PDA

View Full Version : Η παράγκα ζει και βασιλεύει...ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ


MARK
23-06-2011, 23:01
Η «παράγκα» ζει και βασιλεύει!

Τελικά η παλιά υπόθεση της «παράγκας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να μας αφήσει ήσυχους, καθώς όπως αποκαλύπτειπτεται υπάρχει άτομο που εμπλέκεται και τώρα στα στημένα!

Μπορεί για την παλιά «παράγκα» κανείς να μην «πλήρωσε», αλλά δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και τώρα, καθώς μέσα στη δικογραφία υπάρχει άτομο της παλιάς υπόθεσης των στημένων αγώνων που εμπλέκεται στη νέα!

Και πλέον, από τη στιγμή που υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του θα κληθεί από τον εισαγγελέα να καταθέσει, όχι φυσικά για τα παλιά αλλά για τα καινούργια στημένα! Εμμέσως κι ένα ακόμη άτομο της παλιάς «παράγκας» λόγω συγγενικής σχέσης με τον τότε πρωταγωνιστή, συμπεριλαμβάνεται στην καινούργια
δικογραφία του εισαγγελέα!

Η «παράγκα» ζει και βασιλεύει


Η... πυρηνική βόμβα έσκασε! Για απλή συνέργεια σε δωροδοκία και εγκληματική οργάνωση προτάθηκε δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με το πόρισμα που εξασφάλισε το gazzetta.gr! Αβραάμ Παπαδόπουλος και Καλόπουλος στην λίστα!

#

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον τρόπο που… παίζονταν το ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον παίρνει μορφή χιονοστιβάδας καθώς στο εισαγγελικό πόρισμα υπάρχουν «μεγάλα» ονόματα όπως πρόεδροι ομάδων, παράγοντες, εν ενεργεία αλλά και παλιοί παίκτες, αλλά και οι διαιτητές που έπαιξαν στο ντέρμπι του περασμένου Φεβρουαρίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό!

Φυσικά το πιο… δυνατό όνομα που προκαλεί αίσθηση είναι αυτό του ιδιοκτήτη και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος κατηγορείται α) για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση! Με την ίδια κατηγορία βαρύνεται και ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΑΕ Αθανάσιος Κανελλόπουλος!#

#

Διώξεις για Αβραάμ και Καλόπουλο!

Επίσης αίσθηση προκαλεί και η παρουσία του ονόματος του διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδος Αβραάμ Παπαδόπουλου ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για απάτη κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες!

Βέβαια, στην μεγάλη λίστα που προκαλεί σοκ δεν λείπουν και τα ονόματα του Δημήτρη Καλόπουλου, αλλά και του Σπυρίδωνα Τρύφωνα, αρνητικών πρωταγωνιστών στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη τον περασμένο Φεβρουάριο!


Το... πινγκ πονγκ Μπέου-Μαρινάκη!

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί επίσης ο διάλογος του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με του ομολόγου του, στον Βόλο Αχιλλέα Μπέο μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη!
#

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lay-out.gr που έχει τους διαλόγους τονίζει πως η συνομιλία των δύο προέδρων έχει γίνει από το κινητό του αντιπροέδρου της θεσαλλικής ΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλου!

Ο χαρακτηριστικός διάλογος των δύο ανδρών έχει ως εξής:

A(χιλλέας) : Έλα συγχαρητήρια
Β(αγγέλης) : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92
Α : Άκου να σου πω όμως
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι- έτσι
Α: Μ’ακούς;
Β : Εντάξει
Α: οπωσδήποτε είναι αυτό
Β: τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;
Α: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα βοηθό διαιτητή].
Β: Εντάξει
Α: Μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
Β: Εντάξει τελείωσε!

Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις λέγοντας του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό».

Σε άλλο διάλογο την 1-2-2011 αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής:

Α: Λοιπόν, το ένα είναι αυτό. Το άλλο του μίλησα για τον αυριανό μην επέμβεις κι αυτά δεν θα γίνει τίποτα όλα καλά θα πάνε, και το τρίτο θέλω να μου κάνει μια χάρη τώρα δεν είναι και λίγες αυτές να πούμε μη βάζετε τον Σιδηρόπουλο πάνω... δεν είναι δυνατόν...
Β: Ποιον Σιδηρόπουλο πάνω;
Α: Τον Σιδηρόπουλο την Κυριακή στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Β: Γιατί Σιδηρόπουλο έβαλε;
Α: Θέλει να βάλει και του είπα αν τον βάλεις θα δείρω τον (ακατάληπτο) και δε σας ξαναμιλάω κιόλας. Δεν μπορείς κύριε να τιμωρείς τον Παμπορίδη 4 βδομάδες, το Σπάθα 4 βδομάδες κι αυτό το μ... που έκανε έγκλημα 2 βδομάδες. Σαν να λες σ' έχω γραμμένο Μπέο στα α... μου.
Β: Γιατί εμένα δε μ' έχει γραμμένο με τον Σταθόπουλο που τον έβαλε σε 2 αγωνιστικές ο μ...;
Α: Ναι, αλλά εγώ του το πρόλαβα τώρα, του λέω άστον έξω και βάλτονα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την άλλη βδομάδα αφού έχεις πρόβλημα. Μες στο Καραϊσκάκη. Και μου λέει θα δω λέει φωνάζει ο Βαγγέλης. Του λέω θα πάρω 'γω τον Βαγγέλη άμα φωνάζει. Είναι ντροπή του λέω, βάλε το Γιάχο· όχι μου λέει το Γιάχο. Βάλε τον Παμπορίδη βάλε κάποιον άλλον αδερφάκι μου του λέω το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.
Β: Καλύτερα να βάλει τον Παμπορίδη ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.
Α: Βέβαια, βέβαια είναι καλύτερα.
Β: Αυτό θα του πω κι εγώ, αυτό θα του πω.
Α: Και να σου κρατήσει τον Σιδηρόπουλο για την άλλη βδομάδα, για σένα. Και δες αυτό το θέμα με το κύπελλο τι προβλέπει ο ΚΑΠ.
Β: Τώρα θα το κάνω...


Αλλα και στον χόρο του μπάσκετ ...


Σοκάρει ο διάλογος Μπουρούση-Ψωμιάδη!

Σοκ προκαλεί ο διάλογος του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση, με τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού να ζητά… φάρμακο από τον ισχυρό άνδρα της Καβάλας. Αναλυτικά ο διάλογος!


Σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας σας μεταφέρουμε τον διάλογο του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος και έγινε στις 17 Απριλίου 2011 Αναλυτικά.
Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;
Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.
Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.
Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.
Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.
Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;
Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).
Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)
Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.
Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!
Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;
Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.
Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;
Γ.: Μέσα Μαϊου
Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.
Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;
Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.
Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.
Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.:hmmm:

MARK
23-06-2011, 23:04
Γίναμε ρεζίλι παντού!

Το θέμα της σύλληψης των υπόπτων για τα στημένα ματς στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τα ξένα ΜΜΕ. Η πλειονότητά τους έχει εκτενέστατα ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο θέμα.

fourfourtwo: «Εννιά άνθρωποι συνελήφθησαν για κατηγορίες περί στημένων παιχνιδιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία την Τετάρτη».

goal.com: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο σε κρίση. Κατηγορίες για στημένα παιχνίδια απειλούν την ακεραιότητα της Σούπερ Λίγκας».

washingtonpost.com: «Η αστυνομία στην Ελλάδα ανέφερε ότι δέκα άτομα έχουν συλληφθεί ως μέρος έρευνας για στημένα παιχνίδια».

ESPN: «Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη δέκα ατόμων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια, το οποίο αναδείχθηκε από την UEFA. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν την Τρίτη (22/06) στην Αθήνα και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, τη Θεσσαλονίκη, και κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

SL.com: «Οι δικαστικές αρχές στην Ελλάδα ονόμασαν δύο προέδρους ομάδων της πρώτης κατηγορίας ως ύποπτους για συμμετοχή στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Οι πρόεδροι της Καβάλας και του Βόλου ήταν ανάμεσα στους δέκα υπόπτους που κατηγορήθηκαν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και άλλες κατηγορίες».

SenseiG
23-06-2011, 23:17
Ευχαριστουμε Γιαννη.
Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο ουτε οτι τωρα βγηκαν στη φορα.....:rolleyes:

spirossam
23-06-2011, 23:53
Δεν θέλω να φανταστώ τι έχει να γίνει αν είναι αλήθεια αυτοί οι διάλογοι....:(


Ειδικά που πλησιάζουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής μπάσκετ,με τον Μπουρούση να δηλώνει πριν λίγο καιρό ότι ήταν λάθος του να πει ότι αποχωρεί από την Εθνική Ελλάδος....
:rolleyes::rolleyes:

MARK
23-06-2011, 23:58
Δεν θέλω να φανταστώ τι έχει να γίνει αν είναι αλήθεια αυτοί οι διάλογοι....:(


Ειδικά που πλησιάζουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής μπάσκετ,με τον Μπουρούση να δηλώνει πριν λίγο καιρό ότι ήταν λάθος του να πει ότι αποχωρεί από την Εθνική Ελλάδος....
:rolleyes::rolleyes:


Δυστηχώς είναι πραγματικοί και οι δικαστές τα έχουν στα χέρια τους...Να τονίσω ότι οι αποκαλύψεις βγήκαν στην φόρα μετά από υποκλοπές της Ε.Υ.Π......:hmmm:

Jefe
24-06-2011, 00:17
:hmmm::hmmm::hmmm:




Jefe

spirossam
24-06-2011, 00:23
Δυστηχώς είναι πραγματικοί και οι δικαστές τα έχουν στα χέρια τους...Να τονίσω ότι οι αποκαλύψεις βγήκαν στην φόρα μετά από υποκλοπές της Ε.Υ.Π......:hmmm:



Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω γι'αυτό που λες.

Να σου πω τι με προβληματίζει??
Το timing των αποκαλύψεων...5 μέρες μετά τον ανασχηματισμό...Λίγες μέρες πριν τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου....!!!



Συγκρίνω και θυμάμαι τότε επί Ν.Δ. και το εξάρθρωμα της 17Ν.


Και 2ον.
Το θέμα ήταν οι στημένοι αγώνες.
Το γεγονός ότι κάποιοι φρόντισαν να κυκλοφορήσει από τους πρώτους ο διάλογος ενός μπασκετμπολίστα, ο οποίος προφανώς δεν έχει σχέση με στημένα του ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν έχει περιληφθεί στο κατηγορητήριο (όχι ακόμα), δεν είναι τυχαίο. Πουλάει το όνομά του και βολεύει ο συμψηφισμός...

frits
24-06-2011, 02:08
Φίλε και εγώ το αγαπάω το μπάσκετ αλλά αν τα έχει πει αυτά ο Μπορούσης (που μάλλον τα είπε) τότε δεν πρέπει να ξαναπαίξει και πολύ περισσότερο στην εθνική.
Τέτοιες λογικές μας έφτασαν σε αυτά τα χάλια, να θεωρούμε το στραβό μαγκιά.

adventure
24-06-2011, 06:26
:hmmm: :hmmm: :hmmm:

NLS
24-06-2011, 10:39
Να τα καθαρίσουν όλα αν μπορούν (πιστεύω ΔΕΝ μπορούν).

Όμως όπως και κάθε τουλάχιστον μετρίως νοήμων άνθρωπος αναρωτιέμαι και εγώ για το timing... μιλάμε "just" έπεσε.

Επίσης (ως γαύρος) αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει κληθεί ακόμα ο Πατέρας που εμπλέκεται σε ένα σωρό από τους διαλόγους...

frits
24-06-2011, 10:50
Να τα καθαρίσουν όλα αν μπορούν (πιστεύω ΔΕΝ μπορούν).

Όμως όπως και κάθε τουλάχιστον μετρίως νοήμων άνθρωπος αναρωτιέμαι και εγώ για το timing... μιλάμε "just" έπεσε.

Επίσης (ως γαύρος) αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει κληθεί ακόμα ο Πατέρας που εμπλέκεται σε ένα σωρό από τους διαλόγους...

Αν ήταν έτσι θα το έβγαζαν Τρίτη-Τετάρτη που καίγεται η Ελλάδα, έτσι όπως είναι τα πράγματα εδώ πέρα δεν θα έπρεπε να βγαίνει τίποτα στην φορά μην τυχόν και αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη.

Η γνώμη μία ακόμα δηλαδή είναι ότι τα λεφτά που έτρωγαν δεν ήταν μόνο ελληνικά και οι κουτοφράγκοι δεν σηκώνουν και πολλά.
Από την στιγμή που τους σταμπάρισε η UEFA δεν είχαν και πολλή τύχη.

Τώρα όσοι έπεσαν από τα σύννεφα είναι μάλλον αφελείς, σιγά μην μάθουμε τώρα για τον Ψωμιάδη...

Οι παλιότεροι θα θυμούνται τον Ντάνυ Βρέινς και την ¨απαγωγή" του παιδιού του για να μην διεκδικήσει αποζημίωση από την τότε μπασκετική ΑΕΚ στην οποία προέδρευε ο Χρυσόστομος....

pirate
24-06-2011, 10:55
Ν

Επίσης (ως γαύρος) αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει κληθεί ακόμα ο Πατέρας που εμπλέκεται σε ένα σωρό από τους διαλόγους...

δεν πιστεύω να ρωτάς τον Γιάννη (Mark) ..............

erasel
24-06-2011, 10:57
Εχω να παρακολουθήσω ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια!;)

Τα στημένα δεν προσφέρουν τίποτα! :cool:

spirossam
24-06-2011, 10:59
Να τα καθαρίσουν όλα αν μπορούν (πιστεύω ΔΕΝ μπορούν).

Όμως όπως και κάθε τουλάχιστον μετρίως νοήμων άνθρωπος αναρωτιέμαι και εγώ για το timing... μιλάμε "just" έπεσε.

Επίσης (ως γαύρος) αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει κληθεί ακόμα ο Πατέρας που εμπλέκεται σε ένα σωρό από τους διαλόγους...


Το ερώτημα σου για τον Πατέρα ισχύει...

Μην μπαίνεις πάντως σε οπαδικό τριπάκι,όπως οι εφημερίδες της κάθες ομάδας.



Μακάρι όμως να τα καθαρίσουν όλα όπως λες....;)

CPretenteriS
24-06-2011, 12:19
FYI

Gazzetta.gr - Αθλητική Ενημέρωση 24/7 (http://www.gazzetta.gr/)

Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός | Leoforos.gr (http://www.leoforos.gr/article/24113/na-poios-einai-o-olubiakos)

«Ούτε επί... Κοκαλιάρη» | Leoforos.gr (http://www.leoforos.gr/article/24126/oute-epi-kokaliare)

Έτσι έγινε το ΕΓΚΛΗΜΑ | Leoforos.gr (http://www.leoforos.gr/article/24119/etsi-egine-egklema)

Για να... γελάς δέκα μέρες | Leoforos.gr (http://www.leoforos.gr/article/24116/gia-na-gelas-deka-meres)

Αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιλαγός εδώ και χρόνια... να τον χαίρεστε!!

CPretenteriS
24-06-2011, 12:23
Κι επειδή μιλάτε ότι ο ΠΑΟ κάνει τα "ίδια" στο μπάσκετ... παραθέστε τα στοιχεια με αντίστοιχες συνομιλίες των ΑΦΩΝ Γιαννακοπουλέων...

Φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να βρείτε... γιατί απλώς ΔΕΝ υπάρχουν...

Είναι απλώς καθαρή υπεροχή!!! ;)

CPretenteriS
24-06-2011, 12:34
Πειραιά θα μείνουν, γειτονιά θα αλλάξουν! | Leoforos.gr (http://www.leoforos.gr/editorial/24135/peiraia-tha-meinoun-geitonia-tha-allaxoun)

spirossam
24-06-2011, 12:42
Κι επειδή μιλάτε ότι ο ΠΑΟ κάνει τα "ίδια" στο μπάσκετ... παραθέστε τα στοιχεια με αντίστοιχες συνομιλίες των ΑΦΩΝ Γιαννακοπουλέων...

Φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να βρείτε... γιατί απλώς ΔΕΝ υπάρχουν...

Είναι απλώς καθαρή υπεροχή!!! ;)



Και ξαναλέω φίλε μου.....




Μην μπαίνεις πάντως σε οπαδικό τριπάκι,όπως οι εφημερίδες της κάθες ομάδας.

CPretenteriS
24-06-2011, 12:45
Και ξαναλέω φίλε μου.....

Σαφώς και ΔΕΝ μπαίνω... γιατί όλος ο αθλητισμός "βρωμάει" απ' όπου και να τον αγγίξεις...:cool:

Αλλά υπάρχει "βρωμιά" και... "ΒΡΩΜΙΑ"...:hmmm:

Αυτό εννοώ !! ;)

spirossam
24-06-2011, 13:15
Σαφώς και ΔΕΝ μπαίνω... γιατί όλος ο αθλητισμός "βρωμάει" απ' όπου και να τον αγγίξεις...:cool:

Αλλά υπάρχει "βρωμιά" και... "ΒΡΩΜΙΑ"...:hmmm:

Αυτό εννοώ !! ;)



Κοίτα ο καθένας μπορεί να πει ότι η δικιά του η ομάδα είναι καθαρή,ότι δεν έχει μπλέξει σε κανένα τέτοιο σενάριο ή πράξη κτλ.

Π.χ. εγώ είμαι ΑΕΚ αλλα δεν μπορώ καν να βγω να πω τίποτα.
Δεν μ'αρέσει,δεν μου βγαίνει να πω τίποτα απλά.


Αυτές τις δηλώσεις άστες για τις οπαδικές εφημερίδες.

Εδώ είσαι και εδώ είμαι να δούμε τι θα γίνει αν βγει και το όνομα του νεαρού Γιαννακόπουλου μπλεγμένο...
Ή αν για παράδειγμα μάθουμε ότι το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟ ήταν με τρόπο μουσαντένιο.

Μην ξεχωρίζεις βρωμια και ΒΡΩΜΙΑ.Για μένα λίγο ή πολύ είναι το ίδιο.



Ξέρεις τι θέλω και μακάρι να γίνει...??
Ότι έγινε πριν κάποια χρόνια στην Ιταλία.


Γιούβε Δ' Εθνική,ακύρωση 2 πρωταθλημάτων (έτσι πήρε το 1ο της η Ίντερ) και κάθαρση...

Μακάρι να μπορέσουμε πλέον να ζήσουμε καινούργια κατάσταση,καθαρό ποδόσφαιρο και μπάσκετ,χωρίς καμία πλέον υποψία στησίματος ή οτιδήποτε άλλη λαμογιά....

CPretenteriS
24-06-2011, 13:19
Κοίτα ο καθένας μπορεί να πει ότι η δικιά του η ομάδα είναι καθαρή,ότι δεν έχει μπλέξει σε κανένα τέτοιο σενάριο ή πράξη κτλ.

Π.χ. εγώ είμαι ΑΕΚ αλλα δεν μπορώ καν να βγω να πω τίποτα.
Δεν μ'αρέσει,δεν μου βγαίνει να πω τίποτα απλά.


Αυτές τις δηλώσεις άστες για τις οπαδικές εφημερίδες.

Εδώ είσαι και εδώ είμαι να δούμε τι θα γίνει αν βγει και το όνομα του νεαρού Γιαννακόπουλου μπλεγμένο...
Ή αν για παράδειγμα μάθουμε ότι το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟ ήταν με τρόπο μουσαντένιο.

Μην ξεχωρίζεις βρωμια και ΒΡΩΜΙΑ.Για μένα λίγο ή πολύ είναι το ίδιο.



Ξέρεις τι θέλω και μακάρι να γίνει...??
Ότι έγινε πριν κάποια χρόνια στην Ιταλία.


Γιούβε Δ' Εθνική,ακύρωση 2 πρωταθλημάτων (έτσι πήρε το 1ο της η Ίντερ) και κάθαρση...

Μακάρι να μπορέσουμε πλέον να ζήσουμε καινούργια κατάσταση,καθαρό ποδόσφαιρο και μπάσκετ,χωρίς καμία πλέον υποψία στησίματος ή οτιδήποτε άλλη λαμογιά....


Μακάρι!!!

Αλλά μην ξεχνάς ότι ζεις στη χώρα της λαμογιάς...:hmmm:

spirossam
24-06-2011, 13:27
Μακάρι!!!

Αλλά μην ξεχνάς ότι ζεις στη χώρα της λαμογιάς...:hmmm:



Ποτέ δεν ξέρεις...

Κοίτα εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν είχαν ξαναφτάσει ποτε.

Να τους δούμε δηλαδή επιτέλους με βραχιόλια.

Πάντα είχαν υποψίες,φήμες,κουβέντες κτλ

Τώρα πιστεύω άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και ελπίζω να τους πάρει όλους,χωρίς καμία εξαίρεση,χωρίς καμία δικαιολογία....



Διάβασες ποσά στοιχήματος κτλ?
Είναι να σου πέσουν τα μαλλιά δηλαδή τι πουσταράδες υπάρχουν και παίζουν με τον ιδρώτα των αθλητών.

Και το πιο καλό:Άρης-Μαν.Σίτυ έπαιξαν οι αθεόφοβοι στο παράνομο στοίχημα για τη σέντρα του παιχνιδιού (δηλαδή στο κορώνα-γράμματα ποιος θα κάνει σέντρα).
Ο Κόκε που ήταν κανονικά αρχηγός του Άρη τον είχε αφήσει εκτός 11αδας ο Μιχαλήτσιος (τότε).

Και έλεγαν ''πιάσε και τον Τέβες αν κερδίσει στο στρίψιμο να δώσει τη σέντρα στον Άρη και να διαλέξει εστία''......

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ!!:yz:yzΝεύρα

giclas
24-06-2011, 14:26
το μονο συγουρο το λυμανη ειναι καθαρο !

kostasx
24-06-2011, 14:26
Ρε τον χαζούλη τον Γιαννάκη..ναι τον Μπουρουσάκο λέω..
"Κύριε Μάκη" και "Κύριε Μάκη" ήτανε όλη την ώρα..
Του πούλησε ο άλλος ο απατεώνας λουκουμόσκονη για φάρμακο μπας και βγεί πρώτος..
αλλά όταν κατάλαβε την διαφορά, ήταν αργά:p:D:sm7:

gsmaniac
24-06-2011, 14:40
Το ερώτημα σου για τον Πατέρα ισχύει...

Μην μπαίνεις πάντως σε οπαδικό τριπάκι,όπως οι εφημερίδες της κάθες ομάδας.



Μακάρι όμως να τα καθαρίσουν όλα όπως λες....;)





ετσι ακριβως......το οπαδικο δεν εχει τοση σημασια
το θεμα ειναι να καθαρισει το ποδοσφαιρο απο τα λαμογια που το εχουν καταστρεψει......Νεύρα
οποιος σοβαρος επενδυτης ηθελε να επενδυσει στο ποδοσφαιρο,επρεπε να περναει απο τους ΜΠΕΟΥΣ,ΨΩΜΙΑΔΗΔΕΣ......ΚΛΠ
καπως ετσι την εχει πατησει και ο μαρινακης.,πατερας.....και ο καθε καινουργιος παραγοντας...;)
ειναι καλο που βγαινουν στην φορα ,πραγματα που ολοι ειχαμε καταλαβει....;)
ελπιζω οι τιμωριες να ειναι παραδειγματικες......:cool:

gsmaniac
24-06-2011, 14:42
Ρε τον χαζούλη τον Γιαννάκη..ναι τον Μπουρουσάκο λέω..
"Κύριε Μάκη" και "Κύριε Μάκη" ήτανε όλη την ώρα..
Του πούλησε ο άλλος ο απατεώνας λουκουμόσκονη για φάρμακο μπας και βγεί πρώτος..
αλλά όταν κατάλαβε την διαφορά, ήταν αργά:p:D:sm7:

αυτος ειναι παραπλευρη απωλεια.......:cool:
τον μακαρο παρακολουθουσαν και την πληρωσε ο ψηλεας...;)

kostasx
24-06-2011, 14:55
καπως ετσι την εχει πατησει και ο μαρινακης.,πατερας.....και ο καθε καινουργιος παραγοντας...;)



Δηλαδή..τι θες να πείς..ότι τα παιδοβούβαλα είναι αθώα..
και μπλέχτηκαν στα δίχτυα του Μπεεεεεεεου και του Ψωμιάδη:confused::hmmm:

MARK
24-06-2011, 15:02
Κοίτα ο καθένας μπορεί να πει ότι η δικιά του η ομάδα είναι καθαρή,ότι δεν έχει μπλέξει σε κανένα τέτοιο σενάριο ή πράξη κτλ.

Π.χ. εγώ είμαι ΑΕΚ αλλα δεν μπορώ καν να βγω να πω τίποτα.
Δεν μ'αρέσει,δεν μου βγαίνει να πω τίποτα απλά.


Αυτές τις δηλώσεις άστες για τις οπαδικές εφημερίδες.

Εδώ είσαι και εδώ είμαι να δούμε τι θα γίνει αν βγει και το όνομα του νεαρού Γιαννακόπουλου μπλεγμένο...
Ή αν για παράδειγμα μάθουμε ότι το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟ ήταν με τρόπο μουσαντένιο.

Μην ξεχωρίζεις βρωμια και ΒΡΩΜΙΑ.Για μένα λίγο ή πολύ είναι το ίδιο

Ξέρεις τι θέλω και μακάρι να γίνει...??
Ότι έγινε πριν κάποια χρόνια στην Ιταλία.

Γιούβε Δ' Εθνική,ακύρωση 2 πρωταθλημάτων (έτσι πήρε το 1ο της η Ίντερ) και κάθαρση...

Μακάρι να μπορέσουμε πλέον να ζήσουμε καινούργια κατάσταση,καθαρό
ποδόσφαιρο και μπάσκετ,χωρίς καμία πλέον υποψία στησίματος ή οτιδήποτε άλλη λαμογιά....


Μακάρι να έχουν τα καρύδια να αφαιρέσουν το πρωτάθλημα από τον ΟΣΦΠ και να τον ρίξουν Β εθνική μαζί μεε Βόλο ΠΑΟ και όποια άλλη ομάδα εμπλέκεται.....:hmmm:

gsmaniac
24-06-2011, 15:02
Δηλαδή..τι θες να πείς..ότι τα παιδοβούβαλα είναι αθώα..
και μπλέχτηκαν στα δίχτυα του Μπεεεεεεεου και του Ψωμιάδη:confused::hmmm:


οχι βεβαια......αλλα για να παρεις πρωταθλημα,πρεπει να τα εχεις καλα με τον ΜΠΕΟ;)
οι εικονες απο την κοινη εμφανιση τους στον αγωνα ΟΣΦΠ-ΒΟΛΟΣ....ξενισε;)

MARK
24-06-2011, 15:05
Να τα καθαρίσουν όλα αν μπορούν (πιστεύω ΔΕΝ μπορούν).

Όμως όπως και κάθε τουλάχιστον μετρίως νοήμων άνθρωπος αναρωτιέμαι και εγώ για το timing... μιλάμε "just" έπεσε.

Επίσης (ως γαύρος) αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει κληθεί ακόμα ο Πατέρας που εμπλέκεται σε ένα σωρό από τους διαλόγους...

Θα έρθει και η σειρά του,ωστόσο αυτός έστησε παιχνίδια κατά του Παναθηναϊκού,για να γεμίσει την τσεπούλα του :hmmm:

MARK
24-06-2011, 15:06
οχι βεβαια......αλλα για να παρεις πρωταθλημα,πρεπει να τα εχεις καλα με τον ΜΠΕΟ;)
οι εικονες απο την κοινη εμφανιση τους στον αγωνα ΟΣΦΠ-ΒΟΛΟΣ....ξενισε;)

Τα λαμόγια αυτά κυβερνάνε στο χώρο του ποδοσφαίρου...:hmmm:

kostasx
24-06-2011, 15:12
Μακάρι να έχουν τα καρύδια να αφαιρέσουν το πρωτάθλημα από τον ΟΣΦΠ και να τον ρίξουν Β εθνική μαζί μεε Βόλο ΠΑΟ και όποια άλλη ομάδα εμπλέκεται.....:hmmm:


Σιγά μην το κάνουν σαν την Ιταλία..αβαβα θα γίνει η κατάστασηΝεύραΝεύρα

NLS
24-06-2011, 15:15
Συγνώμη γιατί να αφαιρέσουν πρωτάθλημα από τον ΟΣΦΠ;

Μάλλον έχετε μπερδευτεί μου φαίνεται.

Δεν υπάρχει πουθενά στα στοιχεία για στήσιμο αγώνων του ΟΣΦΠ.

Επίσης όποιοι είδαν ποδόσφαιρο φέτος χωρίς χρωματιστά γυαλιά, είδαν ποιος έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο - το γράφω γιατί πάει να... ξεχαστεί.

BTW δεν νομίζω γενικά να έπαιξε κανένα στήσιμο μεγάλης ομάδας. Αυτά είναι παιχνίδια για "κάτω από τη μέση".

CPretenteriS
24-06-2011, 15:20
Θα αρχίσουμε πάλι να παραθέτουμε ονόματα... Κασναφέρης... Κουκουλεκίδης... Ευθυμιάδης... Παπουτσέλης... Παμπορίδης... Κάκκος... κ.ο.κ. όλοι τους παλαίμαχοι του ΟΣΦΠ... :sm7::sm7::sm7:

spirossam
24-06-2011, 15:23
Συγνώμη γιατί να αφαιρέσουν πρωτάθλημα από τον ΟΣΦΠ;

Μάλλον έχετε μπερδευτεί μου φαίνεται.

Δεν υπάρχει πουθενά στα στοιχεία για στήσιμο αγώνων του ΟΣΦΠ.

Επίσης όποιοι είδαν ποδόσφαιρο φέτος χωρίς χρωματιστά γυαλιά, είδαν ποιος έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο - το γράφω γιατί πάει να... ξεχαστεί.

BTW δεν νομίζω γενικά να έπαιξε κανένα στήσιμο μεγάλης ομάδας. Αυτά είναι παιχνίδια για "κάτω από τη μέση".


Ξέρεις με ποιο τρόπο γράφω και καταλαβαίνεις ότι αυτά που γράφω τα γράφω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ (αφού μπάσκετ παίζω και όπως έγραψα ΑΕΚ είμαι).

Αλλά....

Στους αγώνες και στις συνομιλίες ήταν και το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ το φετινό....Περιττό να σου θυμήσω το τι έγινε σε εκείνο το ματς,μπορείς να θυμηθείς ή να ανατρέξεις τότε και μόνος σου....

Οπότε μάλλον εσύ μπερδεύτηκες:rolleyes:


Το ποιος έπαιξε την καλύτερη μπάλα,έστω και αν συμφωνούμε,δεν είναι το θέμα μας τώρα...


Επίσης συμφωνώ ότι χαμηλά γίνονται-έγιναν τα περισσότερα ''φτιαξίματα''.Όχι μόνο από μέση και κάτω αλλά και Β-Γ Εθνική.....

kostasx
24-06-2011, 15:30
Εγώ λέω να αφαιρέσουν όλα τα πρωταθλήματα από όλες τις ομάδες σε όλες τις χώρες και όλα τα αθλήματα και να τα δώσουν στον Ολυμπιακό..:sm7:

CPretenteriS
24-06-2011, 15:35
Εγώ λέω να αφαιρέσουν όλα τα πρωταθλήματα από όλες τις ομάδες σε όλες τις χώρες και όλα τα αθλήματα και να τα δώσουν στον Ολυμπιακό..:sm7:

Έτσι πρέπει... :o:rolleyes::D:p

NLS
24-06-2011, 15:41
τι έχει εδώ;
το πάρτι της βαζελίνης;
μήπως τώρα ξαφνικά γίνατε και ομάδα;

καλά μη βιάζεστε αθώες περιστερές...

GEO_K
24-06-2011, 15:46
Παραγκα Νο1
Παραγκα Νο2
και εχει ο Θεος....
Δε πειραζει μαγκες...ο Ολυμπιακος και το Αιγλεω να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να γ........
Ταδε εφη γνωστος παραγοντας.....

kostasx
24-06-2011, 15:53
[QUOTE=GEO_K;408491
Δε πειραζει μαγκες...ο Ολυμπιακος και το Αιγλεω να κερδιζει και ολοι οι αλλοι να πανε να γ........
Ταδε εφη γνωστος παραγοντας.....[/QUOTE]

Κατα τ' άλλα ο Ολυμπιακός-όπως λένε κάποιοι-δεν μπλέκεται πουθενά..

NLS
24-06-2011, 16:10
Αχ πως ξεχνάνε τους δικούς τους παράγοντες κάποιοι... αχ αχ...

Είναι εύκολη η επιλεκτική μνήμη. Την έχουμε και ως ψηφοφόροι.

gsmaniac
24-06-2011, 16:18
Συγνώμη γιατί να αφαιρέσουν πρωτάθλημα από τον ΟΣΦΠ;

Μάλλον έχετε μπερδευτεί μου φαίνεται.

Δεν υπάρχει πουθενά στα στοιχεία για στήσιμο αγώνων του ΟΣΦΠ.

Επίσης όποιοι είδαν ποδόσφαιρο φέτος χωρίς χρωματιστά γυαλιά, είδαν ποιος έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο - το γράφω γιατί πάει να... ξεχαστεί.

BTW δεν νομίζω γενικά να έπαιξε κανένα στήσιμο μεγάλης ομάδας. Αυτά είναι παιχνίδια για "κάτω από τη μέση".


νικολα....γνωριζεις την δικογραφια και τα στοιχεια της υποθεσης;;;;;;
εαν τα γνωριζεις .....οκ ,αλλα αν δεν τα γνωριζεις, καλο θα ηταν να περιμενουμε τις εξελιξεις και τα στοιχεια......:cool:
τα αγωνιστικα δεν εχουν καμμια σχεση με ολη την βρωμα που συζηταμε....;)

NLS
24-06-2011, 16:24
Συμφωνώ και ισχύει προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πάντως κάποιοι διάλογοι Πατέρα μια χαρά είναι γνωστοί και είναι απορίας άξιο γιατί να μην είναι ανάμεσα στα 83 άτομα...

Γενικά έχω ΠΟΛΛΕΣ απορίες εγώ. :sm7:

gsmaniac
24-06-2011, 16:34
Συμφωνώ και ισχύει προς όλες τις κατευθύνσεις.

Πάντως κάποιοι διάλογοι Πατέρα μια χαρά είναι γνωστοί και είναι απορίας άξιο γιατί να μην είναι ανάμεσα στα 83 άτομα...

Γενικά έχω ΠΟΛΛΕΣ απορίες εγώ. :sm7:


εαν θελουμε να γινει το ποδοσφαιρο μας ευρωπαικο.....θα πρεπει να παρθουν αποφασεις και τιμωριες ,που ισως στενοχωρησουν τα οπαδικα μας αισθηματα....:cool:
μετα απο πολλα χρονια οπαδος στην αρχη και φιλαθλος στην πορεια......δεν θα με χαλουσε να επεφτε κατηγορια η ομαδα μου ή να τις αφαιρουσαν τιτλο ,αν πραγματικα αλλαζαν ολα τα ασχημα και εξαφανιζοντουσαν τα λαμογια....;)

Vagelis Gar
24-06-2011, 16:59
http://www.piperies.gr/sites/default/files/photos/2011/06/1308805558.png?1308805591



:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz:yz ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΟΟ

CPretenteriS
24-06-2011, 17:50
εαν θελουμε να γινει το ποδοσφαιρο μας ευρωπαικο.....θα πρεπει να παρθουν αποφασεις και τιμωριες ,που ισως στενοχωρησουν τα οπαδικα μας αισθηματα....:cool:
μετα απο πολλα χρονια οπαδος στην αρχη και φιλαθλος στην πορεια......δεν θα με χαλουσε να επεφτε κατηγορια η ομαδα μου ή να τις αφαιρουσαν τιτλο ,αν πραγματικα αλλαζαν ολα τα ασχημα και εξαφανιζοντουσαν τα λαμογια....;)

:sm8:

DERTILAS
24-06-2011, 21:48
Εκει....εκει .....στην Β εθνικη!!!!!!!!Ακομα να παραιτηθει απο την προεδρια της superleague.......Ακομα να παραιτηθει ο προεδρος της ΕΠΟ......Ολοι οσοι ειναι μπλεγμενοι να πληρωσουν!!!ΟΛΟΙ!!!!!ΝεύραΑλλα μεχρι στιγμης ειναι κοκκινα.........!

gsmaniac
24-06-2011, 21:54
αν υποβιβαστουν ομαδες......νομιζω πανε Δ!!!! ΕΘΝΙΚΗ:cool:
ιδωμεν....:rolleyes:

gsmaniac
24-06-2011, 21:59
Τους έκλεισαν τα σύνορα!



24/06/2011, 19:00 | Διαβάστηκε 14181 φορές
(http://reddit.com/submit?url=http://www.sport-fm.gr/article/484000)
(http://www.stumbleupon.com/submit?url=http://www.sport-fm.gr/article/484000)
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/06/24/190811.jpg?w=400&f=bicubic (http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/06/24/190811.jpg)



Νέα εξέλιξη στην υπόθεση των στημένων αγώνων που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από απόφαση του 9ου ανακριτή, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στους 68 κατηγορούμενους.

Οι Εισαγγελικές αρχές έκριναν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ύποπτοι για φυγή από την χώρα και έτσι προχώρησαν στην απόφαση αυτή, που αποτελεί και ένδειξη της σοβαρότητας με την οποία οι Αρχές το ζήτημα.

Η σχετική διαταγή έχει σταλεί -ήδη- σε αεροδρόμια, λιμάνια αλλά και σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς της χώρας.

Αναμέσα στα άτομα που τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα είναι οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Θανάσης Κανελλόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Μποροβήλος, Σπύρος Καλογιάννης, Δημήτρης Καλόπουλος και όλων των υπολοίπων.

NLS
25-06-2011, 07:20
α ούτε εμένα δεν έχω θέμα
αλλά να υπάρχει λόγος - το τι έκανε ένας παράγοντας (αν έκανε τελικά) με κάποιες άλλες ομάδες σε θέματα που δεν έχουν σχέση με τις νίκες της δικιάς του ομάδας όμως δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να επηρεάσει την ομάδα (εκτός αν γίνει για "εκφοβισμό" των υπολοίπων)
πέρυσι είναι εμφανές ποια ήταν η καλύτερη ομάδα και αυτό που είδε ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ποδόσφαιρο (και λέω ποδόσφαιρο όχι μερικούς αγώνες και μόνο της ομάδας του) είναι συγκεκριμένο

εγώ έχω απορίες πάντως... γιατί μόνο πρώην στελέχη κάποιων, γιατί καθόλου άλλων ενώ ΕΙΝΑΙ μπλεγμένα (με βάση ΟΛΕΣ τις διαρροές), ποιος είναι ο γιος μεγαλοπαράγοντα του μπάσκετ (ποιος άραγε), τι γίνεται στο μπάσκετ μια και το αναφέραμε, τι έγινε πέρυσι, γιατί άνθρωποι που μόλις φέτος απείλησαν δημοσιογράφους δεν έγινε τίποτα, γιατί τώρα ακριβώς όλα αυτά... κ.α. τέτοιες χαζές απορίες...



εαν θελουμε να γινει το ποδοσφαιρο μας ευρωπαικο.....θα πρεπει να παρθουν αποφασεις και τιμωριες ,που ισως στενοχωρησουν τα οπαδικα μας αισθηματα....:cool:
μετα απο πολλα χρονια οπαδος στην αρχη και φιλαθλος στην πορεια......δεν θα με χαλουσε να επεφτε κατηγορια η ομαδα μου ή να τις αφαιρουσαν τιτλο ,αν πραγματικα αλλαζαν ολα τα ασχημα και εξαφανιζοντουσαν τα λαμογια....;)

MARK
25-06-2011, 12:32
Έγινε Kροίσος από το στοίχημα

Το απίστευτο και ιλιγγιώδες ποσό των 550 εκατομμυρίων ευρώ βρέθηκε στο λογαριασμό ενός ανθρώπου που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία των 83 ατόμων για τα στημένα ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal, ο συγκεκριμένος κύριος που εμπλέκεται στη δικογραφία, έχει μυθικό λογαριασμό με καταθέσεις 550 εκατ. ευρώ!# Με τέτοιες καταθέσεις πάντως εξηγείται και γιατί είναι τόσο «λαρτζ» ο συγκεκριμένος παράγοντας, που φημίζεται για τη μεγάλη ρευστότητα που διαθέτει και θεωρείται γαλαντόμος στα πριμ που μοιράζει στους παίκτες της ομάδας του.

Και τα μικρότερα όμως «ψάρια» αυτής της ιστορίας δεν πάνε πίσω. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένας ποδοσφαιριστής, του οποίου το όνομα εμφανίζεται στη δικογραφία (δεν είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος), έχει λογαριασμό 15 εκατ. ευρώ, αν και δεν θεωρούνταν ποτέ ακριβοπληρωμένος στην καριέρα του.

Από κει και πέρα, είναι ήδη γνωστό εδώ και καιρό ότι μάνατζερ –που επίσης αναφέρεται στη δικογραφία– βρέθηκε να κατέχει λογαριασμό 25 εκατ. ευρώ και μάλιστα είχε ειπωθεί ότι θα κάνει διακανονισμό με την Εφορία πληρώνοντας πρόστιμο 8 εκατ., κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε.

MARK
25-06-2011, 12:33
«Ακόμα και υποβιβασμός...»

Ορατό είναι το ενδεχόμενο του υποβιβασμού για όσες ομάδες εμπλέκονται στα στημένα ματς, σύμφωνα με όσα είπε στο gazzetta.gr, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος
#

#
#
#
Πέρα από την ποινική μεριά της υπόθεσης του βρώμικου κυκλώματος υπάρχει και η πειθαρχική, τόσο για τους ανθρώπους που εμπλέκονται στο πόρισμα με τα 83 άτομα, όσο και για τις ομάδες τους. Για αυτή είναι υπεύθυνος ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος που μίλησε στο gazzetta.gr
«Από ότι ακούω, υπάρχουν πέντε αδικήματα για κακουργήματα και τέσσερα για πλημμελήματα. Εμείς δεν ασχολούμαστε με την απάτη, αλλά με τις πειθαρχικές παραβάσεις, οι οποίες αφορούν στη δωροδοκία και στη συμμετοχή στο παράνομο στοίχημα. Βέβαια μέχρι τώρα δεν έχουμε πάρει κάποιο αντίγραφο, άρα για όσα σας λέω είναι βάσει της πληροφόρησης από τις εφημερίδες».
#
Ποιες ποινές προβλέπονται από τον πειθαρχικό κώδικα;
«Καταρχήν για τα φυσικά πρόσωπα υπάρχουν χρηματικές ποινές και η απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, η οποία κατά περίσταση μπορεί να γίνει και ισόβια απαγόρευση. Για τις ομάδες οι ποινές ξεκινάνε από χρηματικές ποινές μέχρι και τον υποβιβασμό. Αυτές είναι οι προβλεπόμενες κυρώσεις».
#
Σε ποια περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν οι ομάδες;
«Οταν υπάρχει αντικειμενική ευθύνη. Δηλαδή εάν και εφόσον αποδειχθεί ότι είναι υπαίτια για την επίτευξη συγκεκριμένου αποτελέσματος, τότε έχουμε υποβιβασμό!»
#
Πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα η διαδικασία;
«Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα ότι μπορούμε να κινηθούμε πολύ γρήγορα, καθώς δεν έχουμε δικονομικές δεσμεύσεις. Εφόσον έρθουν τα χαρτιά της δικογραφίας στα χέρια μας, τα οποία μαθαίνω ότι είναι χιλιάδες, πρέπει να τα διαβάσουμε, να τα αξιολογήσουμε και να τα εκτιμήσουμε. Και στη συνέχεια θα στοχεύσουμε που μπορεί να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη. Ακολούθως θα εκδικαστούν οι υποθέσεις από τα πειθαρχικά όργανα, πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο και θα βγει οριστική και αμετάκλητη απόφαση».
#
Πότε αναμένεται να έχουμε αποτελέσματα από τις κινήσεις;
«Οπως σας είπα, το θέμα είναι να έρθουν στα χέρια μας τα στοιχεία της δικογραφίας. Μετά θα κινηθούμε άμεσα, καθώς δεν δεσμευόμαστε από το αποτέλεσμα της ποινικής διαδικασίας που μπορεί να κρατήσει καιρό».

kostas_366
25-06-2011, 13:57
Τι γινόταν εδώ ρε παιδιά..
Τι βρώμα υπήρχε.
Έχω ακούσει 1-2 μέρες τώρα τι έπαιζε και μου έφυγε το σκάλπ..

NLS
25-06-2011, 18:15
Εμένα πολλά μου βρωμάνε...

Ο Αβράαμ ετοιμάζεται να χάσει την προετοιμασία του λόγω της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα (λέτε να την έκανε για Αργεντινή;... ίσως έκανε και πλαστική στο πρόσωπο, κάτι που χρειάζεται εδώ που τα λέμε).

Κατηγορητήριο δεν έχει βγει ακόμα, δεν έχει σταλεί στον κόσμο (λίγο πρωτοφανές μου κάνει αυτό).

Ο Πατέρας όλο και φαντάζει να έχει κάνει deal.

Κρίμα που ο ΟΣΦΠ έχει σώσει τον ΠΑΟ ΔΥΟ φορές από τον να πέσει β΄εθνική (για βρωμιές και τις δυο...). Πόσο λάθος είχαν κάνει.
Η πλάκα του θέματος είναι η παρθενωπές που έχουν εμφανιστεί γύρω γύρω.

gsmaniac
03-07-2011, 21:39
http://1.1.1.5/bmi/www.aixmi.gr/wp-content/uploads/2011/07/sthmenaasd.jpg
http://1.1.1.3/bmi/www.aixmi.gr/wp-content/uploads/userphoto/antoniskarpetopoulos.thumbnail.jpg (http://www.aixmi.gr/?page_id=724&uid=94)
Αντώνης Καρπετόπουλος (http://www.aixmi.gr/?page_id=724&uid=94)

Πάμε φουλ για συγκάλυψη του σκανδάλου;

Η έρευνα των στημένων παιγνιδιών ως προς το ποινικό της μέρος θα συνεχιστεί. Ως προς το αθλητικό πάει φουλ για συγκάλυψη και όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός. Μέχρι τώρα έχουμε τρεις σημαντικές ενδείξεις πως όλα πάνε για κουκούλωμα.
1) Η πρώτη ένδειξη είναι η κοινή προσπάθεια ΕΠΟ και Σούπερλίγκας να σταματήσει η δημοσίευση των επίμαχων συνομιλιών – προσπάθεια που απέφερε αποτελέσματα. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες ζήτησε προκαταρκτική έρευνα για τη διαρροή των συνομιλιών, πράγμα που σημαίνει πως όποιος δημοσίευε κάτι θα έπρεπε να εξηγήσει στον ανακριτή που το βρήκε, ποιος του το έδωσε κτλ. Θυμίζω ότι αυτό που διαβάσαμε είναι το 15% των όσων η δικογραφία περιέχει.
2) Το δεύτερο σημάδι κουκουλώματος είναι η πανίσχυρη «ομερτά» του συστήματος που λέγεται ποδόσφαιρο. Στο ΔΣ της Σούπερλίγκας την περασμένη Τρίτη δεν τόλμησε να μιλήσει κανείς για τίποτα. Η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκαν, ο Παναθηναϊκός και ο Αρης σφύριζαν αδιάφορα, η Λάρισα ενδιαφερόταν μόνο για τη μη επικύρωση τη βαθμολογίας.
Γιατί δεν μιλάνε οι μη εμπλεκόμενοι; Κάποιοι είναι δύσκολο να το κάνουν γιατί αποδείχτηκαν συνομιλητές των προφυλακισμένων και των καταζητούμενων: αναφέρομαι στο Νίκο Πατέρα, στο Σταύρο Αδαμίδη και στο Θοδωρή Ζαγοράκη. Οι συνομιλίες τους που δημοσιεύτηκαν δεν εμπεριέχουν υποψίες για συμμετοχή σε στημένα, μαρτυρούν όμως μια οικειότητα που κάνει δύσκολη την απαίτηση μιας κάθαρσης. Στην προκειμένη περίπτωση δεν λείπει μόνο το θάρρος, (όπως π.χ από τον Γόντικα), αλλά απουσιάζει και το ηθικό πλεονέκτημα. Αδύνατο να κατηγορήσεις σήμερα όποιον, μόλις χθες, αποκαλούσες «κ. Πρόεδρο» ή τον ξυπνούσε το πρωί για να του ζητήσεις συγνώμη.
3) Το τρίτο ανησυχητικό είναι η ίδια η αδυναμία των θεσμικών αρχόντων να αποστασιοποιηθούν από την έρευνα, πράγμα που θα έδειχνε ότι η αθλητική δικαιοσύνη μπορεί να κάνει μια κάποια δουλειά. Ο πρόεδρος της Λίγκας κ. Μαρινάκης δήλωσε ότι αυτό που τον στεναχωρεί είναι ότι κανείς δεν θα επενδύσει έπειτα από το θόρυβο που προκάλεσαν οι συνομιλίες: το να ξεβρωμίσει ο χώρος δεν φάνηκε να τον ενδιαφέρει καθόλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Πιλάβιος το πήγε ακόμα πιο μακριά. Έκανε εκτίμηση ότι «δύσκολα θα υπάρξουν υποβιβασμοί» και δήλωσε ήδη από την πρώτη μέρα ότι «δεν κινδυνεύουν να μην αγωνιστούν στην Ευρώπη οι ομάδε που εξασφάλισαν το ευρωπαϊκό εισιτήριο».
Ο χώρος σηκώνει τείχη και αντιστέκεται. Ξέρετε ποιους όρισαν ως μάρτυρες υπεράσπισής τους τόσο ο Μπέος όσο και ο Ψωμιάδης; Τον Πιλάβιο, τον γενικό διευθυντή της Λίγκας κ. Κομνηνό και τον νομικό σύμβουλο του οργάνου κ. Οικονομάκη! Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί θα παρουσιαστούν και για να καταθέσουν υπέρ τους – ωστόσο η επιλογή τους είναι και μήνυμα: δικοί σας είμαστε και, όπως έλεγε κι ο Μπέος σε μια κασέτα, «εμείς είμαστε ένα».Ειδικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να αποδείξει πως ούτε κάπου τον κρατάνε, ούτε έχει κάτι να φοβηθεί. Έχει την ευκαιρία να γίνει ο σημαντικότερος πρόεδρος που υπήρξε ποτέ στην ΕΠΟ: ας φροντίσει να το κάνει. Αρκεί να αντιμετωπισθούν όλες αυτές οι ιστορίες με την ταχύτητα και τη σοβαρότητα που έδρασε η αθλητική δικαιοσύνη στην περίπτωση του Ηρακλή και της πλαστογραφίας της ασφαλιστικής του ενημερότητας. Δε θυμάμαι επιχειρήματα του τύπου «πρέπει πρώτα να αποφασίσει η τακτική Δικαιοσύνη πριν υπάρξουν αθλητικέ ποινές», να ακούστηκαν σε εκείνη την περίπτωση.
Το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την υπόθεση ως ένα είδος εφιάλτη: νομίζουν ότι θα ξυπνήσουν ένα πρωί και θα έχουν περάσει όλα. Είναι εντυπωσιακό αλλά, ενώ χαλάει ο κόσμος, αυτό που έκαναν στη Λίγκα είναι να ορίσουν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος (28 Αυγούστου) μολονότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το εφετινό, αφού δεν γνωρίζουμε ποια ομάδα θα προκύψει από τη Β’ Εθνική για να συμπληρώσει τον πίνακα! Μόνη ελπίδα η επιστασία της έρευνας από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο και τον ΓΓΑ κ. Μπιτσαξή – ποιος θα το έλεγε! Η άγνοια του Γερουλάνου για το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους του και η αντιπάθεια που υπάρχει προς το πρόσωπα του ΓΓΑ από το σύνολο σχεδόν των προέδρων των ΠΑΕ είναι η μόνη ελπίδα για να μη μπει το πράγμα στο συρτάρι. Οι ίδιοι οι θεσμικοί του ποδοσφαίρου το συρτάρι όχι μόνο το άνοιξαν, αλλά το ξεσκόνισαν κιόλας…


καποιο ειχαν δικιο,οταν φωναζαν για το χρονικο της δημοσιευσης του θεματος.....:cool:
μαλλον για να περασει το μεσοπροθεσμο το σκαλισαν το θεμα....:mad:
τον ΜΠΕΟ και την παρεα του βλεπω και του χρονου,να οριζουν και να καθοριζουν το ποδοσφαιρο.....:mad: