PDA

View Full Version : stock ιταλια


stelth1
05-05-2011, 12:41
Tον Ιουλιο θα ειμαι στην ΙΤΑΛΙΑ(Mugello) για το motogp,θα κανουμε ομως τον γυρο Ρωμη-Φλωρεντια-Βενετια-Μιλανο,γνωριζει κανεις,καποιο καλο stockαδικο η αλλο καταστημα μοτο,σε αυτες τις τοποθεσιες?

gepol
05-05-2011, 14:30
Για ρούχα κανονικά ναι, αλλά για μοτο-ρούχα/αξεσουάρ δεν γνωρίζω. Είναι λίγο έξω από Μιλάνο, αν θες το ψάχνω και σου λέω...

stelth1
05-05-2011, 16:11
gepol για ενδυση μοτο ψαχνω σε ευχαριστω!

nvythoul
05-05-2011, 18:11
Για ρίξε μια ματιά εδώ, ειναι στην Φλωρεντία

dainese motorcycle motorbike clothing motorcycleclothing helmets jackets gloves boots accessories belstaff arai spyke spidi shark brema ixs sidi alpinestars shoei nava yamaha honda guzzi harley davidson (http://www.motorama.it/en/)

Magelanos
05-05-2011, 18:30
45χιλ εξω απο Βενετια. Το Castelfranco Veneto ειναι το μερος. Και το μαγαζι ειναι το MARKET 2 RUOTE (Abbigliamento moto gore tex Dainese Alpinestars Spidi - Caschi integrali - Giubbotti tuta pelle moto - Market2Ruote (http://www.market2ruote.it)). Απο εδω εχω αγωρασει αρκετα πραγματα σε πολυ καλες τιμες. Mε ολες τις γνωστες Ιταλικες μαρκες και οχι μονο...;););)

kosta12gs
05-05-2011, 23:47
Χάρτες Google (http://maps.google.com/maps?hl=el&ie=UTF8&ll=41.884723,12.490447&spn=0.006071,0.021586&z=16)

απο εδω πηρα μπουφαν μηχανης και νομιζω οτι θα το βρεις και ευκολα.

Ηταν ενα μικρο μαγαζι ακριβως στην διασταυρωση στο circo massimo.

Aν βρω και την αποδειξη.... κατσε να δω...






μπα τιποτα
περασαν και δυο χρονια απο τοτε.

stelth1
06-05-2011, 00:10
Παιδια σας ευχαριστω!!καθε πληροφορια δεκτη.

γιαγια αρκουδα
06-05-2011, 15:03
Θα πας εδω Contatti | Stavini sas (http://www.stavini.it/contatti) με το που θα μπεις θα κανεις δεξια και θα κατεβεις στο υπογειο του καταστιματος.
οπως κατεβενεις φατσα δεξια ειναι κρανη στοκ αμεσος δεξια ειναι φορμες στοκ αριστερα ειναι μπουφαν και παντελονια και αδιαβροχα στοκ και τερμα αριστερα ειναι μποτες γαντια κλπ.
θα μιλισεις με το παλικαρι με το ξυρισμενο κεφαλι θα του πεισ οτι εισαι με το γκρουπ απο ελλαδα σε οτι τιμη σου πει πιεσε τον για σκοντο. αν δεν ειναι αυτος θα σου κανουν και τα κοριτσια σκοντο αρκει να πιεσεις λιγο. μην μασισεις πες τουσ οτι εισαι απο το γκρουπ που παμε καθε χρονο απο ελλαδα και ψωνιζουμε. πιεσε και ολο και κατι θα σου κοψουν. οταν δεν τουσ περενει αλλο θα καταλαβεις απο την εκφραση τους παντος ενα 10-20 % θα το πετηχεις στο στοκ. στον επανο οροφο ειναι μοντελα που θα ερθουν του χρωνου στην ελλαδα και θα μας τα πασαρουν σαν τελευταια μοντελα. για αυτους τα μοντελα 2010 ειναι στοκ πια δεν μπορουν να τα πουλισουν σε καλη τιμη.
ετσι πηρα το αραι των 980 ευρω με 300 και την ιριδιζουσα ζελατινα μαζι γιατι ηταν της περασμενησ χρωνιας, αλλα και αλλα πολλα.
φορμεσ γαντια μποτεσ κλπ.
δυστυχως δεν θα μπορεσω αν ερθω φετος αλιως θα πιγεναμε μαζι....

stelth1
06-05-2011, 15:40
Γιωργο σε ευχαριστω να εισαι καλα!!

γιαγια αρκουδα
06-05-2011, 16:51
ποστ που ειχα βαλει περιση σε αλλο φορουμ που μπορει να σε βοηθειση

λοιπων ...... να τα παρουμε με την σειρα...
1) για να πας mugello χωρεις να πας με την μοτο σου δεν λει. αν δεν κανεις την διαδρομη αγκονα φλορεντια μεσο φορλυ και να περασεις τον εθνικο δριμο και να πατισεις τα στροφιλικια της ιταλιας εχασες την μεγαλητερη απολαυση της ζωης σου.
2) δεν χριαζεσε μηχαναρα δεν ξερω τι μοτο εχεις αλλα σε ενα ταξιδη μας ειχε ερθει ενας κυριος με τον γιο του με ενα ΑΧ1 καραφορτομενο και δεν ειχε προβλιμα.
3) το να κατασκινοσεις μεσα στην πιστα απλα ΞΕΧΝΑ ΤΟ... για πολους και διαφορους λογους και αν σεβεσε τον εαυτο σου και τους φιλουσ σου μιν το σηζητησεις καν..... στο λεω απο εμπιριες φιλων που μεσα στην νυχτα εψαχναν να βρουνε ξενοδοχειο αρων αρων... περισοτερα παρε με τηλεφονο.
4)καμπινκ θα βρεις στα κοντινα ψωρια αλλα δεν ειναι ασφαλει τα πραγματα σου αν τα αφησεις να πας καμια βοτα, με κατι λιγο ακομα βρισκεις δωματιο σε ξενοδοχειο και εισαι κυριος και ασφαλεις, και πολλα ξενοδοχεια εχουν παρκινκ για την μοτο σου οποτε εξασφαλιζεσε ετσι.
5)εγω προτινω ξενοχοχεια στα προαστια της φλορεντιας οπου εφηνεις την μοτο στο παρκινκ και με το λεοφοριο κατεβενεις στην πολη και παθενεις την πλακα σου απο τις ομορφιες της....
6)φαγιτο....... την κατσατε αν δεν ξερετε που να πατε θα πλιροσετε ενα σκασμο λευτα και θα κλινετε τι ρημα πειναω πεινω....παρε με τηλεφονο να σου πο που θα πρεπει αν πιγενετε να τρωτε καλα.
7)μοτοψωνια... εχει 2 μαγαζια με προσφορες μιν παρετε τιποτα απο εδο για να μπορειτε να ψωνισετε τζαμπα πραμα απο εκει οτι θελετε για εξοπλισμο μοτο παρε με τηλ για να σου πω.
8)εισιτηρια βγαζεισ εξω απο την πιστα αρκη να εισαι εκει πρωι περιπου 8-9 να παρεισ τα φτινα μην παρεισ ακριβα δεν λεει.
9)να μπεισ στην πιστα απο την πορτα που μπενουν τα οχηματα για τηνπ ιστα ειναι απο την απενατη πλευρα οχι απο το χωριο σκαρπερια. και να πας να καθησεις στην στροφη καζανοβα εχει θεα περιπου τα 9/10 τησ πιστας και μια τεραστια βιντεοοθωνη για τα νεκρα σιμεια που δεν τουσ βλεπεισ η ειναι μακρια.
10) περιπου 300 μετρα πριν την εισοδο της πιστα απο εκει ειναι κατι σπιτια με αυλη θα πας και θα βαλεις την μοτο σου στην αυλη τους μεσα και θα τους δοσεις 5-10 ευρω να σου την προσεχουν. θα την κλιδοσεις και θα παρεις τα κλειδια και την αδεια μαζι σου. αυτο γιατι οταν θα πας να την παρεις θα πρεπει να βαλεις ο κλειδι και αν παρει με την πρωτη μπροστα αν δουν οτι δεν μπενει το κλειδι και το ζωριζεις θα σε βγαλουν καροτσα εκσο και μποροει να τις φας οτι πιγες να κλεψεις αλουνου μοτοσικλετα οποτε με την αδεια σου θα δειξεις οτι ειναι δικια σου ... ειναι καλο για τιν ασφαλεια σου με αυτο τον τροπο δεν μπορει να φυγη καποιος με αλουνου μηχανη.....
11)χριαζεσε μονο πρασινη καρτα απο την ασφαλεια σου για την μοτο και τιποτε αλλο ακτοσ απο τα εισιτιρια του καραβιου και να κλισεισ ξενοδοχειο απο τορα .

γιαγια αρκουδα
06-05-2011, 16:52
λοιπων για οσους πανε με μηχανες.
τι πρεπει να κανετε με την σειρα.
1) να κλισετε ξενοδοχειο απο τωρα γιατι μετα θα το πληροσετε ακριβα αυτο που θα βρητε. εγω απο οσα εχω μηνει και απο φιλουσ που εμηναν εκει και τουσ επισκευτηκα στο ξενοδοχειο τους εχω να προτηνο οσ καλυτερα σε σχεση τιμης και ποιοτητας αυτα.
http://www.booking.com/hotel/it/fle...05ae6913d34901a (http://www.booking.com/hotel/it/flemingvivahotel.html?aid=303948;label=athens- y3B_QrS6Kfo2KARbXhOVJwS4013689791;sid=482ddd44abc5<br />33a2d05ae6913d34901a)

http://www.booking.com/hotel/it/ale...05ae6913d34901a (http://www.booking.com/hotel/it/alexanderfirenze.html?aid=303948;label=athens- y3B_QrS6Kfo2KARbXhOVJwS4013689791;sid=482ddd44abc5<br />33a2d05ae6913d34901a)

εχω μεινη και στα δυο και ειναι καλα σε σχεση με αλλα που ειχα μηνει η μηνανε φιλοι μου.

αφου κλισετε ξενοδοχειο πρεπει να βγαλετε πρασινη καρτα απο την ασφαλιστηκη σας εταιρια η οποια ολεσ οι ασφαλιστικες την χοριγουν δορεαν.
στην συνεχεια πρεπει αν κλισετε καραβι ποτιμιστε με καμπινα να ειστε ξεκουραστοι την αλλη ημερα αξειζη το εξοδο τισ καμπινας γιατι την αλλι μερα θα ειστε κοματια και δεν θα μπορειτε να οδηγησετε . προτιμιστε αυτο που φευγει νοριτερα και φτανει νοριτερα στην αγκονα για να ειστε σε ιταλικο εδαφος νορις απο την αποψη οτι θα εχετε την ημερα μπροστα σας και αν εχει κακοκαιρια και δεν μπορειτε να ανοιξετε να μην σας βρη η νυχτα.

το καραβι πρεπει να φευγει πεμπτη μεσιμερι για να ειστε ιταλια παρασκευη μεσιμερι.
επισεισ ζητηστε απο τις εταιριες κινητησ τιλεφονιας να σας κανουν ροαμινκ καπος ετσι λεγετε να μπορειτε να επικηνονιτε απο ιταλια.

βριτε στον χαρτη πιο πανο που εχο βαλει το ξενοδοχειο που κλισατε και τιποστε τιν σελιδα να την διξετε για πλιροφοριεσ η να κατατοπιστητε εσεις.
περιτο να σας πο οτι εφοσον πατε προτη φορα και δεν ξερετε τον δρομο καλο ειναι να εχετε εναν χαρτη τησ ιταλιασ μαζι σας αν και δεν θα χριαστη .

2) το ταξιδη.

αφου παρετε τα απαρετητα ρουχα και εγραφα και εχετε την μοτο σας σε τελια κατασταση και ενα κιτ επισκευηα ελαστικων απαρετητα. πατε για πατρα.
πρεπει να ειστε τουλαχιστον μια ορα πριν για να παρετε καρτα επιβηβασης για εσας και την μοτο σας. οποτε εισιτηρια αδεια μηχανης πρασινη καρτα και καποιες φορες ζητανε ταυτοτητα . δεν υπαρχει προβλιμα αν ειν αι η παλια αρκη μην ειναι κομενη απο τον #### σας που καποτε τισ κοβανε.
με την καρτα επιβηβασης μπενετε στο καραβη και αφου σας πουνε που να βαλετε την μοτο σας περιμενετε καποιος απο εσας να της δεσουν . γιατι περνανε τα σκινια πανο απο την σελα η τα πλαστικα και μπορει να σας τισ γρατσουνισουν. απετηστε να βαλουν κατι οπου ακουμπισει πανι κατα προτιμηση εχουν παλια σεντονια αλλα κανουν το κοροιδο. βεβαια σχετικα ειναι γνοστε οι περισοτεροι και ξερουν να δενουν αλλα για τον φοβο των ιουδεων που λενε να μινη πισο καποιος .
το ταξιδη ειναι 22 ωρες οποτε χαλαροστε.....
φτανοντας στην αγκονα κανετε δεξια στο λιμανη και κατευθηνεστε προς autostrata-bologna δηλαδη προσ αυτοκινιτοδρομο με κατευθηνση την μπολονια. θα κανετε μια διαδρομη σε επαρχιακο δρομο περιπου 20 χιλ αλλα εχει ταμπελεσ που γραφουν autostrata bologna και δεν θα εχετε προβλιμα. στα διοδια θα πρεπει να πατε στο τερμα δεξιο διαδρομο και στην εισοδο του διαδρομμου εχει φοτοκιταρα . δεν πρεπει αν μπιτε μουλουκι γιατι θα μπλοκαρι και θα ταλεποριθητε μεχρι να ερθει ο υπευθηνοσ να σας ξεμπλοκαρει. σιμιοτεων οτι στην ιταλια δεν μιλανε αγγλικα οι περισοτεροι οποτε την κατσατε την βαρκα

γιαγια αρκουδα
06-05-2011, 16:52
εκει στον διαδρομο εχει ενα μηχανιμα που εχει αν κουμπι το πατατε και βγαζει ενα καρτελακι το περνετε και ξεκινατε. μολις μπιτε πια στην οτοστρατα προχορατε προς bologna .

απο την στιγμη που πατισατε στην ιταλια ξεχαστε τισ μαγκες....στιν οτοστρατα αν οι νταλικεσ πανε με 80 εσεις θα πατε με 90-100 ΤΟ ΠΟΛΥ... για να πανε ετσι σιμενει οτι εχει πεση σιμα για ρανταρ. αν πανε οι νταλικεσ με 150 πατε και εσεις με 150-160 μην σας πατησουν.
στην οτοστρατα κινηστε στην δεξια λοριδα παντα βγενετε να κανετε προσπεραση και πατε παλι δεξια. οταν ερχετε καποιος στην αριστερη λοριδα δεν περιμενετε να σας αναψει τα φωτα του στιν οτοστρατα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΜΕΝΑ πριν σας πλισιασει κανετε δεξια να σας περαεσει. στις ανιφορες εαν υπερχει νταλικα μπροστα σας και την πλισιαζετε να θεοριτε δεδομενο οτι θα αναψει φλας και αμεσος θα βγη να κανει προσπεραση στο προπορευομενο οχημα απο αυτον . εσεις πρεπει αν κοψετε να κανει την προσπεραση και μετα να τον περασετε που θα κανει αμεσος δεξια. στην ιταλια τα βαρια οχηματα εχουν προτερεοτητα σε αυτο το θεμα γιατι για εσας ειναι μια γκαζια για να επιταχηνετε στην ανιφορα για αυτον ειναι βασανο οποτε οι ευροππαιοι το σεβοντι και παραχορουν προτερεοτητα.....


εκει εχετε 2 διαδρομες να ακολουθισετε η μια ειναι μεσο forli και η αλλη απο autostrata προς bologna και στην συνεχεια προς firence (φλωρεντια). εδο προσοχη μην περασετε την εξοδο γιατι θα κανετε αρκετα χιλιομετρα μεχρι την επομενη που θα κανετε αναστοφη μαζι με αυτουσ που ερχονται απο βορια ευρωπη..
εγω προτινω να πατε απο forli μεσα απο τον εθνικο δρυμο αν ειναι καλος ο καιρος και αν γυρισετε απο οτοστρατα.

αν πατε απο οτοστρατα ειναι ολα καλα αρκι οποσ ειπα να μην χασετε την εξοδο.
αν πατε απο φορλι ειναι ενασ δρομος που οσοι εχετε παει στην βορια ευβοια προσ αγια αννα και ευχαριστιθηκατε στροφιλικη βλεποντας τον δρομο του φορλι θα θεορισετε τιν επομενη φορα την αγια αννα ... απλα οτοστρατα τις ελλαδος......
το στροφιλικη ειναι απιστευτο μεσα στον εθνικο δριμο ακολουθητε τισ ταμπελεσ που γραφουν SS67 ΠΑΝΤΑ μεχρι να δειτε ταμπελεσ προσ firence ΔΕN ΠΑΤΕ ππουθενα προσ αλλον δρομο ακομα και αν δειτε τιν ταμπελα BERBERINO DI MUGELLO για να φτασετα τιν ιδια μερα στο ξενοδοχειο σας και να μην χαθητε. ΠΑΝΤΑ SS67 και firence ειναι αστιο το να χαθειτε με τοσες ταμπελες μονο καρπαζες που δεν θα σας ριχνουν ετσι που τις εχουν βαλει.
στους επαρχιακουσ δρομους το οριο εινaι 50 χιλ και οταν λεμε 50 σιμενει 49.- στην εισοδο καθε χωριου εχει ρανταρ που μετραει την ταχιτητα σας οποτε ...χαμογελαστε ειναι μεταδοτικο....... καθοσ και μεσα στα χωρια θα δειτε κατι μεταλικα ντουλαπια κριμενα στην ακρι του δρομου.. μπορειτε και εκει να χαμογελασετε..... αν δεν δειτε κουτια στην μεση της διαδρομης μην ξεθαρευεται οι καραβινιερι ειναι παντου και το προστιμο ειναι βαρη και το πληρονεισ επιτοπου . αν δεν εχεισ πας αυτοφορο......
οι μαγκιες στην ελλαδα οποτε

γιαγια αρκουδα
06-05-2011, 16:53
μπενοντας στην φλωρεντια αν προτιμησετε καποιο απο τα ξενοδοχεια που σας εβαλα λινκ ακολουθιστε τισ ταμπελεσ προσ αεροπορτο ειναι περιπου 3 χιλιομετρα πριν το αεροδρομιο οποτε θα τα βριτε ευκολα. αν εχετε κλισει σε καποιο αλλο καλα ειναι να το βριτε στον χαρτη και να τιποσετε την διαδρομη να σασ βοηθισουν διχνοντασ τον.
μπορειτε εδω http://maps.google.com/ (http://maps.google.com/) να κανετε την διαδρομη σας απο αγκονα φλορεντια
βαζοντας στο προτο κουτακι ancona και στο δευτερο firence και μετα ληψη οδηγιων. αν πατε απο forli βαλτε στο προτο κουτακι ancona πατιστε απο κατο που λεει προσθεστε προορισμο και στο δευτερο κουτι που θα ανοιξει γραψτε forli και πατιστε παλι προσθεστε προορισμο και γραψτεστο 3 κουτι san godenzo και στο τεταρτο firence πατιστε ληψη οδηγιων και θα σας βγαλει την διαδρομη.


Λοιπον σας ειχα πει για ένα χαρτακι που πιρατε μπενοντας στην οτοστρατα με αυτό το δινετε εκει που θα βγητε από την οτοστρατα στον ταμια και στην οθονη του εμφανιζετε ποσο είναι να πλιροσετε αναλογα τα χιλιομετρα που κανατε. Φτανοντας στο ξενοδοχειο σας κανετε σβελτα ένα ντουζακι και αμεσος περνετε το λεοφορειο και κατεενετε στην πολη, τα καταστηματα κλινουν 8 με 8+30 οποτε μετα δεν θα βρισκετε φαγιτο ..εισιτιρια εχουν στην ρεσεψιων των ξενοδοχειον μην ψαχνετε να βρητε που πουλανε παρτε τουλαχιστον 6 να εχετε θα σας χριαστουν. Κατεβενετε στο τερμα στην πολη.. σχεδον ολλα τα λεοφορια κανουν τερμα στον σταθμο των τρενων διπλα . λεγετε σαντα μαρια νοβελα (αγια μαρια η νεοτερη στα ελληνικα.).
Εκει στον σταθμο εχει μια πλατια που από κατω της εχει υπογειο διαδρομο με καταστηματα εσεις θα ανεβετε στα σκαλια που μπενεις στο σταθμο και θα κοιταξετε γυρο από την πλατια . θα διτε ένα κτιριο που γραφει στα αγγλικα πλιροφοριες τουριτων. Θα μπιτε μεσα και εκει θα ζητησετε έναν χαρτη της φλορεντιας . μπορειτε να ζητησετε και από την ρεσεψιον του ξενοδοχειου σας σινηθοε εχουν διαφιμιστικους και είναι δορεαν αν δεν εχει το ξενοδοχειο μιν αγορασετε παρτε από το τουριστικο που σας λεω.
Για φαγιτο θα πατε στην πλατια ντουομο είναι ο κεντρικος ναος της πολης οπος εισαστε και κοιτατε την εισοδο του πισο σας είναι ενας στρογγιλος ναος το βαπτιστηριο. Ακριβος πισο από το βαπτιστιριο ερχετε ενας δρομος και πεφτη στην πλατια λεγετε via de pecori θα παρετε αυτόν και θα κοιτατε αριστερα ψιλα . μετα από 50 μετρα στον προτο οροφο γραφει ρεστοραντ . Δεν φενετε καλα από κατω εχει μια σκαλα που οδηγη στον προτο . αυτο είναι ένα στεκι φητιτοκοσμο επι το πλιστον και είναι το μοναδικο που εχει φαγιτα που μπορουμε να φαμε οι ελληνες και να μας αρεσουν και είναι πανφτινο απιστευτα ποιοτικο και ….. εχει ψωμη…..ενω πουθενα αλλου δεν εχει ψωμη σου δινουν κατι μαλακισμενα κρακερακια..προσοχη το σαββατο δεν δουλευει. θα δειτε καποια μαγαζια που γραφουν σουβλακι…. Μιν τσιμπισετε δεν εχουν σχεση με το δικο μας σουβλακι τουλαχιστον μεχρη περιση μονο σουβλακι δεν ηταν αυτό που ετρογες και εφευγες με παλαμιες στον κολο από τιν τιμη.
Αναμεσα από το ντουομο και το βαπτιστιριο είναι ενας δρομος που παει νοτια πτος τον ποταμο λεγετε via del calzaioli πιγενετε και θα συναντισετε μια πλατια που εχουν καροτσακια που πουλανε δερματινα μιν διστασετε να παρετε είναι φτινα και ποιοτικα . απλα είναι σχεδια περσινα που τα καταστηματα δεν μπορουν να τα πουλισουν γιατι περασε η μοδα τους εχο παρει πολλες φορες και αγο και φιλοι και εχουν να το λενε. Βεβαια για την ιταλια είναι περσινα αλλα για εμας μπορει να τα δουμε φετος η του χρονου στις βιτρινες μας σαν τελευτεα μοντελα οπος εγηνε με τα δερματινα που ειχα παρει και εγω…
Για μοτορουχα θα πατε στο καταστημα stavini είναι στιν οδο viale f.lli rosselli 24.
Θα κατεβιτε στο υπογειο που εχει το στοκ και θα παρετε περσινα μοντελα (που στην ελλαδα θα μας τα πλασαρουν του χρονου σαν νεα μοντελα ) στο 1/3 τις τιμης της ελλαδος. Πχ εγο το 2004 πιρα ένα ARAI του 2003 με ιριδιζουσα και λευκη ζελατινα που εδω το ειχα δει σε γνωστο καταστημα 980 ευρω το πιρα 300.. την φορμα που πιρα το 2002 ηταν μοντελο 2001 με τιμη στην ελλαδα 1200 και την πιρα 450…
Και κάθε χρονο που παμε περνουμε ειτε εγω ειτε τα παιδια μου ειτε για φιλους πραγματα….
Από πιτσα η ιταλια……. Ασε δεν λεει εκτος αν πατε στιν περιοχη rifredi εχει μια πιτσαρια παιδια ….θα παθετε την πλακα σας είναι στην γωνια via umberto maddalena και via Francesco de pinedo . φτιαχνουν παπαδες και αρχιμαντριτες εκει το 2003 ημασταν περιου 45 ατομα από τους 187 που ημασταν σινολικα και κοντεψαμε να φαμε και τα τραπεζια . απιστευτα ολλα όχι μονο πιτσες μας εφεραν ότι ειχε το μενου και ηταν ολλα φανταστικα.
Μιν ξεχασετε να παρετε παγοτο στο χερι από οποου και αν το παρετε είναι απιστευτο .
Οι καφεδες…….. απλα δεν πινοντια και εχουν να σκασμο λευτα 2-3 μαγαζια κανουν καλο καφε αλλα εινα πανο από 7 ευρω ο καφες.

Αυτά εχει και σινεχεια
τα γραφω αναμεσα στο κενο που εχω απο την δουλια και δεν προλαβενο να κανω ορθογραφια μεταξη τηλεφωνου και πελατη γραφω και κατι .....

γιαγια αρκουδα
06-05-2011, 16:54
για να πατε στιν πιστα μπενετε παλι στο http://maps.google.com/ (http://maps.google.com/) και πατατε παλι οποσ κανατε πριν στο πρωτο γραφετε firence στο δευτερο borgo san lorenzo και στο τριτο via bruno buozzi μετα πατατε ληψη οδιγιων και θα σας βγαλει στα σπιτια πριν την πιστα.
ΠΡΟΣΟΧΗ για οσους πανε με αυτοκινητο. πρεπει αν το αφισετε τουλαχιστον 2-3 χιλιομετρα μακρια καινα εχετε κανει αναστροφη στο αμαξι να ειναι ετοιμο για να φυγετε. την ορα που τελιονει η πιστα φευγουν τιν ιδια στιγμη πανω απο 100000 κοσμος και αν πατε κοντα την κατσατε αν δεν εχετε κανει αναστροφη απο πριν .... θα σας βρει το βραδυ εκει...... φιλοσ που δεν με ακουσε το 2006 γυρισε μετα τα μεσανυχτα στην φλορεντια γιατι πανω που τελιονε ο κοσμος οι καραμπινιερη κλισαν τον δρομο να βγουν τα οχηματα των οργανοτων και τα φορτιγα των ομαδων .....

2- 3 λεξεις που πρεπει να εχετε στο λεξιλογειο σας και εγο τα εμαθα με τον καιρο στα ταξιδια μας..
1) ενα μπουκαλι νερο φισικο μικρο - ουνα μποτιλια ακουα νατουραλε πικολο. αν παρετε γκαζατο η κατι αλλο δεν πινετε.

2) εκπτοση? - σκοντο?

3)σαντουιτσ - πανινι

4)συγνομη δεν μιλαω ιταλικα μονο ελληνικα - σκουζι νον παρλα ιταλιανο σονο γκρεκο

5)ειμαι ελληνας - ιο γκρεκο

6) καλημερα - μποντζορνο

7)ευχαριστω γκρατσιε

8) ευχαριστω πολυ - μολτο γκρατσιε

παιδια οι ιταλοι ειναι ερωτευμενοι με τουσ ελληνες μολισ τουσ πειτε ιο γρεκο θα ερθουν να σας εξιπιρετησουν αμεσος και ας μην ξερετε καμια γλωσα να σηνενοιθητε.....

stelth1
06-05-2011, 18:52
Γιωργο ξενοδοχειο κλπ εχω κανονισει οπως κ για την διαδρομη που γραφεις,περι πιστας ησουν κατατοπιστικοτατος κ σε ευχαριστω ξανα!