PDA

View Full Version : Οι μάσκες πέφτουν...


ortho
27-07-2011, 15:23
Βέβαια γιατί να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τον Γερμανό υπουργό εξωτερικών, όταν το είχε πει πρώτη απ'όλους η Ψαρούδα-Μπενάκη και πιό πρόσφατα ο ΓΑΠ...





(http://ad.doubleclick.net/click;h=v8/3b51/0/0/%2a/n;234852021;0-0;1;42874548;4307-300/250;40188362/40206149/1;;%7Eokv=;type=mpu;sz=300x250;tile=2;articleID=USB4E7IJ01L20110727;%7Eaopt=2/1/ff/1;%7Esscs=%3fhttp://haiti.trust.org)



German FinMin says euro zone integration must progress






BERLIN, July 27 | Wed Jul 27, 2011 3:28am EDT

(Reuters) - Euro zone integration must progress and states requiring aid must be prepared to give up some of their sovereignty to the European Union, Germany's finance (http://www.reuters.com/finance) minister was cited as saying in Stern magazine.
Wolfgang Schaeuble said this was "nonetheless better than ejecting debt-stricken states from the euro zone (http://www.reuters.com/subjects/euro-zone)".
"Integration must progress and a state with problems that receives aid must in return give up some of its sovereignty to the EU," Schaeuble said. (Reporting by Sarah Marsh (http://blogs.reuters.com/search/journalist.php?edition=us&n=sarah.marsh&) and David Milliken (http://blogs.reuters.com/search/journalist.php?edition=us&n=david.milliken&))


German FinMin says euro zone integration must progress | Reuters (http://www.reuters.com/article/2011/07/27/eurozone-germany-schaeuble-idUSB4E7IJ01L20110727)


Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσω.....:mad::mad::mad::mad:

ortho
27-07-2011, 17:42
Το βάζω εδώ για να μην ανοίγω συνέχεια νέα νήματα....


Σφοδρότατη επίθεση στην αντιπολίτευση, και κυρίως στη Ν. Δ., εξαπέλυσε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην ΚΟ του ΠαΣοΚ.

Η Νέα Δημοκρατία, είπε, έχασε τη μοναδική ευκαιρία να δείξει ότι έχει αλλάξει και, την ώρα που η τύχη της χώρας παιζόταν κορώνα - γράμματα, εκείνη ασχολείτο με τις δημοσκοπήσεις. «Τους αφήνουμε τη φιλοδοξία να γίνουν πρωθυπουργοί στην Ελλάδα της δραχμής», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εμείς προχωράμε με σιγουριά στην ανάπτυξη».


Ο κ. Παπανδρέου ό οποίος ήταν ο μόνος που μίλησε σήμερα στην ΚΟ του ΠαΣοΚ, έδωσε εύσημα στον ελληνικό λαό, που έκλεισε, όπως είπε, τα μάτια του στους λαϊκισμούς, που έδειξε σοφία και σύνεση, που γύρισε την πλάτη σε δυνάμεις που επικαλούνταν το χάος.
Δε μπορεί.... μας δουλεύει.....ή έχει κάνει κανένα μπάφο...
Σκεφτείτε, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, εάν δεν ψηφίζαμε το Μεσοπρόθεσμο δεν θα λύναμε ποτέ το πρόβλημα του χρέους και θα μας γυρνούσαν την πλάτη. Φανταστείτε, σημείωσε, τί θα γινόταν εάν λέγαμε όχι στο Μεσοπρόθεσμο. Δήλωσε υπερήφανος για την κοινοβουλευτική ομάδα που, όπως επεσήμανε, έκανε το πατριωτικό της καθήκον και τήρησε τον όρκο της.

Εν συνεχεία ο Πρωθυπουργός είπε ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι καθοριστικής σημασίας. Λύσαμε, είπε, το πρόβλημα των δανειακών αναγκών της χώρας για τα επόμενα χρόνια, αντιμετωπίσαμε το βρόγχο του χρέους. Πετύχαμε επιμήκυνση ως το 2020 με 3,5% επιτόκιο. Αυτό το χαρακτήρισε ως «ιδιότυπη καθιέρωση ευρω - ομολόγου». Την επαναγορά των ομολόγων τη χαρακτήρισε «εμβρυακή μορφή διαχείρισης χρέους». Ο Πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή ιδιωτών, ότι το τραπεζικό σύστημα είναι ασφαλές και ότι εξασφαλίσαμε τη στήριξη της Ευρωζώνης στην αναπτυξιακή μας πορεία και την παραμονή της Ελλάδας στο σκληρό πυρήνα της ΕΕ.
Μάλλον δεν πρόλαβε να διαβάσει το σημερινό διεθνή τύπο ή τα ρεζουμέ που του δίνουν είναι παραπλανητικά...
Ανέλυσα, είπε, με τα άλλα κόμματα και κυρίως στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με σαφήνεια την πολιτική μας στη διαχείριση του χρέους. Οι εκκλήσεις προς την αντιπολίτευση έμειναν αναπάντητες, τόνισε. Αμφισβήτησαν ακόμα και το πατριωτικό μας καθήκον, προσέθεσε. «Έριχναν λάσπη ακόμα και λάδι στη φωτιά που επιχειρούσαμε να σβήσουμε. Η ΝΔ ως αντιπολίτευση δεν έχει διδαχθεί τίποτα.» Η άρνηση ψήφου στο Μνημόνιο και στο Μεσοπρόθεσμο ισοδυναμούσε με χρεοκοπία, κατέληξε.
Ας επιτραπεί επιτέλους η χρήση κάνναβης να αποχτήσουμε κι εμείς κάτι κοινό με τον ορωθυπουργό!

asotosios
27-07-2011, 18:15
οτι του φανει του λωλω-στεφανη...δυστηχως ο λωλωστεφανης μας κυβερναει...:yz

BOXER
28-07-2011, 04:11
Εχω βαρεθει να τους βριζω ολους αυτους :mad: :mad: :mad:!!!!

Αλλα δεν θα σταματησω για χατηρι τους.....

Οι βρωμοξεφτιλες, και αυτοι και οι προηγουμενοι....

Αει στο διολο ολοι σας Βρωμιαριδες... πολιτικατζες... τσιρακια... Νεύρα Νεύρα Νεύρα!!!!!