PDA

View Full Version : Ο Πάγκαλος συγγραφέας του "Μαζί τα φάγαμε"


Fuji
19-06-2011, 16:17
Από νέες βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύτηκε η εμφάνιση του Θεόδωρου Πάγκαλου στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», όπου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Η είδηση όμως που έδωσε ήταν ότι σύντομα θα γίνει... συγγραφέας και μάλιστα ενός βιβλίου που θα έχει τίτλο «Όλοι μαζί τα φάγαμε!». Όπως εξήγησε ο αντιπρόεδρος, στον ελεύθερο χρόνο του γράφει πυρετωδώς ώστε το νέο σύγγραμμα να βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων ήδη από το φθινόπωρο, με αναλυτικά στοιχεία αναφορικά με το ποιοι, πότε και πως. Και όπως καταλαβαίνετε, το βιβλίο αυτό αμέσως θα γίνει μπεστ σέλλερ, και μόνο από τον τίτλο του σε συνδυασμό με τον συγγραφέα του.

Ο κ. Πάγκαλος αρνήθηκε ότι έχει οποιοδήποτε πρόβλημα από την τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου ως επίσης αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου δεν τον είχε ενημερώσει για την πρόταση συγκυβέρνησης με τον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο υποστήριξε ότι «καλά έκανε και δεν με ενημέρωσε και να είστε σίγουρος ότι ουδείς θα ενημερώνονταν αν ο Σαμαράς δεν διέρρεε όσα διέρρευσε στην τηλεόραση, από την οποία το μάθαμε όλοι, προκειμένου να τινάξει στον αέρα την διαδικασία».

Σε σχέση με τα ρεπορτάζ των εφημερίδων ότι το απόγευμα της Πέμπτης, μετά τις γνωστές παραιτήσεις Φλωρίδη και Νασιώκα, υποστήριξε ότι ζούμε ένα νέο 1965, ο Θ. Πάγκαλος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει κάνει τέτοια δήλωση και ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο συνεργάτης του που επικαλούνται οι εφημερίδες ότι έκανε αυτήν την διαρροή. «Αν το έκαναν συνεργάτες μου χωρίς να το ξέρω, δεν γνωρίζω, ξέρω όμως πολύ καλά ότι αν υπάρξει μια φήμη στην Βουλή, όλοι οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες την αναπαράγουν σε όλες τις εφημερίδες». Στην συνέχεια υποστήριξε πάντως ότι «δεν είναι και τρελό, είναι μια σκέψη που μπορεί να περάσει από το μυαλό κάποιου» αλλά «δεν έχει σημασία αν πέρασε από το δικό μου μυαλό αλλά το γεγονός ότι όλοι συντάχθηκαν με τον πρωθυπουργό».

Σε σχέση με την απειλή του κ. Αθανάσιάδη ότι θα καταψηφίσει το μνημόνιο, ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν διαφωνεί με το μνημόνιο αλλά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ επειδή εκλέγεται σε μια περιοχή που η ΔΕΗ και οι τοπικοί της παράγοντες είναι ισχυροί. Πρόσθεσε ότι αυτός είναι ο ορισμός του βουλευτή που «δεν εκλέγεται για να υπηρετήσει τον ελληνικό λαό αλλά τα συμφέρονταν του λαού της Κοζάνης», για να προσθέσει αμέσως μετά ότι «κάτι τέτοιο όμως δεν το λέει το Σύνταγμα».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε για ακόμα μια φορά επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κομματική εφημερίδα «Αυγή» όσο και τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής του ομάδας Αλέξη Τσίπρα ότι εμπνέουν και παροτρύνουν το κίνημα αποδοκιμασιών και προπηλακισμών των βουλευτών. Eκανε μάλιστα λόγο για τραμπούκους. Υποστήριξε ακόμα ότι το κίνημα στην πλατεία έχει αρχίσει να φθίνει, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι χθες πέρασε από το Σύνταγμα και είδε μεν εκατό πανό αλλά μόλις πενήντα άτομα.

Τέλος, σε σχέση με τις ΔΕΚΟ, υποστήριξε την άποψη ότι δεν θα υπήρχε σοβαρός λόγος ιδιωτικοποιήσεων αν υπήρχε το διευθυντικό δικαίωμα σε αυτές τις επιχειρήσεις. «Για να το πω λαϊκά και να με μισήσουν πολλοί, το δικαίωμα να απολύσεις. Αν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, τότε παύεις να είσαι επιχείρηση και γίνεσαι δημόσιο, γίνεσαι υπουργείο. (...) Πρέπει να είναι οι καθαρίστριες, οι τραπεζοκόμοι, οι αεροσυνοδοί μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι;». Ο ίδιος πρότεινε την μερική άρση της μονιμότητας, ενώ προανήγγειλε την κατάργηση περίπου 40 φορέων του Δημοσίου από τους οποίους είχε ζητήσει στοιχεία αλλά αγνόησαν το αίτημά του.

Πηγή : star.gr


ΡΕ ΟΥΣΤ !!! Πετά τις μαμακίες του, δεξιά κι αριστερά, και γυρεύει να κονομήσεις κιόλας από δαύτες! Αυτό θα πει θράσος ... ΝεύραΝεύραΝεύρα

ortho
19-06-2011, 20:30
Κι όμως! Θα γίνει best seller!
Ολη η μακακία του μεγάλου τραγουδιστή σε έναν τόμο!:D:D

BOXER
19-06-2011, 20:47
Κι όμως! Θα γίνει best seller!
Ολη η μακακία του μεγάλου τραγουδιστή σε έναν τόμο!:D:D



Το παλικαρι ειναι ΤΕΝΟΡΟΣ στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ:mad: :mad: :mad:... οχι απλος τραγουδιστης Νεύρα!!!