PDA

View Full Version : Benny Hill


ckk
21-10-2011, 10:25
Κώστας Μπαξεβάνης: "εκτός και αν προτιμάτε να με απολύσετε" (http://www.dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=7907:kostas-baxevanis-unless-you-prefer-to-redundancies)


Διαβάστε συνοπτικά, σε πόσους νόμους υπέρ των πολιτικών, έχει συνεισφέρει - δημιουργήσει - περάσει αυτός ο άνθρωπος... Νεύρα


Ο Μπαξεβάνης πολεμιστής όμως. Ξέρει ότι αξίζει και ότι και να γίνει, θα πορευθεί. Δεν κάθεται στα μικροαστικά του κεκτημένα. Την θεσούλα του. Πολεμάει για ένα καλύτερο αύριο.

Βέβαια δεν μου άρεσε, που του ξέφυγε λίγο και τσαντίστηκε... το πήρε λίγο προσωπικά. Όλοι κάνουμε λάθη.

Το αποτέλεσμα όμως...

ntinopoulos
21-10-2011, 10:31
τα λαμογια τα πασοκοσκυλα εξακολουθουν και κονομανε στις πλατες των πολιτων!
το μονο που εχει αλλαξει ειναι οτι τωρα κοιτανε και φυλανε τον κωλo τους πιο καλα!:rolleyes:

CPretenteriS
21-10-2011, 10:33
τα λαμογια τα πασοκοσκυλα εξακολουθουν και κονομανε στις πλατες των πολιτων!
το μονο που εχει αλλαξει ειναι οτι τωρα κοιτανε και φυλανε τον κωλo τους πιο καλα!:rolleyes:

Είναι πολύ περισσότερα... και πάσης φύσεως... τα λαμόγια που κονομάνε στις πλάτες των πολιτών...:hmmm:

ckk
28-10-2011, 22:58
Απάντησή μου σε πολιτικό, εξ ου και το σεντόνιασμα, blog που ανέβασε σχόλια του χοντρού για "εχθρούς εντός της χώρας".



Έχει δικαίωμα να δίνει μαθήματα περί ‘εχθρών’ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; Όταν πρωτοστατούσε, ως κορυφαίος Συνταγματολόγος, στο σχεδιασμό και ψήφιση του άρθρου 86 το 2002 - 2003, και κυριολεκτικά 'λέρωσε' το Σύνταγμα της Ελλάδας με το παγκοσμίως πρωτοφανές άρθρο - τερατονόμο περί (αν)ευθύνης υπουργών, δεν συνέβαλε και αυτός, τα μέγιστα, στα παρακάτω?:

Στο ξεχαρβάλωμα κάθε τσίπας στην πολιτική ζωή της χώρας και κατ’ επέκταση και στην κοινωνία μας;
Στην ΤΥΦΛΗ συνοπτική προκλητική απαλλαγή κάθε είδους παρανομίας, κλοπής και αυθαιρεσίας των εκάστοτε υπουργών από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και μετά;
Στην συνέχιση, ατιμωρητί, της κάθε είδους ανεύθυνης πολιτικής στην χώρα μας και την επίσημη συγκάλυψη τόσων και τόσων πολιτικών, που εν τέλει μας χρεοκόπησαν;
Τώρα λοιπόν ανακάλυψε 'εχθρούς' μέσα στο εσωτερικό της χώρας; Η τότε συμμετοχή του στην ψήφιση του άρθρου 86 και η επί μακρόν εντελώς ανύπαρκτη δημόσια ανησυχία του για τα χρέη της πατρίδας, προκειμένου να ΄πατήσει΄ τον βλάκα τον ΓΑΠ, τι ήταν? Ιδιαίτερα πατριωτικές και φιλικές προς τη χώρα και τον λαό της?

Αδίκως θριαμβολογούν από χθες για το ότι σε 10 χρόνια θα ήμαστε χρεωμένοι όσο πριν από τα δύο χρόνια της θητείας τους. Ούτε και το ότι κατόρθωσε η πολιτική τους να κουρέψει περίπου όσο χρέος δημιούργησε η διετής θητεία του είναι επίτευγμα πολιτικής, καθώς ήδη συμφωνήσανε επιπλέον ότι με κάθε κούρεμα χρέους και νέο δανεισμό, οι δανειστές θα αποσπούν στο εξής αντίστοιχους πόρους - δημόσια περιουσία της πατρίδας μέσω υποθήκευσης. Και τα άλλα κουρέματα έρχονται… τα ακούω. Δώρον - άδωρον δηλαδή. Όμως, όσο το χρέος παραμένει ακατέβατο και η ανεργία θα ΘΕΡΙΕΥΕΙ από δω και πέρα, οδηγούμαστε ταχύτατα όχι μόνο σε μια βέβαια, και από οίκους πλέον – FITCH - δηλωμένη χρεοκοπία, θα τα μάθετε σε καμιά - δυό μέρες, αλλά και στο ταυτόχρονο πλήρες και δια παντός ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας μας, ενώ αυτοί έχουν ήδη σχεδιάσει και την μελλοντική ΠΛΗΡΗ απαλλαγή για τους ίδιους αλλά και τους συνεργάτες τσιράκια τους, μέσω του 'ακλόνητου μέχρι σήμερα παιδιού του', του άρθρου 86.

Αλλά ο λαός δεν κοιμάται πλέον… Ο Γκαντάφι και τα παιδιά του το έμαθαν λίγο αργά.