και γιατί να βιάζεται? Σάμπως βιάζομαι εγώ να του επιστρέψω αυτά που του χρωστάω? :sm7:
Υπό τις άσχημες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ο όμιλος της Eurobank διαθέτει σημαντική ρευστότητα από την άλλη όμως αν έχει υψηλή ρευστότητα, γιατί δεν επιστρέφει το 1δις? http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020458.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={36F5FE70-A1F1-4A17-B98A-0B096C94DA35}) και τέλος εξήγησε ότι η Eurobank θα συνεχίσει να στηρίζει την ελληνική οικονομία.


Σε 5 γραμμές πόσες μ#######….

Michael Chatzilias
11-01-2011, 16:20
Υπέρ-######## Χρήστο μου.

Το μόνο που μου άρεσε είναι η επιστροφή στην ανάπτυξη τέλη του έτους ή αρχές του 12. Τα υπόλοιπα είναι πολιτικές εξωστρέφιας της τράπεζας προκειμένου να εμπνέουν εμπιστοσύνη στους έλληνες καταναλωτές να μεταφέρουν τις καταθέσεις τους και τα καταναλωτικά τους.

vaska
12-01-2011, 00:00
Συμπυκνωμένη Μ@Λ@ΚΙ@ λέγεται το κείμενο αυτό.


Δεν κάνει λόγο για τις χρεοκοπημένες Τράπεζες στην Ελλάδα που συντηρούνται με δανεικά και αγύριστα από το Ελληνικό κράτος, ούτε για την δικιά του που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επισφαλών δανείων.

Άντε να χαθούνε,όλοι γι' αυτούς δουλεύουμε και μας κοροϊδεύουν κιόλας

ckk
12-01-2011, 00:21
Γυρνάει όμως ο τροχός… και τι κάνει ο φτωχός?