PDA

View Full Version : «Νεκρός ο Μπίν Λάντεν « ανακοινώνουν οι ΗΠΑ


MARK
02-05-2011, 06:58
«Νεκρός ο Μπίν Λάντεν « ανακοινώνουν οι ΗΠΑ

Κύκλοι του Λευκού Οίκου αναφέρουν ότι ο νούμερο ένα καταζητούμενος των ΗΠΑ, ο Μπιν Λάντεν, ο ιδρυτής και ηγέτης της Αλ Κάιντα είναι νεκρός. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους το σώμα του ηγέτη της Αλ Κάιντα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η επιχείρηση έγινε από χερσαίες δυνάμεις ή αν η έπαυλη χτυπήθηκε από μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Αδιευκρίνιστο επίσης παραμένειγια το αν η επιχείρηση ήταν των συμμαχικών δυνάμεων ή αν σε αυτή συμμετείχαν και οι ένοπλες πακιστανικές δυνάμεις.


Ωστόσο σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια χερσαίας επιχείρησης έπειτα από πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών(C.I.A.)

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από ώρα σε ώρα ο Αμερικανός πρόεδρος(το ανακοίνωσε ήδη), ο οποίος έχει επιδοθεί σε μπαράζ τηλεφωνικών επαφών με ξένους ηγέτες προκειμένου να τους ενημερώσει , αναμένεται να προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως μεταδίδει το BBC, πλήθος κόσμου στο άκουσμα της είδησης συγκεντρώθηκε έξω από τον Λευκό Οίκο πανηγυρίζοντας για το θάνατο του Μπιν Λάντεν.....

ckk
02-05-2011, 11:06
Ξίνισε η φράουλα, που αυτοί μεγάλωσαν στο θερμοκήπιό τους και την πέταξαν… :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

saitman
02-05-2011, 23:21
θα βγαλουν και αλλο μπιν λαντεν

jarhead
03-05-2011, 00:18
Να μην φαμε παραμυθι οπως τα Αμερκανακια;)