PDA

View Full Version : ...μας κυβερνούν τέτοια τέρατα ηθικής!


ortho
03-05-2011, 22:40
Αποφασισμένος να συνεχίσει την σκληρή αντιπαράθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες με το ΛΑΟΣ εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Μετά το «στόλισμα»που έκανε στον Καρατζαφέρη… σειρά είχε να τα ακούσει, και μάλιστα με ακραίες φράσεις, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, ο Ι. Κοραντής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κοραντής διασταυρώθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, στους διαδρόμους της Βουλής έξω από την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στην οποία συμμετείχαν και οι δύο.
http://www.kentrinews.gr/wp-content/uploads/2011/05/KORANTHS-180x180.jpg (http://www.kentrinews.gr/wp-content/uploads/2011/05/KORANTHS-180x180.jpg)
»
Καλημέρα», του είπε ο κ.Κοραντής και ποιός είδε τον Βαγγέλη και δεν τον φοβήθηκε! Ο βουλευτής της ΝΔ, «στόλισε» τον κ. Κοραντή με όλες τις ύβρεις που υπάρχουν στο λεξιλόγιο και που θα έκαναν και τον πιο αθυρόστομο άνθρωπο να κοκκινίσει!
Τα… γαλλικά του Βαγγέλη
Προσερχόμενος στην συνεδρίαση ο κ. Κοραντής στράφηκε προς τον κ. Μεϊμαράκη για να του πει «καλημέρα» και ο πρώην υπουργός φέρεται να του απάντησε οργισμένος:« «Αντε γ…μαλ… που τολμάς και μου λες καλημέρα. Μου λες και καλημέρα εμένα ρε αλήτη, περιθωριακέ, εσύ που θες να με πας στο ειδικό δικαστήριο;». Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ εμβρόντητος παρακολουθούσε τον κ. Μεϊμαράκη να τον καθυβρίζει, ενώ οι παριστάμενοι βουλευτές «πάγωσαν».
Ο πρώην υπουργός της ΝΔ ακούστηκε, μεταξύ άλλων … γαλλικών να λέει εκτός μικροφώνου: «Σκατομαλ…, καραγκιόζη, έλα έξω, βγες έξω να σε γ…», ενώ ο κ. Κοραντής τον κοιτούσε κάνοντας τον σταυρό του!
Ο κ. Μεϊμαράκης διατύπωσε αιχμές για διαρροές περί δήθεν ύπαρξης στοιχείων εις βάρος του τα οποία υποτίθεται ότι διαθέτει ο κ. Κοραντής από την περίοδο που ήταν επικεφαλής της ΕΥΠ, κάτι που διαψεύδει ο τελευταίος λέγοντας ότι «ο κ. Μεϊμαράκης ή φοβάται, ή φαντάζεται ή και τα δυο», επισημαίνοντας ότι «εγώ λειτούργησα ως διοικητής της ΕΥΠ σύμφωνα με το νόμο και ως τέως διοικητής με τον ίδιο τρόπο και ας αφήσει τα παραμύθια…».
Το επεισόδιο εκτονώθηκε, αφού ο κ. Κοραντής δεν απάντησε, ενώ λίγο πριν τη λήξη και της δεύτερης συνεδρίασης ο κ. Μεϊμαράκης συνέχισε στον αποχωρούντα βουλευτή του ΛΑΟΣ λέγοντας «αυτά να τα πεις στον αδελφό του προέδρου σου», ενώ εκείνος ανταπάντησε: «Αυτά όχι σε μένα, αλλά στον ενδιαφερόμενο».
http://www.kentrinews.gr/wp-content/uploads/2011/05/meimarakis_karatzaferis-300x225.jpg (http://www.kentrinews.gr/wp-content/uploads/2011/05/meimarakis_karatzaferis.jpg)
Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Ούτε καλημέρα να μου λένε όσο θέλουν να με στείλουν στην προανακριτική και να λένε ότι τα πήρα».
Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για το επεισόδιο στον πρόεδρο της Βουλής.


Μειμαράκης προς Κοραντή: «Αντε γ…μ… που τολμάς και μου λες καλημέρα… Βγες έξω να σε γ…» | kentrinews.gr (http://www.kentrinews.gr/?p=8587)

nivo
03-05-2011, 22:44
Κατσε ρε Γιαννη ,ανθρωποι δεν ειναι και αυτοι,αν δεν πλακωθουν στα μπινελικια,δεν περναει μια μερα στη βουλη :sm7::sm7::sm7:αν και θα ηθελα να δω φαση στη βουλη οπως στην κορεα με φαπες

ortho
03-05-2011, 23:00
Δεν έχεις κι άδικο! Τουλάχιστον θα ξεμπερδεύαμε με τον εκνευριστικό καθωσπρεπισμό τους.

ckk
04-05-2011, 11:44
Άφησε ελεύθερο τον Βαγγέλα και πάλι. Έεεεεεε ρε γλέντια... :sm7:

yannis
04-05-2011, 15:03
Από τη μιά λες, είναι ντροπή οι κυβερνώντες να κυλιώντε στις λάσπες κι απ' την άλλη και λίγα του έσυρε του ξεφτίλα.
Βέβαια, αν δεν ήταν στη μέση το θέμα παραπομπής του Μεϊμάρογλου, ποιός ξέρει... μπορεί να ήταν και φιλαράκια!!!!!

napgeo
04-05-2011, 15:53
Ο πανικός του Βαγγέλη είναι πια φανερός…………

TEOSS
04-05-2011, 22:57
Οι άλλοι πρώην υπουργοί ( Παπαντωνίου–Σπηλιωτόπουλος ) και τα μέλη των ΚΥΣΕΑ γιατί δεν μιλάνε ??? Ποιος κατηγόρησε προσωπικά τον Μεϊμαράκη ? Για ερευνά των πεπραγμένων της υπουργίας του τέθηκε θέμα. Αφού είναι καθαρός γιατί αντιδρά έτσι? Το επίπεδο των κυβερνώντων (πρώην και νυν) δεν έχει πέσει…απλά υπό πίεση δείχνουν το πραγματικό χαρακτήρα τους.:cool:

ckk
05-05-2011, 01:43
Οι άλλοι πρώην υπουργοί ( Παπαντωνίου–Σπηλιωτόπουλος ) και τα μέλη των ΚΥΣΕΑ γιατί δεν μιλάνε ??? Ποιος κατηγόρησε προσωπικά τον Μεϊμαράκη ? Για ερευνά των πεπραγμένων της υπουργίας του τέθηκε θέμα. Αφού είναι καθαρός γιατί αντιδρά έτσι? Το επίπεδο των κυβερνώντων (πρώην και νυν) δεν έχει πέσει…απλά υπό πίεση δείχνουν το πραγματικό χαρακτήρα τους.:cool:


Γιατί όταν τρώνε... δεν μιλάνε ΝεύραΝεύραΝεύρα