PDA

View Full Version : PIAGGIO BEVERLY SPORT TOURING 350-ABS-ANTISPIN


taksidiotis
21-10-2011, 18:19
Το 69ο Σαλόνι μοτοσυκλέτας και σκούτερ στο Μιλάνο θα φιλοξενήσει επίσημα λοιπόν το καινούργιο Piaggio Beverly Sport Touring 350. Ένας ολοκαίνουργιος κινητήρας 350 (τον ακριβή κυβισμό δεν τον αναφέρει η Piaggio) χρησιμοποιείται για πρώτη φορά πάνω σε μοντέλο της Piaggio και συγκεκριμένα στο νέο Beverly του 2012, που φοράει μεγαλύτερο λάστιχο στον πίσω τροχό, 150/70 και έχει πιο σπορ εμφάνισή. Ο νέος κινητήρας ξεκολλάει από τους 22 ίππους του παρελθόντος και ανεβαίνει δυναμικά στους 33 (!) και σύμφωνα με την Piaggio “είναι μια κινητήρια μονάδα που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε έτσι ώστε να έχει επιδόσεις κινητήρα 400cc, αλλά με βάρος, μέγεθος που συγκρίνονται περισσότερο με έναν κινητήρα 300cc”.
Το νέο Beverly Sport Touring 350 είναι επίσης το πρώτο scooter στον κόσμο που είναι εφοδιασμένο με ABS στα φρένα και σύστημα ASR (Anti Spin Regulator) αντισπιναρίσματος του πίσω τροχού (!), με στόχο την ασφάλεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Piaggio. To νέο Piaggio Beverly 350 Sport Touring εκτέθηκε χθες στο εκθετήριο της Piaggio στην καρδιά του Μιλάνο, στην Spazio Broletto 13, πριν πάρει τη θέση του στο Σαλόνι της Eicma τον Νοέμβριο.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα Beverly είναι τα πιο καλοπουλημένα σκούτερ και φέτος στην Ελλάδα, ενώ έχουν πουληθεί 310.000 μονάδες από το 2001, μέχρι σήμερα. Η διάθεση του νέου Beverly στην ιταλική αγορά θα συμπέσει με το Σαλόνι του Μιλάνο και οι τιμές του θα είναι 4.900 ευρώ για το απλό μοντέλο (που όμως θα έχει συνδυαζόμενα φρένα) και 5.400 ευρώ για την έκδοση με τα συστήματα ABS/ASR.
πηγη:SCOOTERNET | ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ SCOOTER (http://scooternet.gr)