PDA

View Full Version : Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό μεταξύ οπαδών ΟΦΗ - Ηροδότου στην


pirate
05-09-2011, 12:47
Αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό μεταξύ οπαδών ΟΦΗ - Ηροδότου στην Κρήτη

Κρήτη
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης, μεταξύ 30 οπαδών των ομάδων ΟΦΗ και Ηρόδοτος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 21χρονος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. οι οπαδοί των δυο ομάδων είχαν δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο για να «λύσουν τις διαφορές τους».

Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε θανάσιμα ο 21χρονος φίλαθλος, ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι στο θώρακα.

Δύο ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν με τραύματα στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, ο δεύτερος πήρε εξιτήριο.

Παράλληλα εχουν γίνει έξι ακόμα προσαγωγές.

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας.

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου της ΓΑΠ Κρήτης:

Από τις αστυνομικές Αρχές συνελήφθησαν σήμερα (05-09-2011) το πρωί, έξι (6) νεαροί ημεδαποί (δύο 20χρονοι, δύο 21χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος), γιατί την 03.30 ώρα στην Παραλιακή Λεωφόρο Ηρακλείου, συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών, που είχε σαν αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 21χρονου ημεδαπού και των τραυματισμό δύο ακόμη ημεδαπών ηλικίας 21 και 19 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, στη συμπλοκή έλαβαν μέρος τριάντα (30) περίπου οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη και κουκούλες και χρησιμοποίησαν λοστούς, πέτρες, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ένα 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή και θωρακική χώρα. Επιπλέον, τραυματίστηκε σοβαρά άλλος ένας 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, καθώς και ένας 19χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό την 04.05 ώρα από το «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο Ηρακλείου. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, στο πλαίσιο της οποίας έχουν προσαχθεί μέχρι τώρα έξι (6) νεαροί ημεδαποί. Από τους προσαχθέντες συνελήφθησαν οι τέσσερις (4), γιατί από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η συμμετοχή τους στη συμπλοκή. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και οι δύο νεαροί ημεδαποί, που διεκομίστηκαν τραυματίες στο Νοσοκομείο. Επιπλέον, στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκαν καμένες τρεις μοτοσικλέτες.

Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εντοπισθούν και να συλληφθούν και τα υπόλοιπα άτομα, που συμμετείχαν στη συμπλοκή και να προσδιοριστεί - εξατομικευτεί το είδος της εμπλοκής τους.



Newsroom ΔΟΛ (http://sports.in.gr/football/article/?aid=1231126724)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
05-09-2011, 13:22
.... μεταξύ 30 οπαδών των ομάδων


... είναι αυτοί οπαδοί ??? :confused:

napgeo
05-09-2011, 13:41
Παιδιά είναι. Κρίμα στους γονείς............:(

Eftixis
05-09-2011, 13:44
Χώρια τις καταστροφές που προξένησαν στα φωτιστικά καταστρέφοντας τα και πετώντας τα στο ποτάμι
Αξημέρωτα με πείρε τηλέφωνο η Αστυνομία να στείλω συνεργείο για την διακοπή της ηλεκτροδότησης του φωτισμού τις παρακείμενης γέφυρας και να ψαρέψω τα φωτιστικά από το ποτάμι
Αυτά τα τσογλάνια είναι μια χούφτα και καταστρέφουν ανενόχλητοι τα πάντα στην πόλη μας και μου αρέσει που τα αποκαλούν και φιλάθλους

WhiTeRaN
05-09-2011, 14:11
Είναι κάφροι....

Δεν σέβονται την ζωή τους την ίδια, δεν σκέφτονται τους γονείς τους... ΕΛΕΟΣ... 21 χρονών παλικάρι... Ποιος θα το πει στην μάνα του...?

Έλεος ..... Οπαδοί του ΟΦΗ με οπαδούς του Ηροδότου...?? Σαν λέμε οπαδοί της ΑΕΚ με οπαδούς του ΒΥΖΑ Μεγάρων... είναι δυνατόν... ?

Όλοι στην ίδια πόλη ζούμε... όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας... δεν έχουμε τιποτε να χωρίσουμε... η μια γειτονιά με την άλλη... η Ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο... ΝεύραΝεύραΝεύρα

Κρίμα τα παιδιά... τις ζωές τους που χαραμίζουν... και ελπίζω (αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος πλέον..) να μην υπάρξει και συνέχεια...:hmmm::hmmm::hmmm:

Albatros
05-09-2011, 15:26
Αυτές είναι συμμορίες και δεν έχουν σχέση με αθλητισμό ,απλά εγκληματούν αδιάκριτα επί παντός άψυχου και έμψυχου στη πόλη μας...
:mad::hmmm::(

EOD-K9
05-09-2011, 16:06
:hmmm::hmmm:

saitman
05-09-2011, 20:27
απλως ηληθια παιδια με απο διαλυμενα σπιτια!!φαντασου να τα ταιζαν οι ομαδες τοτε να δεις τι θα γινοτανε!!!

adventure
05-09-2011, 21:28
:hmmm::hmmm::hmmm:

Slane
05-09-2011, 23:23
Ευνομούμενη κοινωνία σου λέει μετά.
Ας εφαρμόσουν τα ονομαστικά εισιτήρια.
Ας βάλουν σε λειτουργία τις κάμερες στις κερκίδες. Μπορούν να κάνουν ζουμ μέχρι και τι μάρκα τσιγάρα καπνίζει κανείς.
Ας κλείσουν επιτέλους τους ####συνδέσμους. Για ποιο λόγο να υπάρχουν ;
Ας τιμωρήσουν πραγματικά όλους όσους ενεπλάκησαν χθες από όλες τις πλευρές.
Αλλα προπάντων να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους εκδότες της κάθε οπαδικής φυλλάδας που υποκινεί τέτοιες κατάστάσεις.

Τι κατάλαβαν οι χθέσινοι ήθελα να ξερα...

Albatros
06-09-2011, 22:31
τελικά τους εντόπισαν (είναι 2) και οι οπαδοί που συνεπλάκησαν ήταν του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού από Αλικαρνασσό κυρίως (παλιές κόντρες).
:(

moby_gr
07-09-2011, 15:06
Σοκάρουν οι καταθέσεις των αστυνομικών για το φονικό της Κρήτης


Σοκαριστικό είναι το περιεχόμενο των καταθέσεων δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου οι οποίοι την επίμαχη νύχτα προσπαθούσαν απελπισμένα να αποτρέψουν τη φονική συμπλοκή.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/article1356461.ece/ALTERNATES/w620/aima_symploki.jpg


Όπως κατέθεσαν, ήταν αδύνατο να παρέμβουν αφού οι συμπλεκόμενοι ήταν υπεράριθμοι και η κατάσταση εκτός ελέγχου. Όπως καταθέτουν καλούσαν σε ενισχύσεις συνεχώς, ενώ ζήτησαν ένα περιπολικό με χημικά και βομβίδες κρότου-λάμψης, τους ξεκαθαρίστηκε όμως ότι δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα. Ο ένας εκ των δύο, μέσα στην απόγνωση του, ζήτησε άδεια ρίψης εκφοβιστικών πυρών, όμως του απαγορεύτηκε.
Η συμπλοκή διήρκεσε 25 λεπτά με την γνωστή κατάληξη.
Ο πρώτος αστυνομικός καταθέτει ότι ενώ βρισκόταν στη διαδικασία εξακρίβωσης των στοιχείων μίας ομάδας επτά ατόμων, δέχθηκαν σήμα από το Κέντρο Άμεσης Δράσης ότι πολύ κοντά βρίσκεται σε εξέλιξη συμπλοκή. Ενδεικτικά είναι τα αποσπάσματα που ακολουθούν.
Η κατάθεση του πρώτου αστυνομικού
"Ο Κ...(αναφέρει το όνομα οπαδού του ΟΦΗ) ήταν συντονιστής της όλης επίθεσης των οπαδών του ΟΦΗ, διότι πότε απευθυνόταν υβριστικά σε εμάς πότε στην υπόλοιπη ομάδα. "Γ... τους και σκοτώστε τους, τα μ...". Εμείς προσπαθούσαμε με φωνές να τους ηρεμήσουμε και να τους πείσουμε να σταματήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Ο συνάδελφος μου επικοινωνούσε συνεχώς με το Κέντρο και καλούσε προς συνδρομή και άλλων σταθμών.
Στη διάρκεια των επεισοδίων βρισκόταν πλησίον ένα περιπολικό του ΤΑΕ καθώς και όχημα της Τροχαίας. Η συμπλοκή διήρκεσε περίπου 20-25 λεπτά μέχρι που τα άτομα σκόρπισαν στην παραλία και χάσαμε την οπτική επαφή..".
Η κατάθεση του δεύτερου αστυνομικού
"Θέλω να αναφέρω ότι η συμπλοκή ήταν ιδιαίτερα σκληρή και μάλιστα την χαρακτηρίζω βάρβαρη. Αντιλήφθηκα τον Κ..., ο οποίος καθόταν πίσω από την υπόλοιπη ομάδα και φώναζε αρκετές φορές: "Μην κάνετε πίσω, θα τους φάμε, θα τους διαλύσουμε". Αναφέρουμε στο Κέντρο τα γεγονότα και πλησιάζοντας όσο μπορούσα, φώναζα με όση δύναμη είχα: "Ηρεμήστε, θα σκοτωθείτε, τι είναι αυτά που κάνετε".
Το προαναφερόμενο άτομο όσο με άκουγε μου απαντούσε, λέγοντας:
"Εσείς ευθύνεστε που γίνονται αυτά, κοιτάξτε πού έχετε καταντήσει την πόλη του Ηρακλείου 30 χρόνια τώρα. Εσείς δεν κάνετε τίποτα για τα επεισόδια".
Εγώ δεν άνοιξα κανένα διάλογο μαζί του μόνο καλούσα το σύνολο να ηρεμήσει. Μην μπορώντας να προσφέρω βοήθεια, ζήτησα επανειλημμένως και μέσω ασυρμάτου και μέσω κινητού από τον εκφωνητή του Κέντρου Άμεσης Δράσης να προσέλθει άμεσα στο σημείο ο Επόπτης Διευθυντής, αν κάποιο όχημα είναι εφοδιασμένο με χημικά και κρότου-λάμψεως να προσέλθει και αυτό ώστε άμεσα από όσα γνωρίζω εκ πείρας να χρησιμοποιήσω για να μπορέσω να εκτονώσω την κατάσταση.
Το Κέντρο μου απάντησε ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα γιατί κανένας σταθμός δεν είναι εφοδιασμένος με αυτά που ζητούσα. Μη μπορώντας να σκεφτώ κάποια άλλη λύση, ζήτησα από το Κέντρο να μου επιτρέψει την χρήση εκφοβιστικών πυρών από το υπηρεσιακό μου όπλο και πήρα την απάντηση ότι απαγορεύεται".
"Τον μαχαίρωσα για να ξεφύγω"
Σοκ προκαλούν και όσα είπε στην απολογία του ο 24χρονος.
"Έπεσαν όλοι πάνω μου. Αισθάνθηκα σαν παγιδευμένος και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν είχα άλλη επιλογή. Αναγκάστηκα να χτυπήσω για να ξεφύγω" - φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται μαζί με έναν ακόμα 21χρονο να μαχαίρωσαν και να σκότωσαν τον αδικοχαμένο Γιάννη Ρουσάκη.
Ο νεαρός όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, είχε καταφύγει στην πόλη του Ρεθύμνου προκειμένου να γλιτώσει την σύλληψη. Την Τρίτη (06/09 το μεσημέρι και υπό το βάρος των ασφυκτικών πιέσεων που δέχθηκε για να εμφανιστεί, αποφάσισε να αποκαλύψει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας πού βρισκόταν για να τον παραλάβουν. Αστυνομικοί τον παρέλαβαν από την πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη, στο κέντρο του Ρεθύμνου.
Ο 24χρονος ανήκει στους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ και μάλιστα τον περασμένο Μάιο είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των τοπικών ΜΜΕ όταν αναρριχήθηκε στην οροφή της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου! Εκεί παρέμεινε για δύο 24ωρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ.
Ο νεαρός αυτός που είχε αναδειχθεί σε "μορφή" των κινητοποιήσεων των οπαδών του ΟΦΗ, προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το μαχαίρωμα, ισχυριζόμενος ουσιαστικά ότι βρισκόταν σε άμυνα.
Ο ίδιος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Ηρακλείου χωριστά από τους υπολοίπους συλληφθέντες. Με προπομπό δύο δικυκλιστές της Αστυνομίας και επιβαίνοντας μόνος σε υπηρεσιακό όχημα της Ασφάλειας, τον οδήγησαν στο εσωτερικό των Δικαστηρίων. Λίγο πιο πίσω ακολουθούσε η κλούβα με τους άλλους κατηγορούμενους. Δευτερόλεπτα αργότερα, η κεντρική είσοδος του Δικαστικού Μεγάρου έκλεισε για τους δημοσιογράφους υπό το φόβο επεισοδίων.
Θέμα χρόνου όμως θεωρείται η εμφάνιση και του δεύτερου νεαρού, ο οποίος "φωτογραφίζεται" ως επίσης εμπλεκόμενος στην δολοφονία.
Εξονυχιστική εξέταση
Μαραθώνια υπήρξε η διαδικασία της εμφάνισης των συλληφθέντων ενώπιον της εισαγγελέως κ. Δούρου, η οποία λόγω της σοβαρότητας και περιπλοκότητας της υπόθεσης, δεν περιορίστηκε απλώς στην ανάγνωση της δικογραφίας και στην ανακοίνωση της άσκησης των ποινικών διώξεων.
Η έμπειρη εισαγγελική λειτουργός προχώρησε σε εξονυχιστική εξέταση των συλληφθέντων, τους οποίους είχε χωρίσει σε τριάδες, επιλέγοντας μάλιστα σκοπίμως τη σύνθεση τους. Αντί να ζητήσει την εξέταση νεαρών που ανήκουν στο ίδιο "στρατόπεδο", ζήτησε να παρουσιάζονται νεαροί και από τις δύο πλευρές.
Σε πολλά σημεία η εισαγγελέας εμφανίστηκε και συμβουλευτική προς τους νεαρούς συλληφθέντες, προσπαθώντας να τους εξηγήσει την σοβαρότητα της κατάστασης και πού μπορεί να τους οδηγήσουν στη ζωή τους τέτοιες συμπεριφορές.
Ποινικές διώξεις
Σε βάρος του 24χρονου -αλλά και του 21χρονου που δεν έχει συλληφθεί ακόμη - ασκήθηκαν ποινικές διώξεις- για τρία κακουργήματα. Ειδικότερα διώκονται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, διατάραξη κοινής ειρήνης με καλυμμένα τα πρόσωπα και για απρόκλητες φθορές ξένης ιδιοκτησίας από άτομα που είχαν καλυμμένα πρόσωπα. Επίσης σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για διάφορα πλημμελήματα όπως η συμπλοκή από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία κλπ.
Στους υπόλοιπους κατηγορούμενους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, παρόμοιες με των δύο πρώτων, χωρίς ωστόσο την ποινική δίωξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Με εξαίρεση τους τρεις γονείς των ανηλίκων που είχαν συλληφθεί για παραμέληση εποπτείας, όλοι οι υπόλοιποι κρατούνται μέχρι και το πρωί της Πέμπτης οπότε και θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν.
Οι καταθέσεις "καίνε" τον 24χρονο
Ακόμα και οπαδοί του ΟΦΗ "καίνε" με τις καταθέσεις τους τον 24χρονο Ηρακλειώτη. Θέμα όμως χρόνου θεωρείται και η προσαγωγή ενώπιον των δικαστικών Αρχών του δεύτερου νεαρού που σύμφωνα με την Αστυνομία είχε συμμετοχή στη φονική επίθεση.
Η εμπλοκή των δύο στην δολοφονία του 21χρονου παλικαριού από τα Μάλια, οπαδού του Παναθηναϊκού, προκύπτει από κάποιες μαρτυρικές καταθέσεις που συμπεριλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία της Ασφάλειας Ηρακλείου.
"Κάρφωσε με το μαχαίρι έναν από αυτούς"
Στην απολογία του 22χρονος κατηγορούμενος (οπαδός του ΟΦΗ) αναφέρει σε σχέση με το ρόλο του 24χρονου στην συμπλοκή: "Απ' ό,τι θυμάμαι ήταν πάνω στην ξύλινη γέφυρα (εκεί έγινε το φονικό) και φορούσε μαύρο κράνος και μαύρα ρούχα. Τον αναγνώρισα από την σιλουέτα του αλλά το παραδέχθηκε και στον σύνδεσμο. Αμέσως μετά το περιστατικό ήρθε στον Σύνδεσμο και ο ίδιος μας είπε ότι κάποια στιγμή ενώ είχε στριμωχθεί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, φοβούμενος μήπως τον χτυπήσουν, έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και κάρφωσε έναν από αυτούς.
Σας λέω την αλήθεια γιατί δε θέλω να μπλέξω εγώ ή κάποιος άλλος άδικα. Το να μαχαιρώσεις κάποιον για την ομάδα είναι πολύ ακραίο. Θεωρώ ότι αυτός που το έκανε, θα πρέπει να τιμωρηθεί".
"Η λάμα του μαχαιριού ήταν τέσσερα δάκτυλα"
Αποκαλυπτικά όμως είναι και τα όσα αναφέρει στην απολογία του 17χρονος οπαδός του ΟΦΗ. "Πέρασα από το γραφείο του συνδέσμου του ΟΦΗ όπου έξω από αυτό είχαν μαζευτεί κάποια παιδιά που μιλούσαν μεταξύ τους για τα επεισόδια. Πλησιάζοντας πιο κοντά άκουσα ο ίδιος τον 24χρονο να λέει στους άλλους ότι η λάμα του μαχαιριού ήταν πάνω από τέσσερα δάκτυλα και τους άλλους να αντιδρούν αρνητικά σε αυτά που τους έλεγε. Δεν γνωρίζω τα άτομα στα οποία απευθυνόταν ούτε γνωρίζω τι άλλο είχε προηγηθεί στην συζήτηση τους και τι εννοούσε με αυτό".
"Τώρα θα μας μπλέξεις όλους"
Σημαντικά επίσης είναι και τα όσα αναφέρει στην απολογία του 23χρονος. "Εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι κατά το διάστημα παραμονής μου στο γραφείο του συνδέσμου μετά την συμπλοκή, άκουσα κάποιους από τα μέλη του συνδέσμου να απευθύνονται στον 24χρονο και να του λένε χαρακτηριστικά: "Τι είναι αυτό που έκανες, τώρα θα μας μπλέξεις όλους" και κάτι τέτοια. Του έβαζαν χέρι κανονικά".
Ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμα και το σημείο της απολογίας του νεαρού στο οποίο αναφέρει: "Περί ώρα 03.45, αν θυμάμαι καλά, εμφανίστηκε από ένα στενό μια ομάδα φιλάθλων του ΟΦΗ που λίγο νωρίτερα είχα δει έξω από τη Θύρα 7. Κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα και φορούσαν κράνη".
"Τα μαχαίρια μπροστά"
Άκρως όμως ενδιαφέρουσα είναι και η απολογία 26χρονου από την Αλικαρνασσό. Είναι εξάλλου εκείνος που αναγνωρίζει ως εμπλεκόμενο στο φονικό και τον 21χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος αναζητείται και είναι, πάντως, γνώριμος των διωκτικών αρχών, εξαιτίας παραβατικής συμπεριφοράς που παρουσιάζει από τα 12-13 του χρόνια.
"Το γεγονός ότι θα γίνουν φασαρίες μεταξύ των φιλάθλων, το άκουσα στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Άκουσα κάποιον από τους φιλάθλους του ΟΦΗ να λέει την φράση "τα μαχαίρια μπροστά". Η φωνή αυτή ήταν του 24χρονου, τον οποίο είχα συναντήσει πολλές φορές σε διάφορα σημεία και παρέες. Τότε είδα να μπαίνουν μπροστά τρία άτομα που κρατούσαν στα χέρια μαχαίρια, από τα οποία γνώρισα τα δύο, ο ένας ήταν ο 24χρονος.
Ο δεύτερος είναι γνωστός με το παρατσούκλι "Γ...". Ο 24χρονος με τον Γ... είδα να πλησιάζουν ένα άτομο και το άτομο αυτό να πέφτει στο έδαφος και να ξαπλώνει. Το άτομο που είδα να πέφτει κάτω ήταν ψηλότερο από τον 24χρονο και τον Γ...".

Σοκάρουν οι καταθέσεις των αστυνομικών για το φονικό της Κρήτης - Contra.gr - Live Sports Magazine (http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/sokaroyn-oi-katatheseis-twn-astynomikwn-gia-to-foniko-ths-krhths.1358627.html)

kostasmats
08-09-2011, 00:24
εδω βουλιαζει η χωρα,καταστρεφεται το παρον και το μελλον μας και αυτοι σφαζονται για σωβρακοφανελες...
ψωμι τυρι δεν ειχαμε κολωνια για τα αρχ...ια μας:(

frits
08-09-2011, 01:05
Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της ανοχής που υπάρχει τόσα χρόνια, όλοι έχουν μάθει να κάνουν ότι λαλακία τους κατέβει στο κεφάλι και να μένουν ατιμώρητοι..:cool:

Arkas
08-09-2011, 01:40
Διαλυμένα μυαλά μιας διαλυμένης κοινωνίας ....
Μια ζωή χαμένη,
δύο κατεστραμμένες !
Βοήθειά μας ...


Sent by Arkas via Tapatalk !

ntinopoulos
08-09-2011, 08:36
οποιος νυχτοπερπατει λασπες και ##### πατει...;)

kostasx
08-09-2011, 10:35
εδω βουλιαζει η χωρα,καταστρεφεται το παρον και το μελλον μας και αυτοι σφαζονται για σωβρακοφανελες...
ψωμι τυρι δεν ειχαμε κολωνια για τα αρχ...ια μας:(

..ραπανάκια για την όρεξη λέω εγώ..:(:(:(

CPretenteriS
08-09-2011, 10:39
:(:mad::(