PDA

View Full Version : Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-3


SenseiG
01-05-2011, 09:29
Κυπελλούχος Ελλάδας η ΑΕΚ χάρη στα γκολ των Λυμπερόπουλου, Μπαχά και Καφέ (3-0). Ενωσίτικο ξέσπασμα και λήξη-παρωδία (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Atromitos_AEK/320745.html) με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και επίθεση (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/AEK_Atromitos/320743.html) στους παίκτες του Ατρομήτου. Λυμπερόπουλος (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/AEK/320755.html): "Θέμα χρόνου να θρηνήσουμε νεκρό ποδοσφαιριστή". Με "καμπάνα" δύο αγωνιστικών (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/AEK/320757.html) κινδυνεύει η ΑΕΚ. Πιλάβιος (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/320771.html): "Του χρόνου ο τελικός στη Γερμανία" (videos+pics).
http://static.fsport.gr/images/aekmesakypellouxos3004.jpg

Σχετικά links

Pregame: Ατρόμητος-ΑΕΚ (videos) (http://www.gsforum.gr/Sports/320646.html)
Η "Χρυσή Βίβλος" του Κυπέλλου (http://www.gsforum.gr/Sports/320693.html)
Επεισόδια πριν την έναρξη του τελικού (videos) (http://www.gsforum.gr/Sports/320705.html)
Η ανάλυση των επίμαχων φάσεων του τελικού από τον Περικλή Βασιλάκη (videos) (http://www.gsforum.gr/Sports/320725.html)
Αντεγκλήσεις Σπανού-Αδαμίδη για το γκολ του Λυμπερόπουλου (video) (http://www.gsforum.gr/Sports/320731.html)
Συμπλοκή οπαδών της ΑΕΚ και παικτών του Ατρομήτου (video) (http://www.gsforum.gr/Sports/320743.html)
Λήξη - παρωδία του τελικού (http://www.gsforum.gr/Sports/320745.html)
Δώνης: "Ενα #########..." (http://www.gsforum.gr/Sports/320748.html)
Σπανός: "Ματς-παρωδία" (http://www.gsforum.gr/Sports/320750.html)
Mελισσανίδης: "Είναι οριστικό. Δεν ασχολούμαι με την ΑΕΚ" (http://www.gsforum.gr/Sports/320752.html)
Εκρηκτικό το κλίμα στα αποδυτήρια του Ατρομήτου (http://www.gsforum.gr/Sports/320756.html)
Με "καμπάνα" δύο αγωνιστικών κινδυνεύει η ΑΕΚ (http://www.gsforum.gr/Sports/320757.html)
Χιμένεθ: "Αυτό που ζήσαμε ήταν απίστευτο" (http://www.gsforum.gr/Sports/320767.html)
Photostories

http://www.gsforum.gr/images/thumbnails/atroaekepei.jpg5 photos (http://www.gsforum.gr/images/atroaekepei.jpg)http://www.gsforum.gr/images/thumbnails/atroaekepei2.jpg5 photos (http://www.gsforum.gr/images/atroaekepei2.jpg)http://www.gsforum.gr/images/thumbnails/atroaekepei3.jpg5 photos (http://www.gsforum.gr/images/atroaekepei3.jpg)http://www.gsforum.gr/images/thumbnails/atroaekepei4.jpg5 photos (http://www.gsforum.gr/images/atroaekepei4.jpg)
http://www.gsforum.gr/images/thumbnails/atroaekepei5 (http://www.gsforum.gr/images/atroaekepei5)

Η εικόνα του αγώνα
Σε ένα παιχνίδι πολύ χαμηλού τέμπου και κακής ποδοσφαιρικής ποιότητας ήταν φυσικό οι μικρές λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά. Οι δύο προπονητές δεν εξέπληξαν με τις επιλογές τους ωε προς τη διάταξη (υπήρξαν μόνο μικρές εκπλήξεις στα πρόσωπα) με συνέπεια οι ομάδες τους να παρουσιαστούν μάλλον προβλέψιμες.
Mετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο, κατά το οποίο ο Ατρόμητος λειτούργησε καλύτερα, η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά καθώς ο ρόμβος του Χιμένεθ δεν είχε την εφαρμογή που θα περίμενε ο Ισπανός τεχνικός. Μοιραία λοιπόν η μοναδική καλή φάση προήλθε από τη δημιουργική αίσθηση του παιχνιδιού από τον Σκόκο και τηβν εκτελεστική δεινότητα του Λυμπερόπουλου ο οποίος στο 28' άνοιξε το σκορ στο 28' ευρισκόμενος ξεκάθαρα σε θέση οφ-σάιντ.
Πέραν τούτου, ουδέν στο πρώτο ημίχρονο. Η απώλεια του Σκόκο που αποχώρησε τραυματίας στέρησε από την ΑΕΚ ίσως τον πιο ποιοτικό παίκτη της ενώ την ίδια ώρα ο εκνευρισμός στο στρατόπεδο του Ατρομήτου περίσσευε. Μόνο από λάθη του αντιπάλου έγιναν όσο έγιναν) απειλητικοί οι Περιστεριώτες. Ηταν φανερό όμως ότι δεν είχαν μπει στο πνεύμα του ματς.
Το παιχνίδι, επιτέλους, απέκτησε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Κάτι η πίεση του Ατρομήτου που μπήκε πιο αποφασισμένος στο γήπεδο, κάτι η θέληση της ΑΕΚ να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, στην αναμέτρηση μπήκε δύναμη, πάθος αλλά και ευκαιρίες. Οι τυπικά γηπεδούχοι, χωρίς να αλλάξουν κάτι στη διάταξή τους, απείλησαν άμεσα αλλά η φανερή αδυναμία τους στην τελική προσπάθεια τους στέρησε το γκολ. Από την πλευρά της η ΑΕΚ είχε την πολύ καλή στιγμή με την κεφαλιά του Δέλλα που έβγαλε ο Ιτάνζ (και το δοκάρι), δεν έπειθε όμως με την εικόνα της. Ισως γι' αυτό ο Χιμένεθ αντικατέστησε τον αρνητικό Μπλάνκο με τον έμπειρο Καφέ.
Mπαίνοντας στο τελευταίο 20λεπτο ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την παρουσία του Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε πράγματι αλλά η άμυνα της ΑΕΚ διάβασε καλά το παιχνίδι του και δεν απειλήθηκε. Το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά στο 78' όταν ο Μπαχά επωφελήθηκε από το κατά λάθος γύρισμα του Καφέ και έγραψε το 2-0 από κοντά.
Από εκεί και πέρα η Ενωση δεν θα μπορούσε να απωλέσει τον τίτλο. Η εμπειρία των παικτών της, η δίψα του κόσμου της, η μεγάλη προσμονή για μία κούπα έγειραν οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της. Οταν μάλιστα ο Καφές έγραψε το 3-0 δόθηκε και πανηγυρική διάσταση στην επιτυχία των Ενωσιτών.
Το κλειδί του αγώνα
H ευστοχία της ΑΕΚ στην τελική προσπάθεια, η μεγάλη πείρα των παικτών της και η διαφορά δυναμικότητας ήταν τα στοιχεία που σφράγισαν τη μοίρα της αναμέτρησης.
ΜVP
Mία ιστορική αδικία αποκαταστάθηκε. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιτέλους, έβαλε έναν τίτλο στη συλλογή του. Εκανε μάλιστα ότι μπορούσε για να βγει η ΑΕΚ νικήτρια πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ και αναστατώνοντας την αντίπαλη άμυνα.
Ο αδύναμος κρίκος
Tα όσα τραγελαφικά έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν τιμούν ούτε τις δύο ομάδες, ούτε το ποδόσφαιρό μας. Επεισόδια, ακραία βία, επιθετικότητα άνευ λόγου και αιτίας. Τελικά έχουμε μάλλον το ποδόσφαιρο που μας αξίζει.





Το live του αγώνα (σε σχολιασμό Αλέξη Σπυρόπουλου):

http://www.contra.gr/images/aspyromesasxolio.jpg
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολιάζει: Στην ΑΕΚ έχουμε την έλευση του Λαγού που θα παίξει μέσα αριστερά στον ρόμβο. Εχει κάνει καλά παιχνίδια εκεί. Η επιλογή του Μανωλά δίπλα στον Δέλλα ίσως δείχνει την εσφαλμένη επιλογή του Χιμένεθ ότι ο Καμαρά θα παίξει στο κέντρο της επίθεσης. ΑΕΚ μπορεί να ποντάρει για να κερδίσει από το παιχνίδι αυτό που διαφαίνεται σαν υπεροχή στα στημένα με παίκτες σαν τον Δέλλα, τον Μανωλά, τον Ντιόπ, τον Λυμπερόπουλο, ακόμα και τον Μάκο. Είναι ένα θέμα που είχε αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος και με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οχι με απόλυτη επιτυχία, αλλά δεν του κόστισε την πρόκριση στον τελικό.
Αν για την ΑΕΚ όλο το βάρος είναι ο άξονας, για τον Ατρόμητο είναι οι πτέρυγες. Ποντάρει πολλά στα δίδυμα Σκόνδρα-Καμαρά και Νάστου-Σαγκανόφσκι σε πλευρές τις οποίες η ΑΕΚ φαίνεται πως θα έχει μόνο τους μπακ, αφού οι χαφ δεν είναι ακραίοι και θα είναι πιο μέσα. Αν ο Λαγός με τον Μάκο δίνουν βοήθειες στα πλάγια τότε οι χαφ του Ατρομήτου, Νεμπεγλέρας-Σφακιανάκης-Τάτος, θα έχουν ευκαιρία να κάνουν παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Ατρόμητος δεν έχει μαρκάρισμα για τον Ντιόπ, ο οποίος με τον ΠΑΟΚ έβλεπε τέρμα και ήταν ιδιαίτερα απειλητικός.
Δείτε εδώ (http://www.dailymotion.com/video/xihrg6_lymperopoylos-nempegleras-anapothesh-kypeloy_sport) την είσοδο του τροπαίου στο γήπεδο και την τοποθέτησή του στο ειδικό βάθρο.

http://www.contra.gr/images/aspyromesasxolio.jpg
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολιάζει: Ο ρυθμός του αγώνα θυμίζει πρώτο παιχνίδι περιόδου. Μηδέν δηλαδή. Με ομάδες να ψάχνονται, με πολλά λάθη σε βασικές επιλογές, με πολλές διακοπές και με ένα άγχος που σου δίνει την εντύπωση ότι οι παίκτες παίζουν με το πιστόλι στον κρόταφο. Εικόνα ενός κακού παιχνιδιού. Η ΑΕΚ δεν έχει καθόλου πλαγιοκοπήσεις με τον ρόμβο και τους μπακ να μένουν πίσω για να προσέχουν τους Καμαρά και Σαγκανόφσκι. Οσο, όμως, η ΑΕΚ κερδίζει στημένα περιμετρικά της περιοχής του Ιτάνζ τόσο έχει πιθανότητες να φτάσει αυτή στο πρώτο γκολ.

28ο λεπτό, ΓΚΟΛ: Ο Λυμπερόπουλος δέχεται σε αντικανονική θέση (οφσάιντ) τη σέντρα ακριβείας του Σκόκο και με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ (0-1).

33ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή - πλήγμα για τον Χιμένεθ με την έξοδο του τραυματία Σκόκο, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Μπαχά.

37ο λεπτό: Διαγώνιο συρτό σουτ του Μπαχά από καλή θέση και χωρίς πίεση, διώχνει με τα πόδια ο Ιτάνζ.

http://www.contra.gr/images/aspyromesasxolio.jpg
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολιάζει: Ο Ατρόμητος ανύπαρκτος με τη μπάλα. Χαρακτηριστικά αδύναμος να την κρατήσει και να κάνει κάτι με αυτή. Στο ένα και μοναδικό ρήγμα που έκανε ο Καμαρά στον Καράμπελα στο 23', ο Σενεγαλέζος είχε κακή πάσα και ο Γεωργέας σωστή τοποθέτηση. Το χωρίς ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο-στριφογύρισμα της ΑΕΚ έφερε το γκολ στο 28' όπου ο Σκόκο πριν αποσυρθεί πρόλαβε να δώσει με άνεση ασίστ για το κεφάλι του Λυμπερόπουλου. Σε ό,τι αφορά τη θέση του Λυμπερόπουλου είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται πίσω από τους στόπερ, ωστόσο ο αριστερός μπακ του Ατρομήτου (Νάστος) φαίνεται στην ίδια ευθεία οπότε, για μένα, το γκολ καλώς έχει μετρήσει.
Δείτε εδώ (http://www.dailymotion.com/video/xihs2o_goal-lymperopoylos_sport) το 1-0 της ΑΕΚ.

http://www.contra.gr/images/aspyromesasxolio.jpg
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολιάζει: Λογικό σκορ για την εικόνα υπεροχής της ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι αξιοθρήνητης ποιότητας και σε αρρωστιάρικο περίγυρο αν σκεφτούμε τις συνθήκες με τις οποίες ξεκίνησε και με πολύ χαρακτηριστική την αδυναμία των καλών χαφ του Ατρόμητου να βάλουν τη μπάλα κάτω και να δημιουργήσουν. Προφανώς καταβεβλημένοι από το βάρος της περίστασης.

47ο λεπτό: Σέντρα του Καμαρά στο κεφάλι του Αναστασάκου, που αστοχεί από καλή θέση και ενώ ο Σάχα προσπαθούσε να διακρίνει την μπάλα μέσα στην ομίχλη από τα καπνογόνα των οπαδών της ΑΕΚ.

53ο λεπτό: Καρφωτή κεφαλιά του Μπαζίντσκι από σέντρα - φάουλ του Νεμπεγλέρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, η μπάλα αναπηδά στο χόρτο και φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.

57ο λεπτό: Εκπληκτική απόκρουση του Ιτάνζ σε κοντινή κεφαλιά του Δέλλα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καράμπελα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Δέλλας έχει νέα ευκαιρία για το 2-0, αλλά το σουτ του καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

59ο λεπτό: Ο Τάτος βρίσκεται φάτσα με τον Σάχα και την ισοφάριση, αλλά το τάκλιν του Μανωλά στην μπάλα αποδεικνύεται σωτήριο για την ΑΕΚ.



http://www.contra.gr/images/aspyromesasxolio.jpg
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολιάζει: Το 1-0, όσο κι αν είναι οξύμωρο, απελευθέρωσε τον Ατρόμητο και βάρυνε την ΑΕΚ. Με την έναρξη του β' μέρους ο Ατρόμητος άρχισε να θυμίζει τις αρετές που διαθέτει ως ομάδα και κυρίως άρχισαν να λειτουργούν τα άκρα που είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι σημείο υπεροχής. Από μία πλαγιοκόπηση του Καμαρά έχασε την ευκαιρία ο Αναστασάκος, από μία πλαγιοκόπηση του Σαγκανόφσκι χάνει την ευκαιρία ο Μπαζίντσκι. Από την άλλη η ΑΕΚ δεν έχει καλά κρατήματα της μπάλας απέναντι στην πίεση του Ατρομήτου. Το μόνο καλό που έδειξε η ευκαιρία με την εξαιρετική επέμβαση του Ιτάνζ στο 57'.
Δείτε εδώ (http://www.dailymotion.com/video/xihskq_eykairia-atromhtoy-me-kefalia-anastasakoy_sport) την ευκαιρία του Αναστασάκου.
Δείτε εδώ (http://www.dailymotion.com/video/xihsnw_eykaria-atromhtoy-me-kefalia-mpaziskh_sport) την ευκαιρία του Μπαζίντσκι.
Δείτε εδώ (http://www.dailymotion.com/video/xihssr_diplh-eykairia-ths-aek-gia-goal_sport) την ευκαιρία της ΑΕΚ στο 57'
78ο λεπτό, ΓΚΟΛ: Σέντρα του Λαγού από την αριστερή πλευρά, στραβοκλοτσιά του Καφέ που μετατρέπεται σε ασίστ προς τον Μπαχά, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σκοράρει με αριστερό πλασέ (0-2).
81ο λεπτό: Κλέψιμο του Γεωργέα καταλήγει σε πάσα προς τον Λυμπερόπουλο, το σουτ του οποίου φεύγει ψηλά άουτ.

http://www.contra.gr/images/aspyromesasxolio.jpg
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολιάζει: Η ΑΕΚ βγήκε από το ταμπούρι της με την εύλογη -βάσει εικόνας αγώνα- προσθήκη του Καφέ. Εξισορρόπησε την εικόνα του αγώνα και εκτονώθηκε η μπόρα Ατρόμητος και αφού έγιναν δύο πέναλτι (στον Δέλλα από τον Ολιβέιρα και στον Αναστασάκο από τον Δέλλα) από μία σέντρα του Λαγού και διάφορες σπόντες ο Μπαχά έκανε το 2-0 και τελείωσε τον τελικό.
Δείτε εδώ (http://www.dailymotion.com/video/xiht25_deytero-goal-ths-aek_sport) το 2-0 της ΑΕΚ.

85ο λεπτό, ΓΚΟΛ: Εξοχη κάθετη πάσα του Λαγού στον Καφέ, ο οποίος τελειώνει υποδειγματικά την φάση με το αντίθετο πόδι και γράφει το 0-3.

Δείτε εδώ (http://www.dailymotion.com/video/xiht9a_goal-aek-kafes-0-3_sport) το 3-0.

http://www.contra.gr/images/aspyromesasxolio.jpg
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος σχολιάζει: Εικόνες μαυροκίτρινης κωμωδίας-παρωδίας με λήξη του αγώνα στο 91 και 35 δευτερόλεπτα όταν οι καθυστερήσεις ήταν εννέα λεπτά και με όλο αυτό το κρεσέντο των σουλατσαδόρων που άφηνε τη φαντασία μας να οργιάζει για το τι θα γινόταν όχι αν προηγείτο ο Ατρόμητος, αλλά αν το ματς ήταν ακόμα στο 1-0. Με την κοινή λογική του 3-0 στο 92' η ΑΕΚ είναι κυπελλούχος. Με το βιβλιαράκι των κανονισμών είναι καραμπινάτη διακοπή και κυπελλούχος ο Ατρόμητος. Ο τελικός ούτε διαφήμισε ούτε δυσφήμισε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Εδειξε ποιο είναι και πως παίζεται.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Νάστος, Μπαζίντσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (90' Σαμπού), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (66' Μπρίτο), Τάτος, Ολιβέιρα (82' Σαρμιέντο), Σκόνδρας

ΑΕΚ: Σάχα, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο (70' Καφές), Λαγός, Ντιόπ, Γεωργέας, Σκόκο (33' Μπαχά λ.τ.), Λυμπερόπουλος

Κίτρινες: Μάκος, Λυμπερόπουλος - Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας
Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαίας), Πέτρος Τρύφων (Δράμας)

Albatros
01-05-2011, 10:07
Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ...
:hmmm:

gsmaniac
01-05-2011, 10:25
Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ...
:hmmm:

Και εγώ......δεν το χάρηκα καθόλου
Αλητεια και άσχημες εικόνες,από ένα ματς που θα έπρεπε να είναι γιορτή...:hmmm:
Κρίμα....δεν έχουμε δει ακόμα τον πατο:o:hmmm:

MARK
01-05-2011, 12:32
Στιγμές απείρου Ελληνικού ποδοσφαιρικού κάλλους :hmmm:

gandreas
01-05-2011, 15:51
Ο Δέλας τα είπε καλά ‘’είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε φασαρίες έχουμε.........’’
Μακάρι να είναι το τελευταίο περιστατικό:(

ortho
01-05-2011, 20:27
Η ξεφτίλα! Πήραμε τίτλο μετά από 9 χρόνια σε τελικό που δεν έληξε!

Κανονικά θα έπρεπε να σταματήσει τώρα κάθε διοργάνωση! Και να μη γίνει πρωτάθλημα και κύπελλο του χρόνου. Κι η UEFA να μας δείξει κόκκινη κάρτα για 5 χρόνια.

Να δούμε τότε αν παράγοντες και παραγοντίσκοι θα εξακολουθήσουν
να χαίρονται για τους οπαδούς των ομάδων τους.

Δεν το είδα το ματς, δεν έχω άποψη αν νικήσαμε δίκαια. Αλλά λίγο με ενδιαφέρει! Ντροπή!

nivo
01-05-2011, 20:30
Δυστηχως η ξεφτιλα δεν σταματαει εδω,και του χρονου παλι τα ιδια θα βλεπουμε και θα λεμε .......

NLS
01-05-2011, 20:36
για ΑΥΤΗ την ξεφτίλα κάνας ΑΕΚτζής έχει κάτι να πει;
http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/omada_geitonias_o_atromhtos.848915.html

ντροπή πια

Αντί να λένε ευχαριστώ Ατρόμητε που δεν θα πας στα δικαστήρια, ευχαριστώ Ατρόμητε που είπες να μη σταματήσει το παιχνίδι αφού θα έβγαινε εις βάρος μας... βγαίνουν και κάνουν τέτοιες δηλώσεις! Αλλά τι λέμε, για αγνωμοσύνη; Ξεχνάμε τη συμπεριφορά τους ενώ λίγο χρόνο πριν τους σώσαμε εμείς (γαύρος) στα μάτια της UEFA; Να λέμε ότι ο Αδαμίδης πρώτα κατηγόρησε για κάτι δήθεν δηλώσεις του Μαρινάκη (ο οποίος και κλήθηκε να απολογηθεί για αυτό όπως παλιότερα ο Κόκκαλης για δηλώσεις που "είπαν" -αποδεικτικό υλικό δεν υπήρχε- σε... σύνδεσμο μέσα!) μετά από λίγο καιρό έβριζε εν χορό μπροστά στην κάμερα και δεν τον κάλεσε κανείς να απολογηθεί;
Ο ίδιος άνθρωπος (εννοώ το ίδιο ζώον) που έστειλε επιστολή στον... πρωθυπουργό (!!!) μετά τον αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (που τα επεισόδια ήταν ΑΠΕΙΡΩΣ μικρότερα και φυσικά ΚΑΝΕΙΣ παίκτης δεν έφαγε ξύλο - άσχετα τι εντυπώσεις ήθελαν να δημιουργήσουν, οι κάμερες τους διέψευσαν)... αγώνα για τον οποίο "ταράχτηκε" η Ελλάδα και ζήτησε ο Αδαμίδης διακοπή του πρωταθλήματος. Τώρα τι πρέπει να κάνει; Χαρακίρι; Αλλά όχι. Βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις. Πρέπει να έχω βρει σπανίως τόσο γελοία άτομα.

NLS
01-05-2011, 20:40
(διπλό)

ortho
01-05-2011, 20:59
για ΑΥΤΗ την ξεφτίλα κάνας ΑΕΚτζής έχει κάτι να πει;
ΠΑΕ ΑΕΚ: Ομάδα γειτονιάς ο Ατρόμητος - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24 (http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/omada_geitonias_o_atromhtos.848915.html)

ντροπή πια

Αντί να λένε ευχαριστώ Ατρόμητε που δεν θα πας στα δικαστήρια, ευχαριστώ Ατρόμητε που είπες να μη σταματήσει το παιχνίδι αφού θα έβγαινε εις βάρος μας... βγαίνουν και κάνουν τέτοιες δηλώσεις! Αλλά τι λέμε, για αγνωμοσύνη; Ξεχνάμε τη συμπεριφορά τους ενώ λίγο χρόνο πριν τους σώσαμε εμείς (γαύρος) στα μάτια της UEFA; Να λέμε ότι ο Αδαμίδης πρώτα κατηγόρησε για κάτι δήθεν δηλώσεις του Μαρινάκη (ο οποίος και κλήθηκε να απολογηθεί για αυτό όπως παλιότερα ο Κόκκαλης για δηλώσεις που "είπαν" -αποδεικτικό υλικό δεν υπήρχε- σε... σύνδεσμο μέσα!) μετά από λίγο καιρό έβριζε εν χορό μπροστά στην κάμερα και δεν τον κάλεσε κανείς να απολογηθεί;
Ο ίδιος άνθρωπος (εννοώ το ίδιο ζώον) που έστειλε επιστολή στον... πρωθυπουργό (!!!) μετά τον αγώνα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ (που τα επεισόδια ήταν ΑΠΕΙΡΩΣ μικρότερα και φυσικά ΚΑΝΕΙΣ παίκτης δεν έφαγε ξύλο - άσχετα τι εντυπώσεις ήθελαν να δημιουργήσουν, οι κάμερες τους διέψευσαν)... αγώνα για τον οποίο "ταράχτηκε" η Ελλάδα και ζήτησε ο Αδαμίδης διακοπή του πρωταθλήματος. Τώρα τι πρέπει να κάνει; Χαρακίρι; Αλλά όχι. Βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις. Πρέπει να έχω βρει σπανίως τόσο γελοία άτομα.
Είδες κάποιο σχόλιο που να δείχνει ότι χάρηκε κάποιος;
Διάβασε πρώτα τα σχόλια και μετά υπερασπίζεσαι ή κατακεραύνωσε τον όποιο άσπιλο ή λαμόγιο.

Εχουμε δει πολλούς αξιοσέβαστους παράγοντες τελευταία στο ποδόσφαιρο;

NLS
01-05-2011, 21:18
Όχι δεν είδα κανένα σχόλιο εδώ μέσα να χάρηκε κάποιος. Είδα αλλού όμως και ακόμα παραπάνω είδα ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ. Το link που έδωσα το είδες ή "όχι"; Σας εκφράζει;

ortho
01-05-2011, 21:32
Όχι δεν είδα κανένα σχόλιο εδώ μέσα να χάρηκε κάποιος. Είδα αλλού όμως και ακόμα παραπάνω είδα ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΕΚ. Το link που έδωσα το είδες ή "όχι"; Σας εκφράζει;

Φίλε μου διάβασα αυτό που έγραψες, το λινκ το διάβασα, άκουσα τις δηλώσεις στην τηλεόραση. Δε με εκφράζει κανείς από αυτούς. Δεν είμαι ΑΕΚ επειδή ταυτίζομαι με τον κάθε πρόεδρο, προπονητή ή παίχτη.
Πριν χρόνια, όταν ανέλαβε ο Ντέμης, προσωπικά ήμουν της γνώμης ότι έπρεπε να είχαμε πέσει κατηγορία. Τότε ίσως τα ποντίκια να είχαν εγκαταλείψει το καράβι.... δεν έγινε τότε κι εξακολουθούμε να ζούμε σκηνές απείρου κάλλους. Οσο για τους κάφρους..... αφού δεν τιμωρείται κανείς,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε. Την πρότασή μου την έκανα στο πρώτο μου ποστάρισμα.

gsmaniac
01-05-2011, 22:02
αυτη την κατασταση στα γηπεδα,την εχει φερει η ατιμωρησια και οι μεγαλοπαραγοντες,που εδω και πολλα χρονια ενδιαφερονται μονο για τα φραγκα του champions leage......:mad:
μετα απο τετοιες εικονες,δεν μπορουμε να μιλαμε οπαδικα,ειδικα μεσα σε αυτο το φορουμ.....;)
εγω ειμαι απο τους τυχερους και εχω ζησει ομορφες γηπεδικες στιγμες και στενοχωριεμαι που ο γιος μου δεν προκειται να τις βιωσει....:hmmm:

Jefe
01-05-2011, 22:08
αυτη την κατασταση στα γηπεδα,την εχει φερει η ατιμωρησια και οι μεγαλοπαραγοντες,που εδω και πολλα χρονια ενδιαφερονται μονο για τα φραγκα του champions leage......:mad:
μετα απο τετοιες εικονες,δεν μπορουμε να μιλαμε οπαδικα,ειδικα μεσα σε αυτο το φορουμ.....;)
εγω ειμαι απο τους τυχερους και εχω ζησει ομορφες γηπεδικες στιγμες και στενοχωριεμαι που ο γιος μου δεν προκειται να τις βιωσει....:hmmm:







http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020263.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={6A81F2AC-1C2B-11E0-A21D-0016E66A7C4E})





Jefe

stelth1
01-05-2011, 22:37
Tι ΟΣΦΠ τι ΠΑΟ τι ΑΕΚ,ποιος απο ολους αυτους τους κομπλεξικους-κολλημενους οπαδους,θα προτιμουσε να δει την ομαδα του να χανει η να πεφτει κατηγορια για το καλο του ποδοσφαιρου?
Ας πανε να δουν πως ειναι το soccer στην Ευρωπη κ πως τιμωρουντε οι ομαδες π.χ.ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ μετα Χειζελ κλπ,η ηταν καλυτερα,οταν τους περιμεναν τα ΥΑΤ πριν απο το γηπεδο κ αρχιζε το ψιλοβροχο,για να ξερουν τι τους περιμενει!!τοτε ηταν κοτες ολοι
Καλα λοιπον τους αποκαλουν Γαυροι-Λαγουδακια-Χανουμακια ολοι μια απο τα ιδια:δειλα αγορακια κρυμμενα μεσα στην μαζα.
Μπραβο στον ΔΩΝΗ τα ειπε ολα οπως ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!:mad:

Albatros
02-05-2011, 00:32
και πάνω στη σύγχιση θα στείλει φάκελο με τα επεισόδια στην ΦΙΦΑ ο Πανάθας...
:D