PDA

View Full Version : Δημοψήφισμα εντός του 2011


ortho
05-10-2011, 18:40
Καστανίδης: Εντός του 2011 δημοψήφισμα για την κρίση
«Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα ευρώ ή δραχμή» είπε ο υπουργός Εσωτερικών
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15:19
http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/D14A671DB163B4CF330241C49C45AD55.jpg

1 (http://www.tovima.gr/#) [/URL]

[URL="http://www.tovima.gr/#"]email (http://www.tovima.gr/#)εκτύπωση (http://www.tovima.gr/#)http://www.tovima.gr/themes/1/default/media/home/clear.gif (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=423507) http://www.tovima.gr/themes/1/default/media/home/clear.gif (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=423507)

Εντός του 2011, δηλαδή τους επόμενους τρεις μήνες, θα διεξαχθεί το Α' δημοψήφισμα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδης σε συνομιλία με το «Βήμα». Ο υπουργός, χωρίς να αποκαλύπτει το αντικείμενο του δημοψηφίσματος, είπε ότι «αυτό είναι θέμα αιχμής».

Σε ερώτηση αν αυτό θα αφορά την οικονομική κρίση απάντησε «βεβαιότατα», αλλά όπως είπε «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τεθεί θέμα στο δημοψήφισμα ευρώ ή δραχμή». Ο κ. Καστανίδης είπε επίσης ότι το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί με τους όρους που διεξάγονται οι εθνικές εκλογές, αλλά θα στοιχίσει λιγότερα, χωρίς όμως να προσδιορίσει το κόστος.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης κάλεσε από το βήμα της Βουλής τον κ. Καστανίδη να δεσμευθεί ότι η κυβέρνηση θα παραιτηθεί στην περίπτωση που το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι αντίθετο από αυτό που θα υποστηρίξει.

Ο υπουργός Εσωτερικών, όπως είπε, ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή δύο νέα νομοσχέδια. Το ένα θα αφορά τη χρηματοδότηση των κομμάτων και το άλλο το «πόθεν έσχες» των πολιτικών.




Για όποιον δε βαριέται να κάνει μιά μικρή αναζήτηση, ας κάνει τον κόπο να διαβάζει το άρθρο 44, παρ. 2 του Συντάγματος.

Πάλι για μακάκες μας περνάνε τα κοπρόσκυλα!

Είναι λέει πιό φθηνά από εκλογές. Στο σχέδιο προϋπολογισμού περάσανε δαπάνη 20 εκατομμυρίων για δημοψήφισμα. Αφού δεν πρόκειται να φύγουν απο μόνοι τους, πάνε πάλι να μαντρώσουν τους σαστισμένους οπαδούς τους! ΟΥΣΤ!!!