PDA

View Full Version : ήθελα με κάθε τρόπο να κερδίζω»


gsmaniac
14-05-2011, 23:52
«Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν πως ήθελα με κάθε τρόπο να κερδίζω» παραδέχτηκε ο γιος του Κόκκαλη στην ημερίδα της σχολής Μωραΐτη για το ποδόσφαιρο και τα... χάλια του








Μια ομολογία, έστω και κατόπιν της απομακρύνσεως από το... ταμείο, του Πέτρου Κόκκαλη στην ημερίδα που έγινε σήμερα στην σχολή Μωραϊτη ήταν αυτή που πραγματικά σόκαρε περισσότερο το ακροατήριο από όλα τα άλλα που ακούστηκαν και είχαν σχέση με τον... κακό δρόμο που έχει πάρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πέτρος Κόκκαλης είπε κατά λέξη: «Έχουμε κάνει λάθη σαν παράγοντες όσοι ασχοληθήκαμε με το ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια. Το δικό μου και ίσως το πιο μεγάλο είναι πως ήθελα με κάθε τρόπο να κερδίζω. Το μόνο που με απασχολούσε είναι η νίκη» και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Το «νίκη με κάθε τρόπο» ήταν το μότο της οικογένειας Κόκκαλη για όσο καιρό είχε στην κατοχή της τον ΟΣΦΠ και διαφέντευε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα είναι μια ιστορική μέρα γιατί ο Πέτρος Κόκκαλης για πρώτη φορά το παραδέχτηκε τονίζοντας πως το θεωρεί το μεγαλύτερο λάθος του. Και επειδή η ημερίδα έγινε για να αναλυθούν τα... χάλια του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι προφανές πως ο Πέτρος Κόκκαλης θεωρεί πως αυτό το... λάθος έχει συμβάλει στην κατάσταση αυτή.


θα ειχε παρει τιποτα ληγμενα.....:cool::D

ntinopoulos
15-05-2011, 00:02
:sm7::sm7::sm7:

ποτε δε μπορουσα να φανταστω ποσο ποναει!:hmmm:

gsmaniac
15-05-2011, 00:09
Στο περιθώριο ημερίδας με τίτλο: "Το ποδόσφαιρο σε κρίση. Αναζητείται λύση", ο πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού, Πέτρος Κόκκαλης παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε στο παρελθόν.
Στο θέατρο της σχολής Μωραϊτη συγκεντρώθηκαν νυν και πρώην παράγοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που συζήτησαν για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και προσπάθησαν να εξηγήσουν στους μαθητές το λόγο για τον οποίο έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.
Την πιο πειστική και συνάμα ειλικρινή εξομολόγηση έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης, πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αλλά και επί χρόνια παράγοντας του Ολυμπιακού.
"Εκανα κι εγώ λάθη. Οταν ήμουν ενεργός στο ποδόσφαιρο ακολουθούσα τη λογική της νίκης ανεξαρτήτου τιμήματος. Εθετα πάνω από όλα το ατομικό και όχι το συνολικό συμφέρον. Δηλαδή, "εμείς να νικάμε και οι άλλοι... να μην νικάνε." Αυτή ήταν η λογική!»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε: "Η δική μου ευθύνη ως πρόεδρος της ΕΠΟ είναι να αλλάξουν τα πλαίσια, δηλαδή οι κανόνες και ο πειθαρχικός κώδικας, που αποτελούνται από αρκετές σελίδες και έχουν αρκετά παράθυρα. Στον ένα χρόνο που απομένει στη θητεία μου στόχος μου είναι αυτοί οι κανόνες και ο κώδικας να γραφτεί από την αρχή. Μία ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση επεισοδίων ίσως να είναι και επικίνδυνη, ως προς τις αντιδράσεις."


δεν ειναι κακο μετα την ομολογια του λαμογιου......να σκεφτειτε λιγακι πιο ανοιχτομυαλα.;):cool:
αυτο που ποναει πιο πολυ...ειναι η κατασταση του ελληνικου αθλητισμου(ψιλα γραμματα)..:hmmm:

ntinopoulos
15-05-2011, 00:11
αεκ?:Απορία:
τι ειναι τουτο?:Απορία:
υπαρχει τετοιο πραγμα?:Απορία:
αεκακι υπαρχει και σε λιγο βλεπω να ...καταργειται!:sm7:

gsmaniac
15-05-2011, 00:13
αεκ?:Απορία:
τι ειναι τουτο?:Απορία:
υπαρχει τετοιο πραγμα?:Απορία:
αεκακι υπαρχει και σε λιγο βλεπω να ...καταργειται!:sm7:


εισαι εκτος θεματος...ναπο:rolleyes:
ο κοκκαλης εκανε τις δηλωσεις.......μην τρελενεσαι,δεν αμφισβητουμε τα πρωταθληματα σας:p

NLS
15-05-2011, 00:14
καλά εδώ μίλησε ο Αδαμίδης και δεν είπε τίποτα από τα δικά του
(ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ καλεσμένοι του ΟΣΦΠ είχαν τα @@ να πουν ότι έκαναν λάθη)

φυσικά από ΠΑΟ ήταν μια άγνωστη που δεν είπε τίποτα (αυτοί δεν φταίνε ποτέ για τίποτα εξάλλου)

ΟΥΡΤ κολλημένοι

gsmaniac
15-05-2011, 00:17
Κάπως έτσι φαίνεται πως λειτούργησε και ο Πέτρος Κόκκαλης, στην αποκάλυψή του, πως λειτουργούσε πάντοτε με γνώμονα τη νίκη, ανεξαρτήτου τιμήματος. Ωστόσο, δεν ήταν και η μοναδική που υπήρξε από παράγοντα του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Μώραλης, σε μία αποστροφή του λόγου του, είπε χαρακτηριστικά: «έχω υπερασπιστεί το παράλογο στα δικαστήρια, υπέρ του Ολυμπιακού, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου». Η Ελλάδα άλλωστε, από τις θεωρούμενα αναπτυγμένες χώρες, είναι η μόνη που μπορεί αν έχει ως επάγγελμά της, την υπεράσπιση του παράλογου και μάλιστα σε αίθουσα δικαστηρίου, με τον «παράλογο» της υπόθεσης να το δηλώνει ευθαρσώς και να μην τιμωρείται. Είναι σίγουρο πως αν στην σημερινή εκδήλωση υπήρχαν και άλλοι παράγοντες του Ολυμπιακού, θα μαθαίναμε πολλά ακόμα.

:hmmm::hmmm::hmmm: