PDA

View Full Version : Η ταλαιπωρία ενός από εμάς


vaska
10-03-2011, 08:08
Πριν από αρκετό καιρό,στο forum "moto.gr", ένας φίλος από την Κρήτη, ο bocaros μας περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας του. Πρόκειται για μία πάθηση του ματιού του που τελικά τον οδήγησε στο χειρουργείο για μεταμόσχευση κερατοειδούς.
Από τότε κι έπειτα πολλά συνέβησαν, το "moto.gr" "κατέβηκε" γιατί ο server που το φιλοξενούσε είχε αρκετά προβλήματα, με την υπόσχεση ότι θα ξανανέβει σύντομα ανανεωμένο. Πολλοί από τους φίλους που γράφαμε στο moto, βρισκόμαστε και γράφουμε στο reinmeisters.tk (http://www.reinmeisters.tk), ένα φόρουμ γνωστού βελτιωτή κινητήρων.
Στο συγκεκριμένο λοιπόν forum επέστρεψε ο bocaros με νέες περιπέτειες. Σας μεταφέρω ακριβώς ότι γράφει στις 20/02/11:

"ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.

δεν θα κανω αναδρομη σε προηγουμενα γεγονοτα , αλλωστε ,μερικοι ισως τα ξερετε απο σχετικο ποστ στο moto.gr.
ετσι επιστρεφω στις 18 οκτωβριου 2010.
ημερα χειρουργειου για μεταμοσχευση κερατοειδους.
ολα καλα λοιπον με την εγχειρηση και μεσα μου ακουω μονιμως μια φωνη.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

γελαστηκες κυριε.
προφανως καποιος θελει ακομα να δοκιμασει τις αντοχες μου.
και για να μην μακρυγορω φτανουμε στο χτες.
επισημη διαγνωση πλεον , απορριψη μοσχευματος απο τον οργανισμο , και αδυναμια νεας μεταμοσχευσης λογω προηγουμενης ανεπανορθωτης ζημιας που ειχε προκληθει.
νεος τροπος πλεον η μεταμοσχευση τεχνητου μοσχευματος (κατι σαν φακος επαφης) , αλλα δυστυχως αρκετα δαπανηρη για τα δικα μου δεδομενα οπως ειναι τωρα η κατασταση , (ανεργος γαρ) , αφου οτι υπηρχε δαπανηθηκε για την προηγουμενη εγχειρηση.
δεν σας κουραζω αλλο , απλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. "

Μετά από αρκετή κουβέντα, τον παροτρύναμε να μας πει το ποσό που χρειάζεται για να προχωρήσει στην νέα επέμβαση. Παραθέτω απάντηση συμφορουμίτη σχετικά :

" χμ, δηλαδη ποσο ανεφικτο ειναι αυτο το ποσο ωστε να αφησουμε ενα σμφορουμιτη μας να ταλαιπωρειται με θεμα υγειας?χωρις ντροπη και με κανενα αισθημα ελεημοσυνης σε διαβεβαιω,πες το νουμερο να δουμε τι μπορουμε να κανουμε ολοι μαζι.αυτη η ρημαδομοτοσυκλετα δεν πρεπει να μας ενωνει μονο σε βολτες και κοπες πιτας αλλα και στα αληθινα προβληματα.ριξε το νουμερο να δουμε η μικροαστικη μας νοντροπια τι μπορει να κανει?ξεπερνα τις τυχον αναστολες σου,αυριο θα το κανεις και συ για αλλον"


Έρχεται λοιπόν η απάντηση από τον bocaros στην οποία αναφέρει και το όνομα του γιατρού που το έχει αναλάβει καθώς και το γεγονός ότι ο γιατρός αυτός δεν θέλει αμοιβή για την νέα επέμβαση ούτε και για τις επισκέψεις που για ένα χρόνο ο bocaros θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να κάνει στο ιατρείο του.

"καταρχας σας ευχαριστω ολους και τα δακρυα δεν σταματανε τωρα που γραφω.
το ποσο ειναι 6000 αρχικα για την αγορα του μοσχευματος απο το εξωτερικο και την επεμβαση και θα φτασει τις 10000 με φαρμακα και αποθεραπειες.
δεν ειναι θεμα ελεημοσυνης , ουτε θιγομαι απο τις προτασεις σας.
απλα ξερω ποσο δυσκολα περναμε ολοι μας.
........................................................
........................................................

στην τελευταια κουβεντα που εκανα με τον γιατρο μου , ισως μερικοι τον ξερουν ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, η οποια εγινε σημερα το απογευμα , αφαιρεσε τη δικια του αμοιβη για την επεμβαση , η οποια δεν ξερω ακριβως ποσο θα ηταν , το ποσο πλεον ειναι μονο τα αρχικα 6000 για την αγορα κερατοειδη και ενος τεχνητου μοσχευματος το οποιο θα γινει κερατοπροσθετικη για να μην μπορει πλεον να κανει απορριψη ο οργανισμος.αφαιρεσε επισης και ολες τις αμοιβες για τις μελλοντικες επισκεψεις στην κλινικη η οποιες θα ειναι μια φορα την βδομαδα για ενα χρονο και το κοστος αυτο αφορουσε τις υπολοιπες 4000 που ειχα αναφερει.
οποτε τα πραγματα γινονται πιο ευκολα.
απο τη μερια μου , αφου τουλαχιστον πρεπει να περιμενω 3 μηνες ξεχωριζουμε απο το ταμειο του ψιλικατζιδικου της συζηγου ενα ποσο καθε μερα μερα , το οποιο βεβαια δεν ειναι μεγαλο αφου εχει κι αυτο τις υποχρεωσεις του, αλλα ελπιζουμε στους 3 μηνες αν ολα πανε καλα να εχουμε μαζεψει τουλαχιστον τα μισα και βλεπουμε."

Για να μην σας κουράζω ανοίχτηκε λογαριασμός (όχι ερανικός - είναι δύσχρηστος κι έχει πολλή χαρτούρα) και αποφασίστηκε να συμβάλει ο καθένας με όποιον τρόπο. Ήδη έχουν μαζευτεί 320 € κι έχουν γίνει αναρτήσεις ακόμη και σε άσχετα με τη μοτοσυκλέτα forum.

Για τον λόγο αυτόν, πήρα κι εγώ την άδεια από τον admin και βάζω εδώ ένα ποστ ελπίζοντας ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να δώσουμε σύντομα ένα τέλος στην αγωνία ενός συνανθρώπου μας. Ότι στοιχεία θέλετε είναι στην διάθεσή σας με π.μ. Όπως επίσης αν κάποιος αποφασίσει να βοηθήσει,μου στέλνει π.μ. κι εγώ του λέω Aρ. λογαριασμού, τράπεζα και δικαιούχους πάλι με π.μ. για να μην υπάρξουν τπτ νομικίστικα προβλήματα στο forum.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την όποια συμβολή σας στο πρόβλημα εκ μέρους του bocaros. Ευχαριστώ και το GS FORUM για την φιλοξενία.

MARK
10-03-2011, 08:15
Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν και να ξεπερασει ο φίλος την περιπέτεια...Εμείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας μας...

vaska
10-03-2011, 08:21
Αυτός είναι ο Έλληνας κι ας προσπαθούνε πολλοί να τον εντάξουν στα σκουπίδια, έχει μεγάλη καρδιά και θα δώσει από το υστέρημα όχι από το πλεόνασμα.

Να είσαι καλά φίλε μου και καλούς δρόμους να έχουμε, να είμαστε γεροί και δυνατοί να χαιρόμαστε αυτούς που αγαπάμε.

:):):)

CPretenteriS
10-03-2011, 09:07
Γιατί δεν ανεβαζεις εδώ τα στοιχεία του λογ/σμού;

Τελοσπάντων, εμένα με ενδιαφερει οπότε στείλε τα μου με ΠΜ.

vaska
10-03-2011, 10:03
Γιατί δεν ανεβαζεις εδώ τα στοιχεία του λογ/σμού;

Τελοσπάντων, εμένα με ενδιαφερει οπότε στείλε τα μου με ΠΜ.


Μα για νομικούς λόγους. Μη νομίζεις ότι μου εύκολο να στέλνω ξεχωριστά π.μ., αλλά για να μην υπάρξει πρόβλημα στο forum. Δικηγόρος το είπε οπότε κάτι θα ξέρει.

Έχει π.μ.

ARGI
10-03-2011, 10:37
Περαστικά στον φίλο....
Είχα και στο σόι μου, μια ίδια περίπτωση, και δυστηχώς ταλαιπωρήθηκε πολύ καιρό..
Και δεν είχαν και οικονομικό θέμα... Η δυσκολία ήταν να βρεθεί το μόσχευμα και να το δεχτεί ο οργανισμός !!!
Τι χειρότερο, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να έχεις και προβλήματα υγείας...
Οτι πιο χειρότερο....!!!!
:(:(:(

evan400f
10-03-2011, 11:11
Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν και να ξεπερασει ο φίλος την περιπέτεια...Εμείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας μας...


:sm8:
Βασίλη καλημέρα. Στείλε μου τα στοιχεία σε παρακαλώ. Περαστικά στο φιλαράκι.

kostasx
10-03-2011, 12:26
Νομίζω ότι το forum απαριθμεί σημαντικό αριθμό μελών..
Αν στερηθεί ο καθένας μας οτιδήποτε ψιλοπεριττό, εξικονομώντας και προσφέροντας ένα μικρό ποσό..
στο σύνολο πιστεύω θα συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για κάποιων που το έχει ανάγκη..
Δεν χρειάζεται να καταβάλουμε κανένα τρομερό ποσό..όλοι από λίγο..;)

ARGI
10-03-2011, 12:58
Νομίζω ότι το forum απαριθμεί σημαντικό αριθμό μελών..
Αν στερηθεί ο καθένας μας οτιδήποτε ψιλοπεριττό, εξικονομώντας και προσφέροντας ένα μικρό ποσό..
στο σύνολο πιστεύω θα συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για κάποιων που το έχει ανάγκη..
Δεν χρειάζεται να καταβάλουμε κανένα τρομερό ποσό..όλοι από λίγο..;)

Σωστός ο παίκτης....;);)
Στειλτε και εμένα τον λογαριασμό κατάθεσης...
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί το παλικάρι...
Αύριο ημέρα μπορεί κάποιος να χρειαστεί την βοήθεια του...
Μπορεί και εγώ... Κανείς δεν ξέρει το τι μας ξημερώνει...
Ας δείξουμε τι ομάδα είμαστε....;);)
http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000204AE.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={6219A1CF-C428-414F-800D-ECE518A18433})

sagini.sail
10-03-2011, 13:31
Δεν υπάρχει αμφιβολία για το μέγεθος, πρώτα, της αγωνίας και μετ'έπειτα της ταλαιπωρίας αυτού του ανθρώπου, του: "ενός απο μας"! Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, ολόψυχα όμως του εύχομαι γρήγορα να έχει ευτυχές τέλος η περιπέτειά του! Κι όσο αυτός καρτεράει κάνει υπομονή και περιμένει να 'δει', περιμένω κι εγώ εννοείται, πμ! Και ίσως κατα βάθος να περιμένουμε όλοι να δούμε τη ζωή και τον μικρόκοσμό μας με άλλο μάτι! Απο μας εξαρτάται!! ;)

Άιντε, όλοι μαζί! :)

vaska
10-03-2011, 14:05
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την αμεσότητα και το ενδιαφέρον. Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρθηκαν που αν βάλουν όλοι από 10 € θα πιάσουμε τον στόχο μας πολύ γρήγορα.

tzim
10-03-2011, 14:19
Ειναι σιγουρο οτι αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο, ολοι μπορουμε να βοηθησουμε την δυσκολη κατασταση ενος νεου ανθρωπου με τον οποιο εχουμε πολλα κοινα και αγαπη για τη μοτοσυκλετα. Η ανθρωπια υπαρχει ακομα μεσα μας.
Στειλε P. M.http://www.gsforum.gr/images/icons/icon14.gif

pirate
10-03-2011, 14:39
Βασίλη θα ήθελα να επικοινωνήσεις με τον φίλο μας και να τον ρωτήσεις αν μένει Κρήτη και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου να μου στείλει το ιστορικό του γιατί τέτοια χειρουργία γίνονται στο Περιφεριακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και μπορούμε χωρίς κόστος.

geolag
10-03-2011, 15:10
Στείλε και σε μένα τα στοιχεία του λογαριασμού

Arkas
10-03-2011, 15:17
Βασίλη θα ήθελα να επικοινωνήσεις με τον φίλο μας και να τον ρωτήσεις αν μένει Κρήτη και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου να μου στείλει το ιστορικό του γιατί τέτοια χειρουργία γίνονται στο Περιφεριακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και μπορούμε χωρίς κόστος.
Μακάρι να μπορέσει να εξυπηρετηθεί το παλληκάρι στην πατρίδα του
και μάλιστα χωρίς κόστος!

vaska
10-03-2011, 15:27
Να κάνω μία διόρθωση, το παλικάρι που έχει το πρόβλημα είναι στην Αθήνα και αυτοί που άνοιξαν τον λογαριασμό και έκαναν το όλο τρέξιμο είναι από Κρήτη.

Δικό μου συντακτικό λάθος, αλλά όταν γράφεις με την τσίμπλα στο μάτι 6 η ώρα το πρωί αυτά παθαίνεις.

Ταξιδευτης
10-03-2011, 15:30
Φιλε και συμφορουμιτη εκ του moto Βασιλη, θελω και εγω το ΠΜ! Ειναι κριμα για ενα συνανθρωπο -και συναδελφο μηχανοβιο- να ταλαιπωρειται ετσι με ενα τοσο σοβαρο θεμα υγειας!

Χαρα μου να βοηθησω οσο περισσοτερο περναει απο το χερι μου!

CPretenteriS
10-03-2011, 15:48
Δεν ξέρω αν γίνει με κόστος ή χωρίς κόστος η επέμβαση... εγώ το χρέος μου το έκανα !!!

Το σημαντικό είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος... όλα τα άλλα είναι άνευ σημασίας !!!

Εύχομαι ότι καλύτερο !!!

tsompanis
10-03-2011, 16:41
μακάρι να πάνε όλα καλά για τον άνθρωπο!

στείλε και ένα π.μ απο εδώ πλευρά :)

clear
10-03-2011, 17:39
Στείλε π.μ και σε μένα...

derno
10-03-2011, 17:47
Βασίλη θα ήθελα να επικοινωνήσεις με τον φίλο μας και να τον ρωτήσεις αν μένει Κρήτη και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου να μου στείλει το ιστορικό του γιατί τέτοια χειρουργία γίνονται στο Περιφεριακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και μπορούμε χωρίς κόστος.


Για περιμένετε βρε παιδιά.Χωρίς να ξέρω την σχέση με το νοσοκομείο του Ηρακλείου, αλλά αυτό που λέει ο πειρατής είναι σημαντικό.

klagenfurt
10-03-2011, 18:07
σε παρακαλω, στειλε μου π.μ. και μεχρι πια ημερομηνια,

αλλου και αλλου τα τρωμε
εδω θα σκαλωσουμε...

gsmaniac
10-03-2011, 18:14
μακαρι να ξεπερασει το προβλημα του ο φιλος και να εχουμε συνεισφερει και εμεις.....:)
στειλε το π.μ,παρακαλω.....:)

Arkas
10-03-2011, 19:27
Για να απαντηθούν κάποια ερωτήματα
που μας έχουν υποβληθεί από το πρωί είτε μέσω τηλεφώνων,
είτε μέσω αρκετών Π.Μ. όπως το παρακάτω:

καλησπερα Δημητρη,
αυτο με τον φιλο, που χρειαζεται χρηματα για το ματι του, ειναι αληθινο,"ψαγμενο"

συγνωμη που σε ρωταω,
αλλα την εχω πατησει αρκετες φορες
και απο τοτε ρωταω παντα ανθρωπους
που εμπιστευομαι

ευχαριστω
*******να ενημερώσω το forum ότι ο φίλος Βασίλης (vaska),
μας γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας ενός παιδιού από την Κρήτη και ζήτησε την άδεια να ανεβάσει το συγκεκριμένο θέμα,
πράγμα το οποίο και έγινε.

Σ' αυτά τα ζητήματα,
η θέση μας είναι εξαιρετικά λεπτή!

Εκ των πραγμάτων, είναι φύσει αδύνατον να εξακριβώσεις
εάν όντως υφίστανται τα επικαλούμενα προβλήματα υγείας...
Τηλέφωνο επικοινωνίας με το παλληκάρι δεν έχουμε
αλλά και να είχαμε τί θα μπορούσες να εξακριβώσεις τηλεφωνικώς...
Άλλωστε ούτε γιατροί είμαστε, ούτε υγειονομικές επιτροπές αλλά ούτε και διερεύνηση δικαιούμαστε ή δυνάμεθα να κάνουμε.

Από εκεί και πέρα,
το θέμα της εκάστοτε προσφοράς,
είναι αυστηρά προσωπικό!

Ο καθένας μας πράττει ανάλογα με αυτά που του υπαγορεύει η συνείδηση και η καρδιά του!

.

CPretenteriS
10-03-2011, 19:30
Για να απαντηθούν κάποια ερωτήματα
που μας έχουν υποβληθεί από το πρωί είτε μέσω τηλεφώνων,
είτε μέσω αρκετών Π.Μ. όπως το παρακάτω:

να ενημερώσω το forum ότι ο φίλος Βασίλης (vaska),
μας γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας ενός παιδιού από την Κρήτη και ζήτησε την άδεια να ανεβάσει το συγκεκριμένο θέμα,
πράγμα το οποίο και έγινε.

Σ' αυτά τα ζητήματα,
η θέση μας είναι εξαιρετικά λεπτή!

Εκ των πραγμάτων, είναι φύσει αδύνατον να εξακριβώσεις
εάν όντως υφίστανται τα επικαλούμενα προβλήματα υγείας...
Τηλέφωνο επικοινωνίας με το παλληκάρι δεν έχουμε
αλλά και να είχαμε τί θα μπορούσες να εξακριβώσεις τηλεφωνικώς...
Άλλωστε ούτε γιατροί είμαστε, ούτε υγειονομικές επιτροπές αλλά ούτε και διερεύνηση δικαιούμαστε ή δυνάμεθα να κάνουμε.

Από εκεί και πέρα,
το θέμα της εκάστοτε προσφοράς,
είναι αυστηρά προσωπικό!

Ο καθένας μας πράττει ανάλογα με αυτά που του υπαγορεύει η συνείδηση και η καρδιά του!

.



Συμφωνώ!! Αυτό και μόνο είναι αρκετό... (προσωπική μου εκτίμηση βεβαίως)

gsmaniac
10-03-2011, 19:56
Βασίλη θα ήθελα να επικοινωνήσεις με τον φίλο μας και να τον ρωτήσεις αν μένει Κρήτη και θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου να μου στείλει το ιστορικό του γιατί τέτοια χειρουργία γίνονται στο Περιφεριακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και μπορούμε χωρίς κόστος.
καλο ειναι να δει και το θεμα ο πειρατης.......:)

vaska
10-03-2011, 20:02
Παιδιά μίλησα με το γιατρό Πειρατή ο οποίος μου έδωσε το οκ να μιλήσει ο bocaros (παθών) μαζί του, για το πρόβλημά του. Έτσι έδωσα το τηλ. του γιατρού στον bocaros και πρέπει να έχουν ήδη επικοινωνήσει, οπότε ενδεχομένως να μπορεί να το βεβαιώσει και ο γιατρός. Από την δική μου την πλευρά τώρα τον άνθρωπο τον ξέρω κι από το moto.gr, όπως ξέρω εδώ και καιρό τώρα την ταλαιπωρία του. Την τελευταία φορά που τον είδα, ήταν στην κοπή της πίτας πριν από κανένα μήνα. Τα παιδιά που έχουν αναλάβει τον λογαριασμό για μένα τουλάχιστον είναι αξιοπιστότατοι και πέραν πάσης αμφιβολίας. Αυτά μπορώ να πω. Τώρα από την άλλη καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από καλοστημένες απάτες και είναι δικαιολογημένη η όποια επιφύλαξη.

pirate
10-03-2011, 21:09
Βασίλη πολύ σωστά ο Γιώργος (bocaros) επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι μένει Αθήνα και όχι Κρήτη, εγώ τον ενημέρωσα ότι μπορώ να μεσολαβήσω και να τον αναλάβουν σε κάποια Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική στην Αθήνα ώστε να μηδενίσει το κόστος της επέμβασης και των νοσηλίων, αυτό βέβαια είναι μια απόφαση καθαρά προσωπική δική του, επιπλέον του είπα ότι για οτιδήποτε χρειαστεί το τηλέφωνο μου το ξέρει και είμαι στη διάθεση του .

ARGI
10-03-2011, 21:12
Βασίλη πολύ σωστά ο Γιώργος (bocaros) επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι μένει Αθήνα και όχι Κρήτη, εγώ τον ενημέρωσα ότι μπορώ να μεσολαβήσω και να τον αναλάβουν σε κάποια Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική στην Αθήνα ώστε να μηδενίσει το κόστος της επέμβασης και των νοσηλίων, αυτό βέβαια είναι μια απόφαση καθαρά προσωπική δική του, επιπλέον του είπα ότι για οτιδήποτε χρειαστεί το τηλέφωνο μου το ξέρει και είμαι στη διάθεση του .

Mπράβο Σταύρο, είσαι ωραίος....
http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000204AE.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={6219A1CF-C428-414F-800D-ECE518A18433})

mario
10-03-2011, 21:17
Βασίλη πολύ σωστά ο Γιώργος (bocaros) επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι μένει Αθήνα και όχι Κρήτη, εγώ τον ενημέρωσα ότι μπορώ να μεσολαβήσω και να τον αναλάβουν σε κάποια Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική στην Αθήνα ώστε να μηδενίσει το κόστος της επέμβασης και των νοσηλίων, αυτό βέβαια είναι μια απόφαση καθαρά προσωπική δική του, επιπλέον του είπα ότι για οτιδήποτε χρειαστεί το τηλέφωνο μου το ξέρει και είμαι στη διάθεση του .

μπράβο Σταυρο αυτή είναι πολυ συμαντικη βοηθεια.Μακαρι ό φίλος να βρει την υγεια του παρακαλώ π.μ και σε μένα

ntinopoulos
10-03-2011, 21:17
Mπράβο Σταύρο, είσαι ωραίος....
http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000204AE.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={6219A1CF-C428-414F-800D-ECE518A18433})

υπερβολες τωρα...:rolleyes:,
απλα βλεπεται...!:D:p

alfred69
10-03-2011, 21:29
Βασίλη πολύ σωστά ο Γιώργος (bocaros) επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι μένει Αθήνα και όχι Κρήτη, εγώ τον ενημέρωσα ότι μπορώ να μεσολαβήσω και να τον αναλάβουν σε κάποια Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική στην Αθήνα ώστε να μηδενίσει το κόστος της επέμβασης και των νοσηλίων, αυτό βέβαια είναι μια απόφαση καθαρά προσωπική δική του, επιπλέον του είπα ότι για οτιδήποτε χρειαστεί το τηλέφωνο μου το ξέρει και είμαι στη διάθεση του .


:sm8:

Να γιατί gs forum :sm8:

vaska
10-03-2011, 22:07
Καλά ρε Qφάλες, εγώ κάνω όλη τη δουλειά, έχω στείλει τουλάχιστον 150 π.μ. σε όλα τα forum, εγώ κάνω τη λάντζα και μπαίνει ο γιατρός με την άσπρη μπούζα και όλοι του λέτε μπράβο???

Είστε απαράδεκτοι.

χαχαχα

Πέραν της πλάκας υπάρχει πολλή μεγάλη ανταπόκριση από πολύ κόσμο και βλέπω να λήγει πολύ γρήγορα το οικονομικό πρόβλημα στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο φίλος μας. Θα σας ενημερώσω και για το ύψος του ποσού που έχει συγκεντρωθεί έως σήμερα όταν το μάθω.

Να είστε όλοι καλά.

tsompanis
10-03-2011, 22:45
Καλά ρε Qφάλες, εγώ κάνω όλη τη δουλειά, έχω στείλει τουλάχιστον 150 π.μ. σε όλα τα forum, εγώ κάνω τη λάντζα και μπαίνει ο γιατρός με την άσπρη μπούζα και όλοι του λέτε μπράβο???

Είστε απαράδεκτοι.

χαχαχα

Πέραν της πλάκας υπάρχει πολλή μεγάλη ανταπόκριση από πολύ κόσμο και βλέπω να λήγει πολύ γρήγορα το οικονομικό πρόβλημα στην περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο φίλος μας. Θα σας ενημερώσω και για το ύψος του ποσού που έχει συγκεντρωθεί έως σήμερα όταν το μάθω.

Να είστε όλοι καλά.

εννοείτε φίλε vaska ότι αυτό που κάνεις για έναν φίλο και συναδελφο σε τιμά ιδιαίτερα!:)
αλλά είναι μερικές φορές,που η συγκίνηση σε πλημμυρίζει απο την καλοσύνη ορισμένων ανθρώπων όπως ο πειρατής,ο οποίος έτρεξε ακόμη και για το δικό μου ατύχημα που είχα,χωρίς να με γνωρίζει και ας είμαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας,αποδεικνύοντας έτσι ότι και καλοσύνη υπάρχει και ότι είμαστε μια μεγάλη μοτοσυκλετιστική οικογένεια :)

Μακάρι να πάνε όλα καλά!

vaska
10-03-2011, 23:13
εννοείτε φίλε vaska ότι αυτό που κάνεις για έναν φίλο και συναδελφο σε τιμά ιδιαίτερα!:)
αλλά είναι μερικές φορές,που η συγκίνηση σε πλημμυρίζει απο την καλοσύνη ορισμένων ανθρώπων όπως ο πειρατής,ο οποίος έτρεξε ακόμη και για το δικό μου ατύχημα που είχα,χωρίς να με γνωρίζει και ας είμαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας,αποδεικνύοντας έτσι ότι και καλοσύνη υπάρχει και ότι είμαστε μια μεγάλη μοτοσυκλετιστική οικογένεια :)

Μακάρι να πάνε όλα καλά!

Ναι μου την είπε την δικιά σου περίπτωση το πρωί που μιλούσαμε, παραπάνω πλακίτσα έκανα γιατί κι εγώ με την σειρά μου είμαι συγκινημένος με το απίστευτο ενδιαφέρον όλου αυτού του κόσμου που προσφέρει ότι μπορεί σε κάποιον τελείως άγνωστο.

anton
10-03-2011, 23:15
όπως ο πειρατής,ο οποίος έτρεξε ακόμη και για το δικό μου ατύχημα που είχα,χωρίς να με γνωρίζει !


:sm8:

adventure
10-03-2011, 23:23
Μπράβο στο Σταύρο που μεσολάβησε σαν γιατρός για να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα του ανθρώπου .

:sm8:

Μακάρι να πάνε όλα καλά για το παλικάρι στείλε το ΠΜ και σε μένα .

:) :)

saitman
10-03-2011, 23:31
μπραβο Σταυρο!!με την καλη εννοια η Αγια Τερεζα του foroum εισαι!

vaska
10-03-2011, 23:40
Η ενημέρωση που έχω από τους ανθρώπους που άνοιξαν τον λογαριασμό για τον bocaros είναι ότι:


Μέχρι σήμερα στις 13:20 με 13:30, το ποσό είναι στα 475 ευρώ!!!

Ακιs
11-03-2011, 00:31
Χιλια μπραβο στον βασιλη που ασχοληθηκε και ανεβασε ενα τοσο σοβαρο θεμα,στον σταυρο για την μεσολαβηση του ως ιατρος και φυσικα στο Gs Forum που το φιλοξενησε.Παρακαλω πολυ αν μπορω να εχω τα στοιχεια του λογαριασμου κι εγω και ας βαλουμε ολοι κατι για να βοηθησουμε το παλληκαρι.Η αλληλεγυη των μοτοσυκλετιστων ηταν,ειναι και θα ειναι ενα απο τα πιο χαρακτηριστικα τους γνωρισματα!!;):)

siraxanz
11-03-2011, 00:47
πμ και σε εμένα Βασίλη!

vaska
11-03-2011, 09:53
Μέσα στην ημέρα (να βρω λίγο χρόνο) θα γράψω όλες τις λεπτομέρειες που ξέρω για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι τα χρήματα μαζεύονται για να πλουτίσει κάποιος πονηρίδης εις βάρος όλων μας (εμού του ιδίου συμπεριλαμβανομένου). Επίσης θα ξαναμιλήσω με τον γιατρό στην Κρήτη να δω τι αποτέλεσμα είχε η κουβέντα που έκανε με τον bocaros. Επίσης θα ήθελα να ξέρετε ότι όποιο ποσό συγκεντρωθεί δεν θα δοθεί έτσι ελαφρά τη καρδία στον ενδιαφερόμενο αλλά οι δικαιούχοι του λογαριασμού που συγκεντρώνουν τα χρήματα θα τα πληρώσουν το μόσχευμα. Από τον Λεοντόκαρδο χθες το βράδυ μου έγινε η πρόταση τα χρήματα από τα μέλη του δικού μας φόρουμ να κατατίθενται σε δικό μου λογαριασμό, γιατί εσείς με ξέρετε ενώ τον bocaros δεν τον ξέρετε. Μου ακούστηκε πολύ λογικό και θα σας ενημερώσω σχετικά όπως επίσης ότι όλες οι καταθέσεις που θα γίνουν να γίνουν επώνυμα και με αναφορά στο νικνέιμ, έτσι ώστε αν τελικά δεν χρειαστούν λόγω της μεσολάβησης του Σταύρου (γιατρός στο ΠΕΠΑΓΝΗ), να επιστραφούν στους καταθέτες.

Θα έχετε νέα μου σύντομα.

Ευχαριστώ και πάλι.

bocaros
12-03-2011, 15:17
γεια σας.
δεν θα σας χαιρετησω απο την ενοτητα καλως ηρθατε γιατι νοιωθω τηνν αναγκη να χαιρετησω πρωτα απο αυτο το ποστ.

κατ'αρχας να ευχαριστησω ολα τα παιδια του forum , που βοηθησαν και βοηθανε με οποιοδηποτε τροπο.

απο οτι καταλαβατε ειμαι αυτος που εχει το πριοβλημα με το ματι του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗΣ το ονομα μου και μενω αθηνα και συγκεκριμενα στο αιγαλεω.
οπως εχω πει και κατ'ιδιαν με τον vaska δεν μπορω να βρω λογια να σας ευχαριστησω , αλλα ουτε και τροπο να σας δειξω την τεραστια ευγνωμοσυνη μου.
σας χαιρετω λοιπον για αλλη μια φορα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Arkas
12-03-2011, 15:28
Γιώργη,
περαστικά σου να είναι,
γρήγορα σιδερένιος
και έστω υπό αυτές τις συνθήκες,
σε καλωσορίζουμε στην παρέα μας!

.

ARGI
12-03-2011, 16:38
γεια σας.
δεν θα σας χαιρετησω απο την ενοτητα καλως ηρθατε γιατι νοιωθω τηνν αναγκη να χαιρετησω πρωτα απο αυτο το ποστ.

κατ'αρχας να ευχαριστησω ολα τα παιδια του forum , που βοηθησαν και βοηθανε με οποιοδηποτε τροπο.

απο οτι καταλαβατε ειμαι αυτος που εχει το πριοβλημα με το ματι του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗΣ το ονομα μου και μενω αθηνα και συγκεκριμενα στο αιγαλεω.
οπως εχω πει και κατ'ιδιαν με τον vaska δεν μπορω να βρω λογια να σας ευχαριστησω , αλλα ουτε και τροπο να σας δειξω την τεραστια ευγνωμοσυνη μου.
σας χαιρετω λοιπον για αλλη μια φορα και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Γιώργο, ολόκαρδα σου ευχόμαστε περαστικά,
και γρήγορα να αναρρώσεις, ώστε να σε γνωρίσουμε και από κοντά...
Είναι χαρά μας, να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπο μας και μάλιστα μοτοσυκλετιστή....
Καλή σου ημέρα....
Αργύρης
;););)

xronisgs
12-03-2011, 16:38
Καλωσόρισες και γρήγορα γερός!!!!!!!!!!!!!!

vaska
13-03-2011, 12:54
Καλημέρα Γιώργο κι από μένα. Σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά. Τελικά είδες πόσους φίλους είχες κι ας μην το ήξερες???

Σ' αυτή τη μουτζούρα που μας έχουν επιβάλει να ζούμε τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν φωτεινές αχτίδες. Ναι ρε έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες μπορεί να έχουμε όλα τα ελαττώματα του κόσμου αλλά μπροστά στο πρόβλημα είμαστε όλοι μια γροθιά.

:o:o:o

slide
13-03-2011, 13:28
Καλωσόρισες και πάντα γερός;)

adventure
13-03-2011, 22:35
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με την περιπέτεια που σου έτυχε .

Καλώς ήρθες στη παρέα .

:) :)

kostasx
13-03-2011, 22:40
Καλώς ήρθες στην παρέα μας..:)
Το πρώτο σου μήνυμα ήταν για ιδιαίτερο λόγο..:(
Ελπίζω να βάλουμε το λιθαράκι μας, να περάσουν όλα γρήγορα
και να συνεχίσεις να μας κάνεις παρέα ποστάροντας θέματα γεμάτα υγεία..;);)

eytyxios
16-03-2011, 10:47
vaska Στείλε και σε εμένα PM
Σου εύχομαι Γιώργο (bocaros) να πάνε όλα καλά και να είναι σύντομα περαστικά.

newrider
16-03-2011, 12:05
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ PM EYΧΑΡΙΣΤΩ

peterv
16-03-2011, 12:15
Στείλε και σε μένα pm vaska.

Περαστικά εύχομαι. .....


Sent from my iPhone using Tapatalk Peterv

vaska
16-03-2011, 20:00
Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησα αλλά ο φόρτος εργασίας πολύς και το καθημερινό τρέξιμο μπόλικο. Ζητώ συγνώμη για την αναμονή. Άνοιξα λοιπόν σήμερα λογαριασμό στην Πειραιώς ο οποίος είναι συνδεδεμένος με winbank, το οποίο σημαίνει ότι μπορώ να έχω online άποψη του τι γίνεται. Θα σταλεί με πμ στους ενδιαφερόμενους. Θα παρακαλούσα οι καταθέσεις να γίνονται με αναφορά τουλάχιστον στο νικνέιμ σας για να μπορέσω σε περίπτωση που τα χρήματα δεν χρειαστούν τελικά να σας τα επιστρέψω. Το πόστ θα ενημερώνεται καθημερινά από εμένα για το ύψος των χρημάτων που έχουν κατατεθεί.

batman
17-03-2011, 21:30
Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησα αλλά ο φόρτος εργασίας πολύς και το καθημερινό τρέξιμο μπόλικο. Ζητώ συγνώμη για την αναμονή. Άνοιξα λοιπόν σήμερα λογαριασμό στην Πειραιώς ο οποίος είναι συνδεδεμένος με winbank, το οποίο σημαίνει ότι μπορώ να έχω online άποψη του τι γίνεται. Θα σταλεί με πμ στους ενδιαφερόμενους. Θα παρακαλούσα οι καταθέσεις να γίνονται με αναφορά τουλάχιστον στο νικνέιμ σας για να μπορέσω σε περίπτωση που τα χρήματα δεν χρειαστούν τελικά να σας τα επιστρέψω. Το πόστ θα ενημερώνεται καθημερινά από εμένα για το ύψος των χρημάτων που έχουν κατατεθεί.

Και γω θέλω το λογαριασμό με pm.Mιλάμε για το μάτι του ανθρώπου ρε παιδιά.:hmmm:Είμαστε 500-600 εγγεγραμένοι???Αππο 10 ευρό να καταθεσουμε όλοι,να ένα σεβαστό ποσό.
Το οποίο,προτείνω γω,αν συμφωνούν οι υπόλοιποι ΟΛΟΙ,αν δεν χρειαστεί,να πάει σε δωρεά κάπου,πχ σε κάποιο ίδρυμα....

clear
21-03-2011, 19:39
Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάω τράπεζα αν και έχω το λογαριασμό, αύριο όμως θα το κάνω.
Γράφω εδώ γιατί συμφωνώ με τον προλαλήσαντα batman.
:rolleyes:

TAKIS04
21-03-2011, 21:25
τωρα μονο το ειδα......
περιμενω π.μ. το συντομοτερο

vaska
21-03-2011, 23:11
Παιδιά σε όλους όσους ζήτησαν π.μ., έχω στείλει. Αν μου διέφυγε να στείλω σε κάποιον ας μου το πει και θα ξαναστείλω.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Στον άλλο λογαριασμό που μαζεύουν οι κρητικοί έχουν μαζευτεί περίπου 670 ευρώ. Στον δικό μας ακόμα δεν έχουμε κάνει σεφτέ αλλά είμαι αισιόδοξος.

Arkas
22-03-2011, 00:36
Παιδιά σε όλους όσους ζήτησαν π.μ., έχω στείλει. Αν μου διέφυγε να στείλω σε κάποιον ας μου το πει και θα ξαναστείλω.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Στον άλλο λογαριασμό που μαζεύουν οι κρητικοί έχουν μαζευτεί περίπου 670 ευρώ. Στον δικό μας ακόμα δεν έχουμε κάνει σεφτέ αλλά είμαι αισιόδοξος.
Για να κάνουμε σεφτέ...

Αύριο το πρωί Βασίλη,
σου μεταφέρω στον λογαριασμό σου,
που θα μου στείλεις με P.M.
50 €.

Σιδερένιο να είναι το παλληκάρι
και να πάνε όλα καλά!

Και κάτι ακόμα!
Πιστεύω πως οι συνεισφορές των μελών,
πρέπει να γίνονται σε "κοινή θέα" και όχι μέσω P.M.
Με αυτό τον τρόπο,
διασφαλίζεται η απόλυτη διαφάνεια,
γίνεται καλύτερη διαχείριση της όλης κίνησης
και παρακινούνται και οι υπόλοιποι
να συνδράμουν κατά το δοκούν. ;)

.

egefalikos
22-03-2011, 00:51
Βασίλη στείλε μου αν μπορείς με πμ το λογαριασμό της Πειραιώς, εύχομαι να πάνε όλα καλά στον φίλο μας!

CPretenteriS
22-03-2011, 01:45
Για να κάνουμε σεφτέ...

Αύριο το πρωί Βασίλη,
σου μεταφέρω στον λογαριασμό σου,
που θα μου στείλεις με P.M.
50 €.

Σιδερένιο να είναι το παλληκάρι
και να πάνε όλα καλά!

Και κάτι ακόμα!
Πιστεύω πως οι συνεισφορές των μελών,
πρέπει να γίνονται σε "κοινή θέα" και όχι μέσω P.M.
Με αυτό τον τρόπο,
διασφαλίζεται η απόλυτη διαφάνεια,
γίνεται καλύτερη διαχείριση της όλης κίνησης
και παρακινούνται και οι υπόλοιποι
να συνδράμουν κατά το δοκούν. ;)

.

Θα συμφωνήσω σε όλα Δημήτρη εκτός από το κομμάτι της "κοινής θέας" σε ότι αφορά το ποσό!!

Και το εξηγώ...

Εσυ π.χ. έχεις 50 € να τα διαθέσεις... εγώ π.χ. έχω 10 € να διαθέσω αλλά ντρέπομαι να το κάνω γιατι θεωρώ ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με αυτό που μπορεις εσύ... οπότε με αποτρέπεις από το να δώσω κάτι...

Και τα χρήματα μαζεύονται από όγκο κι ας είναι αστειο το ποσο... π.χ. ειναι καλυτερο να δώσουν 500 μέλη από 15 €... παρά 100 μέλη από 50 €.

Ταπεινή μου γνώμη...

Εσείς που λαμβανετε τις αποφάσεις... θα κρινετε!!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
22-03-2011, 02:00
Σε 12 μέρες, με τόσα "στείλε pm" ... "στείλε pm",

έχουν μαζευτεί .... 0 € ....

Με τον νέο τρόπο .... θα δείξει ... ;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
22-03-2011, 02:00
50 € και από μένα ...

CPretenteriS
22-03-2011, 02:06
Σε 12 μέρες, με τόσα "στείλε pm" ... "στείλε pm",

έχουν μαζευτεί .... 0 € ....

Με τον νέο τρόπο .... θα δείξει ... ;)

0 € ???

Καποια παρεξήγηση προφανώς έχει γίνει Νίκο...

Εγώ έχω συνεισφέρει από τις 10/3 σε λογ/σμό που μου ήρθε με ΠΜ...

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
22-03-2011, 02:08
Ποστ, πριν από 2 ώρες ....


Παιδιά σε όλους όσους ζήτησαν π.μ., έχω στείλει. Αν μου διέφυγε να στείλω σε κάποιον ας μου το πει και θα ξαναστείλω.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Στον άλλο λογαριασμό που μαζεύουν οι κρητικοί έχουν μαζευτεί περίπου 670 ευρώ. Στον δικό μας ακόμα δεν έχουμε κάνει σεφτέ αλλά είμαι αισιόδοξος.

CPretenteriS
22-03-2011, 02:17
Τα χρηματα τα κατέθεσα σε λογ/σμό που μου έστειλε ο Βασιλης με ΠΜ την 10/3 !!

Πως είναι δυνατον να έχει 0 € όταν εγώ τουλάχιστον κατέθεσα??

Βασίλη, μπορεις ίσως να βοηθησεις..??

staga1200
22-03-2011, 02:44
Και από μένα 30 ΕURO για ενα φίλο που θέλει την βοηθειά μας !! Συγνώμη που δεν είχα δει το θέμα !!!

vaska
22-03-2011, 09:38
Τα χρηματα τα κατέθεσα σε λογ/σμό που μου έστειλε ο Βασιλης με ΠΜ την 10/3 !!

Πως είναι δυνατον να έχει 0 € όταν εγώ τουλάχιστον κατέθεσα??

Βασίλη, μπορεις ίσως να βοηθησεις..??




Ναι είναι δυνατόν, οι πρώτες καταθέσεις έγιναν στον λογαριασμό που έχουν ανοίξει οι κρητικοί (αυτόν σας έδινα με πμ είναι στην eurobank). Στις 16/03/11 άνοιξα εγώ λογαριασμό στη Πειραιώς για να καταθέτουμε οι gsφορουμικοί. Οπότε όσες καταθέσεις έγιναν πριν τις 16/03 έγιναν στον παλιό λογαριασμό του οποίου το υπόλοιπο είναι όπως έγραψα 670 €. Κι εγώ στον παλιό έχω καταθέσει.

Παιδιά η προσπάθεια είναι συλλογική και κανείς - το τονίζω - κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να οικειοποιηθεί έστω κι 1 €. Εγώ προσωπικά το εγγυώμαι. Τα χρήματα μαζεύονται για ιερό σκοπό και δεν θ' ανεχτώ (όχι πως έχω ενδοιασμούς) από κανέναν ίχνος παρατυπίας.

CPretenteriS
22-03-2011, 09:40
Ναι είναι δυνατόν, οι πρώτες καταθέσεις έγιναν στον λογαριασμό που έχουν ανοίξει οι κρητικοί (αυτόν σας έδινα με πμ είναι στην eurobank). Στις 16/03/11 άνοιξα εγώ λογαριασμό στη Πειραιώς για να καταθέτουμε οι gsφορουμικοί. Οπότε όσες καταθέσεις έγιναν πριν τις 16/03 έγιναν στον παλιό λογαριασμό του οποίου το υπόλοιπο είναι όπως έγραψα 670 €. Κι εγώ στον παλιό έχω καταθέσει.

Παιδιά η προσπάθεια είναι συλλογική και κανείς - το τονίζω - κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να οικειοποιηθεί έστω κι 1 €. Εγώ προσωπικά το εγγυώμαι. Τα χρήματα μαζεύονται για ιερό σκοπό και δεν θ' ανεχτώ (όχι πως έχω ενδοιασμούς) από κανέναν ίχνος παρατυπίας.

Ααααααααα μπραβο λοιπον... 670 € έχουν μαζευτεί... όχι 0 !!!

Σ´ ευχαριστώ φίλε μου...

vaska
22-03-2011, 09:47
Για του λόγου το αληθές

bocaros
22-03-2011, 12:47
γεια σας και παλι.
δεν εχω χαθει , αλλα δυστυχως για λιγο καιρο δεν θα εχω νετ στο σπιτι και θα μπαινω ποτε ποτε απο κανενα ιντερνετ καφε.
τα τελευταια νεα ειναι πως πλεον το ματι μου ειναι ετοιμο για εγχειρηση.

σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα.

galfa
22-03-2011, 12:53
Και από εμένα 10ε.Καλή επιτυχία αδερφέ.

vaska
22-03-2011, 12:55
Άντε με το καλό φιλαράκι, να πάνε όλα καλά εύχομαι και γρήγορα να βλέπεις το ίδιο καλά όπως πριν. Έχεις μιλήσει καθόλου με τον γιατρό σου, έχεις καμία ημερομηνία για την επέμβαση κατά νου?

CPretenteriS
22-03-2011, 12:59
γεια σας και παλι.
δεν εχω χαθει , αλλα δυστυχως για λιγο καιρο δεν θα εχω νετ στο σπιτι και θα μπαινω ποτε ποτε απο κανενα ιντερνετ καφε.
τα τελευταια νεα ειναι πως πλεον το ματι μου ειναι ετοιμο για εγχειρηση.

σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα.

H ευχαρίστηση πραγματικά είναι όλη δική μας... που μας δόθηκε η ευκαιρία έτσι ώστε με μια μικρή - πλην όμως σημαντική - συμβολή, κάποιος συνάνθρωπός μας να γίνει καλά !!

Εύχομαι ότι καλύτερο φίλε μου και θα χαρώ να σε γνωρίσω μετά το χειρουργείο !!!

BMW 1150 RT
22-03-2011, 13:17
Για να κάνουμε σεφτέ...

Αύριο το πρωί Βασίλη,
σου μεταφέρω στον λογαριασμό σου,
που θα μου στείλεις με P.M.
50 €.

Σιδερένιο να είναι το παλληκάρι
και να πάνε όλα καλά!

Και κάτι ακόμα!
Πιστεύω πως οι συνεισφορές των μελών,
πρέπει να γίνονται σε "κοινή θέα" και όχι μέσω P.M.
Με αυτό τον τρόπο,
διασφαλίζεται η απόλυτη διαφάνεια,
γίνεται καλύτερη διαχείριση της όλης κίνησης
και παρακινούνται και οι υπόλοιποι
να συνδράμουν κατά το δοκούν. ;)

.
:sm8:

50 ευρώ από εμένα και την οικογένειά μου.
Περαστικά στο παλληκάρι!

Κώστας Goldwing.

bocaros
22-03-2011, 13:18
Άντε με το καλό φιλαράκι, να πάνε όλα καλά εύχομαι και γρήγορα να βλέπεις το ίδιο καλά όπως πριν. Έχεις μιλήσει καθόλου με τον γιατρό σου, έχεις καμία ημερομηνία για την επέμβαση κατά νου?

η ημερομηνια εξαρταται πλεον απο εμενα για το γνωστο βεβαια λογο

gsmaniac
22-03-2011, 13:21
50 ευρώ και απο τους μανιακους.. :)
Εύχομαι να πανε ολα καλα......:)

Arkas
22-03-2011, 13:21
η ημερομηνια εξαρταται πλεον απο εμενα για το γνωστο βεβαια λογο
Φιλαράκι, κάνε κουράγιο
κι εμείς είμαστε εδώ! ;)

TAKIS04
22-03-2011, 13:21
50 ευρω και απο μενα εχουν μπει

vaska
22-03-2011, 13:27
ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!! ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΦΤΕ, τα πρώτα χρήματα μπήκαν, και τώρα που έγινε η αρχή ποιος μας πιάνει......

vaska
22-03-2011, 13:29
...

παλεύω μια ώρα να βάλω ένα πρίντ σκριν και δεν μπορώ γμτ.

CPretenteriS
22-03-2011, 13:41
η ημερομηνια εξαρταται πλεον απο εμενα για το γνωστο βεβαια λογο

Να μην ανησυχείς για τίποτα... σου έχουμε δείξει τις διαθέσεις μας από την πρώτη κιόλας ημέρα !!

Όλα θα πάνε καλά !!

ARGI
22-03-2011, 13:41
...

παλεύω μια ώρα να βάλω ένα πρίντ σκριν και δεν μπορώ γμτ.

Δεν μπορείς να σηκώσεις print sceen...
Πρέπει με τους παραδοσιακούς τρόπους να σηκώσεις εικόνα...
;);)

vaska
22-03-2011, 13:59
Δεν μπορείς να σηκώσεις print sceen...
Πρέπει με τους παραδοσιακούς τρόπους να σηκώσεις εικόνα...
;);)


Ναι βρε αγόρι μου αυτό λέω, το πρωί έκανα πριντ σκριν από το σπίτι το μίκρυνα και το ανέβασα και όλα καλά. Τώρα από το μαγαζί το μικραίνω αλλά είναι δυσδιάκριτο, αλλά θα το παλέψω τι διάολο σεϊντάς είμαι?

ARGI
22-03-2011, 14:00
Ναι βρε αγόρι μου αυτό λέω, το πρωί έκανα πριντ σκριν από το σπίτι το μίκρυνα και το ανέβασα και όλα καλά. Τώρα από το μαγαζί το μικραίνω αλλά είναι δυσδιάκριτο, αλλά θα το παλέψω τι διάολο σεϊντάς είμαι?
:sm6:

lepanto
22-03-2011, 14:01
Φιλαράκι, κάνε κουράγιο
κι εμείς είμαστε εδώ! ;)

50 ευρώ στον φίλο μας!
Περαστικά!

vaska
22-03-2011, 14:14
Τελικά όπως πάμε θα το καθαρίσουμε γρήγορα. Μπράβο ρε σεις, όχι πως δεν το περίμενα αλλά όπως και να το κάνεις πολλές φορές τα γεγονότα σε ξεπερνάνε. Στο τέλος κάθε ημέρας θα σας ανακοινώνω τους καταθέτες με τα επιμέρους ποσά και το συνολικό ποσό. Επίσης θα το δημοσιεύω και στο άλλο φόρουμ (reinmeisters.tk (http://www.reinmeisters.tk)) όπου γράφουν οι κρητικοί που μαζεύουν κι εκείνοι χρήματα.

moby_gr
22-03-2011, 14:22
50 ευρώ κι από μένα έχουν ήδη κατατεθεί.

Να είναι καλά ο φίλος, να πάνε όλα κατ' ευχή ώστε να μπορέσει να ξαναχαρεί τις μοτοβόλτες του :)

commander
22-03-2011, 14:26
Και Απο εμένα αλλα 50 ευρο!!!!
Σιδερένιος και Περαστικά σου εύχομαι!!!!!

Ακιs
22-03-2011, 14:28
30 euro εχουν κατατεθει κι απο μενα την προηγουμενη εβδομαδα.Να πανε ολα καλα για το παλληκαρι...:):)

vaska
22-03-2011, 16:45
O Arkas και η παρέα του (αργότερα στην ημέρα θα τους κατονομάσω αυτούς τους "αλήτες μηχανόβιους μαλλιάδες") κατέθεσαν 440 € με αποτέλεσμα το ύψος του λογαριασμού να είναι πια στα 490 €.

Παιδιά τώρα γράφω από netbook και δεν είναι εύκολη η επεξεργασία 2-3 παραθύρων ταυτόχρονα, μόλις όμως μπορέσω θα φτιάξω κατάλογο με ονόματα και ποσά.

ntinopoulos
22-03-2011, 16:54
50 ευρω στο φιλαρακι μας κι απο εμας. ;)

vaska
22-03-2011, 18:05
Λοιπόν, επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη κι επειδή όρεξη υπάρχει μπόλικη, βάζω τον λογαριασμό που έκανα στην Πειραιώς για τον φίλο μας τον bocaros σε κοινή θέα, όπως επίσης λίστα με τους καταθέτες και τα ποσά για λόγους διαφάνειας.
Να τονίσω εδώ, ότι στην λίστα αυτή φαίνονται μόνον όσοι έχουν καταθέσει στον δικό μου λογαριασμό της Πειραιώς. Όσοι κατέθεσαν στον λογαριασμό της Eurobank θα μπούν σε άλλη λίστα σε δεύτερο χρόνο και ο λόγος είναι ότι τον λογαριασμό της Πειραιώς τον βλέπω online ενώ τον άλλο της Eurobank όχι.

Ο λογαριασμός που άνοιξα για τον φίλο μας τον bocaros είναι στην

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
5515-052226-927

ΙΒΑΝ
GR49 0172 5150 0055 1505 2226 927

Δικαιούχος: Ορφανός Βασίλης Πάτρα (vaska)

Μέχρι στιγμής κατέθεσαν οι:

1. takis 04 : 50 ευρώ

2. Arkas : 50 ευρώ

3. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ: 50 ευρώ

4. staga 1200: 30 ευρώ

5. galfa: 10 ευρώ

6. BMW 1150 RT: 50 ευρώ

7. gsmaniac: 50 ευρώ

8. ntinopoulos: 50 ευρώ

9. commander: 50 ευρώ

10. moby_gr: 50 ευρώ

11.lepanto: 50 ευρώ


Σύνολο 490 €

vaska
23-03-2011, 16:31
Έχουμε νέο υπόλοιπο σήμερα 520 €
Αναλυτικά:
Μέχρι στιγμής κατέθεσαν οι:

1. takis 04 : 50 ευρώ

2. Arkas : 50 ευρώ

3. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ: 50 ευρώ

4. staga 1200: 30 ευρώ

5. galfa: 10 ευρώ

6. BMW 1150 RT: 50 ευρώ

7. gsmaniac: 50 ευρώ

8. ntinopoulos: 50 ευρώ

9. commander: 50 ευρώ

10. moby_gr: 50 ευρώ

11.lepanto: 50 ευρώ

12. Καταθέτης που θέλει Ανωνυμία 30€



Σύνολο 520 €

Άντε πάμε δυνατά!!!!!

MARK
24-03-2011, 00:13
20€ και απο εμένα και πολλές ευχές για αίσιο τέλος της περιπέτεια του φίλου μας....Γρήγορα πάλι γερός........

KAS
24-03-2011, 00:43
30 EURO και από μένα , μέσω ΑΡΚΑ .
Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον φίλο .

batman
24-03-2011, 10:41
30 ευρό και απο μένα.Μακάρι να μπορούσα πιο πολλά:hmmm:.Θα φανούν τη δευτέρα στο λογαριασμό,λόγω webbanking.Αντε,γρήγορα περαστικά κι σιδερένιος να του πεις.;););)

eytyxios
24-03-2011, 13:11
Τον φτωχό οβολό μου και από εμένα 10€. Ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς, να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία του φίλου μας με γρήγορη ανάρρωση και καλή επιτυχία στην επέμβαση ! ! !

CPretenteriS
24-03-2011, 13:19
Τον φτωχό οβολό μου και από εμένα 10€. Ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς, να τελειώσει σύντομα η ταλαιπωρία του φίλου μας με γρήγορη ανάρρωση και καλή επιτυχία στην επέμβαση ! ! !

ΔΕΝ υπάρχει φτωχός οβολός Ευτύχη μου... κι εγώ 15 € έδωσα...

Η πράξη είναι που μετράει...και η ευχή όλων μας να γίνει καλά το παληκάρι !!

Όλα τα άλλα είναι τρίχες...

tsatsos
24-03-2011, 13:26
Και εγω εβαλα χτες 30 ευρω για το φιλο μας.Ελπιζω να του πανε ολα καλα..:)

vaska
24-03-2011, 13:41
Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για την προσπάθεια που κάνετε, επίσης να επισημάνω ότι τα χρήματα είτε είναι 5€ είτε 500€ είναι εξίσου σημαντικά. Το γεγονός ότι κάποιος από μας στερεί τον εαυτόν του από έναν καφέ ή έστω μία βόλτα και συνεισφέρει το όποιο ποσό ώστε να γίνει καλά ένας από μας είναι σημαντικό από μόνο του, οπότε παρακαλώ μην απολογείστε για τα όποια χρήματα προσφέρατε.
Να ενημερώσω λοιπόν για την πορεία μας.

Έχουμε νέο υπόλοιπο σήμερα 715 €
Αναλυτικά:
Μέχρι στιγμής κατέθεσαν οι:

1. takis 04 : 50 ευρώ

2. Arkas : 50 ευρώ

3. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ: 50 ευρώ

4. staga 1200: 30 ευρώ

5. galfa: 10 ευρώ

6. BMW 1150 RT: 50 ευρώ

7. gsmaniac: 50 ευρώ

8. ntinopoulos: 50 ευρώ

9. commander: 50 ευρώ

10. moby_gr: 50 ευρώ

11.lepanto: 50 ευρώ

12. Καταθέτης που θέλει Ανωνυμία 30€

13. VagosGT: 30 ευρώ

14. MARK: 20 ευρώ

15. REK: 10 ευρώ

16. eytyxios: 10 ευρώ

17. ΔΑΣΚΑΛΟΣ: 5 ευρώ

18. mariosg: 10 ευρώ

19. Dent: 10 ευρώ

20. SenseiG: 10 ευρώ

21. frits: 20 ευρώ

22.Strats: 20 ευρώ

23.teo71: 20 ευρώ

24.KAS: 30 ευρώ




Σύνολο 715 €


Ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλες καταθέσεις αν κρίνω από τα π.μ. που έχω λάβει, οι οποίες όμως θα φανούν αργότερα στην ημέρα (συνήθως αφού τρέξουν οι ροές όπως λένε οι τραπεζικοί στη γλώσσα τους) για τις οποίες θα σας ενημερώσω με νεότερο ποστ.

Arkas
24-03-2011, 13:42
ΔΕΝ υπάρχει φτωχός οβολός Ευτύχη μου... κι εγώ 15 € έδωσα...

Η πράξη είναι που μετράει...και η ευχή όλων μας να γίνει καλά το παληκάρι !!

Όλα τα άλλα είναι τρίχες...

Σωστός!

Arkas
24-03-2011, 13:43
Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για την προσπάθεια που κάνετε, επίσης να επισημάνω ότι τα χρήματα είτε είναι 5€ είτε 500€ είναι εξίσου σημαντικά. Το γεγονός ότι κάποιος από μας στερεί τον εαυτόν του από έναν καφέ ή έστω μία βόλτα και συνεισφέρει το όποιο ποσό ώστε να γίνει καλά ένας από μας είναι σημαντικό από μόνο του, οπότε παρακαλώ μην απολογείστε για τα όποια χρήματα προσφέρατε.
Να ενημερώσω λοιπόν για την πορεία μας.

Έχουμε νέο υπόλοιπο σήμερα 715 €
Αναλυτικά:
Μέχρι στιγμής κατέθεσαν οι:

1. takis 04 : 50 ευρώ

2. Arkas : 50 ευρώ

3. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ: 50 ευρώ

4. staga 1200: 30 ευρώ

5. galfa: 10 ευρώ

6. BMW 1150 RT: 50 ευρώ

7. gsmaniac: 50 ευρώ

8. ntinopoulos: 50 ευρώ

9. commander: 50 ευρώ

10. moby_gr: 50 ευρώ

11.lepanto: 50 ευρώ

12. Καταθέτης που θέλει Ανωνυμία 30€

13. VagosGT: 30 ευρώ

14. MARK: 20 ευρώ

15. REK: 10 ευρώ

16. eytyxios: 10 ευρώ

17. ΔΑΣΚΑΛΟΣ: 5 ευρώ

18. mariosg: 10 ευρώ

19. Dent: 10 ευρώ

20. SenseiG: 10 ευρώ

21. frits: 20 ευρώ

22.Strats: 20 ευρώ

23.teo71: 20 ευρώ

24.KAS: 30 ευρώ




Σύνολο 715 €


Ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλες καταθέσεις αν κρίνω από τα π.μ. που έχω λάβει, οι οποίες όμως θα φανούν αργότερα στην ημέρα (συνήθως αφού τρέξουν οι ροές όπως λένε οι τραπεζικοί στη γλώσσα τους) για τις οποίες θα σας ενημερώσω με νεότερο ποστ.
Για πάμε... :):):)

CPretenteriS
24-03-2011, 13:44
Σωστός!

Thank's !!

CPretenteriS
24-03-2011, 13:45
Βασίλη, κάποια στιγμή να ανεβάσεις και την αντίστοιχη λίστα της Eurobank..

vaska
24-03-2011, 13:58
Βασίλη, κάποια στιγμή να ανεβάσεις και την αντίστοιχη λίστα της Eurobank..



Θα μου τη στείλουν με mail, αμέσως μόλις την λάβω θα την ανεβάσω, όπως επίσης και το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής

erasel
24-03-2011, 15:33
Και από μένα 30 ευρώ τα οποία κατέθεσα το μεσημέρι :)

vaska
24-03-2011, 15:55
Θερμή παράκληση σε όσους κάνουν "παράθεση". Παιδιά μην αναδημοσιεύετε την λίστα με τα ονόματα και τα ποσά, με δυσκολεύετε αφάνταστα και γεμίζουν σελίδες με τα ίδια πράγματα, με αποτέλεσμα να χάνω πολύ χρόνο ψάχνοντας ανάμεσα σε τόσα ποστ να βρώ ποσά και ονόματα. Ήδη έκανα την πρώτη λαλακία, φίλος από το εξωτερικό που έστειλε με έμβασμα χρήματα, μου έστειλε μνμ στο fb κι εγώ νόμιζα ότι κάποια 30 € που είδα στον λογαριασμό ήταν δικά του. Όμως τα δικά του εμφανίστηκαν σήμερα και είναι 60 € οπότε τώρα άντε πάλι ν' αλλάζω τις λίστες.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

vaska
24-03-2011, 16:02
Η νέα κατάσταση έχει ως εξής:

1. takis 04 : 50 ευρώ

2. Arkas : 50 ευρώ

3. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ: 50 ευρώ

4. staga 1200: 30 ευρώ

5. galfa: 10 ευρώ

6. BMW 1150 RT: 50 ευρώ

7. gsmaniac: 50 ευρώ

8. ntinopoulos: 50 ευρώ

9. commander: 50 ευρώ

10. moby_gr: 50 ευρώ

11.lepanto: 50 ευρώ

12. Καταθέτης που θέλει Ανωνυμία 60€

13. VagosGT: 30 ευρώ

14. MARK: 20 ευρώ

15. REK: 10 ευρώ

16. eytyxios: 10 ευρώ

17. ΔΑΣΚΑΛΟΣ: 5 ευρώ

18. mariosg: 10 ευρώ

19. Dent: 10 ευρώ

20. SenseiG: 10 ευρώ

21. frits: 20 ευρώ

22.Strats: 20 ευρώ

23.teo71: 20 ευρώ

24.KAS: 30 ευρώ

25. tsatsos: 30 €

26. Ρανια: 30 €

27. Erasel: 30 €




Σύνολο 835 €

vaska
24-03-2011, 19:11
Στο www.reinmeisters.tk (http://www.reinmeisters.tk) οι δύο κρητικοί έχουν μαζέψει 827 €

adventure
24-03-2011, 22:20
Μπράβο σε όλους .

Πάμε δυνατά .

:sm8:

bocaros
29-03-2011, 08:49
καλημερα στα παλικαρια.
σημερα επεστρεψε το νετ και τωρα θα μπορω επιτελους να γραφω κι εγω .

vaska
29-03-2011, 09:20
Καλημέρα Γιώργο. Θα μιλήσουμε σε λίγο,ν' ανοίξω πρώτα το μαγαζί και θα σου πω που περίπου είμαστε οικονομικά, έτσι για να παίρνεις μιαν ιδέα και να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά.

Ακιs
03-04-2011, 19:43
Εχουμε κανενα νεοτερο απ'το παλληκαρι.....??:confused::confused::confused:

bocaros
04-04-2011, 00:45
το παληκαρι ειναι στην αναμονη και μετα την τελευταια εξεταση που εκανε την πεμπτη ειναι ετοιμος για εγχειρηση απο ιατρικης αποψης.
ειδε και βιντεο απο παρομοια εγχειρηση για να ξερει τι θα του κανουν , με πολλες λεπτομερειες , και με τη διαβεβαιωση πλεον οτι μετα απο τη συγκεκριμενη τεχνικη δεν κιδινευει απο αποριψη αφου το κυριο μοσχευμα ειναι τεχνηγτο.

παρεπιμπτωντος το παληκαρι ειμαι εγω.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
04-04-2011, 00:51
Άντε ρε Γιώργη ... με το καλό ...

Οι σκέψεις μας κ οι προσευχές μας, θα σε συντροφεύουν ... ;)

bocaros
04-04-2011, 01:03
θα το κανω συνεχεια μεχρι να σας σπασω τα νευρα , αν και ελπιζω πως οχι.

σας ευχαριστω για αλλη μια φορα και ελπιζω καποια στιγμη να βρω τροπο να το αντατοποδωσω.
δεν υπαρχουν λογια.
ενα μεγαλο ευχαριστω απο εμενα και τη συζηγο μου.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
04-04-2011, 01:08
Εάν δεν σας είναι κόπος, ελάτε την Τετάρτη στην Αίγλη,

να σας γνωρίσουμε κ να μας γνωρίσετε ... ;)

bocaros
04-04-2011, 01:31
που ειναι αυτη η αιγλη?

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
04-04-2011, 01:58
που ειναι αυτη η αιγλη?


Η καφετέρια στο Ζάππειο ... στις 20.00 ... ;)

egefalikos
04-04-2011, 02:03
Εύχομαι το καλύτερο φίλε Γιώργο

vaska
04-04-2011, 11:39
Ένα δείγμα της μέχρι τώρα πορείας μας.

Κρητικοί: 1.517 €
GS FORUM: 895 €

Κοντεύουμε Γιώργο, πιστεύω μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε ένα καλό ποσό να σου δώσουμε. Άντε πάμε γερά.

:):):)

vaska
17-04-2011, 21:46
Παραθέτω εδώ το θρεντ που ανοίχτηκε στο Moto Forum - powered by vBulletin (http://www.moto.gr). Υπήρξε κι από τα παιδιά του moto αρκετό ενδιαφέρον καθώς και από άλλα φόρα που διάφοροι ποστάρισαν το θέμα.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=1981411#post1981411

Εύχομαι καλό Πάσχα υγεία κι ευτυχία στις οικογένειές μας και σε όσους αγαπάμε.

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκια για όλα όσα κάνατε για έναν "άγνωστο" φίλο μας.

:):):)

Ακιs
17-04-2011, 23:03
Τελικα Βασιλη τι ποσο μαζευτηκε για τον φιλο μας??;);)

vaska
18-04-2011, 14:47
Τελικα Βασιλη τι ποσο μαζευτηκε για τον φιλο μας??;);)


Ακόμα γίνονται καταθέσεις από τα παιδιά του moto.gr μιας και πριν από 4-5 ημέρες επανήλθε το forum. Είμαστε γύρω στα 2600 σύνολο.

Αρκετά καλά θα έλεγα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Προσωπικά εγώ σήμερα, χθες και προχθές έχω στείλει περισσότερα από 30 πμ, οπότε πιθανότατα θα γίνουν αρκετά περισσότερα τα χρήματα.

nikos-x
19-04-2011, 21:38
Παραθέτω εδώ το θρεντ που ανοίχτηκε στο Moto Forum - powered by vBulletin (http://www.moto.gr). Υπήρξε κι από τα παιδιά του moto αρκετό ενδιαφέρον καθώς και από άλλα φόρα που διάφοροι ποστάρισαν το θέμα.

Moto Forum - Bocaros (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?postid=1981411#post1981411)

Εύχομαι καλό Πάσχα υγεία κι ευτυχία στις οικογένειές μας και σε όσους αγαπάμε.
. . .

Από χθες γίνετε αναφορά και στο Moto Trail (http://www.mototrail.net/) : Να βοηθήσουμε κι εμείς? (http://www.mototrail.net/t1304-topic#28802)

Η προσπάθεια μετράει.

Καλή επιτυχία και καλή ανάρρωση στο παλικάρι.

napgeo
19-04-2011, 21:45
Ίντα κατάλαβα.. Και εγώ είμαι μέσα τι να κάμω :Απορία::Απορία:

nikos-x
19-04-2011, 21:50
Ίντα κατάλαβα.. Και εγώ είμαι μέσα τι να κάμω :Απορία::Απορία:

Διάβασε εδώ καρδιά μου: :)

Λοιπόν, επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη κι επειδή όρεξη υπάρχει μπόλικη, βάζω τον λογαριασμό που έκανα στην Πειραιώς για τον φίλο μας τον bocaros σε κοινή θέα, όπως επίσης λίστα με τους καταθέτες και τα ποσά για λόγους διαφάνειας.
Να τονίσω εδώ, ότι στην λίστα αυτή φαίνονται μόνον όσοι έχουν καταθέσει στον δικό μου λογαριασμό της Πειραιώς. Όσοι κατέθεσαν στον λογαριασμό της Eurobank θα μπούν σε άλλη λίστα σε δεύτερο χρόνο και ο λόγος είναι ότι τον λογαριασμό της Πειραιώς τον βλέπω online ενώ τον άλλο της Eurobank όχι.

Ο λογαριασμός που άνοιξα για τον φίλο μας τον bocaros είναι στην

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
5515-052226-927

ΙΒΑΝ
GR49 0172 5150 0055 1505 2226 927

Δικαιούχος: Ορφανός Βασίλης Πάτρα (vaska). . .

napgeo
19-04-2011, 22:01
Ο δικός μου λογαριασμός μισθοδοσίας είναι eurobank. Να περιμένω δηλ...

napgeo
19-04-2011, 22:03
Νίκο το Fax το πήρα αλά δεν είναι ευανάγνωστο. Θα σε πάρω τηλ αύριο να μου δώσεις κάποια στοιχεία............

vaska
19-04-2011, 23:18
Οι καταθέσεις συνεχίζονται και μαζί με την συνδρομή των παιδιών από το moto, φτάσαμε σήμερα το μεσημέρι 1455 €.

Καμιά φορά με πιάνει θυμός πολύς θυμός με όλους αυτούς τους αλήτες που επιλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν, και ο θυμός μου γίνεται μεγαλύτερος όταν βλέπω την προσπάθεια που καταβάλουν να μας μειώσουν σαν αξίες και σαν προσωπικότητες, ότι δήθεν δεν είμαστε άξιοι για τπτ και πολύ περισσότερο δεν είμαστε άξιοι απόγονοι των προγόνων μας.

Τυχαίνει να ξέρω προσωπικά πολλούς από τους καταθέτες και σας διαβεβαιώ ότι αρκετοί είναι είτε άνεργοι είτε αναγκάστηκαν να ξαναγυρίσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να μειώσουν τα έξοδα τους. Και όμως αυτοί οι άνεργοι, οι με πενιχρά εισοδήματα, αυτοί που δεν είναι λαμόγια γιατί δεν έχουν τεράστιες περιουσίες σε Ελβετικές Τράπεζες, αυτοί καταθέτουν από το υστέρημά τους,για να γίνει καλά ένας άνθρωπος.

Και τότε ο θυμός μου περνάει κι ένα χαμόγελο εμφανίζεται, κι ένας κόμπος κλείνει τον λαιμό μου. Είναι η ίδια συγκίνηση που νιώθω κάθε που κοιτάζω τον λογαριασμό και βλέπω το ποσό να αυξάνεται.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συναισθήματα που με κάνετε να νιώθω.

:):):):)

MARK
20-04-2011, 00:22
Μακάρι να πάνε όλα καλά να συγκεντρωθεί το ποσό και ο φίλο μας να είναι πάλι γερός....

batman
20-04-2011, 19:16
:sm8::sm8::sm8:Οι καταθέσεις συνεχίζονται και μαζί με την συνδρομή των παιδιών από το moto, φτάσαμε σήμερα το μεσημέρι 1455 €.

Καμιά φορά με πιάνει θυμός πολύς θυμός με όλους αυτούς τους αλήτες που επιλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν, και ο θυμός μου γίνεται μεγαλύτερος όταν βλέπω την προσπάθεια που καταβάλουν να μας μειώσουν σαν αξίες και σαν προσωπικότητες, ότι δήθεν δεν είμαστε άξιοι για τπτ και πολύ περισσότερο δεν είμαστε άξιοι απόγονοι των προγόνων μας.

Τυχαίνει να ξέρω προσωπικά πολλούς από τους καταθέτες και σας διαβεβαιώ ότι αρκετοί είναι είτε άνεργοι είτε αναγκάστηκαν να ξαναγυρίσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να μειώσουν τα έξοδα τους. Και όμως αυτοί οι άνεργοι, οι με πενιχρά εισοδήματα, αυτοί που δεν είναι λαμόγια γιατί δεν έχουν τεράστιες περιουσίες σε Ελβετικές Τράπεζες, αυτοί καταθέτουν από το υστέρημά τους,για να γίνει καλά ένας άνθρωπος.

Και τότε ο θυμός μου περνάει κι ένα χαμόγελο εμφανίζεται, κι ένας κόμπος κλείνει τον λαιμό μου. Είναι η ίδια συγκίνηση που νιώθω κάθε που κοιτάζω τον λογαριασμό και βλέπω το ποσό να αυξάνεται.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τα συναισθήματα που με κάνετε να νιώθω.

:):):):)

vaska
26-05-2011, 20:23
Υπάρχει μια ευχάριστη όσο και ανέλπιστη εξέλιξη παίδες.

Περιμένετε να μπει ο bocaros να σας τα πει κι αν δεν ανατριχιάσετε ...........


Τελικά Κάποιος είναι εκεί πάνω που διορθώνει μερικές από τις αδικίες που γίνονται εδώ κάτω.

erasel
26-05-2011, 21:24
Υπάρχει μια ευχάριστη όσο και ανέλπιστη εξέλιξη παίδες.

Περιμένετε να μπει ο bocaros να σας τα πει κι αν δεν ανατριχιάσετε ...........


Τελικά Κάποιος είναι εκεί πάνω που διορθώνει μερικές από τις αδικίες που γίνονται εδώ κάτω.

:hmmm::hmmm::confused:

kostasx
26-05-2011, 21:50
Υπάρχει μια ευχάριστη όσο και ανέλπιστη εξέλιξη παίδες.

Περιμένετε να μπει ο bocaros να σας τα πει κι αν δεν ανατριχιάσετε ...........


Τελικά Κάποιος είναι εκεί πάνω που διορθώνει μερικές από τις αδικίες που γίνονται εδώ κάτω.

Φαντάζομαι από το ύφος σου ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα..:sm2:

adventure
26-05-2011, 21:52
Φαντάζομαι από το ύφος σου ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα..:sm2:
Μάλλον .


:) :) :)

MARK
26-05-2011, 23:22
Υπάρχει μια ευχάριστη όσο και ανέλπιστη εξέλιξη παίδες.

Περιμένετε να μπει ο bocaros να σας τα πει κι αν δεν ανατριχιάσετε ...........


Τελικά Κάποιος είναι εκεί πάνω που διορθώνει μερικές από τις αδικίες που γίνονται εδώ κάτω.

Περιμένουμε τα νέα ...

bocaros
27-05-2011, 00:17
τα νεα απο οτι καταλαβατε ειναι πολυ ευχαριστα .
ανοιχθηκε νεο θρεντ με θεμα

ΠΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

vaska
27-05-2011, 14:33
Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά όλους όσους έδειξαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο την διάθεσή τους να βοηθήσουν τον Γιώργο.

Επίσης να πω ότι τελικά απ' ότι φαίνεται τα χρήματα που μαζέψαμε από τις καταθέσεις όλων σας δεν θα τα χρειαστεί ο Γιώργος. Να θυμίσω ότι υπάρχουν καταθέτες από πολλά φόρα αλλά και σε δυο τράπεζες (Πειραιώς & EUROBANK) όπου ανοίχτηκαν λογαριασμοί ειδικά για την περίπτωση του bocaros.

Σε διπλανό φόρουμ ακούστηκε η γνώμη, μιας και τα χρήματα συγκεντρώθηκαν για καλό σκοπό και δεν θα τα χρειαστεί ο Γιώργος, να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού πχ ή σε κάτι αντίστοιχο για να πιάσουν τόπο.

Επειδή οι καιροί χαλεποί και απρόβλεπτοι, το πορτοφόλι του καθενός μας έχει στενάξει τελευταία, κι επειδή Ο Γιώργος ο bocaros έχει επαναληπτική εξέταση σε 3 εβδομάδες και παρ' όλο που ο γιατρός του ήταν κάθετος όσον αφορά το θέμα της επέμβασης (ότι δλδ δεν χρειάζεται να γίνει), θα ήθελα να προτείνω:


α) Να σταματήσουν οι καταθέσεις εδώ (τον λογαριασμό που διαχειρίζομαι εγώ της Πειραιώς τον αδειάζω και τον κλείνω άμεσα αν θέλω)

β) Να περιμένουμε 3 εβδομάδες μέχρι να πάρουμε το οριστικό οκ και από την επαναληπτική εξέταση (είναι νομίζω αρκετό το διάστημα για ν' αποφασίσουμε τι θα τα κάνουμε τα χρήματα κι εύλογο όσον τελικά αφορά την έκβαση της υγείας του ματιού του Γιώργου)

γ) Να μου στείλουν πμ όσοι από τους φίλους που βοήθησαν με κατάθεση στην Πειραιώς επιθυμούν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους πίσω (είναι δύσκολοι καιροί για όλους μας), κι εγώ προσωπικά θα φροντίσω να τα έχουν πίσω στο ακέραιο.


Να θυμίσω για μιά ακόμη φορά ότι διαχειρίζομαι μόνο τον λογαριασμό στην Πειραιώς, που σημαίνει ότι μπορώ να επιστρέψω τα χρήματα όσων το επιθυμούν, αρκεί να έχουν κάνει κατάθεση στην Πειραιώς.

Περιμένω απαντήσεις ή και Π.Μ.

Βασίλης.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
27-05-2011, 14:57
Βασίλη καλημέρα,

θ' ακολουθήσουμε την επιλογή "β" ...

Περιμένουμε την οριστική εξέλιξη της υγείας του Γιώργου

κ σε 3 εβδομάδες αποφασίζουμε ...

erasel
27-05-2011, 15:18
Βασίλη καλημέρα,

θ' ακολουθήσουμε την επιλογή "β" ...

Περιμένουμε την οριστική εξέλιξη της υγείας του Γιώργου

κ σε 3 εβδομάδες αποφασίζουμε ...




:sm8:

adventure
27-05-2011, 22:14
Βασίλη καλημέρα,

θ' ακολουθήσουμε την επιλογή "β" ...

Περιμένουμε την οριστική εξέλιξη της υγείας του Γιώργου

κ σε 3 εβδομάδες αποφασίζουμε ...

Νομίζω ότι είναι το πιο σωστό και θα δούμε .

;) :) :)

vaska
28-05-2011, 08:49
Και να μην βοηθήσουμε στη μείωση του ελλείμματος της χώρας??????

Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο ατομιστές είστε ρε γμτ

:confused::confused::confused:

antonis1150GSA
29-05-2011, 16:46
Ευχομαι στον φιλο να γινει το συντομοτερο καλα και να σταματησει αυτος ο γολγοθας που περναει, περαστικα.

nikos-x
29-05-2011, 18:56
Και να μην βοηθήσουμε στη μείωση του ελλείμματος της χώρας??????

Αυτή δεν έχει ανάγκη, τα πάει μια χαρά. :(

Πιστεύω πως πιο λογικό είναι το "Β"

adventure
10-06-2011, 23:11
Βασίλη τελικά τι έγινε με το φίλο bocaros,πως έχει εξελιχθεί η υγεία του,θα χρειαστεί να του αποδοθεί το ποσό που έχουμε μαζέψει τελικά ????

vaska
11-06-2011, 07:28
Βασίλη τελικά τι έγινε με το φίλο bocaros,πως έχει εξελιχθεί η υγεία του,θα χρειαστεί να του αποδοθεί το ποσό που έχουμε μαζέψει τελικά ????






Ο Γιώργος πάει καλά, περιμένουμε τις επαναληπτικές εξετάσεις που θα κάνει σε λίγο για επιβεβαίωση και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί τα χρήματα. Θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έχω νεότερα.

adventure
11-06-2011, 19:51
Ο Γιώργος πάει καλά, περιμένουμε τις επαναληπτικές εξετάσεις που θα κάνει σε λίγο για επιβεβαίωση και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί τα χρήματα. Θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έχω νεότερα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για το Γιώργο .

:sm8:

Σε ευχαριστώ Βασίλη .

:) :) :)

adventure
15-07-2011, 21:44
Ο Γιώργος πάει καλά, περιμένουμε τις επαναληπτικές εξετάσεις που θα κάνει σε λίγο για επιβεβαίωση και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί τα χρήματα. Θα σας ενημερώσω σχετικά όταν έχω νεότερα.


Να περιμένουμε 3 εβδομάδες μέχρι να πάρουμε το οριστικό οκ και από την επαναληπτική εξέταση (είναι νομίζω αρκετό το διάστημα για ν' αποφασίσουμε τι θα τα κάνουμε τα χρήματα κι εύλογο όσον τελικά αφορά την έκβαση της υγείας του ματιού του Γιώργου)



Βασίλη έχουμε κάποιο νέο σχετικά με το Γιώργο ????

:) :)

vaska
27-07-2011, 22:18
Παιδία συγνώμη για την απουσία μου, αλλά υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας (είναι περίοδος αδειών και ουσιαστικά έχουμε μείνει στο μαγαζί 3 άτομα) και δεν μπαίνω συχνά στο φόρουμ.

Αύριο θα επικοινωνήσω με τον Γιώργο για να μου πει ότι νεότερο υπάρχει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του. Θεωρώ ότι τα χρήματα που μαζέψαμε δεν θα χρειαστούν για τον Γιώργο οπότε και θα επιστραφούν άμεσα στους καταθέτες ή ότι άλλο αποφασίσουμε πχ Χαμόγελο του Παιδιού ή ότι.

Συγνώμη και πάλι για την απουσία και για τις καθυστερημένες απαντήσεις.

vaska
03-08-2011, 18:27
Όπως σας είχα υποσχεθεί, μίλησα με τον Γιώργο τον Bocaros (σήμερα τα κατάφερα) και μου επιβεβαίωσε ότι τελικά τα χρήματα που έχουμε μαζέψει δεν θα τα χρειαστεί. Η πορεία του ματιού του εξελίσσεται καλά και δεν θα χρειαστεί άλλη επέμβαση.

Οπότε μένει ν' αποφασίσουμε τι θα γίνει με τα χρήματα που έχουν μαζευτεί. Αναμένω οδηγίες.

Με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά κι εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο. Τελικά είναι πράγματι το πολυτιμότερο των αγαθών.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
03-08-2011, 18:44
Κατ' αρχήν, ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για το κουράγιο του,

κ του ευχόμαστε να εξακολουθήσει να έχει αυτή την καλή πορεία το μάτι του ...

Όσο για τα χρήματα, όποιος φίλος τα θελήσει, θα τα πάρει πίσω άμεσα ...

Τα υπόλοιπα, θα τα διαθέσει το φόρουμ σε κοινωφελείς σκοπούς,

στο όνομα κ στην υγεία του Bocaros ...






.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
03-08-2011, 18:46
Βασίλη (vαska),

όσοι είχαν κάνει κατάθεση ανώνυμη στα παιδιά από τα άλλα φόρουμ,

θα πρέπει να το γράψουν εδώ και να τα ζητήσεις εσύ απ' αυτούς,

ή να έρθουμε εμείς σε απευθείας επαφή μαζί τους ???





.

erasel
03-08-2011, 18:50
Με υγεία πάντα !!!

Τώρα όσο αφορά τα λεφτά ας πάνε για ένα καλό σκοπό !!! :)

vaska
03-08-2011, 19:00
Κατ' αρχήν, ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο για το κουράγιο του,

κ του ευχόμαστε να εξακολουθήσει να έχει αυτή την καλή πορεία το μάτι του ...

Όσο για τα χρήματα, όποιος φίλος τα θελήσει, θα τα πάρει πίσω άμεσα ...

Τα υπόλοιπα, θα τα διαθέσει το φόρουμ σε κοινωφελείς σκοπούς,

στο όνομα κ στην υγεία του Bocaros ...






.


Νικόλα είναι σαφές ότι όποιος τα ζητήσει θα τα πάρει πίσω, εγώ έχω ήδη κάνει δύο καταθέσεις σε φίλους που το ζήτησαν. Τώρα για την άλλη ερώτηση που έβαλες (για τις καταθέσεις συνφορουμιτών στον λογαριασμό της Eurobank), ότι βολεύει καλύτερα. Κανονίστε και μου λέτε, λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο τρέξιμο δεν έχει διαφορά.

Θα γράψω και στο άλλο φόρουμ (Μοτο) την εξέλιξη, θα επικοινωνήσω και με τα παιδιά που διαχειρίζονται τον άλλο λογαριασμό, θα βάλω και τον προβληματισμό του θα κάνουμε τα χρήματα και θα ενημερώσω.

CPretenteriS
03-08-2011, 19:19
Κατ' αρχήν χαίρομαι ιδιαίτερα που ο άνθρωπος είναι καλά !!! :)

Κατά τα άλλα... εξυπακούεται ότι δε θέλω πίσω χρήματα... τα αφήνω στη διάθεση του forum για κάποιο παρόμοιο "ιερό" σκοπό !!!

Και πάλι σιδερένιος να είναι...

adventure
04-08-2011, 08:09
Χαίρομαι που είχε αίσιο τέλος η υγεία του Γιώργου πρωτίστως .


Για τα χρήματα θα μιλήσουμε από το συγκεκριμένο νήμα που και πως θα αποδοθούν όπως επιθυμεί ο κάθε ένας από εμάς .

:) ;)

bocaros
04-08-2011, 09:29
γεια σας και παλι.

θα μου επιτρεψετε πρωτα απο ολα να βαλω σε μια σειρα τα μπραβο.

το πρωτο και μεγαλυτερο οφειλω να το αποδοσω στη γυναικα μου , γιατι πραγματικα περασε μαζι μου ενα γολγοθα προσπαθωντας να με στηριξει και βεβαια να στηριξει και το μαγαζακι της.
τα καταφερε και στα δυο και οσων αφορα εμενα δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω.
το δευτερο μπραβο ειναι για ολους εσας που χωρις να με γνωριζετε κανατε οτι καλυτερο μπορουσε ο καθενας σας.
δεν μπορω να μην κανω ομως μια ιδαιτερη μνεια στον βασιλη και τα δυο αλλα παιδια απο το moto.gr που ξεκινισαν ολη αυτη τη προσπαθεια.

και για να συνεχισω οπως σας ειπε και ο Βασιλης ειμαι πλεον οριστικα υγειης και μαλιστα το εγχειρισμενο μου ματι εχει πιο υψηλη ικανοτητα ορασης απο το αλλο.

επισης αν μου επιτρεπετε να προτεινω κι εγω μια πιθανοτητα καταβολης των χρηματων που πιθανοτατα θα παραμεινουν.
υποψιαζομαι οτι στην ιδια θεση με μενα υπαρχουν και αλλοι συμπολιτες μας , και σε συνενοηση με τον γιατρο μου , που του εχω εμπιστοσυνη , αν ειναι και αυτος συμφωνος να καταβληθουν για την εγχειρηση καποιου αλλου ασθενους που δεν εχει την δυνατοτητα οπως δεν την ειχα κι εγω και βεβαια με το κριτηριο της προτεραιοτητας οπως τα μικρα παιδια.

δεν θελω να κουρασω αλλο.

το μονο που εχω να πω για αλλη μια φορα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

kostasx
04-08-2011, 10:04
Γιώργο..καλημέρα και από μένα
Χαιρόμαστε που τελικά ξεπέρασες το πρόβλημα σου και με το παραπάνω:)
Προσωπικά δεν θέλω να μου επιστραφούν τα χρήματα..
προτιμώ να διατεθούν "κάπου" αλλού;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
04-08-2011, 11:09
Νικόλα είναι σαφές ότι όποιος τα ζητήσει θα τα πάρει πίσω, εγώ έχω ήδη κάνει δύο καταθέσεις σε φίλους που το ζήτησαν. Τώρα για την άλλη ερώτηση που έβαλες (για τις καταθέσεις συνφορουμιτών στον λογαριασμό της Eurobank), ότι βολεύει καλύτερα. Κανονίστε και μου λέτε, λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο τρέξιμο δεν έχει διαφορά.

Θα γράψω και στο άλλο φόρουμ (Μοτο) την εξέλιξη, θα επικοινωνήσω και με τα παιδιά που διαχειρίζονται τον άλλο λογαριασμό, θα βάλω και τον προβληματισμό του θα κάνουμε τα χρήματα και θα ενημερώσω.

Βασίλη, πάρε την πρωτοβουλία κ συγκέντρωσε τα χρήματα απ' τις δύο τράπεζες εσύ,

μιας κ γνωρίζεις προσωπικά τα παιδιά που έχουν τον από κει λογαριασμό ...

Κάνε τις ενέργειές σου κ 3-4 μέρες τα ξαναλέμε ...





.

kostasx
22-09-2011, 11:13
Έχουμε κανένα νέο επί του θέματος ??
Η υγεία του φίλου ??
Με τα χρήματα τι θα γίνει τελικά ??

commander
22-09-2011, 11:59
Εεεε δεν πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα στους κατόχους τους....?????

kostasx
22-09-2011, 12:16
Εεεε δεν πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα στους κατόχους τους....?????

Το θέμα είναι να βγεί μια απόφαση για το τι θα γίνουν τελικά..
Οι περισσότεροι είπαν ότι δεν τα θέλουν πίσω..αλλά να διατεθούν για κάποιο σκοπό:)

Arkas
22-09-2011, 12:32
H υγεία του Γιώργου (bokaros) πάει μια χαρά.

Τα χρήματα έχουν κατατεθεί σε δύο λογαριασμούς
(GS Forum και Moto.gr) και προσπαθούμε να βρούμε ποιος έχει καταθέσει πού και πόσα...

Μόλις ξεκαθαριστούν οι λογαριασμοί,
το συγκεντρωμένο ποσόν θα παραδοθεί στο Κοινωφελές Ίδρυμα
μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα "Οι Φίλοι του Παιδιού".

Σαφώς, όπως έχει αναφερθεί και παραπάνω,
όποιος επιθυμεί,
μπορεί να πάρει πίσω την δωρεά του στο ακέραιο!

.

bocaros
22-09-2011, 12:36
οντως η υγεια του γιωργου παει μια χαρα .
φυσικα ο γιωργος ειμαι εγω και οι τελευταιες εξετασεις ηταν ακομα καλυτερες.
σε 20 μερες περιπου προχωραμε σε αφαιρεση στα ραμματα του κερατοειδη και ολα βαινουν καλως.

σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα.

MARK
22-09-2011, 14:05
οντως η υγεια του γιωργου παει μια χαρα .
φυσικα ο γιωργος ειμαι εγω και οι τελευταιες εξετασεις ηταν ακομα καλυτερες.
σε 20 μερες περιπου προχωραμε σε αφαιρεση στα ραμματα του κερατοειδη και ολα βαινουν καλως.

σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα.

Εύχομαι να πάνε όλα κατευχήν φίλε
Γιώργο

adventure
22-09-2011, 20:50
οντως η υγεια του γιωργου παει μια χαρα .
φυσικα ο γιωργος ειμαι εγω και οι τελευταιες εξετασεις ηταν ακομα καλυτερες.
σε 20 μερες περιπου προχωραμε σε αφαιρεση στα ραμματα του κερατοειδη και ολα βαινουν καλως.

σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα.

:sm8::sm8:

Jefe
23-09-2011, 00:01
οντως η υγεια του γιωργου παει μια χαρα .
φυσικα ο γιωργος ειμαι εγω και οι τελευταιες εξετασεις ηταν ακομα καλυτερες.
σε 20 μερες περιπου προχωραμε σε αφαιρεση στα ραμματα του κερατοειδη και ολα βαινουν καλως.

σας ευχαριστω ολους για αλλη μια φορα.



Σιδερένιος Γιώργο! ;)




Jefe

Ακιs
23-09-2011, 00:26
Σιδερενιος και ευχομαι η περιπετεια σου να τελειωσει συντομα και να εχει την καλυτερη καταληξη.....:):)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
23-11-2011, 16:06
.


Αγαπητοί φίλοι,

αφού ευχηθούμε για άλλη μια φορά «σιδερένιος» στον Γιώργο (bocaros), να ευχαριστήσουμε όλες κ όλους όσους κατέθεσαν τον οβολό τους,

παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάμε όλοι μας, προκειμένου να γίνει η επέμβαση στο μάτι του Γιώργου …

Η επέμβαση όμως, τελικά ΔΕΝ χρειάστηκε να γίνει, μιας κ την προηγουμένη υπήρξε μια αναπάντεχη αλλαγή στην υγεία του,

προς το καλύτερο πάντα, κ που απέτρεψε την επέμβαση …

Κατά την άποψη του Γιώργου, αυτή η εξέλιξη οφείλεται σε ΘΑΥΜΑ, πράγμα που είναι πολύ πιθανόν

και έτσι τώρα ο φίλος κ συμφορουμίτης, χαίρει άκρας υγείας …

Αποτέλεσμα λοιπόν αυτών των εξελίξεων είναι, να έχουμε στα χέρια μας, ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσόν …






Και για την ιστορία …

Όταν προέκυψε το πρόβλημα υγείας στο μάτι του φίλου μας, κάποια παιδιά απ' το moto.gr, αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ένα ποσόν,

προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον Γιώργο, μιας και η επέμβαση θα έφτανε στο ποσόν των 7000€ …

Το θέμα τότε, δημοσιεύτηκε σε αρκετά forums κ λέσχες - όπως κ στο δικό μας - κι έτσι άρχισαν οι καταθέσεις χρημάτων,

σ’ ένα λογαριασμό που είχαν ανοίξει οι φίλοι του moto.gr στην Κρήτη …

Τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν άμεσα κ έκαναν εκεί καταθέσεις …

Παράλληλα όμως κ για λόγους διαφάνειας, ανοίχτηκε νέος λογαριασμός από τον Βασίλη (vaska),

προκειμένου να γίνονται οι καταθέσεις αποκλειστικά από τα μέλη του GS Forum,

για να μπορούμε να «κρατήσουμε» λογαριασμό - ποιοί κατέθεσαν - τί κ πόσο …

Και απ’ ότι απεδείχθη, ήταν μια πολύ σωστή κίνηση εκ μέρους μας, εφόσον τελικά τα χρήματα δεν χρειάστηκαν για τον αρχικό σκοπό

και θα έπρεπε να επιστραφούν στο φόρουμ κ κατ’ επέκταση στους καταθέτες …





Τα χρήματα λοιπόν που συγκεντρώθηκαν συνολικά από όλους, ήταν περίπου 2500 – 3000€

Στον «δικό μας» λογαριασμό (vaska) κατετέθησαν 1570 € κ τα υπόλοιπα, στον λογ/μό των παιδιών από την Κρήτη.

Μετά από ένα δύσκολο ξεκαθάρισμα των καταθετών στον λογ/μό της Κρήτης, η συμμετοχή του GS Forum – ήταν 405 €

Σύνολο λοιπόν για το GS Forum: [vaska 1570 (1110 GS Forum+460 moto.gr) + Κρήτη 405 GS Forum] = 1975 €

Απ’ ότι φαίνεται, το GS Forum, προσέφερε συντριπτικά το μεγαλύτερο ποσόν, αν αναλογιστούμε ότι,

είχαμε πάνω από τα μισά του συγκεντρωμένου ποσού μόνοι μας, έναντι ΟΛΩΝ των άλλων ΜΑΖΙ … forums & λεσχών …

Αυτό το επισημαίνω, ΟΧΙ για να «ευλογήσω τα γένια» μας – κατά την λαϊκή ρήση,

αλλά αφενός για να τονίσω την κοινωνική ευαισθησία που μας διακατέχει,

κ αφετέρου, για να ΞΑΝΑ ευχαριστήσω τα μέλη της παρέας μας,

για την μαζική τους προσφορά, προς το μέλος/φίλο/συνάνθρωπό μας bocaros…







Από δω κ πέρα,

όσοι από τα μέλη μας θα ήθελαν να τους επιστραφούν τα χρήματα, όπως έχει αναφερθεί ξανά στο παρόν thread, είναι στην διάθεσή τους άμεσα …

Ειδάλλως, το συγκεντρωμένο ποσόν των 1975 €, θα προσφερθεί στο σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»,

στην επίσκεψη που θα κάνει το φόρουμ μας, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011.




.

CPretenteriS
23-11-2011, 16:13
Κατ’ αρχήν πιστεύω ότι ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να χαίρεται με την εξέλιξη της Υγείας του φίλου μας.

Εν’ συνεχεία, παρακαλώ όπως μεταφερθεί το ποσό μου στο σωματείο. :)

kornlaz
23-11-2011, 19:20
Κατ’ αρχήν πιστεύω ότι ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να χαίρεται με την εξέλιξη της Υγείας του φίλου μας.

Εν’ συνεχεία, παρακαλώ όπως μεταφερθεί το ποσό μου στο σωματείο. :)

:sm8:Μπράβο στο forum για όλη την κίνηση......

tsatsos
23-11-2011, 20:00
Κατ’ αρχήν πιστεύω ότι ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να χαίρεται με την εξέλιξη της Υγείας του φίλου μας.

Εν’ συνεχεία, παρακαλώ όπως μεταφερθεί το ποσό μου στο σωματείο. :)

Ετσι.Και το δικο μου ποσο μιας και δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω..:)

siraxanz
23-11-2011, 20:51
Το δικό μου ...... να παει εκεί που είπες Νίκο, είναι ενταξει:)

Jefe
23-11-2011, 20:57
Το GSForum, δείχνει ανελλιπώς την κοινωνική του ευαισθησία σε πολλούς τομείς! ;) :)




Jefe

adventure
23-11-2011, 21:22
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που συμμετείχαν για την οικονομική ενίσχυση του συνανθρώπου μας στο άτυχο αυτό γεγονός που είχε με την υγεία του που ευτυχώς εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο ως εκ θαύματος .

Αξίζουν συγχαρητηρίων .

:sm4::sm4:

Θα ήθελα και το δικό μου ποσό να διατεθεί στο σωματείο ΄ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ΄.

:) :) :)

MARK
23-11-2011, 22:28
Για άλλη μια φορά εύχομαι να είναι καλά γερός και δυνατός ο φίλος Γιώργος,και από μένα εννοείται τα λεφτά να παραχωρηθούν στο σωματείο Οι φίλοι του παιδιού ...

erasel
23-11-2011, 23:15
Kαι το δικό μου ποσό στο σωματείο φίλοι του παιδιού. Όσο για το Γιώργο σιδερένιος !!!:)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
24-11-2011, 03:15
Κατ’ αρχήν πιστεύω ότι ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να χαίρεται με την εξέλιξη της Υγείας του φίλου μας.




... γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος που διαφοροποιείται απ' αυτό το "πιστεύω" ???

Δεν κατάλαβα την κατ' αρχήν σου δήλωση ...





Εν’ συνεχεία, παρακαλώ όπως μεταφερθεί το ποσό μου στο σωματείο. :)



Φίλοι μου,

να σας επισημάνω - όπως είναι κ διατυπωμένο στο κείμενο,

να ποστάρουν όσοι, θα ήθελαν τα χρήματά τους πίσω ...

Ίσως κακώς ο φίλος Κώστας Πρετεντέρης, τόνισε ότι το ποσόν που διέθεσε θα ήθελε να πάει στον Παιδικό σταθμό

κ παρακίνησε κ τους υπολοίπους στο να συμφωνήσουν ...

Αυτό είναι το αυτονόητο ...

commander
24-11-2011, 09:16
Φίλοι μου,

να σας επισημάνω - όπως είναι κ διατυπωμένο στο κείμενο,

να ποστάρουν όσοι, θα ήθελαν τα χρήματά τους πίσω ...

Ίσως κακώς ο φίλος Κώστας Πρετεντέρης, τόνισε ότι το ποσόν που διέθεσε θα ήθελε να πάει στον Παιδικό σταθμό

κ παρακίνησε κ τους υπολοίπους στο να συμφωνήσουν ...

Αυτό είναι το αυτονόητο ...





Οπότε εγώ θα ήθελα να μου.επεστράφη το πόσο μου.....!!!!

CPretenteriS
24-11-2011, 09:50
... γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος που διαφοροποιείται απ' αυτό το "πιστεύω" ???

Δεν κατάλαβα την κατ' αρχήν σου δήλωση ...






Φίλοι μου,

να σας επισημάνω - όπως είναι κ διατυπωμένο στο κείμενο,

να ποστάρουν όσοι, θα ήθελαν τα χρήματά τους πίσω ...

Ίσως κακώς ο φίλος Κώστας Πρετεντέρης, τόνισε ότι το ποσόν που διέθεσε θα ήθελε να πάει στον Παιδικό σταθμό

κ παρακίνησε κ τους υπολοίπους στο να συμφωνήσουν ...

Αυτό είναι το αυτονόητο ...




:Απορία::Απορία:
Ίσως τελικά κακώς ο... φίλος Κώστας ασχολείται... anyway...

Το κατ´ αρχήν και το εν´ συνεχεία δηλώνει 2 ασύνδετα μεταξύ τους πραγματα... απλώς εξέφρασα την ευχαρίστηση μου για την πορεια της Υγειας του φίλου μας αρχικά και κατα δευτερον ζητησα να παει το ποσο μου στα παιδάκια!! Δεν έβαλα στη δευτερη μου προταση τη λεξη οπότε ή τη λεξη συμπερασματικα, ώστε να τη συνδέει με την πρώτη πρόταση...δόξα το Θεό ξέρω πολύ καλά τι γράφω...

Και στο κάτω-κάτω δεν παρακίνησα ΚΑΝΕΝΑΝ... είπα απλώς αυτό που αποφάσισα να κάνω εγώ!!! Γιατί το ποσό είναι δικό μου κ´ εγω θα αποφασίσω που θα παει!!!

Ευχαριστώ!! :hmmm::hmmm:

Arkas
31-03-2012, 13:44
.


Αγαπητοί φίλοι,

αφού ευχηθούμε για άλλη μια φορά «σιδερένιος» στον Γιώργο (bocaros), να ευχαριστήσουμε όλες κ όλους όσους κατέθεσαν τον οβολό τους,

παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάμε όλοι μας, προκειμένου να γίνει η επέμβαση στο μάτι του Γιώργου …

Η επέμβαση όμως, τελικά ΔΕΝ χρειάστηκε να γίνει, μιας κ την προηγουμένη υπήρξε μια αναπάντεχη αλλαγή στην υγεία του,

προς το καλύτερο πάντα, κ που απέτρεψε την επέμβαση …

Κατά την άποψη του Γιώργου, αυτή η εξέλιξη οφείλεται σε ΘΑΥΜΑ, πράγμα που είναι πολύ πιθανόν

και έτσι τώρα ο φίλος κ συμφορουμίτης, χαίρει άκρας υγείας …

Αποτέλεσμα λοιπόν αυτών των εξελίξεων είναι, να έχουμε στα χέρια μας, ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσόν …






Και για την ιστορία …

Όταν προέκυψε το πρόβλημα υγείας στο μάτι του φίλου μας, κάποια παιδιά απ' το moto.gr, αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ένα ποσόν,

προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον Γιώργο, μιας και η επέμβαση θα έφτανε στο ποσόν των 7000€ …

Το θέμα τότε, δημοσιεύτηκε σε αρκετά forums κ λέσχες - όπως κ στο δικό μας - κι έτσι άρχισαν οι καταθέσεις χρημάτων,

σ’ ένα λογαριασμό που είχαν ανοίξει οι φίλοι του moto.gr στην Κρήτη …

Τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν άμεσα κ έκαναν εκεί καταθέσεις …

Παράλληλα όμως κ για λόγους διαφάνειας, ανοίχτηκε νέος λογαριασμός από τον Βασίλη (vaska),

προκειμένου να γίνονται οι καταθέσεις αποκλειστικά από τα μέλη του GS Forum,

για να μπορούμε να «κρατήσουμε» λογαριασμό - ποιοί κατέθεσαν - τί κ πόσο …

Και απ’ ότι απεδείχθη, ήταν μια πολύ σωστή κίνηση εκ μέρους μας, εφόσον τελικά τα χρήματα δεν χρειάστηκαν για τον αρχικό σκοπό

και θα έπρεπε να επιστραφούν στο φόρουμ κ κατ’ επέκταση στους καταθέτες …





Τα χρήματα λοιπόν που συγκεντρώθηκαν συνολικά από όλους, ήταν περίπου 2500 – 3000€

Στον «δικό μας» λογαριασμό (vaska) κατετέθησαν 1570 € κ τα υπόλοιπα, στον λογ/μό των παιδιών από την Κρήτη.

Μετά από ένα δύσκολο ξεκαθάρισμα των καταθετών στον λογ/μό της Κρήτης, η συμμετοχή του GS Forum – ήταν 405 €

Σύνολο λοιπόν για το GS Forum: [vaska 1570 (1110 GS Forum+460 moto.gr) + Κρήτη 405 GS Forum] = 1975 €

Απ’ ότι φαίνεται, το GS Forum, προσέφερε συντριπτικά το μεγαλύτερο ποσόν, αν αναλογιστούμε ότι,

είχαμε πάνω από τα μισά του συγκεντρωμένου ποσού μόνοι μας, έναντι ΟΛΩΝ των άλλων ΜΑΖΙ … forums & λεσχών …

Αυτό το επισημαίνω, ΟΧΙ για να «ευλογήσω τα γένια» μας – κατά την λαϊκή ρήση,

αλλά αφενός για να τονίσω την κοινωνική ευαισθησία που μας διακατέχει,

κ αφετέρου, για να ΞΑΝΑ ευχαριστήσω τα μέλη της παρέας μας,

για την μαζική τους προσφορά, προς το μέλος/φίλο/συνάνθρωπό μας bocaros…







Από δω κ πέρα,

όσοι από τα μέλη μας θα ήθελαν να τους επιστραφούν τα χρήματα, όπως έχει αναφερθεί ξανά στο παρόν thread, είναι στην διάθεσή τους άμεσα …

Ειδάλλως, το συγκεντρωμένο ποσόν των 1975 €, θα προσφερθεί στο σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»,

στην επίσκεψη που θα κάνει το φόρουμ μας, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011.




.
;)

Arkas
31-03-2012, 13:51
Για να δούμε λοιπόν την πορεία του κουμπαρά μας :


1975 ευρώ (αρχικό ποσόν)

- 50 ευρώ (επιστροφή σε μέλος που τα ζήτησε πίσω)

- 365 ευρώ (αγορά πλυντηρίου (http://www.gsforum.gr/f7/%CE%96%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-27931/)πιάτων για τους Φίλους του Παιδιού)

- 800 ευρώ (αγορά 32 ζευγών (http://www.gsforum.gr/f7/%CE%A4%CE%BF-gs-forum-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-30152/)παπουτσιών για τα παιδάκια) =

760 ευρώ υπόλοιπο.

.

Arkas
05-04-2012, 14:40
Για να δούμε λοιπόν την πορεία του κουμπαρά μας :


1975 ευρώ (αρχικό ποσόν)

- 50 ευρώ (επιστροφή σε μέλος που τα ζήτησε πίσω)

- 365 ευρώ (αγορά πλυντηρίου (http://www.gsforum.gr/f7/%CE%96%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-27931/)πιάτων για τους Φίλους του Παιδιού)

- 800 ευρώ (αγορά 32 ζευγών (http://www.gsforum.gr/f7/%CE%A4%CE%BF-gs-forum-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-30152/)παπουτσιών για τα παιδάκια)

+ 94 ευρώ (επιπλέον δωρεά (http://www.gsforum.gr/f7/%CE%9E%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%B9-%CF%83%CE%BF%CF%85-30011/index8.html#post648277)/ xenos) =

854 ευρώ υπόλοιπο.

.

vaska
05-04-2012, 21:11
Νίκο και Δημήτρη υπάρχει και αυτό (http://news247.gr/eidiseis/o_4xronos_nikolas_xreiazetai_th_vohtheia_olwn_mas.1718809.html) που γυρίζει στα φόρα τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται αρκετά σοβαρή υπόθεση και οι γονείς ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποιους λογαριασμούς που άνοιξαν και μπλοκαρίστηκαν από το απίστευτο Ελληνικό Κράτος. Επειδή είστε στην Αθήνα ίσως μπορέσετε να διερευνήσετε - βολιδοσκοπήσετε την κατάσταση και αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι καταθέτες στο λογαριασμό μας ας τείνετε και προς τα εκεί μια χείρα βοηθείας.


Σκατά, τον τελευταίο καιρό ένα ευχάριστο δεν ακούγεται ........

Arkas
06-04-2012, 13:53
Για να δούμε λοιπόν την πορεία του κουμπαρά μας :


1975 ευρώ (αρχικό ποσόν)

- 50 ευρώ (επιστροφή σε μέλος που τα ζήτησε πίσω)

- 365 ευρώ (αγορά πλυντηρίου (http://www.gsforum.gr/f7/%CE%96%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-27931/)πιάτων για τους Φίλους του Παιδιού)

- 800 ευρώ (αγορά 32 ζευγών (http://www.gsforum.gr/f7/%CE%A4%CE%BF-gs-forum-%CE%B8%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%AD%CF%81%CE%B9-30152/)παπουτσιών για τα παιδάκια)

+ 114 ευρώ (επιπλέον δωρεά (http://www.gsforum.gr/f7/%CE%9E%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%B9-%CF%83%CE%BF%CF%85-30011/index8.html#post648277)/ xenos) =

874 ευρώ υπόλοιπο.

.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
11-11-2013, 02:25
To ποσό των 874€,

θα διατεθεί στο ίδρυμα "Οι Φίλοι του Παιδιού".


Αυτά τα χρήματα θα προστεθούν μαζί με άλλα ... εδώ (http://www.gsforum.gr/f7/%CE%A4%CE%BF-gs-forum-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-44348/) !!!