PDA

View Full Version : Ποινική δίωξη του πρωθυπουργού


gemara
10-10-2011, 23:10
Κάποιος να κάνει την αρχή ρε παιδιά γιατί θα μας ρημάξουν τελείως αυτοί!!!

ΖΕΙΔΩΡΟΝ: Ο π. πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Κόκκινος προτείνει την ποινική δίωξη του πρωθυπουργού...!!! (http://zeidoron.blogspot.com/2011/10/blog-post_5705.html)


«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ... 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ...!!!
http://2.bp.blogspot.com/-i2Z9O6dv14M/TpKviLc1ieI/AAAAAAAAH4Y/1p4vjmYwwGE/s640/kokkinios.png (http://2.bp.blogspot.com/-i2Z9O6dv14M/TpKviLc1ieI/AAAAAAAAH4Y/1p4vjmYwwGE/s1600/kokkinios.png)


Bαρυσήμαντο άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα "Αξία".

Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του... Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού.

Για δε την παραπομπή του δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών πού μπορούν να ζητήσουν την άσκηση... ποινικής δίωξης ...!!!

Είναι πολύ ενδιαφέρον και κάνοντας κλικ επάνω στην φωτό έχετε την άνεση να το διαβάσετε...

black_hawk
10-10-2011, 23:33
Δε λεω οτι τα λεει λαθος, αλλα, αν ΔΕΝ! τα ελεγε Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ! θα'ταν πιο πειστικος!! (Και ο νοων νοητω!.. http://www.emoticoner.com/files/emoticons/smiley_faces/wink-smilie-smiley-face.gif?1302011442 )

ckk
11-10-2011, 10:41
Και πού θα βρεθούν Γιώργο 30 κύριοι?






http://img843.imageshack.us/img843/4937/61659473.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/843/61659473.jpg/)

vpentza
11-10-2011, 11:00
Δε λεω οτι τα λεει λαθος, αλλα, αν ΔΕΝ! τα ελεγε Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ! θα'ταν πιο πειστικος!! (Και ο νοων νοητω!.. http://www.emoticoner.com/files/emoticons/smiley_faces/wink-smilie-smiley-face.gif?1302011442 )



πόσο δίκιο έχεις...............ο Κόκκινος, ο "γουνάκιας"......αν είναι δυνατόν......
ας γυρίσει πίσω (και αυτός) τα πολλά πολλά αναδρομικά που έχει πάρει και μετά να ασχοληθούμε με τη πορεία του στο Σώμα.....και μετά ας κάνει προτάσεις για κάθαρση :cool::cool:

ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω.....:cool::cool:

kostasx
11-10-2011, 15:06
Τον τελευταίο καιρό..όλοι οι ριγμένοι που τόσα χρόνια έτρωγαν με δέκα μασέλες γράφουν και από ένα αρθρο και μία επιστολή..
Νωρίς τα θυμήθηκαν όλα..

gemara
11-10-2011, 16:18
Τι να πω ρε παιδιά; Πάλι το δάκτυλο κοιτάμε και έχουμε χάσει το φεγγάρι...
Όλοι τους "κακοί" είναι και αφήνουμε τα λαμόγια να γυρίζουν ελεύθερα και ανενόχλητα... Βρείτε μου καναν καλό.

gemara
11-10-2011, 16:22
Και πού θα βρεθούν Γιώργο 30 κύριοι?



Χρήστο το μυαλό μου πήγε και σε κυρίες, αλλά είναι καβαντζωμένες κι αυτές απ' το Γιωργάκη...

http://4.bp.blogspot.com/-3GoieUgPOSc/TjchkFXNVyI/AAAAAAAANQE/hC1JkAz7sVg/s1600/aetos.jpg



ΥΓ. Να το ξεφυλλίσουμε το περιοδικό;;;;)

http://www.fileden.com/files/2007/12/30/1669636/YFGE%20033.JPG

CPretenteriS
11-10-2011, 16:38
Δεν έχουν τα κότσια να το κάνουν... γιατί είναι όλοι τους χωμένοι μες στα ##### !!! :mad::mad:

GeorgeP
11-10-2011, 16:57
Mάλλον ο Κόκκινος κοιταζει το φεγγαρι κι αναπολει το βρωμικο '89 και τις καλες του μερες, τοτε που επαιρνε κι εκτελουσε εντολες!!!

Οσο για τον καλο που αναζητατε περιμενετε μην βιαζεστε, ερχεται........ο Σαμαράς ντε!!!;)

mtgs
11-10-2011, 16:59
Αυτός δεν ήταν που αθώωσε τον μπαμπά του Γιωργάκη στο ειδικό δικαστήριο;;;;
Με αυτουνού την ψήφο την έβγαλε καθαρή ο αείμνηστος ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣΝεύραΝεύραΝεύρα

ckk
11-10-2011, 17:12
Χρήστο το μυαλό μου πήγε και σε κυρίες, αλλά είναι καβαντζωμένες κι αυτές απ' το Γιωργάκη...



ΥΓ. Να το ξεφυλλίσουμε το περιοδικό;;;;)

http://www.fileden.com/files/2007/12/30/1669636/YFGE%20033.JPG



Χα... Ξέρω και γω ένα με τον Τοτό.

Γιατί είσαι αγενέστατος – απαξιωτικός - τιποτένιος κλπ?

Δεν τον ‘διώξανε’ τον Τόλη? Δεν λειτούργησε το κράτος και οι θεσμοί του? Δεν του πήρανε τα σπίτια κλπ περιουσία του? Μέχρι και το τελευταίο σπιτάκι του στο… δεν ξέρω και γω πού?









Δεν του τα πήρανε? :oοοοoh:

Λες όντως να μην λειτούργησαν οι θεσμοί και να λειτούργησαν οι δεσμοί? :sm7:

giclas
11-10-2011, 17:31
τεληκα μονο οι Ουκρανοι βαλαναι φυλακη την πρωθηπουργο τους κε κοντα στα 100,000,000 ευρο προστημο
εκατο εκατομηρια προστημο .................:hmmm::hmmm:

gemara
11-10-2011, 17:37
τεληκα μονο οι Ουκρανοι βαλαναι φυλακη την πρωθηπουργο τους κε κοντα στα 100,000,000 ευρο προστημο
εκατο εκατομηρια προστημο .................:hmmm::hmmm:

Αυτό διάβαζα πριν από λίγο.

Ετοιμάζονται λέει και για τον Τσοχατζόπουλο...

Επτά χρόνια φυλακή στην Τιμοσένκο (http://www.ert.gr/index.php/eidiseis/diethni/kosmos/29570-2011-10-11-10-31-32.html)

http://www.ert.gr/images/stories/world/timosenko_thumb_medium300_226.jpg (http://www.ert.gr/images/stories/world/timosenko.jpg)Ουκρανικό δικαστήριο καταδίκασε σήμερα την πρώην πρωθυπουργό της χώρας, Γιούλια Τιμοσένκο, σε κάθειρξη επτά ετών για κατάχρηση εξουσίας στο πλαίσιο υπογραφής διακρατικής συμφωνίας προμήθειας φυσικού αερίου από τη Ρωσία. Στο άκουσμα της απόφασης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εμφανίστηκε «βαθιά απογοητευμένη» και απείλησε την Ουκρανία, ότι ενδέχεται να υπάρξουν «σοβαρές επιπτώσεις».
«Το δικαστήριο κρίνει ένοχη την Γιούλια Βολοντιμίροβνα Τιμοσένκο... και την καταδικάζει σε ποινή κάθειρξης επτά ετών», δήλωσε ο δικαστής Ρόντιον Κιρέγεφ. Η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας καταδικάστηκε και στην καταβολή αποζημίωσης ύψους 187 εκατ. δολαρίων στην ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου Ukrnafta για απώλεια εσόδων, ενώ, επίσης, της απαγορεύθηκε να ασκήσει οποιαδήποτε πολιτική δραστηριότητα για τρία χρόνια. Η κα Τιμοσένκο δήλωσε από την πλευρά της, ότι θα εφεσιβάλει την απόφαση και ότι θα προσφύγει στην Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, ενώ κάλεσε σε αγώνα κατά του αυταρχισμού, επιμένοντας ότι αποτελεί θύμα πολιτικής δίωξης.
Με την ανακοίνωση της ποινής, της μεγαλύτερης που ζητήθηκε από την κατηγορούσα αρχή, ολοκληρώνεται μία δίκη που διήρκεσε τρεις μήνες, η οποία οδήγησε στην πόλωση την ουκρανική κοινωνία και απειλεί να διαταράξει τις σχέσεις του Κιέβου με τη Δύση.
Η Γιούλια Τιμόσενκο, 50 ετών, άκουσε χαμογελαστή τον πρόεδρο του δικαστηρίου να διαβάζει την ετυμηγορία και, διακόπτοντάς τον, σηκώθηκε όρθια για να καταγγείλει το «αυταρχικό καθεστώς» του Βίκτορ Γιανουκόβιτς και το έλλειμμα δικαιοσύνης στην Ουκρανία. «Θα αγωνισθούμε για να υπερασπιστούμε την υπόληψή μας ενώπιον των ευρωπαϊκών οργάνων. Οφείλουμε να είμαστε δυνατοί και να προστατεύσουμε την Ουκρανία από τον αυταρχισμό και το έλλειμμα δικαιοσύνης», είπε.
Οξεία αντίδραση από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απείλησε σήμερα την Ουκρανία, ότι ενδέχεται να υπάρξουν «σοβαρές επιπτώσεις» κυρίως σε ότι αφορά στην «ολοκλήρωση» μίας διμερούς συμφωνίας, αν η πρώην πρωθυπουργός δεν τύχει μίας δίκαιης δίκης, έπειτα από την έφεση που άσκησε μετά τη σημερινή της καταδίκη από ουκρανικό δικαστήριο για κατάχρηση εξουσίας.
Η Ε.Ε. είναι «βαθιά απογοητευμένη» από την καταδίκη της Τιμοσένκο, έπειτα από μία δίκη «που δεν σεβάστηκε τους διεθνείς κανόνες ως προς μία διαδικασία δίκαιη, διαφανή και ανεξάρτητη», υπογράμμισε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον. Η Ε.Ε. «καλεί τις ουκρανικές αρχές να διασφαλίσουν μία δίκαιη, διαφανή και αμερόληπτη δίκη σε σχέση με οποιαδήποτε διαδικασία έφεσης στην περίπτωση της Τιμοσένκο και σε οποιαδήποτε άλλη υπόθεση που σχετίζεται με μέλη της πρώην κυβέρνησης», πρόσθεσε η ίδια.
«Ο τρόπος με τον οποίο οι ουκρανικές αρχές θα σεβαστούν γενικά τις παγκόσμιες αρχές και τους νόμους και συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν αυτές τις υποθέσεις κινδυνεύει να έχει σοβαρές επιπτώσεις στις διμερείς σχέσεις Ε.Ε.-Ουκρανίας», υπογράμμισε η κα Άστον στην ανακοίνωσή της.
Ευρωπαίοι διπλωμάτες είχαν προειδοποιήσει στο παρελθόν την Ουκρανία, ότι η σχεδιαζόμενη διμερής συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Ε.Ε. μπορεί να μην επικυρωθεί αν η κα Τιμοσένκο καταλήξει στη φυλακή ή δεν της επιτραπεί να πάρει μέρος στις προεδρικές εκλογές του 2012. Εξάλλου και το Συμβούλιο της Ευρώπης επέκρινε σήμερα την καταδίκη της κας Τιμοσένκο εκτιμώντας, ότι «η κρίση των πολιτικών αποφάσεων πρέπει να γίνεται από το κοινοβούλιο και τους ψηφοφόρους και όχι από δικαστήρια».
Ο Τούρμπιορν Γιάγκλαντ, γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, του οποίου η Ουκρανία είναι μέλος, δήλωσε σε ανακοίνωσή του, ότι «ελπίζει» το σχέδιο αναθεώρησης του ποινικού κώδικα, στο οποίο έχει αναφερθεί ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς «θα κάνει στο μέλλον αδύνατες αυτές τις δίκες».
Πηγή: ΑΜΠΕ
Επιμέλεια: Πέτρος Κρυσταλάκος

GeorgeP
11-10-2011, 17:44
Αυτός δεν ήταν που αθώωσε τον μπαμπά του Γιωργάκη στο ειδικό δικαστήριο;;;;
Με αυτουνού την ψήφο την έβγαλε καθαρή ο αείμνηστος ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣΝεύραΝεύραΝεύρα


Γνωριζεις ποια ηταν η κατηγορια που αντιμετωπιζε ο αειμνηστος ''ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ''??
Πως γνωριζεις ποιανου ηταν η 7η ψηφος (7 αθωωτικες εναντι 6 καταδικαστικες) που αθωωσε των ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ αφου το Ειδικο Δικαστηριο παντα αποφασιζει κεκλεισμενων των θυρων και απλως ανακοινωνει το αποτελεσμα της ψηφοφοριας και οχι το πως ψηφισε ο καθενας απο τους δικαστες.
Γνωριζεις οτι η συγκυβερνηση ΝΔ-Συνασπισμου ελαβε τελος στις 7 Οκτωμβριου, αφου ολοκληρωσε το θεμα των παραπομπων. Προκηρυχθηκαν εκλογες οπου δεν προεκυψε αυτοδυναμια κανενος. Τοτε σχηματιστηκε Οικουμενικη κυβερνηση υπο το Ξενοφωντα Ζολωτα. Τοτε εκπληκτος ο κοσμος πληροφορηθηκε οτι ο αρχαγγελος της καθααρσης Κ. Μητσοτακης συνεργαζεται με τον ''κλεφτη'' Παπανδρεου!!!!!
Για ποια αθωωση του ''ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ'' μιλας ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?? μηπως εννοεις το πολιτικο ευρημα της εποχης την ''καθαρση'' με σκοπο την απομακρυνση του Εθνοσωτηρα απο την εξουσια διοτι αλλιως δεν επεφτε με τιποτα?
Μηπως θυμασαι που παρολα αυτα σε 4ρεις εκλογικες αναμετρησεις ο Μητσο δεν μπορεσε να παρει αυτοδυναμια σε καμια απο αυτες? Μηπως θυμασαι οτι με κεινα και με τουτα κυβερνηση δεν καταφερε να γινει με τις λιδοριες αλλα μονον με την προσχωρηση του μοναδικου βουλευτη της ΔΗΑΝΑ (Κατσικης)?

Για ποιο δικαστηριο, ποια αθωωση και βαση ποιας πραγματικης κι οχι ανυποστατης κατηγοριας μιλας?????

Μεγαλυτερος αλητης, υψηλοβαθμο στελεχος της Μεγαλης Στοας (δεν εχω τιποτα με τους Μασωνους, απλα το λεω γιαυτους που εχουν) απο τον Κοκκινο δεν υπαρχει.

nivo
11-10-2011, 17:47
Δεν έχουν τα κότσια να το κάνουν... γιατί είναι όλοι τους χωμένοι μες στα ##### !!! :mad::mad:

ετσι ακριβως ....

NLS
11-10-2011, 17:51
Πρώτα από όλα δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση στην ίδια πρόταση της μασονίας με το αν είναι αλήτης και η παρένθεση το κάνει ακόμα πιο ακαταλαβίστικο. Καλά δεν είναι πρώτη φορά.

Από εκεί και πέρα αν κατάλαβα εννοούμε ότι ο "συγχωρεμένος" (από Το Θεό όχι από μένα) Ανδρέας, δεν έκανε τίποτα άξιο κατηγορίας; Απλώς ρωτάω πληροφοριακά (για να ολοκληρώσω συμπεράσματα που ήδη έχω βγάλει).

napgeo
11-10-2011, 18:07
Μακάρι να βρεθούν οι 30. Ανεξαρτήτως χρώματος , αλά χλωμό το βλέπω .
Ευχή μου μπας και ....ξυπνήσουμε ένα πρωινό και γελάσουμε λιγουλάκι.
Δυστυχώς μας περιμένουν δύσκολα χρόνια......:mad:

GeorgeP
11-10-2011, 18:11
Αυτό διάβαζα πριν από λίγο.

Ετοιμάζονται λέει και για τον Τσοχατζόπουλο...

Επτά χρόνια φυλακή στην Τιμοσένκο (http://www.ert.gr/index.php/eidiseis/diethni/kosmos/29570-2011-10-11-10-31-32.html)
..................................................................................................................
Πηγή: ΑΜΠΕ
Επιμέλεια: Πέτρος Κρυσταλάκος

Βλεπω Γιωργο οτι εισαι γνωστης ΚΑΙ της Ουκρανικης πραγματικοτητας κι επικροτεις την αποφαση του Ουκρανικου δικαστηριου αγνοωντας την πιθανοτητα να παιζεται κι εκει ενα ‘’βρωμικο 89’’. Αγνοεις, παρολο που αναφερεται μεσα, οτι
‘’Η Ε.Ε. είναι «βαθιά απογοητευμένη» από την καταδίκη της Τιμοσένκο, έπειτα από μία δίκη « που δεν σεβάστηκε τους διεθνείς κανόνες ως προς μία διαδικασία δίκαιη, διαφανή και ανεξάρτητη»,υπογράμμισε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον.’’
Μάλλον θεωρεις ηλιθια την Αστον να προβει σε μια τετοια δηλωση.

Ολα αυτα τα γραφω διοτι παραλληλιζεις, χωρις καμια γνωση του αντικειμενου και της υποθεσης που κατεληξε σε μια ατυχή κι αδικη δικη ενος πολιτικου στην Ουκρανια, με αυτην του Τσοχατζοπουλου μονον και μονον διοτι και οι δυο ειναι πολιτικοι. Θελεις να καταδειξεις οτι σε άλλες χωρες οι ενοχοι πανε φυλακη ενω στην δικια μας οχι!!
Και ποια χωρα παιρνεις για παραδειγμα? Την Ουκρανια...ποια....? την Ουκρανια!! Την χωρα που καθε εβδομαδα γινεται και μια αποπειρα δολοφονιας του Προεδρου της, την χωρα που ειναι υποδειγμα Δικτατοριας ολου του κοσμου!!!
Αγνοεις ακομα και το Συμβουλιο της Ευρωπης που επεκρινε την καταδικη της Τιμοσενκο δηλωνωντας οτι «η κρίση των πολιτικών αποφάσεων πρέπει να γίνεται από το κοινοβούλιο και τους ψηφοφόρους και όχι από δικαστήρια». Κι αυτο αναφερεται μεσα στο κειμενο το οποιο προφανως δεν διαβασες.

Αυτο, το τελευταιο του ΣτΕυρωπης λεγεται δημοκρατια Γιωργο κι οχι το καθε λογης στησιμο δικαστηριου για λογους εξοντωσης του αντιπαλου.

Αληθεια, εχεις παει ποτε στην Ουκρανια να δεις πως ζουνε οι ανθρωποι εκει? Εχεις ιδεα τι σημαινει Ουκρανια???

GeorgeP
11-10-2011, 18:18
Πρώτα από όλα δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση στην ίδια πρόταση της μασονίας με το αν είναι αλήτης και η παρένθεση το κάνει ακόμα πιο ακαταλαβίστικο. Καλά δεν είναι πρώτη φορά.

Από εκεί και πέρα αν κατάλαβα εννοούμε ότι ο "συγχωρεμένος" (από Το Θεό όχι από μένα) Ανδρέας, δεν έκανε τίποτα άξιο κατηγορίας; Απλώς ρωτάω πληροφοριακά (για να ολοκληρώσω συμπεράσματα που ήδη έχω βγάλει).


Πες μας ποιο αρθρο του Ποινικου ¨η Αστικου Κωδικα αποδεδειγμενα παρεβιασε και για το οποιο δικαστηκε, συγκυβερνησε ενοσον δικαζοταν με αυτον που τον εστειλε στο ειδικο δικαστηριο, και τελικως αθωωθηκε.

Το θεμα της μασονιας αναφερθηκε διοτι αυτοι οι οποιοι χαιρετιζουν αυτον τον αλητη και την ενεργεια του εχουν καταφερθει εναντιον της πολλακις. Μαλλον δεν ηξεραν την ιδιοτητα του αλητη.

Σε ακουμε.........αλλα ανοιξε άλλο νημα μην το μαμισουμε αυτο εδω.

napgeo
11-10-2011, 18:26
Αληθεια, εχεις παει ποτε στην Ουκρανια να δεις πως ζουνε οι ανθρωποι εκει? Εχεις ιδεα τι σημαινει Ουκρανια???


Ζούν καλύτερα απο εμάς. Τουλάχιστον ξέρει ότι είναι φτωχός. Δεν έχεις κάποιον να σου κάνει πόλεμο νεύρον κάθε μέρα. Και το κυριώτερο.
Όλοι τους αντιμετωπίζουν σαν λαό με αξιοπρέπεια και κουλτούρα. Αντίθετα με εμάς που όλοι οι λαοί κοπρίτες μας ανεβάζουν λαμόγια μας κατεβάζουν.:hmmm:

vpentza
11-10-2011, 18:32
Αντίθετα με εμάς που όλοι οι λαοί κοπρίτες μας ανεβάζουν λαμόγια μας κατεβάζουν.:hmmm:


δεν είναι έτσι γιατί η ενεμέρωσή σου είναι από ####φυλλάδες όπως το Spiegel και τα Ελληνικά κανάλια που βρίσκουν ότι πιό κατάπτυστο να μας το σερβίρουν για να εντυπωσιάσουν........
αυτό το καιρό ανοίγει στο Λούβρο μια εκπληκτική έκθεση για τη Μακεδονία και τον Μ.Αλέξανδρο....τράβα να ρωτήσεις τί αισθάνονται για τους Έλληνες όλοι όσοι θα παρακαλάνε να μπουν να δουν τα εκθέματα.....
η πλειοψηφία καταλαβαίνει και συγκρίνει τα παθήματά μας με δικά τους παραδείγματα αντιλαμβανόμενοι ότι άλλος παίζει το ζουρνά και εμείς όλοι οι λοιποί χορεύουμε............
αν μιλάς για τους τροικανούς και τους συν αυτω, ναι έχουν τη χειρότερη γνώμη η οποία θα αλλάξει άρδην σε 1 ημέρα μόλις αποφασίσουμε να ξεπουληθούμε έναντι πινακίου φακής......

ntinopoulos
11-10-2011, 18:57
Ζούν καλύτερα απο εμάς. Τουλάχιστον ξέρει ότι είναι φτωχός. Δεν έχεις κάποιον να σου κάνει πόλεμο νεύρον κάθε μέρα. Και το κυριώτερο.
Όλοι τους αντιμετωπίζουν σαν λαό με αξιοπρέπεια και κουλτούρα. Αντίθετα με εμάς που όλοι οι λαοί κοπρίτες μας ανεβάζουν λαμόγια μας κατεβάζουν.:hmmm:
ετσι ακριβως ειναι,και ακομα χειροτερα!
τοσο κοινωνικα,οσο και επαγγελματικα-εμπορικα!μας θεωρουν το συνωνυμο της αφερεγγυοτητας!

gemara
11-10-2011, 19:11
ετσι ακριβως ειναι,και ακομα χειροτερα!
τοσο κοινωνικα,οσο και επαγγελματικα-εμπορικα!μας θεωρουν το συνωνυμο της αφερεγγυοτητας!

Μη το λες αυτό!!!

Οι Ολλανδοί μας κοροϊδεύουν... - YouTube

GeorgeP
11-10-2011, 19:16
Ζούν καλύτερα απο εμάς. Τουλάχιστον ξέρει ότι είναι φτωχός. Δεν έχεις κάποιον να σου κάνει πόλεμο νεύρον κάθε μέρα. Και το κυριώτερο.

αυτοι ειναι χρεωκοπημενοι χρονια τωρα και τυος σωζει το ρωσσικο αεριο φιλε ναπολεωντα.
Οταν πας στην Ουκρανια (εζησα 8 μηνες συνολικα 2002-2008) και παιρνεις 150$ μισθο κι ενα ζευγαρι παπουτσια κανει 50$ και το νοικι σε μια τρωγλη 150$ ελα να μου πεις αν ξερουν ποσο φτωχοι ειναι κι αν προτιμουσαν το σκωτσεζικο ντουζ το δικο μας απο το δικο τους.
Οταν θα πας στο ξενοδοχειο σου να φας, στο κλαμπ να γλεντησεις....και σε πλησιασει μια 2μετρη για ζουκου-ζουκου για μολις 50$ κι ολοκληρο το βραδυ μαζι και πρωινο τοτε να ανρωτηθεις ποσο καλυτερα ειναι αυτοι εκει αλλα και το ποσο μοιαζει η 2μετρη με την κορη μου, την κορη σου , την κορη του καθενος απο εμας!!
ΔΕΝ την ξερεις την Ουκρανια ναπολεωντα...μα καθολου!!



Όλοι τους αντιμετωπίζουν σαν λαό με αξιοπρέπεια και κουλτούρα. Αντίθετα με εμάς που όλοι οι λαοί κοπρίτες μας ανεβάζουν λαμόγια μας κατεβάζουν.:hmmm:

Σου απαντησε ο Vpentza εγω περισσευω.