PDA

View Full Version : Μαζική κλοπή προσωπικών στοιχείων κατόχων PlayStation


ckk
27-04-2011, 17:00
Oνόματα, διευθύνσεις, κωδικοί και πιθανώς αριθμοί πιστωτικών καρτών εκλάπησαν από χάκερ που εισέβαλε στο δίκτυο που συνδέει τα ανά τον κόσμο Playstation της Sony, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, κάτι που μπορεί να επηρεάσει άγνωστο ποσοστό από τους 77 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Αναλυτές κάνουν λόγο για μια από τις σοβαρότερες και μεγαλύτερου εύρους παραβιάσεις ασφάλειας στο διαδίκτυο που έχει ποτέ συμβεί.
Εκπρόσωπος της εταιρίας κυβερνο-ασφάλειας Sophos έκανε λόγο στο BBC για «καταστροφή από πλευράς δημοσίων σχέσεων» για τη Sony, ενώ δεν απέκλεισε ότι οι χάκερ μπορεί να αξιοποιήσουν τα στοιχεία (ιδίως τους κλεμμένους κωδικούς) για να κάνουν παραβιάσεις και σε άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες, με το σκεπτικό ότι οι χρήστες μπορεί να χρησιμοποιούν ίδιους κωδικούς σε παραπάνω από μια online υπηρεσίες.
«Αν και δεν υπάρχουν προς το παρόν στοιχεία ότι εκλάπησαν δεδομένα προσωπικών καρτών, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Νικ Κάπλιν, συμβουλεύοντας τους χρήστες να βρίσκονται σε εγρήγορση για πιθανές απάτες.

lostre7
28-04-2011, 03:10
SONY KAI ΠΑΛΙ SONY!!!!! ολα καλα δεν υπαρχει θεμα με καρτες για αυτο εκλεισαν τον σερβερ για να μην εχουν προβλημα μετα. καμια εβδομαδα και μετα ολα οκ!!! τα παιδια που το εσπασαν εξαλου ειναι λιγο πολυ γνωστοι,και δεν σχετιζονται με παρανομιες(καρτες κτλπ) αλλα μονο με τεχνολογια.

Albatros
28-04-2011, 07:43
άλλο τσουνάμι πάλι αυτό...
:hmmm:

renovatio
28-04-2011, 11:20
GIVE THE PASSWORD

S.A.G.A.P.O :sm7::sm7::sm7::yz

(μην κάνετε πως δεν θυμόσαστε...)