PDA

View Full Version : "Ποτέ δεν υπήρχαν λεφτά"


ortho
16-07-2011, 18:48
Στέλιος Μπαμιατζής Δημοσιεύτηκε: Ιούλιος 16 2011 14:50 Ενημερώθηκε: Ιούλιος 16 2011 18:05

Να ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο εν μέσω θέρους μπορεί να ήθελε ο υπουργός Υγείας, Α. Λοβέρδος. Με συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega", στο γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, όχι μόνο προχώρησε εν μέρει σε αυτοκριτική, πολύ παραπάνω αναφέρθηκε σε καταστάσεις άκρως επιζήμιες για την χώρα και την πορεία της, για τις οποίες υπεύθυνο είναι το ΠΑΣΟΚ.
Να τα πάρουμε από την αρχή.
Καταρχάς, ο υπουργός ονόμασε ως δημαγωγικό το περιβόητο "λεφτά υπάρχουν" του Γ. Παπανδρέου.
"Ήταν δημαγωγικό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν ενώ γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχαν", είπε χαρακτηριστικά.
Είναι η πρώτη φορά που υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος παραδέχεται δημόσια πως τότε, όντας το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση, το κόμμα, δια στόματος του πρωθυπουργού, τελικά είπε ψέματα.
Αυτό όμως είναι απλώς μία μικρή παρατήρηση του υπουργού, καθώς ακολούθησε μία ακόμα σοβαρότερη δήλωση.
Ο κ. Λοβέρδος συμπλήρωσε ότι "την κακή νοοτροπία που υπάρχει τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετία του ‘80", υιοθετώντας ουσιαστικά μία κριτική χρόνων όλης σχεδόν της αντιπολίτευσης.
Έσπευσε πάντως να προσθέσει ότι είναι αναγκαία η συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων.
Εν μέρει στήριξη στο Βενιζέλο αποστάσεις από "αγανακτισμένους"
Ο Α. Λοβέρδος στήριξε τον υπουργό Οικονομίας, Ε. Βενιζέλο, συγχρόνως όμως έδειξε να κατανοεί και τις αντιδράσεις των πολιτών, δηλώνοντας πως "ορθά επιβάλλαμε τα μέτρα και ορθά αγανάκτισαν και οι πολίτες", ενώ συνεχίζοντας είπε πως "δείχνουν ότι έχουν καλύτερο μυαλό από τους πολιτικούς και δεν μιλάω για τους Αγανακτισμένους, τους οποίος ούτε στιγμή δεν σκέφτηκα να γλείψω, όπως έκανε ένα μεγάλο κομμάτι της πολιτικής", αφήνοντας αιχμές για συγκεκριμένους χώρους.
Σημαντικές αναφορές έκανε όμως και για την περίπτωση της χρεοκοπίας και δη της επιλεκτικής.
Σημείωσε ότι "πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί", όσον αφορά στην επιλεκτική χρεοκοπία και παράλληλα υποστήριξε ότι "εμείς παλεύουμε να την αποφύγουμε κι όταν παλεύεις να το αποφύγεις, δεν το φέρνεις στην αυλή σου".
Μιχελάκης: Το ΠΑΣΟΚ έλεγε συνειδητά ψέμματα στο λαό
"Η σημερινή κυνική ομολογία του κ. Λοβέρδου, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ συνειδητά έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό.
Αποδεικνύει, ότι το κόμμα του έπαιξε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να το ενδιαφέρει η χώρα και η οικονομία.
Για το ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά ο στόχος ήταν μόνο ένας. Η κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα!
Τίμημα όμως, που σήμερα το πληρώνουν οι πολίτες και η Πατρίδας μας.
Και κάτι ακόμα: Το μεγαλοπρεπές άδειασμα στον κ. Βενιζέλο, για το γεγονός ότι ο κ. Λοβέρδος ομολογεί ότι ποτέ δεν θα έλεγε για "επιλεκτική χρεοκοπία", θα μπορούσε να είναι απλά ένα…”συντροφικό μαχαίρωμα”, αν το κόστος δεν κινδύνευε να το πληρώσει ακριβά η χώρα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Α. Λοβέρδου.
Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Με τον κριτικό και αυτοκριτικό μου λόγο προσπαθώ, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμβάλω στη δημιουργία ενός κλίματος συνεννόησης.
Η συγκεκριμένη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί κλασικό δείγμα του μεταπολιτευτικού δημαγωγικού μικροκομματισμού, τον οποίο πρέπει να υπερβούμε για να προσφέρουμε στο λαό και στη χώρα την απαραίτητη συνεννόηση.
Όσοι βλέπουμε αυτή τη συνεννόηση ως εθνική ανάγκη, θα πρέπει να αγνοήσουμε τους οπαδούς του μικροκομματισμού γιατί αυτοί πάντα ήταν πολύ μακριά από τις ανάγκες των Ελλήνων και της Ελλάδας".
Ποτέ δεν υπήρχαν λεφτά - NEWS247 (http://news247.gr/ellada/politiki/dhlwsh_vomva_loverdoy_pote_den_yphrxan_lefta.1189424.html)



Ωχ Παναγία μου!

Κάθε φορά αναρωτιέμαι αν οι πολιτικοί είναι ιδιαίτερο είδος ανθρώπων, αν είναι καν άνθρωποι!

Γεννιούνται με όλα τα κουσούρια ή τα αποκτούν στην πορεία;!
Πάντως αυτά τα χαμερπή όντα που θέλουν να λέγονται Ελληνες πολιτικοί έχουν κάνει τον κόσμο να σιχαθεί τη ζωή του, εκτός από τους όσους κάνους μπίζνες μαζί τους.

Αποβράσματα......

jarhead
16-07-2011, 19:02
Kαι εγω ελεγα που χαθηκες τελευταια:sm7::sm7::sm7::sm7:Δυστηχως φευγω για βαρδια , θα φερω ποπ κορν το βραδυ!!!

NLS
16-07-2011, 20:12
Δεν νομίζω να χρειαστεί ποπ κορν. Οι άνθρωποι που του απαντάνε συνήθως, έχουν λιγοστέψει τις απαντήσεις, ΙΣΩΣ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ;... (μπα)

ortho
16-07-2011, 23:11
Kαι εγω ελεγα που χαθηκες τελευταια:sm7::sm7::sm7::sm7:Δυστηχως φευγω για βαρδια , θα φερω ποπ κορν το βραδυ!!!

Δεν νομίζω να χρειαστεί ποπ κορν. Οι άνθρωποι που του απαντάνε συνήθως, έχουν λιγοστέψει τις απαντήσεις, ΙΣΩΣ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ;... (μπα)


:sm7::sm7::sm7: Μάλλον λόγω ζέστης δε θέλει κανείς να ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία και μου επιτρέπουν να "παρεκτρέπομαι"! :sm7::sm7::sm7:

BOXER
17-07-2011, 01:51
:sm7::sm7::sm7: Μάλλον λόγω ζέστης δε θέλει κανείς να ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία και μου επιτρέπουν να "παρεκτρέπομαι"! :sm7::sm7::sm7:

Συνεχισε, μην δινεις σημασια :rolleyes:...

Γι'αυτο εχουμε παρει Boxer... Παντως καιρου :D :D :D!!!

GeorgeP
18-07-2011, 12:15
Δεν νομίζω να χρειαστεί ποπ κορν. Οι άνθρωποι που του απαντάνε συνήθως, έχουν λιγοστέψει τις απαντήσεις, ΙΣΩΣ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ;... (μπα)

Μπααααα, δεν νομιζω!! Μαλλον καταλαβαν οτι οποιαδηποτε συζητηση με τους Λενινιστες του Τσιπρα και τους Σταλινιστες της Παπαρηγα ειναι χαμενος χρονος, οποταν τους αφηνουν να λενε και να λενε οτι οι ιδιοι ξεσηκωνουν απο οποιαδηποτε πηγη που προσκειται σε αυτο τον χωρο για να βγαλουν το αχτι τους!!!
Μπορει ακομη και να βαρεθηκαν να ''συνομιλουν'' με υποστηρικτες της διατηρησης των επιδοματων των Δ.Υ. τυπου ΄΄κίνητρο απόδοσης'':sm7:, ''ταχύτερης διεκπεραίωσης'':sm7:, και ''ειδικής απασχόλησης'':sm7: κ.α. τα οποια και δικαιως περικοπτονται κατα 50%!!!!

Ο αριθμος των σελιδων δε αλλα και μηνυματων, δηλαδη η συμμετοχη που αφορουν αυτα τα νηματα, δειχνουν και το κατα ποσον το συνολο των ενεργων μελων συμφωνει μαζι τους!!

Το ιδιο συμβαινει και με τα κομματα τους που για το ενα αμφισβητειται η εισοδος του στην βουλη στις ερχομενες εκλογες του 2013 και για το άλλο οπου τα ποσοστα του θα ειναι κατα πολυ χαμηλοτερα του 8% του 2009!!!!

tsak8
18-07-2011, 12:32
A YEAAAAAAAAAH

ortho
18-07-2011, 12:48
Εχεις προχωρήσει σε άλλο επίπεδο Γιώργο!
Οταν σε ειρωνεύομαι/νται διαμαρτύρεσαι.
Αλλά κατά τα δικά σου γραφόμενα πιά έχεις γίνει χειρότερος!
Κρίμα!!:hmmm::hmmm::hmmm: Οταν η ειρωνία συνδυάζεται με κακία είναι πλέον τραγικό.....

Και επί του θέματος, όλοι όσοι χαίρονται για το κόψιμο των επιδομάτων,
δε θέλουν προφανώς να αντιληφθούν ότι αυτά δόθηκαν,
για ψηφοθηρικούς λόγους,
διότι οι βασικοί μισθοί στις χαμηλές βαθμίδες είναι για γέλια και για κλάμματα,
διότι έτσι δεν αυξάνονταν οι ασφαλιστικές εισφορές, που ούτως ή άλλως το κράτος είναι ο μεγαλύτερος μπαταχτσής στο ΙΚΑ.

Δε θέλουν να αντιληφθούν ότι το πετσόκομμα στο δημόσιο τομέα σημαίνει καταστροφή στον ιδιωτικό.

Και φυσικά πρέπει να γίνει εξορθολογισμός,
όταν όμως κόβονται πολυτεκνικά επιδόματα , οικογενειακά και συναφή,
μιλάμε για σκόπιμη εξαθλίωση του κόσμου.

Οποιος επιχαίρει μάλλον δε θέλει να δει που πάει το πράγμα.


Κι όσον αφορά τους Τσιπρεο-παπαρηγο-αυτόνομους,
ευτυχώς που υπάρχουν Γιώργο.
Αν ήταν όλοι γαλαζο-πράσινοι θα είχαμε μαμηθεί εντελώς.


Χαιρετισμούς στο φίλο σου το ΓΑΠ!

NLS
18-07-2011, 13:22
Αυτός ο Τσίπρας που είναι πίσω από τα πάντα πρέπει να έχει ίσα με 87% πλειοψηφία τώρα ε...

Αναρωτιέμαι όταν θα βγάλει κάνα με το ζόρι 10% στις εκλογές θα έχει ξεφτιλιστεί ο ίδιος ή όλοι αυτοί που βάφτιζαν τους πάντες ΣΥΡΙΖΑ για να έχουν μια "ταυτότητα" του "εχθρού"; (γιατί ότι ο κόσμος ΔΕΝ έχει ενιαία κομματική ταυτότητα τους τσούζει πολύ και δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν)

Δηλ. το μόνιμο τους argument (αυτών των λίγων) είναι ότι όλος ο κόσμος είναι είτε αριστερά υποκινούμενοι, είτε πρώην βολεμένοι (είτε και τα δυο).

ΟΚ κάποιοι κάνουν αυτά τα άτυπα βαφτίσια γιατί είναι πωρωμένα κοματόσκυλα (ή στελέχη, άρα το ίδιο) και τα λένε χωρίς να τα πιστεύουν. Αυτοί ήταν έτσι κι αλλιώς για πίσσα και πούπουλα (από παλιά).
Αυτοί όμως που είναι για λύπηση είναι οι από κάτω χειροκροτάκηδες που τα πιστεύουν κιόλας και είναι "η μια απλή εξήγηση" τους για τα πάντα που γίνονται γύρω τους.

So be it.

ortho
18-07-2011, 13:38
Ποιό 10%;!

Στα γνωστά θα είναι.... όταν έρθει η ώρα της κάλπης,
με τα γνωστά ψευδοδιλήμματα θα επέρθει η "συσπείρωση"
της εκλογικής βάσης. Οι Ελληνες δυστυχώς έχουν κοντή μνήμη.

Και για να συνεχίσω λίγο,

ο Λοβέρδος το Σάββατο ούτε λίγο ούτε πολύ είπε τον ΓΑΠ δημαγωγό, λαϊκιστή και ψεύτη, επίσης μας είπε να προσέχουμε γιατί θα φύγουν!:sm3::sm3::sm3:

Ο Βενιζέλος απαίτησε μέσα στη Βουλή από την αντιπολίτευση να επιδείξει στρατιωτική πειθαρχία στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Η Μπιρμπίλη τα είπαμε, θεσούλα στο ΟΟΣΑ,
ο Δρούτσας στην ευρωβουλή.

Η μητέρα του Παπακωνσταντίνου έχει αυθαίρετο στη Βραυρώνα μέσα σε αναδασωτέα περιοχή. Ο ΚΚ έχασε ουσιαστικά όταν κάλυψε το "ότι είναι νόμιμο είναι κι ηθικό". Ο ΓΑΠ προς το παρόν δεν έχει πάρει θέση για το αυθαίρετο της μαμάς του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ.


Αυτοί μας κυβερνάνε.....

NLS
18-07-2011, 14:11
Εγώ θέλω να ξέρω το εξής. Πριν το μεσοπρόθεσμο το (ΨΕΥΤΙΚΟ το ξέραμε) δίλημμα ήταν αν δεν περάσει πάει χρεοκοπούμε, στάση πληρωμών σύντομα.

ΜΕΤΑ το μεσοπρόθεσμο και εφόσον όπως αποδεικνύεται η συζήτηση είναι Η ΙΔΙΑ και δεν άλλαξε στο ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ (ακόμα η συζήτηση είναι αν θα μας χρεοκοπήσουν ή πότε). ΓΙΑΤΙ δεν βγαίνουν να πούνε αυτοί οι κύριοι ότι έλεγαν χαζομάρες;

Το απλό ισοζύγιο (χωρίς να βάλω εισερχόμενα από νέα δάνεια και εξερχόμενα για αποπληρωμές δανείων) λέει ότι τα έσοδα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από τα έξοδα για να έχουμε κάποια ελπίδα από τη διαφορά να δίνουμε ότι χρωστάμε.
Η πρώτη τους κίνηση ήταν να μικρύνουν τα έξοδα (φυσικά από όλα τα λάθος μέρη και με ΕΛΑΧΙΣΤΟ άγγιγμα στα έξοδα που έχει νόημα να κοπούν * ) και ταυτόχρονα ΚΑΜΙΑ κίνηση να αυξήσουν τα έσοδα (δηλ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ και ΠΩΛΗΣΗ). Η πώληση ΔΕΚΟ δεν είναι έσοδο, είναι "ανταλλαγή" πάγιου με ένα one-off "έσοδο". Χάνεις δηλαδή κάτι. Όχι παράγεις και αυτό που παράγεις το πουλάς και έχεις έσοδο. Φυσικά δεν μπορεί να γίνει για πάντα. Θα τελειώσουν οι ΔΕΚΟ. Φυσικά να δώσεις τις ζημιογόνους (με τυράκι τρελά καλή τιμή), αλλά και τις κερδοφόρες; Αλλά ας το προσπεράσουμε ΚΑΙ αυτό. Όπως και ότι πριν χρόνια πολλές από αυτές ήταν προς πώληση με ΠΟΛΥ καλύτερες τιμές και ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ έλεγαν "όχι" σκίζοντας τα ρούχα τους. Το προσπερνάμε και αυτό.

Όμως όταν αυτό το απλό ισοζύγιο παραμένει αρνητικό (και πολύ απλά κόβοντας έξοδα μόνο όπου "βολεύει" και με ταυτόχρονη συρρίκνωση και των εσόδων - δεν κινείται τίποτα δεν υπάρχει χρήμα στην αγορά ο κόσμος δεν πληρώνει με τη σειρά του το παράλογο κράτος γιατί δεν μπορεί), τι ακριβώς "αποπληρώνουμε"; Αποπληρώνουμε με νέα δάνεια ΣΥΝ υποτιθέμενα από αυτά τα νέα δάνεια μπαλώνουμε ΚΑΙ ότι δεν κάλυψε το απλό ισοζύγιο.

Το πράγμα είναι πιο τρομερό αν δούμε τις κλίμακες όμως. Τα δάνεια ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ είναι ως επί το πλείστον για τοκοχρεολύσια. Άρα δεν είναι για να πληρωθούν οι συντάξεις κλπ. είναι για να πληρώνουν τα δάνεια ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ αλλά τα αυξάνουν.

Αυτός είναι ο κύκλος που μας εγγυώνται αυτή τη στιγμή. Το ταψάκι που μας έφτιαξαν να χορεύουμε. Το θέμα είναι ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι τόσο ηλίθιοι. Δυστυχώς η εναλλακτική είναι χειρότερη: Είναι βαλτοί.

Ο κόσμος για μένα δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα.

* Εδώ σε αυτό παίζεται και ο μεγάλος διχασμός εσωτερικά στον λαό. Τι είναι αυτό που έπρεπε να αγγιχτεί και τι δεν έπρεπε. Πράγματι θα είναι ένα πεδίο εμφύλιας διαμάχης του λαού (ειρηνικής μέχρι να σταματήσει να είναι). Αυτό που ξεχνάνε όλες οι πλευρές, είναι ότι υπάρχουν και αυτά που ΟΛΟΙ συμφωνούν ότι πρέπει να κοπούν και καλό θα ήταν να τα βρουν και να επιβάλλουν πρώτα να γίνει σε αυτά το τσεκούρωμα.

ortho
18-07-2011, 14:33
Σήμερα το πρωί πήγα στο ΚΕΠ του Καρέα για να πάρω το χαρτί που χρειάζεται ώστε να πληρώσω στην τράπεζα το τέλος για τη μεταβίβαση της "νέας" μηχανής μου. Το ωράριο λειτουργίας του είναι πιά μέχρι τις 2 κι από αύριο μέχρι τις 13:00. Κι αυτό επειδή φεύγουν οι συμβασιούχοι.
Κάμποσες χιλιάδες ακόμη άνεργοι και χειρότερη εξυπηρέτηση για τους πολίτες.

Αποδομούν ότι καλό υπήρξε και στέλνουν κόσμο στην ανέχεια.
Ετσι μειώνονται τα έξοδα!!!!!

diomiles
18-07-2011, 14:57
Ρε παιδιά καλά τα λέτε αλλά δεν βαρεθήκατε?
Οι άνθρωποι είναι καμένο χαρτί.Οτι έχουν κάνει το έχουν κάνει λάθος.Ακόμα και τα σωστά που είπαν ότι θα κάνουν δεν τα ξεκίνησαν καν.
Ο κόσμοςπλέον έχει σχηματίσει αποψη....μένουν κάποιοι φανατικοί αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτούς.
Φαντάζομαι θα έχετε δεί την πρόσφατη δημοσκόπηση της public issue........


Εξίσου σημαντικά είναι και άλλα στοιχεία της VPRC. Για παράδειγμα ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δείχνουν απρόθυμοι να το ψηφίσουν ξανά. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, οι Έλληνες πολίτες δηλώνουν με το ποσοστό ρεκόρ του 91% ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την οικονομική κρίση, ενώ επίσης κατά 90% απαντούν ότι αισθάνονται έλλειψη σιγουριάς όταν σκέφτονται το μέλλον τους. Εκτιμούν ταυτόχρονα κατά 70% ότι το ΠΑΣΟΚ πορεύεται σε λάθος δρόμο με μόνο 15% να θεωρεί ότι ο δρόμος είναι σωστός, με χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ οι ίδιες απαντήσεις καταγράφονται στο 50% (λάθος δρόμος) και 29% (σωστός).

GeorgeP
18-07-2011, 15:27
Εχεις προχωρήσει σε άλλο επίπεδο Γιώργο!
Οταν σε ειρωνεύομαι/νται διαμαρτύρεσαι.
Αλλά κατά τα δικά σου γραφόμενα πιά έχεις γίνει χειρότερος!
Κρίμα!!:hmmm::hmmm::hmmm: Οταν η ειρωνία συνδυάζεται με κακία είναι πλέον τραγικό.....

Και επί του θέματος, όλοι όσοι χαίρονται για το κόψιμο των επιδομάτων,
δε θέλουν προφανώς να αντιληφθούν ότι αυτά δόθηκαν,
για ψηφοθηρικούς λόγους,
διότι οι βασικοί μισθοί στις χαμηλές βαθμίδες είναι για γέλια και για κλάμματα,
διότι έτσι δεν αυξάνονταν οι ασφαλιστικές εισφορές, που ούτως ή άλλως το κράτος είναι ο μεγαλύτερος μπαταχτσής στο ΙΚΑ.

Δε θέλουν να αντιληφθούν ότι το πετσόκομμα στο δημόσιο τομέα σημαίνει καταστροφή στον ιδιωτικό.

Και φυσικά πρέπει να γίνει εξορθολογισμός,
όταν όμως κόβονται πολυτεκνικά επιδόματα , οικογενειακά και συναφή,
μιλάμε για σκόπιμη εξαθλίωση του κόσμου.

Οποιος επιχαίρει μάλλον δε θέλει να δει που πάει το πράγμα.


Κι όσον αφορά τους Τσιπρεο-παπαρηγο-αυτόνομους,
ευτυχώς που υπάρχουν Γιώργο.
Αν ήταν όλοι γαλαζο-πράσινοι θα είχαμε μαμηθεί εντελώς.


Χαιρετισμούς στο φίλο σου το ΓΑΠ!





φυσικα και ειμαι σε άλλο επιπεδο, αλοιμονο αν ημουν στο ιδιο με τους Τσπροπαπαρηγοπουλεους!!! Αλοιμονο!!!!!

Εσυ γιατι θιχτηκες τωρα? εγω, οπως κανω παντα, απευθυνθηκα με παραθεση και χωρις να κρυβομαι πισω απο το ''δεν εννουσα εσενα αλλα αλλον........'' σε αυτον που ειρωνευτηκε αυτον που εκεινος εννοουσε, ακυρωνοντας μαλιστα την παραγγελια για ποπ κορν που ειχε προτινει καποιος άλλος!!!! δηλαδη τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια=ενα σκυλος που ξερει ξενες γλωσσες!! Γνωστο, μην επαναλαμβανομαστε!!!!

Οσο για την τωρινη εξυπηρετηση απο τους Δ.Υ. ηταν η ιδια και το 1980 (πριν ΠΑΣΟΚ) αλλα και μετεπειτα. Οι συμβασιουχοι τεμπεληδες του δογματος ''ας μπω στο Δημοσιο ως συμβασιουχος για να μονιμοποιηθω αργοτερα'' ηταν αυτοι που αποτεμπελιασαν τους υπολοιπους Δ.Υ. αφου αυτοι εκαναν ολοι την δουλεια ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ Δ.Υ.
Ολοι τους μπηκαν με ΝΔ-Πασοκικο μεσον πριν απο 7-15 χρονια χανοντας ετσι πολυτιμο χρονο απο την Ιδιωτικη επαγγελματικη τους σταδιοδρομια. Διοτι ΟΛΟΙ προσδοκουσαν μονιμοποιηση!! Τωρα ολοι βριζουν κι αναθεματιζουν δεν πειραζει.......ξυδι!!!!
Εχω τρεις πρωην συμβασιουχους στην οικογενεια, σημερα ανεργοι, ξερω πολυ καλα τι λεω!

Τελος επισης να μεταφερεις τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους στους δικους σου φιλους Τσιπρα και Παπαρηγα, μετεφερε τους επισης οτι η Ελλαδα εχει ξεπερασει προ πολλου το ΕΑΜ και την ΕΠΟΝ!!!
Τελος οταν θα ορκιστουν πιστη στο Συνταγμα, το οποιο αποκυρησσουν, αλλα και οταν αλλαξουν ροτα απο τα προ πολλου και παγκοσμιως καταριφθεντα Λενινιστικα-Σταλινικα-Μαρξιστικα ιδεωδη τους ισως δουν κατι καλυτερο απο το 8% και 3% του σημερα!!!!


Οταν θα μας πει η Παπαρηγα

γιατι και πως σπουδασε τις κορες της στα αμερικανικα Πανεπιστημια (η μια εργαζεται στην αμερικη σημερα) την ωρα που κοπτεται για το εισοδημα του Ελληνικου λαου ισως αποκτησει αξιοπιστια!:sm7:
γιατι απολυθηκαν εργαζομενοι απο τον Ριζοσπαστη (τοτε ισως κατανοησουμε τι εννοει με οχι στις απολυσεις των υπολοιπων Ελληνων εργαζομενων)
γιατι μειωθηκαν οι μισθοι στον ριζοσπαση και στον 902 (τοτε ισως κατανοησουμε τι εννοει με την αντιθεση της στην συρρικνωση των μισθων των υπολοιπων Ελληνων εργαζομενων)
Οταν ο Τσιπρας μας πει

γιατι χρησιμοποιησε μονοκλινη σουιτα στο Ιασω και οχι το μαιευτηριο ''αλεξανδρας'' του λαου και που βρηκε τα 14000 για την πληρωμη του (22000 τον χρονο δηλωνει στο ποθεν εσχες του) και
γιατι εβαλε την συντροφο του (και οχι συζυγο του ακομα για ευνοητους λογους- ξεχωριστη δηλωση, ξεχωριστο ποθεν εσχες) μελος του Διοικητικου συμβουλιου της κατασκευαστικης (Tsipras & Tsipras Τεχνική Ο.Ε.) στην οποια ηταν ο ιδιος ιδρυτικο στελεχος και μετεισχε στο Δ.Σ. της (εδω http://www.zougla.gr/news.php?id=13979 (http://www.zougla.gr/news.php?id=13979) μαζι και η πραξη συστασης της)
ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ δεν θα φτυνω/με την μουρη τους!! οπως αλλωστε κανεις/τε κι εσυ/εις με τον ΓΑΠ και ισως και με τον Σαμαρα!!

Τους αγωνιστικους μου λοιπον χαιρετισμους σε αυτα τα δυο αντιπαθεστατα κιβδηλα προσωπα (για να μην πω τιποτε βαρυτερο) της Ελληνικης πολιτικης που δεν εννοουν να καταλαβουν οτι η ευρωπη ειναι διαφορετικη απο το 1989 και μετα!!

Σημ. οτι και να απαντησεις (¨η ο αλλος χαλαστρας των νηματων αλλα και του φορουμ γενικοτερα ''κυριος'' NLS) εγω δεν θα συμμετασχω! Μπορειτε να τα λετε οι δυο σας (¨η οι τρεις σας) ανεβαζοντας τις σελιδες αυτου του νηματος απο 2 που ειναι τωρα στις.....3 (τρεις) αντε 3,5!!!

GeorgeP
18-07-2011, 15:43
Ρε παιδιά καλά τα λέτε αλλά δεν βαρεθήκατε?
Οι άνθρωποι είναι καμένο χαρτί.Οτι έχουν κάνει το έχουν κάνει λάθος.Ακόμα και τα σωστά που είπαν ότι θα κάνουν δεν τα ξεκίνησαν καν.
Ο κόσμοςπλέον έχει σχηματίσει αποψη....μένουν κάποιοι φανατικοί αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτούς.
Φαντάζομαι θα έχετε δεί την πρόσφατη δημοσκόπηση της public issue........


Εξίσου σημαντικά είναι και άλλα στοιχεία της VPRC. Για παράδειγμα ακόμα και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δείχνουν απρόθυμοι να το ψηφίσουν ξανά. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας, οι Έλληνες πολίτες δηλώνουν με το ποσοστό ρεκόρ του 91% ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την οικονομική κρίση, ενώ επίσης κατά 90% απαντούν ότι αισθάνονται έλλειψη σιγουριάς όταν σκέφτονται το μέλλον τους. Εκτιμούν ταυτόχρονα κατά 70% ότι το ΠΑΣΟΚ πορεύεται σε λάθος δρόμο με μόνο 15% να θεωρεί ότι ο δρόμος είναι σωστός, με χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ οι ίδιες απαντήσεις καταγράφονται στο 50% (λάθος δρόμος) και 29% (σωστός).


λεει και κατι αλλο η ΙΔΙΑ δημοσκοπηση της εν λογω εταιρειας της 15/07/11 για το πολιτικο βαρομετρο του Σκαι, το 71% τασσεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ σε συμμετοχη σε απεργιες, διαδηλωσεις και πορειες εναντι ενος 29% που λεει ''ΝΑΙ''!!

Εφοσον λοιπον πιστευουμε κι ακολουθουμε τα μεν γιατι δεν κανουμε το ιδιο και με τα δε αφου ΟΛΟΙ οι Ελληνες (71%) τασσονται εναντιον των απεργιων....κ.λ.π?

ortho
18-07-2011, 15:55
ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ δεν θα φτυνω/με την μουρη τους!! οπως αλλωστε κανεις/τε κι εσυ/εις με τον ΓΑΠ και ισως και με τον Σαμαρα!!

Τους αγωνιστικους μου λοιπον χαιρετισμους σε αυτα τα δυο αντιπαθεστατα κιβδηλα προσωπα (για να μην πω τιποτε βαρυτερο) της Ελληνικης πολιτικης που δεν εννοουν να καταλαβουν οτι η ευρωπη ειναι διαφορετικη απο το 1989 και μετα!!

Σημ. οτι και να απαντησεις (¨η ο αλλος χαλαστρας των νηματων αλλα και του φορουμ γενικοτερα ''κυριος'' NLS) εγω δεν θα συμμετασχω! Μπορειτε να τα λετε οι δυο σας (¨η οι τρεις σας) ανεβαζοντας τις σελιδες αυτου του νηματος απο 2 που ειναι τωρα στις.....3 (τρεις) αντε 3,5!!!


Η απογοήτευση που νιώθεις για το τίποτα και την καταστροφή που έχουν κάνει ο ΓΑΠ κι η παρέα του ενάμισι χρόνο τώρα σε κάνουν να παραληρείς. Οσο κι αν προσπαθείς να απαξιώσεις ότι δε σου κάθεται καλά κι απλά επιβεβαιώνει την εσκεμμένη; αποτυχία της τωρινής κυβέρνησης, τα γεγονότα είναι γεγονότα. Και το να πετάς τη μπάλλα στην κερκίδα δε σε κάνει με κάποιο μαγικό τρόπο "νικητή".

Πανικό κι απογοήτευση δείχνουν Γιώργο.

Δικό σου θέμα, δε θα σου δείξει κανείς την αλήθεια που δε θες να δεις!


και τι σημασία έχει το πόσοι διαβάζουν, πόσοι συμμετέχουν και πόσες σελίδες καταλαμβάνει ένα νήμα;
καθένας ανεβάζει ότι θέλει προσέχοντας τους κανόνες κόσμιας συμπεριφοράς.
αν μέσω των σχολίων μπορεί να γίνει της πόπης.....άλλου παπά ευαγγέλιο.
κι αφού είναι ανάξια, γιατί διαβάζεις και παραθέτεις τη γνώμη σου;
κάντο όπως οι πολλοί, που δεν ασχολούνται και το νήμα με το ζόρι μπορεί να φτάσει τις 3,5 σελίδες.
ισως γλυτώσεις τη γλώσσα σου..... που αν και δεν το εύχομαι, πολύ πιθανόν να την καταπιείς...όχι για την έκταση του νήματος,
αλλά για την έκταση της δυστυχείας.....

GeorgeP
18-07-2011, 16:28
Η απογοήτευση που νιώθεις για το τίποτα και την καταστροφή που έχουν κάνει ο ΓΑΠ κι η παρέα του ενάμισι χρόνο τώρα σε κάνουν να παραληρείς. Οσο κι αν προσπαθείς να απαξιώσεις ότι δε σου κάθεται καλά κι απλά επιβεβαιώνει την εσκεμμένη; αποτυχία της τωρινής κυβέρνησης, τα γεγονότα είναι γεγονότα. Και το να πετάς τη μπάλλα στην κερκίδα δε σε κάνει με κάποιο μαγικό τρόπο "νικητή".

Πανικό κι απογοήτευση δείχνουν Γιώργο.

Δικό σου θέμα, δε θα σου δείξει κανείς την αλήθεια που δε θες να δεις!


και τι σημασία έχει το πόσοι διαβάζουν, πόσοι συμμετέχουν και πόσες σελίδες καταλαμβάνει ένα νήμα;
καθένας ανεβάζει ότι θέλει προσέχοντας τους κανόνες κόσμιας συμπεριφοράς.
αν μέσω των σχολίων μπορεί να γίνει της πόπης.....άλλου παπά ευαγγέλιο.
κι αφού είναι ανάξια, γιατί διαβάζεις και παραθέτεις τη γνώμη σου;
κάντο όπως οι πολλοί, που δεν ασχολούνται και το νήμα με το ζόρι μπορεί να φτάσει τις 3,5 σελίδες.
ισως γλυτώσεις τη γλώσσα σου..... που αν και δεν το εύχομαι, πολύ πιθανόν να την καταπιείς...όχι για την έκταση του νήματος,
αλλά για την έκταση της δυστυχείας.....



Το παραληρημα ειναι ολο δικο σου φιλε Γιαννη, αλλιως προς τι τα τοσα νηματα, επι του θεματος, που ανοιγεις? προς τι το υβρεολογιο, η καταστροφολογια και η απαξιωση που γραφεις?? Δεν πιστευω να σου εχουν ταξει κι εσενα τιποτε οι δικοι σου οπως εμενα ο ΓΑΠ (οπως καποιος αλλος εγραψε σε αλλο νημα για μενα). Βλεπεις κανεναν αλλον να κανει το ιδιο προς την κατευθυνση και το υφος το δικο σου? Μαλλον Οχι!!!! Προς τι η παροτρυνση για καταλυση του κρατους που εμφανως εννοεις κι αλλου υπονοεις στα γραφομενα σου? Εξάλλου το 71% των Ελληνων ΔΕΝ επιθυμουν απεργιες, διαδηλωσεις.......αρα ΔΕΝ ειναι μαζι σου!!!
Επισης, σε δημοσκοπηση της Καπα research για το Βημα της περασμενης Κυριακης το 54,2 των Ελληνων τασσεται υπερ της απολυσης Δ.Υ οι οποιοι πλεοναζουν εναντι 39,7% που λενε ''οχι''!!!
Αρα πανω απο τους μισους Ελληνες δεν συμφωνουν μαζι σου στα περι μη απολυσης ''αθωων'' εργαζομενων Δ.Υ. και μονο το 1/3+ ειναι μαζι σου!!!!!

Αρα τα Τσιπροπαπαρηγοπουλακια.......μια απο τα ιδια, δηλαδη μια τρυπα στο νερο!!!
Αν ερθει η καταστροφη που επιθυμουν τα Τσιπροπαπαρηγοπουλακια θα καταστραφουμε ολοι, βαλε το καλα στο μυαλο σου!!

Η εκταση της δυστυχιας σημερα για άλλους ειναι μεγαλη και για άλλους οχι!!! Εγω εδω και 15 μηνες ανηκω στους πρωτους, και αν μεγαλωσει η δυστυχια των αλλων εμενα δεν μπορει να γινει μεγαλυτερη!!! So I got nothing more to loose!!

Ετσι επανερχομαι και ξαναλεω (και δεν ξε-λεω), χαιρετισμους στους φιλους σου τους ΤσιπροΠαπαρηγοπουλεους!!!! Τοσο απλα και τιποτε περισσοτερο!!!!!

Σημ. δεν θα ξαναελεγα την γνωμη μου, οπως εχω κανει καμποσο διαστημα τωρα που δεν απαντω σε νηματα του ειδους, αν δεν με προκαλουσε ο συμπαραστατης σου ο NLS σε πιο πανω μηνυμα του στην πρωτη σελιδα!!!
Ξερω μην μου πεις (ουτε συ ουτε εκεινος) ''μα δεν εννοουσα εσενα.....γιατι το παιρνεις προσωπικα.......''κ.λ.π. Ειναι η γνωστη του τακτικη να ειρωνευεται και να χλευαζει αλλους υποννοωντας τους εμμεσως πλην σαφως!!! Ειναι η γνωστη τακτικη του κοριτσιου με τα σοσονακια και του αγοριου με τα κοντα παντελονακια που οταν κανει μια αταξια φωναζει οτι ''μαμα δεν ειδα, δεν ακουσα, δεν το ειδα, δεν τον ηξερα'' αποποιουμενο καθε ευθυνης!!!!

NLS
18-07-2011, 17:45
Όχι, εσένα εννοούσα.

Επίσης δεν γράφω τίποτα για να συμπαρασταθώ στον Ortho (που δεν τον ξέρω και καθόλου) αλλά γιατί θέλω εγώ να τα γράψω.

Έχω μια αμυδρή υποψία ότι δεν είμαστε δυο άτομα που τα λένε αυτά και δεν έχει σημασία αν αυτό το thread γίνει 500 σελίδες ή είμαι το τελευταίο του post. Ξέρεις πολύ καλά ότι υπήρξε και περίοδος που τα... μισά ενεργά thread του forum αφορούσαν άμεσα ή έμμεσα την πολιτικο-οικονομική κατάσταση στη χώρα μας... και μιλάμε για forum με μοτοσυκλέτες (BMW GS για να μη ξεχνιόμαστε). Ανοιγμένα από διάφορους, ακόμα και τον Νίκο που κρατάει μια απόσταση για να είναι σωστός με όλους.

Τώρα αν θες να μας βλέπεις εσύ δυο ή ίσως και έναν (ίσως ο Ortho είμαι εγώ), πρόβλημα σου.

Τέλος, το κύριος χωρίς εισαγωγικά, δεν νομίζω ότι σου έχω δώσει το δικαίωμα για κάτι άλλο. Ή για να το πω αλλιώς, διατηρώ και εγώ ακριβώς ότι δικαιώματα πήρες ή πιστεύεις ότι σου έδωσαν (άνθρωποι ή καταστάσεις).

GeorgeP
18-07-2011, 18:10
Όχι, εσένα εννοούσα.).

Περασες στη εποχη με τα μακρια παντελονια? Επιτελους!!!!!!!
Που 'σαι ''κυριος'', την αλλη φορα να μην ΥΠΟνοεις αλλα να εννοεις ευθεως κι αντρικια σε ποιον αναφερεσαι με παραθεσεις!!!!! Αυτο το στυλακι κρατα το για τα παιδια με τα κοντα παντελονακια, εγω φοραω μακρια εδω και πολλα χρονια!!!


Τέλος, το κύριος χωρίς εισαγωγικά, δεν νομίζω ότι σου έχω δώσει το δικαίωμα για κάτι άλλο. Ή για να το πω αλλιώς, διατηρώ και εγώ ακριβώς ότι δικαιώματα πήρες ή πιστεύεις ότι σου έδωσαν (άνθρωποι ή καταστάσεις).

Ρε κανε μας την χαρη και πηγαινε στην γωνια να δεις....ερχομαι? και αμα δεις να ερχομαι τοτε θα κραταω κι ενα βιβλιο με υποτιμητικα/ειρωνικα ποστς σου που ΥΠΟνοουν εμενα και τοτε θα δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος του ''κυριου''!!!!

NLS
18-07-2011, 18:17
Συγχαρητήρια για τα μακριά σου παντελόνια και ότι... περιεχόμενο έχουν.
Το πότε έκοψα εγώ τα σορτσάκια είναι δικό μου θέμα.

Όσο για το άλλο: :sm7:

Κααααλά, χαλάρωσε.

ortho
18-07-2011, 18:51
Γιώργο ποτέ μέχρι τώρα, σε κανένα ποστ μου, δεν έχω υποννοήσει ότι αναφέρομαι εμμέσως σε κάποιον. Το κάνω πάντα ευθέως!

Κι αφού θέλεις να αυτομαστιγώνεσαι... ελεύθερα.

Κι όσο γι'αυτά που γράφεις ότι θέλω την καταστροφή, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Σε λίγο θα με πεις και πράκτορα ξένης χώρας. :hmmm:

Θα το πω άλλη μιά φορά αφού δε θες να το καταλάβεις!
Πίσω από κάθε απολυμένο, ΙΥ ή ΔΥ υπάρχει μιά οικογένεια.
Την ιδιωτική πρωτοβουλία την κατέστρεψε το ίδιο το κράτος κι οι κρατικοδίαιτοι μεγαλοεπιχειρηματίες, ουσιαστικά η καταστροφή έγινε προς συμφέρον των λίγων.
Αρνούμαι τη λογική του μαζί τα φάγαμε! Τη διαφθορά την εξέθρεψαν αυτοί που είχαν το συμφέρον να υπάρχει.
Δε φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι ο ΔΥ που μπορεί να λαδώνεται κρατάει το λάδι όλο για πάρτη του, υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός που τρέφεται.

Και το έγραψα και παραπάνω, προς το παρόν έχουν φύγει ή θα φύγουν συμβασιούχοι. Τις ιερές αγελάδες θα δούμε αν θα τις πειράξουν και ποιές θα είναι αυτές.

Παρεπιπτώντως, στην οικογένειά μου ο μόνος δημόσιος υπάλληλος είναι ο καθηγητής λυκείου κουνιάδος μου στη Ρόδο.
Ολοι οι υπόλοιποι παλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα. Κι ήταν επιλογή μας. Το μόνο συμφέρον που έχω είναι να ευημερεί η ελληνική κοινωνία, μόνο έτσι θα είμαι καλά κι εγώ.

EOD-K9
18-07-2011, 22:52
ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ

πάνω που άρχισα να ξαχαιρομαι το φόρουμ με τις διακοπές των μελών
τις βόλτες σε όλη την Ευρώπη
τις ιστορίες τους τις φωτογραφίες τους

ΒΑΡΕΘΗΚΑ