PDA

View Full Version : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!


nek21
19-05-2011, 19:06
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Μακελειό στη βουλή με τις καταγγελίες Καμμένου για την Οικογένεια Παπανδρέου! Κατονομάστηκε ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ! ~ eglimat (http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/blog-post_9614.html)

Jefe
19-05-2011, 19:46
http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000201DD.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p={6A81F2AC-1C2B-11E0-A21D-0016E66A7C4E}) :hmmm: :hmmm: :hmmm:



Jefe

NNN
19-05-2011, 19:53
http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000201DD.gif (http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10&p=%7B6A81F2AC-1C2B-11E0-A21D-0016E66A7C4E%7D) :hmmm: :hmmm: :hmmm:



Jefe

Σε βλέπω προβληματισμένο Θανάση.......

Δεν τα λέει ο Λιακόπουλος, τα λέει ένα βουλευτής.

Αν είναι ψέματα δεν θα έπρεπε να κινηθούν νομικά αυτοί οι οποίοι κατονομάζονται ???
Έτσι, ακόμα και για τα μάτια του κόσμου ????

jarhead
19-05-2011, 19:57
Και στο ελεγα...χαραμιζεσαι εδω που εισαι, για το ηλεκτρονικο εγκλημα εισαι :sm7::sm7::sm7:

jarhead
19-05-2011, 20:41
Εν τω μεταξυ μουγκα στα δελτια ειδησεων.....δεν ειπωθηκε τιποταΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα

ckk
19-05-2011, 21:49
Αποστάσεις από τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Πάνου Καμμένου, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «έμμισθο broker των διεθνών κερδοσκόπων» πήρε ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης.

http://www.gsforum.gr/373622-post51.html (http://www.gsforum.gr/373622-post51.html)

http://www.gsforum.gr/374832-post58.html (http://www.gsforum.gr/374832-post58.html)

http://www.gsforum.gr/374837-post59.html (http://www.gsforum.gr/374837-post59.html)


Giati etsi mou irte kardia mou... :(:(:( Sorry George, που σε απογοήτευσα και την περασμένη φορά στον καφέ, αλλά βλέπεις πως δεν είμαι μόνος μου...


Από το CDS αυτό, το ΤΤ κέρδισε. Και κέρδισε πολλά. Και καλά έκανε, διότι είναι η δουλειά του. Δεν είναι ευαγές ίδρυμα. Το καλό όμως θα είναι να το καταλάβουμε αυτό εμείς, οι απλοί πολίτες.

Το προδοτικόν της υπόθεσης είναι ότι όλοι οι τότε πολιτικοί και οι τραπεζίτες, Καραμανλής και Φιλιππόπουλος – ναιαιαι, δεν νοθεύουν μόνο το ποδόσφαιρο - ‘έδωσαν’ την χώρα, δηλώνοντας από τότε ότι θα πτωχεύσει. Και κέρδισαν. Πολλά. Και έφυγαν και πήγαν σπίτι τους. Έτσι απλά.

Όταν τα είχαμε κουβεντιάσει αυτά πέρσι το καλοκαίρι με τους ‘αρμόδιους’ της καταγγελίας, είχανε μείνει με ανοικτό το στόμα. Τώρα το ανοίξανε περαιτέρω για το καλό της χώρας.

Και μείναν όλοι με ανοιχτό το στόμα…

Και άντε να δούμε τι θα γίνει…

ortho
19-05-2011, 23:50
Η αντιπαράθεση στην Βουλή Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Βομβαρδίζομαι από ερωτήματα δημοσιογράφων… Ο Πάνος Καμμένος που είναι επιλογή του αρχηγού του να είναι σε όλες τις επιτροπές. Πριν από λίγο είπε στον κ. Χατζηνικολάου πως ο κ. Παπανδρέου είναι έμμισθος broker. ΄Η η καταγγελία έχει ουσία ή αυτά που είπε να τα αιτιολογήσει. Είναι δυνατόν; Εγώ τα θεωρώ εξωπραγματικά. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό αποτελεί εσχάτη προδοσία.
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Πράγματι το ανέφερα… Αναφέρομαι στο ασφάλιστρο κινδύνου το οποίο αγόρασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το καλοκαίρι του 2009 και πουλήθηκε Δεκ. 2009 αξίας 1,3 δις… Η ίδια περίοδος ήταν, από συνέντευξη Στρος Καν, τότε που ο Πρωθυπουργός συνομιλούσε με ΔΝΤ. Το cds πουλήθηκε εκείνη την περίοδο. Άρα οι κερδοσκόπου επί 10 ημέρες… Από έρευνα που έκανα προκύπτει… Μάρκελος, Ξαφά, Αντρίκος Παπανδρέου…Είναι σοβαρό θέμα αν πούλησαν το ασφάλιστρο κινδύνου και ζημιώθηκε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο…Να ενημερωθεί η Βουλή και η Εισαγγελεία…
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:Άκουσα τι είπε ο κ. Καμμένος. Όταν ακούγεται πως συμμετέχει στο πάρτυ Μαρκέλου και ο Αντρίκος Παπανδρέου και στο άλλο (Κατάρ) ο άλλος αδερφός…Αν κάναμε πραγματικές εξεταστικές θα οδηγούμασταν εκεί που είναι ο Στρος Καν!Η υπεράσπιση θεσμικού ρόλου Πρωθυπουργού δεν είναι μόνο θέμα κομμάτων… Είναι και για τα αδέρφια του.
Γ. ΝΤΟΛΙΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Έκπληκτος παρακολούθησα συζήτηση… Δεν έχουμε καμία πληροφόρηση όσοι βρισκόμαστε στην αίθουσα…
ΑΘ. ΠΑΦΙΛΗΣ, ΚΚΕ:Είναι τεράστιο θέμα… Τέθηκαν σοβαρά θέματα και πρέπει να απαντηθούν…
Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Το τελευταίο διάστημα υπάρχει συστηματική προσπάθεια στοχοποίησης στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού αυτές τις δύσκολες στιγμές. Υπάρχει εκστρατεία λάσπης από διάφορα κέντρα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας. Δεν υπάρχει θέμα Καμμένου αλλά θέμα Σαμαρά. Υπάρξει θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης… για το αν θα κρατήσει στο κόμμα τον κ. Καμμένο… Ο κ. Σαμαράς να λάβει σοβαρά υπόψιν το περιστατικό…
Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΚΟΙΝ. ΕΚΠΡ. ΝΔ. :Δημιουργήθηκε μείζον θέμα από κ. Ραγκούση… υπέπεσε σε κοινοβουλευτικό ολίσθημα… Προσπάθησε να δημιουργήσει αιχμές στο πρόσωπο κ. Σαμαρά… Δεν αγνοείται γεγονός ότι είναι ο 3ος πολιτειακός παράγοντας…Το τι θα κάνει με Καμμένο δεν αποτελεί υποχρέωση απάντησης σε εσάς, ούτε έχετε το δικαίωμα να υποδεικνύετε τι θα κάνει… Ο βουλευτής σε αυτή την αίθουσα έχει απεριόριστο δικαίωμα να λέει τη γνώμη του με παρρησία. προσπαθείτε να δημιουργήσετε ψευδείς εντυπώσεις και δημιουργείτε πρόβλημα στο πολίτευμα. Να ανακαλέσετε, διαφορετικά είστε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος…
ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Να ρίξει η κυβέρνηση άπλετο φως στην υπόθεση. Πιστεύω και καλώ κυβέρνηση, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και εποπτεύουσα Τράπεζα της Ελλάδος να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί ο μόνος τρόπος να απαντηθούν και να αρθούν υποψίες και καχυποψίες είναι να χυθεί άπλετο φως. Όσο καλούμε κυβέρνηση άλλο τόσο καλούμε και Καμμένο , τα στοιχεία να δοθούν στην δημοσιότητα






Και ξανά! κάποιοι τα λέμε καιρό τώρα.....

ckk
20-05-2011, 18:08
Η αντιπαράθεση στην Βουλή Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Βομβαρδίζομαι από ερωτήματα δημοσιογράφων… Ο Πάνος Καμμένος που είναι επιλογή του αρχηγού του να............................................................................αμμένο , τα στοιχεία να δοθούν στην δημοσιότητα






Και ξανά! κάποιοι τα λέμε καιρό τώρα.....

... αλλά τα λέμε σε ώτα μη ακουόντων, με φωνάς βοόντων εν τη ερήμω. :sm7:

Έλα Αλέκο... πόσα είπες πήρε ο Γιωργάκης από την αποδοχή / επιβολή των Μνημονίων και την αποπληρωμή των ξένων τραπεζών???... :sm7:

ortho
20-05-2011, 19:39
“Για όσα ψευδή και συκοφαντικά δήλωσε εις βάρος μου ο βουλευτής κ. Π. Καμμένος, τόσο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και από το βήμα της Βουλής, δηλώνω ότι θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη με σκοπό την υπεράσπιση κάθε νομίμου δικαιώματός μου”.
Στη δήλωση αυτή προέβη ο αδελφός του πρωθυπουργού, καθηγητής Ανδρέας (Αντρίκος) Α. Παπανδρέου, με αφορμή ισχυρισμούς του βουλευτή της ΝΔ, σύμφωνα με τους οποίους ο κ. Παπανδρέου ενεπλάκη σε χρηματιστηρικές συναλλαγές που σχετίζονταν με το ελληνικό χρέος.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες κατηγορηματικές διαψεύσεις για τους ισχυρισμούς του Π. Καμμένου έγιναν και από άλλα πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στην ίδια υπόθεση ο κ. Καμμένος, όπως ο επιχειρηματίας Θ. Μαργάλος και η πρώην οικονομική σύμβουλος του πρωθυπουργού και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά.

Για να δούμε....