PDA

View Full Version : Φαβορί για χρεωκοπία


MARK
08-04-2011, 08:48
Φαβορί για χρεωκοπία
Πάνω από 50% πιθανότητες πτώχευσης έχει η Ελλάδα μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με την έκθεση του CMA. Η χώρα μας βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Για πρώτη φορά η Πορτογαλία ξεπέρασε την Ιρλανδία. Ασφαλέστερη χώρα η Νορβηγία

Άκρως πιθανό σενάριο είναι το να υποχρεωθεί η χώρα μας σε χρεωκοπία τα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με την έκθεση της CMA Datavision Bonds για το Κρατικό Χρέος στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.
H Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου με τα κράτη που εμφανίζoνται ως φαβορί για να κηρύξουν πτώχευση και κατά συνέπεια στάση πληρωμών.
Σύμφωνα με την έκθεση η Ελλάδα έχει 57,7% πιθανότητες, κάτι που απεικονίζεται και στην υψηλή τιμή του συμβολαίου ασφάλισης από τον κίνδυνο χρεωκοπίας της Ελλάδας.
Στον αντίποδα η χώρα με τη μικρότερη πιθανότητα μόλις 1,6%, είναι η Νορβηγία. Με πάνω από 36% βρίσκονται η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, από τη στιγμή που μπήκαν στο μηχανισμό στήριξης των Βρυξελλών.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Πορτογαλίας (38%) ξεπέρασε σε πιθανότητες την Ιρλανδία (36%).
Στην ένατη θέση των χωρών βρίσκεται και η Γερμανία, ενώ στην αμέσως προηγούμενη θέση βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες.

EOD-K9
08-04-2011, 09:19
σιγα το νεο

Έχουμε χρεοκοπήσει αλλα μας πουσαρουν για να πάρουν όσο το περισσότερο από τα λεφτά τους πίσω .
Ασε που είμαστε ενδοτικοί τις εγγυήσεις όποτε θα πουλησουμε κατι της οπότε δεν φαλιρίζουμε

adventure
08-04-2011, 10:26
Κανένα άλλο νέο .

:hmmm::hmmm::hmmm:

GeorgeP
08-04-2011, 16:03
Μην ακουτε για χρεωκοπιες κρατων!!!

Η goldman sachs διαφεντευει ΟΛΕΣ τις χωρες!!! το οτι δεν εχει πιασει την Γερμανια ¨η την Γαλλια, ¨η την Αγγλια, χωρες με πολλαπαλασιο χρεος της Ελλαδας ειναι γιατι δεν τους συμφερει......ακομα!!!
Απο την μια προσφερουν προιοντα για καλυτερεψη της οικονομιας του ταδε κρατους (με το αζημιωτο) και απο την άλλη ειναι οι ιδιοι που πτωχευουν αυτες τις χωρες μεσω της Moody's της οποιας ειναι οι ιδιοι στελεχη!!!

δειτε το
Εκπομπή: GOLDMAN SACHS η Τράπεζα που κυβερνά τον κόσμο (http://www.koutipandoras.gr/?p=5669)

ortho
08-04-2011, 16:27
Αυτή δεν είναι τράπεζα, είναι εγκληματική οργάνωση, με δρακόντιους κανόνες για τους υπαλλήλους της. Δε γινόταν να διαλύσει αυτή το τσουνάμι.....και να εξαφανίσει τους ιδιοκτήτες της...