PDA

View Full Version : GPS CAMERA ON THE BOARD SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ


vageli7
07-02-2011, 13:08
GPS CAMERA ON THE BOARD

vholdr - ContourGPS 1080p
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
H Contour για ακόμα μια φορά καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις με την κυκλοφορία της νέας κάμερας ContourGPS.

τιμή λιανικής: 411,00€

Περιγραφή
H Contour για ακόμα μια φορά καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις με την κυκλοφορία της νέας κάμερας ContourGPS. Η ContourGPS είναι η πρώτη hands-free κάμερα της αγοράς που ενσωματώνει πληροφορίες GPS, ενώ παράλληλα καταγράφει βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε ανάλυση 1080p.
Για να υποστηρίξει το νέο μοντέλο ContourGPS, η εταιρεία έχει αναπτύξει στην ιστοσελίδα της μια κοινότητα στην οποία όλοι οι χρήστες κάμερας Contour μπορούν να "ανεβάσουν" τις περιπέτειες τους και να τις μοιραστούν με χιλιάδες χρήστες από όλο τον κόσμο. Έτσι μπορείτε να συγκρίνετε τις διαδρομές σας με αυτές των φίλων σας, να ανακαλύψετε νέες μυστικές τοποθεσίες και διαδρομές. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα να μεταφορτώσετε τις εγγραφές σας και να τις μοιραστείτε με φίλους σας σε όλες τις δημοφιλείς ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter κ.α.).
Πληροφορίες GPS
Προσθέστε ένα εντελώς νέο στοιχείο στις περιπέτειες σας που καταγράφετε σε βίντεο. Ο ενσωματωμένος δέκτης GPS ανιχνεύει συνεχώς την τοποθεσία σας ανά δευτερόλεπτο με εκπληκτική ακρίβεια. Έτσι έχει την δυνατότητα να σας παρέχει ακριβείς πληροφορίες για την τοποθεσία σας, την ταχύτητα με την οποία κινείστε, το υψόμετρο στο oποίο βρίσκεστε ενώ παράλληλα καταγράφει εκπληκτικά βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε ανάλυση 1080p.
HANDS FREE
Η εταιρεία Contour έφερε την επανάσταση στον τρόπο που ο κόσμος καταγράφει σε βίντεο τις περιπέτειες του χάρη στα μοντέλα ContourHD και ContourHD 1080p. Το μυστικό της επιτυχίας ήταν ο εργονομικός και συμπαγής σχεδιασμός των μοντέλων που σε συνδυασμό με το σύστημα TRail™ (πατέντα της εταιρείας Contour) που διαθέτουν σας επιτρέπουν να τις τοποθετήσετε με ασφάλεια σε διάφορες βάσεις (για την μάσκα του σκι, για το κράνος, για το τιμόνι της μηχανής κ.α.) προσφέροντας έτσι απεριόριστη ευελιξία και ευκολία στις εγγραφές σας. Όλες αυτές οι καινοτομίες που έκαναν τις ContourHD περιζήτητες στην αγορά χρησιμοποιήθηκαν και για την κατασκευή του νέου μοντέλου ContourGPS. Χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδόν όλες οι βάσεις της ContourHD είναι συμβατές με την ContourGPS.
Η ContourGPS με βάρος μόλις 148γραμ. είναι η μικρότερη και πιο ελαφριά κάμερα που συνδυάζει τις λειτουργίες GPS με την εγγραφή βίντεο. Επίσης η κάμερα είναι κατασκευασμένη από αναδιωμένο αλουμίνιο που την κάνει ανθεκτική ακόμα και στις πιο extreme συνθήκες σκόνης, νερού και λάσπης. Επιπλέον η ContourGPS είναι εξαιρετικά απλή στην χρήση της χάρη στον μεγάλο διακόπτη εκκίνησης/τερματισμού εγγραφής τον οποίο μπορείτε να χειριστείτε εύκολα ακόμα και αν φοράτε γάντια του σκι ή γάντια μηχανής. Παράλληλα ο ευρυγώνιος φακός που περιστρέφεται σε συνδυασμό με τα πρακτικά laser ευθυγράμμισης που διαθέτει η κάμερα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική θέση για την τέλεια εγγραφή.
Εγγραφή βίντεο υψηλής ευκρίνειας
Η ContourGPS έχει την δυνατότητα να καταγράφει βίντεο υψηλής ευκρίνειας σε ανάλυση 1080p. Χρησιμοποιεί έναν ευρυγώνιο φακό 135 μοιρών ο οποίος καταγράφει τις περιπέτειες σας χωρίς αλλοίωση και χωρίς fish-eye εφέ.
Η Contour προσφέρει μια ποικιλία ρυθμίσεων για την κάμερα έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη ανάλυση για την εγγραφή σας σύμφωνα με την δραστηριότητα που καταγράφετε.
Συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικές αναλύσεις ή 2 διαφορετικές επιλογές για την ταχύτητα των καρέ. Επίσης η ContourGPS έχει την δυνατότητα λήψης φωτογραφιών.
- Full HD 1080p (1920 x1080 @ 30 fps) για να καταγράψετε τις περιπέτειες σας στην καλύτερη δυνατή ανάλυση
- Tall HD 960p (1280 x 960 @ 30fps) για σπορ όπως το surfing στο οποίο ταιριάζει καλύτερα ένα ψηλό κάδρο
- Action HD 720p (1280 x 720 @ 60 fps) για τις περιπτώσεις που η ταχύτητα των καρέ είναι πιο σημαντική από την ανάλυση. Η τέλεια ανάλυση για να αποθανατίσετε ακόμα και τις γρηγορότερες κινήσεις.
- Contour 720p (1280 x 720 @30 fps) για τις περιπτώσεις που η κάρτα μνήμης είναι σχεδόν γεμάτη και παρόλα αυτά θέλετε να αποθανατίσετε μια τελευταία περιπέτεια πριν το τέλος της ημέρας. Η συγκεκριμένη ανάλυση βίντεο καταλαμβάνει μικρότερο χώρο στην κάρτα μνήμης.
- Λειτουργία λήψης φωτογραφίας 5 Mega Pixel για τις περιπτώσεις που θέλετε να αποθανατίσετε την τέλεια φωτογραφία.

Ήχος
Η ContourGPS διαθέτει ένα εντελώς νέο ενσωματωμένο μικρόφωνο το οποίο είναι πανκατευθυντικό ώστε να μπορεί να ηχογραφεί όλους τους ήχους της περιπέτειας σας, ενώ παράλληλα να ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του αέρα. Το νέο μικρόφωνο είναι τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος της κάμερας, κάτω από τον φακό. Επίσης χρησιμοποιεί κωδικοποίηση AAC Audio Compression ώστε να μπορεί καταγράφει ακόμα και τους πιο χαμηλούς σε ένταση ήχους.
Αποθήκευση Εγγραφών
Ο εργονομικός σχεδιασμός της ContourGPS έχει ενσωματωθεί σε όλα τα μέρη της κάμερας. Το πορτάκι της κάμερας έχει ειδικό κούμπωμα ώστε να παραμένει πάντα κλειστό και να κρατάει την κάρτα μνήμης ασφαλή. Η ContourGPS διατίθεται με κάρτα μνήμης 2GB, ενώ μπορεί να δεχτεί κάρτα μνήμης έως 32GB. Έτσι μπορείτε να καταγράψετε πάνω από 8 ώρες βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) σε μια κάρτα μνήμης.
Λογισμικό
Η εταιρεία Contour παρέχει με κάθε της κάμερα το λογισμικό Storyteller που σας δίνει την δυνατότητα να μεταφέρετε τα βίντεο σας στον Η/Υ πολύ εύκολα. Έπειτα μέσα από το Storyteller μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εγγραφές σας, να τους δώσετε τίτλο και να προσθέσετε την περιγραφή και τα tags που επιθυμείτε. To Storyteller, σε συνδυασμό με την ContourGPS προβάλλει την εγγραφή σας ενώ παράλληλα προβάλλει ένα παράθυρο με διακρατικό χάρτη που δείχνει την τοποθεσία σας, την διαδρομή που ακλουθήσατε, την ταχύτητα σας και το υψόμετρο στο οποίο έγινε η εγγραφή.
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
ContourGPS κάμερα
Κάρτα μνήμης MicroSD χωρητικότητας 2GB
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία Λιθίου
Βάση στήριξης για επίπεδη επιφάνεια
Βάση στήριξης για μάσκα (Goggle) ski/snowboard/motocross
Καλώδιο USB

Εγγύηση 2 έτη.


Το κατάστημα


NETPHONE
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Δαβάκη 66
Καλλιθέα, Τ.Κ. 176 72
Τηλ. 210 9511142


Προσφέρει για τα μέλη του GS FORUM
και μόνο για το τριήμερο

09-10-11 Φεβρουαρίου
την παραπάνω κάμερα στην τιμή των
315 ευρώ


Όποιος επιθυμεί να την αγοράσει έρχεται σε επικοινωνία με το εν λόγω κατάστημα κον Βαγγέλη,του λέει οτι είναι από το GS FORUM
και την παραγγέλνει....

MARK
07-02-2011, 13:11
Ευχαριστούμε Βαγγέλη :sm8:

evanslam
07-02-2011, 13:43
Ευχαριστούμε συνονόματε!


Μήπως όμως το παρόν thread πρέπει να μεταφερθεί στις διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες για το forum μας εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%95%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-84/