PDA

View Full Version : 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στην ΚΡΗΤΗ.


classiccentury
02-08-2011, 23:35
Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διοργάνωση της έκθεσης κλασικών οχημάτων στο κλειστό εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου από 2 - 5 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, μας παραχωρεί τον εκθεσιακό χώρο για την διεξαγωγή της παραπάνω εκδήλωσης.
Ο χώρος είναι πλέον κατάλληλος διότι αφενός μεν είναι πολύ κοντά στο Ηράκλειο (20 λεπτά με αυτοκίνητο) και αφετέρου τα εκθέματα (κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες) θα είναι ασφαλισμένα σε κλειστό κλιματιζόμενο χώρο. Η προσέλευση του κόσμου θεωρείται δεδομένη διότι όσες εκθέσεις μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί σε αυτό το εκθεσιακό κέντρο είναι πλέον πετυχημένες. (Εισοδος για το κοινό ελεύθερη)

Το πρόγραμμα είναι το παρακάτω.

- Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 21.00 Αναχώρηση από Πειραιά (για τους εκτός Κρήτης επισκέπτες μας)

- Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου
6.00 Αφιξη στο Ηράκλειο.
8.00 - 8.30 Συγκέντρωση στην προβλήτα του Λιμανιού του Ηρακλείου όπου θα έλθουν και τα οχήματα που προέρχονται από διάφορες περιοχές της Κρήτης.
8.30 - 12.00 Βόλτα μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης και στάση στην πλατεία Ελευθερίας για τον πρωϊνό μας καφέ. Υποδοχή απο τοπικούς φορείς. Χρόνος για γνωριμία με την πόλη.
12.00 - 13.00 Οδηγούμε τα οχήματα μας στον εκθεσιακό χώρο στο Αρκαλοχώρι.
13.00 - 14.00 Τακτοποίηση οχημάτων στον εκθεσιακό χώρο.
14.00 - 18.00 Χρόνος ελευθερος εντός ή εκτός του εκθεσιακού χώρου.
18.00 - 19.00 Επίσημα Εγκαίνεια παρουσία κ. Δημάρχου και άλλων επισήμων στο υπαίθριο αμφιθέατρο του εκθεσιακού κέντρου.
19.00 - 21.00 Μπουφές από πλούσια κρητικά εδέσματα.
24.00 Δωρεάν Μεταφορά στο ξενοδοχείο όλων των εκτός Κρήτης επισκεπτών μας.

- Kυριακή 4 Σεπτεμβρίου
Οσοι από τους φίλους μας επισκέπτες επιθυμούν να απολαυσουν μια εκδρομή στην ενδοχώρα της Κρήτης θα μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα μιας μονοήμερης εκδρομής στον Ψηλορείτη και τα γνωστά
Χωριά του ΑΝΩΓΕΙΑ, ΖΩΝΙΑΝΑ, ΑΞΟΣ. Θα επισκευθούμε το σπήλαιο Σφεντόνη και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στα Ζωνιανά, το μουσείο ξυλόγλυπτων στην Αξό και τον Αγιο Υάκυνθο στον Ψηλορείτη καθώς επίσης θα περπατήσουμε στα γραφικά Ανώγεια και θα γευθούμε την κρητική φιλοξενία σε τοπική ταβέρνα.
Το κόστος της εκδρομής θα ανακοινωθεί αργότερα.
Οσοι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή μπορούν να επισκευθούν ξανά τον εκθεσιακό χώρο στο Αρκαλοχώρι και να απολαύσουν όλα τα κλασικά οχήματα.

- Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου
Στις 10 το πρωϊ αναχωρούμε από το εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου με τα κλασικά μας αυτοκίνητα με προορισμό τα γραφικά χωριά Ελούντα και Πλάκα στο νομό Λασιθίου. Θα περάσουμε από την πόλη του Αγ. Νικολάου όπου θα παρατάξουμε τα αυτοκίνητα μας στην προβλήτα του Λιμανιού για 1 ώρα.
Στην Πλάκα θα γευματίσουμε και όποιος επιθυμεί μπορεί να πάει με το καραβάκι μέχρι τη Σπιναλόγκα !!
Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ηράκλειο μέσα από γραφικές διαδρομές και παρατάσουμε τα αυτοκίνητα μας στη ΜΑΡΙΝΑ Ηρακλείου όπου θα πάρουμε τον αποχαιρετιστήριο καφέ μέχρι να φτάσει η ώρα της επιβίβασης
στο πλοίο της γραμμής για τους εκτός Κρήτης επισκέπτες μας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου για όποιον επιθυμεί να πάρει το όχημα του και μετά το πέρας της τριήμερης εκδήλωσης.

Το κόστος συμμετοχής ανά αυτοκίνητο είναι 20 ευρώ και ανά μοτοσυκλέτα είναι 10 ευρώ.
Παράλληλα με την εκθεση των κλασικών οχημάτων θα διεξαχθή και ψηφοφορία από τους επισκέπτες για το ομορφότερο κλασικό όχημα το οποίο θα κερδίσει ένα αναμνηστικό κύπελο.

Πληροφορίες - Συμμετοχές στο 6970 446565 στον κ. Ρασιδάκη Μιχάλη

adventure
03-08-2011, 06:52
Καλή επιτυχία Μιχάλη .

:) ;)

classiccentury
03-08-2011, 08:55
Eυχαριστώ πολύ.
Αν θέλετε βάλτε την ανακοίνωση και την αφίσα σε σημείο στο site σας που έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα προκειμένου να ενημερωθούν όλα τα μέλη του GSFORUM.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Ρασιδάκης Μιχάλης

classiccentury
12-08-2011, 22:21
Διαβάστε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στα επισυναπτόμενα αρχεία

Eftixis
13-08-2011, 00:01
Μιχάλη αφισορυπαντή του Ηρακλείου καλή επιτυχια