PDA

View Full Version : Το αντίο ενός μεγάλου παίχτη


MARK
25-06-2011, 12:30
Έκλαψε στο πάρτι του! (pics+vid)

Η… επόμενη μέρα του Σισέ ίσως τον βρει στη Ρώμη! Όμως μαζί του θα κουβαλήσει και όλη την αγάπη που εισέπραξε ακόμη και σήμερα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού! Δικαιολογημένα ήρθαν και τα δάκρυα στη Χαλκίδα!

#Όλη την εβδομάδα πολύς λόγος έγινε για αν αυτό το… πάρτι είναι αποχαιρετιστήριο από τον Τζιμπρίλ Σισέ όσον αφορά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Όπως και να έχει, πλέον φαντάζει δεδομένο ότι «σήμερα-αύριο» θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Έτσι με τον τρόπο τους οι δεκάδες φίλοι του «τριφυλλιού» από τη Χαλκίδα, αλλά και αρκετοί που ταξίδεψαν από την Αθήνα, δεν έχασαν την ευκαιρία να πουν το «ευχαριστώ» με τον δικό τους τρόπο!

Μάλιστα είχαν και μια τούρτα η οποία έγραφε στα γαλλικά πως «Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας», ενώ πήρε και αναμνηστικές πλακέτες από μέλη συνδέσμων που έδωσαν το «παρών» στο club! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους παρευρισκομένους τον παρακαλούσαν να μην πάει στη Λάτσιο αλλά να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό!

O Γάλλος από την κονσόλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που του έδειξε αυτά τα δύο χρόνια, ενώ οι φίλοι του «τριφυλλιού» άναψαν καπνογόνα μέσα στο μαγαζί φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του!#

#

Ένα τεράστιο σε έκταση πανό που έγραφε «Stay for us» και κάλυψε μεγάλο μέρος του μαγαζιού ήταν και η απαρχή συγκινητικών στιγμών! Ο κόσμος φώναζε δυνατά το όνομα του Σισέ, ο Γάλλος έβγαλε τα ακουστικά, σταμάτησε να παίζει και το απολάμβανε! Όχι όμως… άνετος! Η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Το ίδιο και η ψυχολογική φόρτιση.

Τα δάκρυα δεν άργησαν να εμφανιστούν! Το… θηρίο ξέσπασε. Άλλωστε δύο χρόνια δέθηκε όσο λίγοι με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το αντίο δεν είναι εύκολο! Έστω κι αν ο ίδιος από μικροφώνου είπε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει!#



Μακάρι να έρθουν και άλλοι παίχτες τέτοιου βεληνεκούς να κοσμήσουν το βρώμικος Ελληνικό ποδόσφαιρο..........

GEO_K
25-06-2011, 13:15
Παντα στις καρδιες μας...