PDA

View Full Version : Για το νέο θαύμα ο Άρης κόντρα στη Σίτυ


MARK
15-02-2011, 16:57
Απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του (και -γιατί όχι;- σε έναν νέο άθλο, μετά τις δύο νίκες επί της κατόχου του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης) βρίσκεται ο Άρης, που υποδέχεται την Τρίτη (19.00, ΑΝΤ1) τη Μάντσεστερ Σίτι, στον πρώτο αγώνα της φάσης των "32" του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο στόχος της ελληνικής ομάδας είναι ένα "καθαρό" αποτέλεσμα, κοινώς η διατήρηση του "μηδέν" στην άμυνα και από εκεί κι ύστερα... ό,τι ήθελε προκύψει! Ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα έχει στη διάθεσή του τον Σηφάκη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα δώσει το παρών στο μεγάλο ματς.

Ο τεχνικός του Αρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Σηφάκη στο τέρμα, τους Βανγκέλι (δεξιά), Μίσελ (αριστερά), Γκιάρο και Λαζαρίδη στην άμυνα. Πορτίγια και Φατί θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, με τον Νέτο δεξιά, τον Τόχα αριστερά και τον Κόκε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπομπαντίγια.
Από πλευράς Σίτι, θα απουσιάσει ο τραυματίας Ντε Γιονγκ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το μεγάλο ματς, ο προπονητής του Άρη τόνισε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ισχυρή ομάδα και μαζί με την Σεντ Ετιέν θεωρώ ότι είναι οι καλύτερες ομάδες που πέρασαν από Θεσσαλονίκης. Πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας. Το χρωστάμε στον κόσμο μας και πρέπει να διατηρήσουμε την ιστορία που υπάρχει να μην χάνουμε στην έδρα μας. Επίσης είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις τόσους μεγάλους παίκτες. Η αξία της είναι πολύ μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να υπερβάλουμε εαυτούς για να ανταποκριθούμε», δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αναλύοντας τον αντίπαλο είπε: «Για το αν γνωρίζει τον αντίπαλο, τόνισε: «Γνωρίζω όλους τους παίκτες της Σίτι αλλά μπορούν να αλλάξουν και τους 11 και να βγάλουν το ίδια επίπεδα απόδοσης».

Για τα πλάνα του εν όψει του αγώνα, ο Γιάννης Μιχαλήτσος που πιθανότατα θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Σηφάκη, είπε: «Θα μας λείπουν πιθανόν παίκτες σε κάποιες θέσεις, όπως ο Μίσελ, αλλά δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο για το αν θα έχουμε παίκτες. Θα συζητήσω με τους παίκτες στο ξενοδοχείο θα κρίνω ποιος θα είναι πιο έτοιμος για την ενδεκάδα».

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ από την πλευρά του είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα διαθέτει ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης. Πρέπει να το δούμε σαν γιορτή. Δεν παίζει κάθε μέρα η Σίτι με τον Άρη. Σαν επαγγελματίες προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτό το έχουμε δείξει και σε άλλα ματς. Σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο ο αντίπαλος. Δε μας φοβίζει τίποτα. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και θα δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα».

Ο Κροάτης τεχνικός στάθηκε στη συμπαράσταση του κόσμου. «Αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά. Κάθε Κυριακή είναι σχεδόν γεμάτο το γήπεδο. Δεν έχει σημασία αν είναι Ατρόμητος ή Μάντσεστερ Σίτι αντίπαλος. Στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ πρέπει να είμαστε πάντα νικητές.


Καλή επιτυχία στον Άρη και μεθαύριο στον ΠΑΟΚ...

Jefe
15-02-2011, 17:20
Όλοι με τον Άρη σήμερα!



Jefe

gandreas
15-02-2011, 19:47
Όλοι με τον Άρη σήμερα!




Jefe


Και φυσικά ….
Καλή επιτυχία να έχει και να σπάσει τα προγνωστικά:D

basilis76
16-02-2011, 11:25
http://www.sombrero.gr/wp-content/uploads/2009/08/aris_boca.jpghttp://www.sportena.com/wp-content/uploads/2010/09/aris-atletico-kerkida-xartakia.jpg

Jefe
16-02-2011, 11:28
Άψογος ο Άρης! Το ρεκόρ καλά κραττεί!



Jefe

mario
16-02-2011, 18:07
μπράβο στον Αρη 50 χρόνια νομίζω αηττητος στην εδρα του απο ξενη ομάδα μακαρι να βαλει και ενα γκολακι εξω :)

GEO_K
16-02-2011, 18:16
FORZA ARI!!!

gsmaniac
16-02-2011, 20:58
γινε ΑΡΗΣ........να γουσταρεις:D:D:D
υπερτιμησαν την city,διαφορετικα θα τις εβαζε και γκολ.....;)
μπραβο στον ΑΡΗ....:)