PDA

View Full Version : 5η δοση.......μυστικες διαδρομες


GeorgeP
29-05-2011, 13:36
Ισως το πρωτο ποστ του CKK εδω:
http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-54/%CE%95%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD-20780/

σχετιζεται με την χθεσινη διαψευση/δηλωση του ΔΝΤ οτι η ελλαδα δεν εχει εκpληρωσει τις υποσχεσεις της:

«Οι πρόσφατες αναφορές από μέσα μαζικής ενημέρωσης που ισχυρίζονται ότι είναι σε γνώση τους τα συμπεράσματα της αποστολής αξιολόγησης είναι αναληθείς. Οι συζητήσεις μας με τις αρχές βρίσκονται σε εξέλιξη, σημειώνουν ικανοποιητική πρόοδο και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα»

Την ιδια ωρα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ισχυριζόταν ότι ''το Δ.Ν.Τ., η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε έκθεσή τους, η οποία θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, αναφέρουν ότι η Ελλάδα έχει χάσει όλους τους δημοσιονομικούς στόχους που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο του σχεδίου διάσωσής της.''

Έξαλλος ο Γ. Παπακωνσταντίνου, με μία κίνηση που χαρακτηρίζεται πρωτόγνωρη, παρενέβη σε κεντρικόhttp://www.zougla.gr/Uploads/emmy/0new/0000000000000000000g2f1g2fd.jpg δελτίο τηλεοπτικού καναλιού για να διαψεύσει τα όσα ελέχθησαν περί δυσαρέσκειας του ΔΝΤ για την μη επίτευξη των στόχων, τονίζοντας ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και, εφόσον η χώρα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει, η εκταμίευση θα συνεχιστεί. «Δεν είμαστε ανεύθυνοι, δεν κινδυνεύει τίποτα», ανέφερε μετ΄ επιτάσεως. «Σας λέω ότι η διαπραγμάτευση συνεχίζεται, η διαπραγμάτευση ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί θετικά για την χώρα μας. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε, ακριβώς επειδή η Κυβέρνηση έχει πάρει τις αποφάσεις που έχει πάρει, ότι θα έχουμε και την εκταμίευση και της επόμενης δόσης», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.

πηγη:Zougla online - Μυστικές διαδρομές της πέμπτης δόσης (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=320104&cid=6)

Gazi
29-05-2011, 16:23
Τελικά???Τί θα γίνει???Θα πάρουμε τη δόση ή ομιλούν σωστά οι Γερμανοί???

ortho
29-05-2011, 17:46
Πάντως στην FAZ που χάζεψα ευκαιρείας δοθείσης,
εμμέσως λένε για έξοδο από το ευρώ. Γίνεται υπό τη μορφή σχολίου
κι ότι το ζητάνε οι Ελληνες. Το παιχνίδι είναι χοντρό, για μιά ακόμη φορά "ερεθίζουν" το γερμανικό λαό κι υπάρχουν σχόλια του τύπου...
τα χρήματα των εργατικών γερμανών πηγαίνουν για να διατηρηθεί το υψηλό βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Προσωπικά τους έχω πλέον σιχαθεί, αν κι έχω ζήσει 7 χρόνια στη Γερμανία. Κι είχα φίλους Γερμανούς. Δε με ρώτησαν ούτε μιά φορά, δε με πήραν καν τηλέφωνο, να μάθουν τι συμβαίνει. Τώρα που ο ένας θέλει να έρθει στην Ελλάδα επικοινώνησε προσδοκώντας ακόμη μία φορά φιλοξενία, στο τζάμπα είναι πρώτοι οι Γερμανοί. Βέβαια φιλικότατα θα πάρει τα φρύδια μου...

ltsiorak
29-05-2011, 18:59
το πασχα ειχα κατι καλεσμενους Γερμανους, οντως στο τζαμπα ειναι αρχηγοι, ηρθαν και νομιζαν οτι ολοι κλαιμε που η ελλας δεν εχει φραγκα.

οταν τους εξηγεισα οτι ακομη και χωρις λεφτα ειμαστε καλυτερα απο αυτους διοτι εχουμε ηλιο.... αρχισαν να στραβωνουν,,,,

μας ζηλευουν, παντα μας ζηλευαν
μας μισουν, διοτι πρεσβευουμε ιστορια
μας μισουν επιδη αντισταθηκαμε στο χιτλερ,
μας υποτιμουν, τιμωντας την ωθομανικη αυτοκρατορια

και πολλα αλλα..... αυτα τα συμπερασματα μου απο 14 χρονια διαβιωσης εκει.

ckk
29-05-2011, 19:14
Πάντως στην FAZ που χάζεψα ευκαιρείας δοθείσης,
εμμέσως λένε............................................................ στην Ελλάδα επικοινώνησε προσδοκώντας ακόμη μία φορά φιλοξενία, στο τζάμπα είναι πρώτοι οι Γερμανοί. Βέβαια φιλικότατα θα πάρει τα φρύδια μου...




Τι να τα κάνει? :sm7:

το πασχα ειχα κατι καλεσμενους Γερμανους, οντως στο τζαμπα ειναι αρχηγοι, ηρθαν και νομιζαν οτι ολοι κλαιμε που η ελλας δεν εχει φραγκα.
.....................................................................................................χρονια διαβιωσης εκει.


Εγώ όταν το καλοκαιράκι έχω καλεσμένους Γερμανούς, λόγω καταγωγής συζύγου έχουμε μπόλικους, πάω και τους παίρνω από το ‘Ελ. Βενιζέλ.’ με μια Cayenne ‘δανεική’, τους πηγαίνω στην Ερμιόνη, τους κάνω βόλτα με ένα ‘δανεικό’ σκάφος, περνάνε τέλεια με ‘δανεικά’ από εμένα – όλον αυτόν τον ‘δανεικό’ παράδεισο – μου φιλάνε τα… φρύδια και τους στέλνω πίσω, να συνεχίσουν να δουλεύουν για μένα.

Στέλνω και χαιρετίσματα στις τράπεζές τους.

Αν τώρα από μέσα τους ‘λένε’ του Αίσωπου να πάει να ####θει… αυτό εξετάζεται και θα αποφανθεί η ιστορία.


Πάντως ήδη από τώρα, έχω για φέτος τα πρώτα ####τριψίματα για φιλοξενία. Γιατί είναι και πολύ προγραμματισμένοι, πανάθεμά τους. :D



PS. Η Ειρήνη δεν θέλει ούτε να τους ξέρει σαν λαό. Ζώα τους ανεβάζει - γουρούνια τους κατεβάζει.


Γιώργο δεν κατάλαβα πού κολλάει το post μου με τα γραφόμενά σου... define pls.

GeorgeP
29-05-2011, 20:14
..................................................................................Γιώργο δεν κατάλαβα πού κολλάει το post μου με τα γραφόμενά σου... define pls.

definition:

οτι με την δηλωση στηριξης της ελλαδας απο Ομπαμα ξαφνικα, κι εκει που ο χρονος ''τελειωνε'' κατα Ολι Ρεν, δεν θα περναμε την 5η δοση, η ελλαδα δεν εχει κανει οσα επρεπε μεχρι τωρα κατα ΔΝΤ κ.λ.π., τωρα και η δοση φαινεται να ειναι σιγουρη και το ΔΝΤ λεει τοι ποτε δεν ειπε οσα γραφτηκαν!!!;)

ckk
30-05-2011, 10:52
definition:

οτι με την δηλωση στηριξης της ελλαδας απο Ομπαμα ξαφνικα, κι εκει που ο χρονος ''τελειωνε'' κατα Ολι Ρεν, δεν θα περναμε την 5η δοση, η ελλαδα δεν εχει κανει οσα επρεπε μεχρι τωρα κατα ΔΝΤ κ.λ.π., τωρα και η δοση φαινεται να ειναι σιγουρη και το ΔΝΤ λεει τοι ποτε δεν ειπε οσα γραφτηκαν!!!;)


Γιώργο εγώ απλά το παράθεσα με όλους τους σκεπτικισμούς του ‘γιατί’. Δεν μπορώ να έχω τόσο βαθιά πληροφόρηση, που να αναλύω θέματα τέτοιου μεγέθους. Εννοώ με Obama – ΔΝΤ – Ευρώπη κλπ. Εγώ την τάση βλέπω και αυτήν εκθέτω.

Όσο για την δόση και όσες δόσεις έπονται, οι καημένοι οι ευρωπαίοι αλλά και οι αμερικάνοι, είναι καταδικασμένοι να μας τις δώσουν. Για να σωθούν οι ίδιοι οι ευρωπαίοι αφενός (Γαλλία – Γερμανία), αλλά και για να μην κουνήσουν το όλο ευαίσθητο για πτώχευση οικονομικό παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και οι αμερικάνοι. Έως ότου βρουν τον τρόπο να αποσυνδεθούν από εμάς και τις συνέπειες της δυνητικής μας πτώχευσης, θα μας… βοηθούν ανελέητα.




Αυτόν τον καιρό, το μόνο παιχνίδι που σιχαίνονται όλοι αυτοί, είναι το ντόμινο.