PDA

View Full Version : Ρόβλιας: "Δεν υπάρσει αισχροκέρδεια στην ελλη


SenseiG
19-03-2011, 16:09
Για τρίτη συνεχή ημέρα παρουσιάζει πτώση η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, ενώ πυρετώδεις είναι οι έλεγχοι, ώστε οι τιμές της να κινούνται σε εύλογο και νόμιμο ύψος. “Δεν υπάρχει αισχροκέρδεια ούτε κερδοσκοπία στην ελληνική αγορά υγρών καυσίμων”, δηλώνει εν τω μεταξύ ο υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ντίνος Ρόβλιας.
http://static.fsport.gr/images/amolibdi%20190311.jpg
http://static.24media.gr/economy_380x60.gif (http://interactive.forthnet.gr/click?webspace=2738&auto=1)http://interactive.forthnet.gr/banner?webspace=2738&auto=1

Όπως τόνισε πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη ΝΕΤ, το πρωί του Σαββάτου (19/03) ο κ. Ρόβλιας, “γίνονται συνεχείς έλεγχοι, έτσι ώστε οι τιμές να κινούνται στο εύλογο και νόμιμο ύψος σε σχέση με τις διεθνείς τιμές των πετρελαιοειδών και τις τιμές των διυλιστηρίων”.

Ο υφυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Κ. Πουπάκη, κατηγορώντας τον για “κακόπιστη παραπληροφόρηση”, με αφορμή απάντηση του επιτρόπου Υγείας και Πολιτικής Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ντάλι, ο οποίος, κατά τον κ. Πουπάκη “χαρακτήρισε ως εγκληματική συμπεριφορά τη δήθεν αισχροκέρδεια στην ελληνική αγορά καυσίμων”.

“Η αλήθεια”, πρόσθεσε, “είναι ακριβώς αντίθετη. Ο κ. Πουπάκης ήταν αυτός που έκανε λόγο στην ερώτησή του για δήθεν ασύστολη κερδοσκοπία και ο επίτροπος κ. Ντάλι του απάντησε ότι, για τα όσα ισχυρίζεται, δεν είναι αρμόδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή”.

“Δηλαδή ο κ. Ντάλι ουδόλως υιοθέτησε τους ισχυρισμούς του κ. Πουπάκη περί αισχροκερδείας. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να τους υιοθετήσει, διότι δεν είναι αληθείς. Δεν υπάρχει αισχροκέρδεια ούτε κερδοσκοπία στην ελληνική αγορά υγρών καυσίμων”, κατέληξε ο υφυπουργός.

yns
19-03-2011, 16:28
Όχι καλέ, τα φανταζόμαστε όλα... :mad:
By the way, όσοι έρθετε στην κοπή της Κρητικής πίτας να έχετε γεμάτα ντεπόζιτα, ευτυχώς που οι αποστάσεις είναι μικρές στο νησί...

ortho
19-03-2011, 22:18
Φυσικά και δεν υπάρχει αισχροκέρδεια στην ελληνική αγορά καυσίμου. Ο Ρόβλιας εννοούσε το τελευταίο κομμάτι της αλυσίδας πριν τον καταναλωτή. Την υπέρογκη φορολογία και τα υπερκέρδη των εταιρειών δεν τη θεωρεί αισχροκέρδεια. Αρα όλα καλά!:mad::mad::mad:

Fuji
20-03-2011, 08:58
Όχι ρε παιδιά. Προς Θεού. Για ποιά αισχροκέρδεια μιλάμε; Ούτε στα 2 ευρώ δεν έχει φτάσει η απλή αμόλυβδη. Εδώ στο νησί, με το ζόρι έφτασε το 1,87 ευρώ το λίτρο ... τσάμπα πράμα!!!

ΝεύραΝεύραΝεύρα

adventure
20-03-2011, 16:43
Τι μας λένε τώρα .

ΝεύραΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα