PDA

View Full Version : «Αγαπητοί Ελληνες, η Sixt δέχεται και πάλι δραχμές»


Nondas
26-09-2011, 08:47
Η γερμανική διαφήμιση που προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων

Οργισμένες επιστολές και δολοφονικές απειλές για ένα διαφημιστικό της σλόγκαν που αναφερόταν σε έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, καταγγέλλει ότι δέχτηκε η γερμανική εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Sixt.

Η διαφημιστική καταχώρηση, η οποία προβλήθηκε τους τελευταίους μήνες σε πολλά γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έκανε χρήση της φράσης: «Αγαπητοί Ελληνες, η Sixt δέχεται και πάλι δραχμές».

Ο επικεφαλής της Sixt, Ερικ Σιξτ δήλωσε στο περιοδικό Spiegel ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους και διάφορες ύβρεις περί Ναζί.

Ο ίδιος είπε ότι τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στα περίχωρα του Μονάχου έλαβαν κάρτες της Sixt, κομμένες στα δύο, μεταξύ των οποίων και μια από τον Έλληνα επίτιμο πρόξενο.

Ο Σιξτ είπε ότι πήρε το μάθημά του και ζήτησε συγγνώμη με κάθε τρόπο από τον ελληνικό λαό.

Ωστόσο, σχολίασε στη συνέντευξή του, ότι όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη και ότι ήρθε η ώρα να προτείνουμε στη χώρα να βγει επιτέλους από την ευρωζώνη.

Ο Σιξτ άσκησε κριτική και την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, η αντίδραση της οποίας στην κρίση χρέους, ήταν, όπως είπε, απαίσια.

vaggel
04-10-2011, 00:54
Από όπου μπορούν μας χτυπάνε.Θα είμαστε δυνατοί να την σκαπουλάρουμε;;;:yz

black_hawk
04-10-2011, 02:50
Από όπου μπορούν μας χτυπάνε.Θα είμαστε δυνατοί να την σκαπουλάρουμε;;;:yz

Μην αγχωνεσαι.. :D

Απο καταβολης νεοελληνικου "κρατους", του "κλωτσου και του μπατσου" ημασταν! (βλεπε "προστατιδες" δυναμεις, φιλοΑγγλικα, φιλοΡωσσικα, φιλοΓαλλικα κομματα κλπ..κλπ..κλπ..)

Απλα, μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΝ! (ΑΠΟ ΤΟΤΕ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!)

taksidiotis
04-10-2011, 06:10
Από όπου μπορούν μας χτυπάνε.Θα είμαστε δυνατοί να την σκαπουλάρουμε;;;:yz

Ναι,όσοι φύγουμε

Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk

squad
07-10-2011, 19:30
φωτια και ##### σε καθε γερμανο πουστ@ρ@!!

ckk
07-10-2011, 20:21
Δεν έχουμε τ’ ####### όμως να πάμε πολλοί και οργανωμένα και να τους κλείσουμε καλά αυτοκίνητα, να τα χρησιμοποιήσουμε για κανένα 12μηνο και μετά να τους πληρώσουμε σε δραχμές…

Και αν τις αρνηθούνε, να τους κυνηγάμε και για παραπλάνηση μέσω δημοσιεύσεων…

Καλά δεν λέω για το κράτος…

Όπως επίσης δεν έχουμε κανένα κολοέντυπο στυλ focus για να τους ζητάμε ποσότητες ανθρώπινου λίπους για έρευνα και ανάπτυξη από τα πανεπιστήμια και τις βιομηχανίες μας…

Ούτε χρυσά δόντια για ανακύκλωση σε πρώτη ύλη, ούτε – ούτε – ούτε…