PDA

View Full Version : Αυτό & αν είναι νέο...


Slane
08-05-2011, 16:29
Πέθανε η πεθερά του Οσάμα Μπιν Λάντεν


Εγκεφαλικό επεισόδιο μόλις ενημερώθηκε για το θάνατο του γαμπρού τους, Οσάμα Μπιν Λάντεν, υπέστη μια από τις πεθερές του.
http://s.enet.gr/resources/2011-05/osama--5-thumb-medium.jpg (http://s.enet.gr/resources/2011-05/osama--5-thumb-large.jpg) Σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας "Ασαρκ αλ Αουσάτ", η 70χρονη Ναμπίχα Αλ Γάνεμ "δεν μπόρεσε να αντέξει τα άσχημα νεά και έχασε τις αισθήσεις της" μόλις της ανακοίνωσαν το θάνατο του ηγέτη της αλ Κάιντα.
Η μητέρα της πρώτης συζύγου του Οσάμα Μπιν Λάντεν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Λατάκιας, στη βορειοδυτική Συρία, όπου πέθανε "εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου".
Ο Μπιν Λάντεν είχε παντρευτεί μία από τις κόρες της αλ Γάνεμ, τη Νάζουα, όταν ήταν 17 ετών και μαζί απέκτησαν 11 παιδιά. Η Νάζουα αλ Γάνεμ έφυγε από το Αφγανιστάν λίγες ημέρες πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και από τότε ζει στη Συρία.

Τον Ιανουάριο του 2010 η παναραβική εφημερίδα είχε αναφέρει ότι ένας από τους γιους του Μπιν Λάντεν είχε λάβει άδεια να φύγει από το Ιράν, όπου ζούσε επί οκτώ χρόνια, για να μεταβεί στη Συρία και να ζήσει με τη μητέρα του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα,
ένας μέρος της οικογένειας του ηγέτη της αλ Κάιντα βρίσκεται στο Ιράν όπου ζει υπό παρακολούθηση.

geolag
08-05-2011, 18:46
K@λόφαρδος έστω και μετά θάνατον.Του έμειναν βέβαια και άλλες .
Αντε να παίρνουμε σειρά και εμείς

kostasx
09-05-2011, 10:01
πω πω στεναχώρια..
που να ξερε ότι εκεί που πάει θα την βρεί μπροστά του..:D:D