PDA

View Full Version : Συλλαλητήριο η 'απάντηση' των φιλάθλων για την αδικία του ΟΦΗ


Eftixis
23-05-2011, 23:23
N.Μαχλάς: ΄΄Πραξικόπημα σε βάρος του ΟΦΗ-Λάβρος ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετά την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης - Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στο Λιμάνι του Ηρακλείου- Νωρίτερα έσπασαν την πόρτα της Α' ΔΟΥ
Συλαλλητήριο και πορεία στους δρόμους του Ηρακλείου είναι η απάντηση των οπαδών του ΟΦΗ στη μεγάλη αδικία που έγινε για την μη αδειοδοτηση της ομαδας... Νωρίτερα, οι διαδηλωτές βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα! Υπολογίζεται ότι είναι περίπου 2500 άτομα.
Στη συνέχεια, μπήκαν στην Α' ΔΟΥ ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται στο χώρο του λιμανιού. Κάποιοι από αυτούς άναψαν φωτιά σε κάδο απορριμμάτων αλλά κατασβέστηκε από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.
Πριν από λίγη ώρα, απέκλεισαν την είσοδο στο πλοίο της Super Fast, ενώ η πόρτα παραμένει κλειστή υπό το φόβο επεισοδίων..
"Γίνεται τόσο μεγάλη αδικία εις βάρος του ΟΦΗ που δεν θα την αφήσουμε να περάσει. Εάν δεν υπάρχει λάθος, που είμαι βέβαιος γι αυτό, τότε υπάρχει σκοπημότητα εις βάρος του ΟΦΗ. Εγώ ζητάω άμεσα από την επιτροπή να δώσει το σκεπτικό της απόφασης, να το δώσει ως αύριο το πρωί για να δούμε πως θα κινηθούμε νομικά΄΄΄, δήλωσε στον athletic radio, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς, που έκανε λόγο για πραξικόπημα εις βάρος της κρητικής ομάδας.
Ο κ. Μαχλάς διαβεβαίωσε πως όλοι οι παίκτες στους οποίους χρωστούσε χρήματα ο ΟΦΗ, έχουν πληρωθεί κανονικά και κάλεσε τον οποιοδήποτε παλαιό ή νυν ποδοσφαιριστή που έχει άλλη άποψη να βγεί και να το πει.
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, το μέλος της επιτροπής κ. Πάλλης του είπε τηλεφωνικά πως 10 παίκτες της ομάδας ήταν απλήρωτοι.΄΄Νοιώθω αηδία και οργή - είπε ο κ. Μαχλάς- για την προσφορά του ΟΦΗ τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο , αλλά και για το γεγονός πως φόρεσα τη φανέλλα της Εθνικής Ομάδας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης σχολιάζοντας την απόφαση για την αδειοδότηση του ΟΦΗ έκανε την παρακάτω δήλωση:


Εκπληξη και αγανάκτηση προκάλεσε η απόφαση της Β/θμιας Επιτροπής της ΕΠΟ με την οποία απορρίφθηκε ο φάκελος για την αδειοδότηση του ΟΦΗ, μιάς ιστορικής ομάδας με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δύσκολα κανείς μπορεί να κατανοήσει ποιές σκοπιμότητες εξυπηρετεί μια τέτοια απόφαση.

Ο ΟΦΗ και αυτή την χρονιά απέδειξε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ότι η θέση του βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος και οι χιλιάδες των φιλάθλων του με την παρουσία τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα βοήθησαν αποφασιστικά την διοίκηση και τους παίκτες του κρητικού σωματείου τοποθετώντας τον σύλλογο πρώτο σε παρουσία φιλάθλων σε ολοκληρο το πρωτάθλημα.

Για τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στην Κρητική ομάδα , η Πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να αποδώσουν αθλητική δικαιοσύνη στον μεγάλο ιστορικό σύλλογο της πόλης μας στο ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

saitman
24-05-2011, 00:05
τι περιμενανε φετος!!περυσι εχασαν την ανοδο στο γηπεδο με διαιτησιες απο τα παλια και φετος που την κερδισαν στο γηπεδο την εχασαν στα χαρτια με διαδικασιες παλι απο τα παλια!!

Jefe
24-05-2011, 01:41
:hmmm: :hmmm: :hmmm:



Jefe

yannis
24-05-2011, 01:53
http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=369460&w=400&h=300&q=80 (http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=369460&q=100)
Απειλή να αυτοκτονήσει οπαδός του ΟΦΗ στην Κρήτη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Μαΐου 2011, 01:39

Στο απονενοημένο διάβημα απειλεί να καταφύγει νεαρός οπαδός του ΟΦΗ σε ένδειξη απόγνωσης για τη μη αδειοδότηση της ομάδας.

Ο 25χρονος οπαδός του ΟΦΗ μετά το τέλος της διαδήλωσης στο κέντρο του Ηρακλείου αποσπάστηκε από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και ανέβηκε στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου από όπου απειλούσε να πέσει στο κενό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της Επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ να αρνηθεί την αδειοδότηση στον ΟΦΗ.

Στο σημείο βρίσκονται σύντροφοί του, οι οποίοι προσπαθούν να τον μεταπείσουν.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Μαΐου 2011, 01:42








##################################################





http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=369438&w=400&h=300&q=80 (http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=369438&q=100)
«Εγκλωβισμένος» στο λιμάνι του Ηρακλείου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011, 23:52

Την αγωνία του εκφράζει αναγνώστης της zougla.gr, ο γιος του οποίου επρόκειτο να ταξιδέψει από το Ηράκλειο με το καράβι Super Fast 12, καθώς ο απόπλους του αναβλήθηκε, λόγω εισβολής οπαδών του ΟΦΗ στην περιοχή του λιμένα Ηρακλείου.

Η zougla. gr επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο, το οποίο μας ενημέρωσε ότι οι οπαδοί, που προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει πορεία, διαμαρτυρόμενοι για τη μη αποδοχή της έφεσης του ΟΦΗ, κατέκλυσαν το λιμάνι και αποπειράθηκαν να εισβάλουν στο πλοίο, με αποτέλεσμα ο πλοίαρχος να διατάξει την ανέλκυση του καταπέλτη, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω επεισόδια.

Ανάμεσα στους επιβάτες που θα ταξίδευαν στις 23:00 ήταν και ο μαθητής, ο οποίος επρόκειτο να μεταβεί στην Αθήνα, για να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, προφορικώς και γραπτώς. Ωστόσο, το παιδί παραμένει στο λιμάνι, με μεγάλο κίνδυνο να χάσει την ώρα εξέτασης.

Ο καταγγέλλων, αφού περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του, δηλώνει έτοιμος να προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Zougla online (http://www.zougla.gr)







E, ρε γλεεεεέντιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!:sm7:

taksidiotis
24-05-2011, 04:53
αδικια.......:mad::mad::mad: